Hiihto vedonlyönti – Suomalaisten vedonlyöjien suosima talvilajien vetokohde

Hiihto vedonlyönti ei taatusti kuulu suosituimpien vetojen joukkoon. Mutta hiihtokausihan ei ole muutenkaan kovin pitkä, joten lajiin liittyviä kisoja ei järjestetä esimerkiksi pitkin vuotta. Mutta kun tästä lajista on tarjolla vetoja, niitä kannattaa ehdottomasti tehdä. Me kerromme nyt millä vedonlyöntisivustoilla se onnistuu ja millaiset hiihdon vedonlyöntimarkkinat ovat. Saat myös hyviä vetovinkkejä hiihtovetoihin ja kerromme myös hiihdon erilaisista tapahtumista. Kun kausi on menossa, on tiedossa monenlaisia kisoja, johon voit itse osallistua katsomalla kisoja esimerkiksi suoratoistolähetyksinä sekä tietysti vetojenteon kautta. Tämä on samalla sinulle hiihto vedonlyönti opas.

Parhaat hiihto vedonlyöntisivustot netissä

Vedonlyöntisivustoa Bonus* Tarkemmat tiedot Liigat Vieraile
5.0
Bonus:
100 €
Tarkemmat tiedot
  • Live-vedonlyönti
  • "Drops & Wins" -kampanja
fis
olympics
tour de ski
Vieraile nyt TonyBet Arvostelu
5.0
Bonus:
200 €
Tarkemmat tiedot
  • Paljon lajeja
  • Suuri valikoima etuja
fis
olympics
tour de ski
Vieraile nyt FEZbet Arvostelu
4.9
Bonus:
200 €
Tarkemmat tiedot
  • Paljon lajeja
  • Erikoinen etutarjonta
fis
olympics
tour de ski
Vieraile nyt Rabona Arvostelu
4.5
Bonus:
100 €
Tarkemmat tiedot
  • CRAZY TIME on nyt entistä kreisimpi
  • Pyöräytä itsellesi ilmaista peliaikaa
fis
olympics
tour de ski
Vieraile nyt MrGreen Arvostelu
1
Bonus:
100 €
Tarkemmat tiedot
  • Vedonlyöntilaskin
  • Katelaskin
fis
olympics
tour de ski
Vieraile nyt Pinnacle Arvostelu
*Ehdot ovat voimassa! 18+

Hiihto vedonlyöntisivustot netissä netin parhaimmissa paikoissa

Kun mielessäsi on hiihto vedonlyönti, voit mennä tekemään vetoja monelle eri vedonlyöntisivustolle. Tässä näytämme sinulle kaikki vedonlyöntisivustot, joilla voit tehdä sen. Kerromme millaisia hiihtovedot voivat näissä esimerkeissämme olla ja millaisia hiihdon alalajeja niissä on tarjolla. Hiihto vedonlyönti Suomessa on onnistuu erittäin hyvin. Emme voi tietysti esitellä kaikkia hyviä hiihto vedonlyöntisivustoja, joten tässä on niistä viisi. Ne ovat hiihto vedonlyöntisivustot netissä, jotka ovat meistä sitä parhaimmistoa.

TonyBet

Toinen meidän suosittelema vedonlyöntipaikka, jossa hiihto vedonlyönti onnistuu erinomaisesti, on TonyBet. Siellä maastohiihto on yksi vedonlyöntikohteista. Muita hiihtolajeja, joista voit tehdä tässä paikassa vetoja, ovat ampumahiihto ja alppihiihto. Jo maastohiihdosta löytyy kymmeniä vetokohteita, joten saat tehdä tässä paikassa monenlaisia hiihtovetoja.

Kohteena ovat voittajavedot. Voit lyödä joissakin vedoissa suoraan jotain hiihtäjää voittajaksi ja maiden välisissä viestikisoissa tietysti voit veikata mikä maa on voittaja. Kisat, joihin hiihtovedot voivat liittyä, voivat olla esimerkiksi maailmanmestaruuskisoja. TonyBet tarjoaa monenlaisia etuja, joten ei ole täysin mahdotonta, että niitä saisi joskus myös hiihtoon liittyviä vetoja varten.

Tervetuliaisbonus: 100 €

*Ehdot ovat voimassa! 18+

Pieni hiihto vedonlyönti opas

Edellisessä kohdassa tulikin jo vähän paljastettua millä tavoilla Hiihto vedonlyönti -kohteet voidaan jaotella. Niistä haluamme nyt tässä kertoa hiukan lisää. Kannattaa lukea tämä kohta läpi, varsinkin jos et ole vielä tehnyt koskaan hiihtoon liittyviä vetoja. Siinäkin tapauksessa tässä on mielenkiintoista tietoa, jos et ole tehnyt niitä ihan viime aikoina. Vedonlyöntimahdollisuudet muuttuvat jatkuvasti, joten jotain muutoksia on voinut tulla niiden edellisten kertojen jälkeen. Joten liityhän mukaan myös tässä kohdassa. Muista että hiihto vedonlyönti kertoimet myös muuttuvat sitä mukaan, miten jossakin kisassa vaikuttaisi käyvän.

Hiihto voi tarkoittaa vedonlyöntipaikoissa muutakin kuin pelkkää hiihtämiseen liittyviä hiihtokisoja. Hiihtolajeja ovat maastohiihdon lisäksi esimerkiksi alppihiihto ja ampumahiihto. Maastohiihto voi silti tulla ensimmäisenä mieleen, jos mainitaan hiihto vedonlyönti. Alppihiihtokohteissa pääset tekemään vetoja lasketteluun liittyvistä kisoista. Vaikka tässä lajissa ei hiihdetä, suksia kuitenkin käytetään, kuten maastohiihdossa. Ja onhan tässä lajissa myös sana hiihto, joten hiihto vedonlyöntiä se on silloinkin, kun lyöt vetoja tästä lajista.

Hiihto vedonlyönti opas

Ampumahiihto on lähempänä maastohiihtoa kuin alppihiihto. Siinä hiihdetään pitkin latuja, kuten maastohiihdossa. Yksi ero kuitenkin löytyy, vaikka tässäkin lajissa pitää hiihtää mahdollisimman nopeasti. Välillä nimittäin pysähdytään ampumaan taulussa olevia kohtia. Tämä on siten laji, johon on yhdistetty hiihto ja ammunta. Jokainen kohta, josta kisaaja ampuu ohi, antaa kisaajalle lisää matkaa, joka hänen pitää hiihtää. Jos se kisaaja, jonka olet veikannut voittajaksi, ei ammu yhtäkään kohtaa ohi ja on vielä nopea hiihtäjä, olet tainnut lyödä vetoa oikeasta kohteesta.

Kuten jo ylempänä vedonlyöntipaikkojen esittelyssä tuli esille, ovat hiihto vedonlyöntiin liittyvät kohteet aika lailla aina vain voittajavetoja, mutta muitakin löytyy, mutta vähän harvinaisempia. Sellaisia ovat esimerkiksi Tripla- ja Kaksari -vedot. Triplavedoissa voit veikata hiihtokisan kolmea parasta ja kaksarissa kahta parassa, joissa kummassakin sinun pitää vielä osata veikata oikea maaliintulojärjestys.

Sekin tuli jo esittelyistä selville, että vedot on usein jaettu naisten ja miesten kisojen mukaisiin osiin. Kisat, joista voi olla jaossa vetoja, voivat olla esimerkiksi maailmanmestaruuskisoja. Ne ovatkin niitä kohteita, joista tehdään tästä lajista eniten vetoja. Ovatko ne myös sinun suosikkikohteitasi?

Ehkä seuraat kisoja, joissa on mukana menestyneitä suomalaisia hiihtäjiä, kuten vaikka maastohiihtäjä Iivo Niskanen tai hänen siskonsa maastohiihtäjä Kerttu Niskanen. Iivohan on kaksinkertainen olympiavoittaja ja Kerttu on kaksinkertainen olympiahopeamitalisti sekä kaksinkertainen MM-pronssimitalisti, joten heitä on hyvä veikata voittajiksi, kun mielessäsi on hiihtoon liittyvien voittajavetojen teko.

Live hiihto vedonlyönti - ja live stream -tapahtumien mahdollisuudet

Hiihto vedonlyönti ei ole kovin yleinen livevetojen teossa. Syy on ehkä se, että kisoja ei ole niin usein kuin esimerkiksi jalkapallossa, jossa on otteluita tiedossa joka päivä. Mutta kun on meneillään hiihtokausi, niin kyllä hiihtoon liittyviä kisojakin on aika useana päivänä. Mutta se, että voiko niistä tehdä livevetoja on taas toinen juttu. Tämä meidän piti oikein selvittää ennen kuin voimme kertoa, että voiko hiihdossa olla livevetojen mahdollisuus. Sellaisia emme nimittäin olleet koskaan huomanneet. Live hiihto vedonlyönti vaikuttaisi olevan ainakin erittäin harvinaista.

Emme löytäneet mistään vedonlyöntipaikasta mitään merkkejä sellaisesta, että livevetojen puolella olisi tulossa tai ollut livevetojen mahdollisuus. Hiihdosta toki voisi tehdä myös livevetoja, aivan kuten vaikka jääkiekostakin. Se sopisi lajiin oikeastaan erinomaisesti esimerkiksi viestikisoihin, mutta myös kaikkiin muihin hiihtoon liittyviin kisoihin. Nyt kun mietimme tätä, niin on suorastaan harmi, jos lajista ei voi tehdä missään livevetoja. Ehkäpä tulevaisuus tuo niitä tullessaan!

Hiihtoon liittyviä kisoja voi seurata Suomessa usein suorina lähetyksinä. Laji on meille niin tärkeä ja läheinen, että katsojia kyllä riittää. Samalla tämä tarkoittaa sitä, että pääsemme jännittämään hiihto vedonlyönti -tuloksiamme oikein kunnolla, kun näemme heti, miten käy.

Koska nämä lähetykset nähdään suoraan meidän televisiokanavillamme, ei oikeastaan ole edes tarvetta, että jotkin vedonlyöntipaikat tarjoaisivat suoria lähetyksiä kisoista. Eikä niitä taida tosiaan edes olla missään tarjolla. Esimerkiksi Unibet tarjoaa monipuolisen live stream-palvelun, mutta sielläkään ei ollut ainakaan tällä hetkellä mitään merkkejä hiihtoon liittyvistä lähetyksistä. Hiihto live stream on siksi ehkä sielläkin aika harvinainen.

Tapahtumat ja kisat hiihdossa

Hiihdossa on monta arvokisaa, joihin liittyen voit tietysti tehdä vetoja. Sellaisia ovat esimerkiksi Hiihdon MM-kilpailut, Maailman cup -kisat, Tour de Ski ja tietysti myös olympialaiset, koska hiihto on olympialaji. Ja me suolaisethan seuraamme innokkaita kaikkia kisoja, joissa meidän hiihtäjämme kisaavat, joten näistä jokainen kilpailu on meidän suosikkimme. Nämä ovat myös muiden suosikkeja, mutta suomalaiset seuraavat paljon hiihtoon liittyviä kisoja, joita järjestetään ihan Suomessakin. Me kuitenkin haluamme kertoa tarkemmin näistä kisoista, jotka ovat suosittuja maailmanlaajuisesti.

Hiihdon MM-kilpailut järjestetään parittomina vuosina. Kisoissa kisataan maailmanmestaruuksista maastohiihdon, mäkihypyn ja yhdistetyn merkeissä. Maailman cup -kisojen yksi osa ovat maastohiihdon maailmancup. Näissä kisoissa on jaossa maailman cup-pisteitä sekä rahallisia palkintoja. Ja sitten on vielä Tour de Ski, jonka haluamme tässä mainita. Se on kilpailusarja, joka käynnistettiin ensimmäisen kerran vuonna 2006.

Kun mielessäsi on vedonlyönti hiihto, on hyvä seurata eri hiihtäjien motivaatiotiloja. Siitä on paljon apua, kun haluat tehdä vetoja. Tee niitä näistä esittelemistämme kisoista tai muista hiihtokisoista. Meidän suomalaisia hiihtäjiämme on yleensä mukana kaikissa näissä kisoissa, joten heidän veikkaamisensa voittajiksi onnistuu, ja se on ollut usein myös hyvä veto. Mutta kannattaa muistaa myös ottaa huomioon kaikkien muidenkin maiden kisaajat, koska suomalainen ei voi olla aina voittaja.

Meidän vetovinkkimme hiihtoon

Hiihto vedonlyönnissäkin voi voittaa sitä paremmin mitä enemmän lajia seuraa. Mutta hiihdossa joutuu huomiomaan paljon enemmän erilaisia asioita kuin esimerkiksi jääkiekossa tai jalkapallossa, joita pelataan halleissa ja stadioneilla. Hiihtokisat hiihdetään ulkona, joten säätila tulee vaikuttamaan tuloksiin suuresti. On vaikea tietää, että kuinka hyvin joku kisaaja on valinnut hiihtovälineensä kisaan. Mutta ammattilaiset osaavat yleensä hommansa, joten jokaisella kisaajalla on hyvät mahdollisuudet voittoon, ainakin välineiden puolesta.

Hiihto vedonlyönti Suomessa

Toki sääolosuhteet voivat silti vaikuttaa tuloksiin. Osa hiihtää paremmin kuin muut tuulisella säällä ja osa on muita parempi kovalla pakkasella. Hiihtäjillä on myös erilaisia tyylejä hiihtää. Osa tyyleistä sopii paremmin esimerkiksi liukkaalle säälle ja osa ei. Ehkä saat selville, että ketkä pärjäävät hyvin missäkin säätiloissa ja muissa olosuhteissa, joita hiihdoissa kohdataan? Sää voi joskus myös estää koko kisan järjestämisen, jolloin vedot perutaan. Siksi hiihdon kohdalla pitää varautua tällaisiinkin yllätyksiin, jotka eivät varmasti tunnu mukavilta. Hiihto vedonlyönti säännöt ovat kuitenkin kaikille samat, joten kaikki muutkin tulevat silloin pettymään, jos kisat perutaan.

Ennen kuin teet hiihtoon liittyvän vedon, kannattaa myös katsoa onko jaossa vetovinkkejä esimerkiksi lehdissä tai sivustoilla. Ei kuitenkaan kannata luottaa niihin kokonaan, koska saatat jopa itse tietää enemmän asiasta. Sekin on jo taito, että osaat löytää ne vinkit, joihin voit oikeasti luottaa.

Kokeile ensin tehdä pienillä summilla hiihtovetoja, jos tämä laji ei ole sinulle tuttu vedonlyöntien osalta. Silloin et häviä liikaa, jos et osu oikeaan. Ja muista seurata sääennusteita, joista voit saada paljon vinkkejä tulevia tuloksia ajatellen. Muistathan, että voit tehdä hiihtovedon juuri sillä hetkellä kuin haluat, koska myös hiihto mobiilivedonlyönti onnistuu suurimmassa osassa vedonlyöntipaikoista.

UKK

Kyseessä on hiihtolajeihin liittyvät vedot, kuten vaikka maastohiihto ja ampumahiihto.

Voit tehdä esimerkiksi voittajavetoja, jotka ovatkin hiihdon kohdalla niitä yleisimpiä. Muita vaihtoehtoja ovat esimerkiksi Tripla- ja Kaksari -vedot.

Toki voi. Kun teet vetoja pelisivustoilla, joissa on jaossa etuja, voi niistä osa olla sellaisia, joita voi käyttää myös hiihtovetojen teossa.

Yleisiä hiihtolajeja, joista pääset tekemään vetoja, ovat maastohiihto, alppihiihto ja ampumahiihto.

Et tietenkään, koska hiihtokisoja ei järjestetä pitkin vuotta.

Muita suosittuja urheilulajeja
open
Top