Bet365 arvostelu – Puolueeton mielipiteeni sivuston laadusta ja muista tärkeistä sivuston kohteista

bet365 on vedonlyöntisivusto, johon olen tutustunut nyt todella tarkkaan. Osaan kertoa siitä nyt kaiken tarvittavan.

Näytä enemmän

Kävin tekemässä sivustolla monenlaisia vetoja ja otin vastaan myös muutaman edun. Oli todella mukavaa, että kaikki tämä oli minulle suomalaiselle vedonlyöjälle tarjolla. Rekisteröinti sivuston jäseneksi sujui minulta oikein sutjakkaasti. Olin nopeasti sivuston jäsen ja pääsin aloittamaan sen käytön. Ennen sitä tarkistin kuitenkin, että tämä on turvallinen sivusto tehdä vetoja ja sitä se tietysti oli, koska olen liittynyt jäseneksi. bet365 suomi -versio puuttuu, mutta huomasin nopeasti, että sillä ei ole väliä. Kaikki vierailut ovat tarjonneet hyviä bet365 kokemuksia.

Näytä vähemmän
Bet365 verkkosivusto
Tervetuliaistarjous. Jopa 50 euron edestä bonusrahaa bet365:n uusille asiakkaille. Minimitalletus 5 euroa. Bonusrahaa myönnetään bonukseen oikeuttaneen talletuksen summan mukaan. Minimikertoimet sekä vetoihin ja maksutapoihin kohdistuvat ehdot ovat voimassa. Bonusrahapanosta ei lasketa voittoihin. Aikarajoitukset sekä käyttöehdot ovat voimassa.
Tervetuliaisbonus: 50 €
LUNASTA BONUS
bet365
3.0
  • Erikoinen sivustorakenne
  • Paljon etuja
  • Hyvä vetovalikoima
Säätely
  • Maksutavat:
Tervetuliaistarjous. Jopa 50 euron edestä bonusrahaa bet365:n uusille asiakkaille. Minimitalletus 5 euroa. Bonusrahaa myönnetään bonukseen oikeuttaneen talletuksen summan mukaan. Minimikertoimet sekä vetoihin ja maksutapoihin kohdistuvat ehdot ovat voimassa. Bonusrahapanosta ei lasketa voittoihin. Aikarajoitukset sekä käyttöehdot ovat voimassa.
*Ehdot ovat voimassa! 18+
Bonus: 3
Kotiutukset: 3
Talletukset: 3
Maksut: 3
Mobiilisovellus: 3
Käytettävyys: 3

Näin nopeasti ja helposti sain suoritettua rekisteröinnin bet365 -sivustolle

Olen itse jo rekisteröitynyt bet365 -jäseneksi. Silloin kun suunnittelin rekisteröitymistä, mietin sitä hetken, koska sivustosta ei ole tarjolla suomenkielistä versiota. Selailin sivuja ja huomasin nopeasti, että sivustoa on helppoa käyttää englanniksi. Siitä tiesin jo senkin, että saan täytettyä rekisteröinnissä vaadittavat lomakkeetkin ilman suomen kieltä. Tai oikeastaan se vaatii vain yhden lomakkeen täytön. Lomake on selkeä ja sen täyttö kävi minulta nopeasti. Olin hetkessä siinä tilanteessa, että oli aika klikata painiketta, joka lähetti tiedot eteenpäin ja rekisteröinti oli suoritettu.

Ennen kuin pääsin klikkaamaan tuota painiketta, piti minun tietojen täytön lisäksi vielä ilmoittaa, että haluanko ottaa vastaan sivuston lähettämiä viestejä. Sen lisäksi oli vielä sellainen tehtävä, jota ei yleensä vielä ainakaan tässä vaiheessa tehdä, mutta kun se oli heti lomakkeen täytön kohdalla, se säästi paljon aikaani. Lomakkeessa on nimittäin kohta, johon ilmoitetaan neljä numeroa sisältävä turvallisuuskoodi, joka pitää ilmoittaa, kun ottaa yhteyden sivuston asiakastukeen.

Ihan alimpana oli myös kohta, joka piti rastia. Siinä ilmoitin, että olen täysi-ikäinen eli että ikäni riittää vetojen tekoon. Samalla ilmoitin, että olen lukenut sivuston säännöt ja ohjeet sekä muut tärkeät tiedot ja hyväksyn ne.

Minusta bet365 tarjoaa paljon hyviä rahansiirtotapoja

Talletukset ja kotiutukset
bet365

Kun olin rekisteröitynyt bet365 -sivustolle, halusin tehdä pian jo ensimmäisen talletuksen. Tuossa vaiheessa aloin selvittämään, että millä maksutavoilla se onnistuu. Minulla on muutama suosikkitapa, joten halusin tietää, että onko niistä jokin täällä tarjolla. Se olikin yllätys, että maksutapojen listalta löytyi niistä jokainen. Tarjolla on esimerkiksi e-lompakoita ja luottokorttisiirtoja. Kun etsin tietoja, osasin katsoa ensin sivuston alaosaan, josta löytyy yleensä linkkejä maksutapojen esittelyyn. Sellainen löytyi tältäkin sivustolta ja linkki vei vielä oikein erinomaisen hyvään paikkaan, josta haluan kertoa vielä lisää.

Sivuston alaosassa on erikseen linkit paikkoihin, jossa esitellään talletuksia ja nostoja. Kummassakin paikassa on taulukko, johon on kerätty kaikki maksutavat esille. Niistä ilmoitetaan siinä paljon tietoja, jotka minäkin halusin tietää ennen rahansiirtojen tekoa. Tiedot liittyvät esimerkiksi käsittelyaikoihin ja maksurajoihin. Jokaisen kohdalta voi avata myös lisävalikon, jossa kerrotaan maksutavoista vielä paljon lisää tietoja. Tiedoissa esimerkiksi neuvotaan, kuinka kyseisellä maksutavalla tehdään talletuksia.

Kun luin itseäni kiinnostavien maksutapojen kohdalta kaikki nuo tiedot, osasin tehdä rahasiirtoja heti ilman mitään ongelmia. Tiedän myös noiden tietojen perusteella, että bet365 kotiutus käy yleensä myös aika nopeasti.

Ensimmäinen bet365 bonus oli minulle mieluisa

Tervetulobonus
bet365

bet365 yllätti minut positiivisesti myös sen takia, että pidän etujen saamisesta. Sain heti alussa ensimmäiset etuni. Ensimmäisen edun saa todella pienenkin talletuksen jälkeen. Se on hyvä, jos ei halua heti ensimmäisenä tehdä kovinkaan suurta talletusta. Itse tein myös aika pienen talletuksen, mutta olin todella tyytyväinen, mitä sillä silti sain. Koin heti, että olen todella tervetullut sivuston vedonlyöjäksi. bet365 bonus code ei ollut tässä edussa vaatimuksena.

Pääsin nauttimaan vetojen teosta ylimääräisellä rahalla, joka oli todella mukavaa myös sen takia, että olin vasta tutustumassa sivustoon ja sen vetotarjontaan. Tuon rahan avulla pääsin testaamaan sivuston vetovalikoimaa, mutta en kokonaan omalla rahalla. Vetojen teossa ei siksi ollut niin paljon paineita, kuin jos kaikki olisivat menneet omaan piikkiin.

Olen saanut etuja myös tuon ensimmäisen edun jälkeen. Niitä saa tässä paikassa melko usein. Pidän silmäni aika auki, jotta minulta ei jää välistä mikään sellainen etu, joka on juuri minulle sopiva. Käyn seuraamassa sivuston kampanjasivua säännöllisesti, jos sinne on tullut jotain uutta. Mutta alussa, jossa ilmoitin lukeneeni sivuston ehdot ja kerroin olevani täysi-ikäinen, ilmoitin myös halukkuudestani ottaa vastaan viestejä. Sillä tavalla saan tiedot monista uusista eduista myös viestien kautta. Siksi minun ei tarvitse olla joka päivä tarkistamassa etujen valikoimaa.

Tarjousten määrä on kuitenkin todella suuri, joten siellä on oikeastaan aina jotain tarjolla, kun minua kiinnostaa vedonlyöntietujen hankinta. bet365 bonuskoodi ei taida olla yleinen, koska minulle sellaista ei ole tullut koskaan vastaan. Haluan vielä kertoa, että bet365 bonus on aina sellainen niin hyvä bonus, jonka otan vastaan, jos sellainen tulee eteen.

Opin tekemään bet365 -vetoja aika nopeasti

Sen jälkeen, kun olin tehnyt bet365 vedonlyönti -sivustolle ensimmäisen talletuksen, aloin jo heti katselemaan, että miten pääsen sillä tekemään vetoja. Aloin selailemaan vetojen valikoimaa. Lajeja on paljon, mutta en halua vielä tässä kohti keskustella niistä sen enempää. Pidän voittajavetojen teosta, joita löytyi onneksi yllin kyllin. Vaikka teen usein vetoja tietyistä lajeista, halusin kokeilla minulta ennalta tuntemattomienkin lajien vetoja. Niitäkin täältä löytyi. Onneksi lajit ovat aakkosjärjestyksessä, koska minulla oli jo ennalta mielessä lajeja, jotka löytyivät aakkosjärjestyksen takia nopeasti.

Kun löysin sopivia vetokohteita, klikkasin vain vetoa ja sen jälkeen jo näin vetokupongin. Ei tuossa oikein voinut edes tehdä mitään väärin eikä voinut tulla sellaista tilannetta, että en olisi osannut tehdä vetoja. Näin edessäni kaikki valitsemani vedot. Näin esimerkiksi kuinka paljon niistä pitää maksaa ja kuinka paljon voi niillä voittaa. Kun kaikki oli niin kuin halusin, klikkasin alla olevaa painiketta ja pääsin paikkaan, jossa maksoin vedon. Näin ensimmäinen vetoni oli jo tehty. Sen jälkeen oli mukava aloittaa jännittämään sitä, että voitanko noilla vedoilla. Olen voittanut nyt usein ja voittojen nosto on käynyt helposti.

Yllätyin, että kohteiden seassa oli myös SM-Liigan otteluita

Mainitsin edellisessä kohdassa jo sen, että kerron seuraavaksi lajeista. Nyt on sen aika. Lajien valinnasta kerroinkin jo sen, että se on helppoa, koska lajit ovat aakkosjärjestyksessä. Alussa luulin, että lajeja on vähemmän. Mutta huomasin pian, että vasemmalla lajien jälkeen on linkki, josta voi avata niitä lisää esille.

Pidän jalkapallovetojen teosta. Osasin tietysti odottaa jo etukäteen, että tuosta lajista pääsee tekemään vetoja. Tuohan on laji, joka on niin suosittu, että siitä on yleensä eniten kohteita. Paljon niitä on täälläkin. Kohteiden määriä ei esitellä niin tarkoin kuin mielestäni voisi. Määrä voisi olla esillä tarkkaankin, mutta eipä sillä silti tekisi vetojen puolesta mitään sen erikoisempaa. Se vain olisi mielenkiintoista.

Jääkiekko on toinen suosikkini. Oli todella mukava nähdä, että vetojen joukossa on myös Suomessa pelattavien jääkiekko-otteluiden vetoja esimerkiksi SM-liigan otteluita. Ajattelin, että niitä ei välttämättä ole, koska tämä sivusto ei ole suomenkielinen. Mutta niitähän oli ja paljon, joka oli todella kiva yllätys. Tarjolla on myös e-urheilulajien vetoja sekä virtuaalisia vetoja, joita en ole vielä koskaan tehnyt. Ne kuitenkin kiinnostavat minua ja ehkä joku päivä tutustun myös niiden tekoon.

Teen bet365 -sivustolla myös livevetoja ja katson live stream -lähetyksiä

Minä haluan ottaa vedoista aina kaiken irti. Pidän jännityksestä, joka alkaa kasvamaan sen jälkeen, kun olen tehnyt vedon. Sekin on tietysti jo jännittävää, että katsoo tulokset jostakin, kun ottelut on pelattu. Mutta yleensä teen tulosten odottelusta vieläkin jännittävämpää. Se tarkoittaa sitä, että seuraan otteluita, joista olen tehnyt vetoja, suoran lähetyksen kautta. Tuollainen live stream -seuranta tekee vetojen teosta vieläkin jännittävämpää, kuin se voi vain olla. Tässä tulee taas yksi asia, jossa bet365 live minut yllätti positiivisesti. Nimittäin live stream -lähetysten katsominen onnistuu myös tässä paikassa. On kätevää, että niitä voi katsoa samassa paikassa, jossa on vedotkin tehnyt.

Katson bet365 live stream -lähetyksiä varsinkin sellaisten vetojen kohdalla, josta teen livevetoja. Lähetysten katsomisesta on sellaisten vetojen tekoon paljon apua. Näin niitä katsomalla esimerkiksi sen, että kumpi joukkueista voisi tehdä seuraavan maalin. Sitä ei kukaan muu minulle tule kertomaan. Esimerkiksi jääkiekko on minulle sellainen laji, josta tiedän paljon. Kun seuraan jääkiekko-otteluita suoran lähetyksen kautta, osaan tehdä livevetoja jo todella hyvin. Niistä minulle jääkin usein hyvin voittoa. Ilman live stream -lähetystä livevetojen teko ei olisi niin mukavaa ja helppoa.


Teen bet365 -vetoja myös mobiililaitteellani

Livevetojen teossa on hyötyä myös siinä, että vetojen teko onnistuu myös mobiililaitteilla. Sama koskee myös muita bet365 -sivuston vetojen tekoa. Minä käytin ensin sivuston tietokoneversiota, jossa esimerkiksi loin itselleni tunnukset. Mutta olisin voinut tehdä sen myös mobiilisivuston kautta. Ehkä olisin tehnytkin niin, jos olisin ajatellut asiaa heti, kun löysin tämän vedonlyöntipaikan. Mutta ei siinä mitään vahinkoa silti sattunut, vaikka olinkin luonut jo tunnukset tietokoneella. Pääsen kirjautumaan samoilla tunnuksilla myös mobiiliversioon.

Mobiililaitteessani on aika pieni näyttö, mutta siitä ei ole ollut täällä haittaa. Kaikki vedot olen onnistunut tekemään yhtä hyvin kuin tietokoneellakin. Sivusto näyttäisi tunnistavan laitteeni ja muuntuu sellaiseksi, että se näyttää laitteessani mahdollisimman hyvältä. Olen tehnyt mobiilisivuilla myös rahansiirtoja eikä niidenkään teossa ole ollut mitään ongelmia. Asiakastukea en ole vielä testannut mobiililaitteellani, koska siihen ei ole ollut syytä. Mutta sen olen tarkistanut, että saisin sieltä apua myös mobiililaitteeni kautta, jos haluaisin. Olen siirtynyt mobiilisivuille suoraan laitteeni nettiselaimen kautta. bet365 app ei ole ainakaan tullut minulle koskaan vastaan.


bet365 tarjoaa erikoisen, mutta selkeän sivustorakenteen

Minusta bet365 -sivuston rakenne on hiukan monista muista vedonlyöntisivustoista poikkeava. Se häiritsi minua ensin, mutta kun totuin siihen, se tuntuikin todella hyvältä rakenteelta. Erilainen rakenne tuli esille esimerkiksi lajien valikossa. Lajit ovat usein suosituimpien järjestyksessä tai jossakin muunlaisessa järjestyksessä, mutta harvoin aakkosjärjestyksessä.

Vaikka esimerkiksi todella suositun lajin eli jalkapallon kohteet eivät olleet ensimmäisenä, ei se lopulta haitannut. Kyllä minä nekin silti löysin. Mutta tulin löytäneeksi myös sellaisia lajeja, joista en ole tehnyt ennen vetoja. Tein niistä vetoja ja sain ihan uudenlaisia vetokokemuksia, joka oli todella virkistävää. Huomasin, että ei kaikkien sivustojen tarvitse pohjautua aina samanlaiseen pohjaan. Löysin etsimäni silti hyvin, vaikka ne eivät olleet valmiiksi tutuissa paikoissa.


Näistä asioista tiesin heti, että bet365 on turvallinen vedonlyöntipaikka

Minua kiinnosti heti alussa se, että millainen lisenssi bet365 -sivustolla on. Siihen on monta syytä. Yksi on se, että se kertoo heti, kuinka turvallinen sivusto on kyseessä. Sellaisen haluaa tietää siksi heti, jotta uskaltaa jatkaa sivustoon tutustumista. En haluaisi jakaa omia tietojani tai tallettaa rahaa, jos sivusto ei olisi siihen tarpeeksi turvallinen. Minä tarkistan aina ensimmäisten asioiden joukossa myös sen, että sivuston SSL-salaus on kunnossa. Jos se ei ole, en jatka sivustolla olemissa. Näin heti, että tässä paikassa sen on kunnossa, koska sivuston osoitteen alussa on https. Lisenssikin oli minulle mieluisa.


Olen selvittänyt miten saan bet365 -asiakastuelta apua, jos sitä tarvitsen

Mainitsin jo, että en ole kokeillut asiakastukea mobiiliversion kautta. Mutta olen kuitenkin selvittänyt jo, että miten saan apua, jos sitä tarvitsen. Oikeastaan olen käyttänyt sivuston tarjoamia apuja usein ja tehnyt sen ihan huomaamattani. Nimittäin olen etsinyt vastauksia kysymyksiin suoraan sivustolla olevien tekstien kautta.

Tiedän, että jos sivustolta löytyvät tiedot eivät riitä, voin ottaa yhteyden asiakastukeen. Koska sivusto ei ole suomenkielinen, arvasin jo siitä, että asiakastuessakaan ei puhuta suomen kieltä, mutta minua se ei haittaa. On hyvä tietää, että tukea on tarjolla 24/7 ja vielä minun lempikeinoillani, jotka ovat live chat ja sähköposti. bet365 asiakaspalvelu vaikuttaa minusta todella hyvältä.

bet365
Nimi
bet365 Group Ltd
Toimisto
Stoke-on-Trent, Staffordshire, ST1 5SZ, United Kingdom
Perustettu
2000
Lisenssi
MGA/CRP/531/2018
Puhelin
Ei
Sähköposti
support-eng@customerservices365.com
Yhteydenottolomake
Ei
Live Chat:
Kyllä

bet365 yhteenveto

Tässä olivat minun kokemukseni bet365 -vedonlyöntisivustosta. Tällä sivustolla on aina mukava vierailla ja tehdä siellä mielenkiintoisia vetoja. Pidän myös siitä, että sivustolla tarjotaan monenlaisia etuja, jotta en kyllästy aina samaan. Vaikka ensin tuntui huonolta, että sivustoa ei voi käyttää suomen kielellä, nyt en sitä enää edes huomaa. Vetotyypit, lajit, edut ja rahasiirtotavat eivät ole sen huonompia, käytti niitä millä tahansa kielellä. Se on tärkeää, että sivustolla viihtyy ja siellä on turvallista ja jännittävää. bet365 casino on myös olemassa, mutta sitä en ole vielä käyttänyt.

UKK

Ei ole, mutta minua se ei ole koskaan haitannut.
En tiennyt tätä aluksi, mutta selvitin. Vuosi oli minulle todellinen yllätys. Sivusto on nimittäin perustettu jo vuonna 2000.
Kyllä on. Minä selvitin siihen liittyvät asiat heti ensimmäisenä.
Asiakastuki tarjoaa tukeaan 24/7 sekä live chatin että sähköpostin kautta.
Muut arvostelut
bet365
open
Top