Ravit vedonlyönti – Lista vedonlyöntisivustoista, jotka tarjoavat näitä vetoja

Ravit vedonlyönti on hyvä vaihtoehto, kun haluaa tehdä jännittävään lajiin liittyviä vetoja. Tässä on totisesti laji, joka antaa jännitystä jo lajin kisoja seuraamalla, mutta vieläkin enemmän, kun tekee niihin liittyviä vetoja. Me tiedämme sen, koska olemme tehneet niitä jo kauan. Siksi osaamme kertoa näistä vedoista kaiken tärkeän, joita tarvitaan onnistuneiden vetojen tekoon.

Esittelemme tässä parhaat paikat, joissa niitä voi tehdä sekä esimerkiksi vinkkejä hyvien ravivetojen tekoon. Pääaiheena on Ravit vedonlyönti Suomessa.

Parhaat ravi vedonlyöntisivustot netissä

Vedonlyöntisivustoa Bonus* Tarkemmat tiedot Liigat Vieraile
5.0
Bonus:
100 €
Tarkemmat tiedot
  • Yksityiskohtaiset tilastot
  • Erikoistarjoukset ja bonukset
the saudi cup
Vieraile nyt TonyBet Arvostelu
5.0
Bonus:
200 €
Tarkemmat tiedot
  • Vastuullinen pelaaminen
  • Kutsu kaverisi
dubai world cup
Vieraile nyt FEZbet Arvostelu
4.9
Bonus:
200 €
Tarkemmat tiedot
  • Cashout / Cashback-toiminto
  • Erikoistarjoukset ja bonukset
the saudi cup
Vieraile nyt Rabona Arvostelu
4.5
Bonus:
100 €
Tarkemmat tiedot
  • Suorat lähetykset tapahtumista
  • Yksityiskohtaiset tilastot
dubai world cup
Vieraile nyt MrGreen Arvostelu
*Ehdot ovat voimassa! 18+

Ravit vedonlyönti suomessa ja muualla onnistuu näin

Jos ravit vedonlyönti ei ole vielä tuttu, ei ehkä tiedä vielä missä niitä pääsee tekemään. Silloin on juuri oikeassa paikassa. Esittelemme nyt ensimmäisenä ne paikat, joissa niitä kannattaa tehdä. Ne ovat meidän suosikkejamme, kun teemme ravivetoja. Kerromme jokaisesta muutamalla sanalla tietoja, jotta jokainen osaa valita niistä itselle sopivimman paikan tehdä raviin liittyviä vetoja. Paikat ovat Unibet, Mr Green ja Rabona. Nämä ovat parhaita ravit vedonlyöntisivustoja ja ravit vedonlyöntisivustoja, joissa vetojen teko on mielekästä.

Rabona

Viimeinen, mutta ihan yhtä hyvä paikka kuin nämä muutkin esimerkkimme, on Rabona. Sielläkään ei ole aina tämän lajin vetoja tarjolla. Mutta valitsimme tämän tähän, koska tässä on erinomainen vedonlyönnin sivusto, jossa kannattaa tehdä ravivetoja silloin kun niitä on tarjolla. Tämä on viihdyttävä paikka ja selkeä sivusto. Sielläkin tarjoillaan monenlaisia etuja, joista yksi on se, mitä uudet jäsenet saavat. Heille on tarjolla 100 % bonus 200 euroon asti. Nyt voisimme siirtyä kertomaan, että miten ravivetoja tehdään.

Tervetuliaisbonus: 200 €

*Ehdot ovat voimassa! 18+

Näin ravit vedonlyönti onnistuu

Nyt esittelimme parhaat ravit vedonlyöntisivustot netissä ja on aika kertoa, miten näitä vetoja tehdään. Ravit vedonlyönti voi tuntua vähän monimutkaisemmalta kuin monien muiden lajien vetojen teko. Se voi olla ihan tottakin, mutta me neuvomme tässä kunnolla, että miten niitä oikein pääsee tekemään. Vetotyyppejä on monenlaisia, joka voi olla yksi syys siihen, että näiden vetojen teko tuntuu hankalalta. Veto voi olla ihan perinteinen voittajavetokin. Sellaisen tekemisestä on ehkä parasta aloittaa, koska niiden teko on varmasti tuttua muistakin lajeista. Sitä emme tässä neuvo, koska voittajavetoja osaavat lähes kaikki jo tehdä.

Ravit vedonlyönti Suomessa

Jos tarjolla on livevetoja, niiden teko voi olla vähän vaikeampaa. Niistä kuitenkin lisää tässä vähän alempana ihan omassa paikassaan. Muita vetomuotoja ovat esimerkiksi Yhdistelmävedot, jossa voi olla mukana vähintään kahden hevosen tupla. Niitä voi toki valita mukaan enemmänkin. Kun haluaa oikeasti oppia kunnolla ravivetojen teon, on selvitettävä mitä tarkoittavat lähtökertoimet. Silloin hevosesta voi lyödä vetoja vaikkapa juuri ennen lähdön alkua, jolloin voi saada vedon hyvällä kertoimella.

Joissakin paikoissa voi saada myös kerrointakuun, jolloin vedonlyöjä voi saada vedolleen aina kahdesta kertoimesta paremman kertoimen. Jos kohteena oleva hevonen ei olekaan lopulta kisassa mukana, se on tämän vedon riski. Veto voi olla myös sijoitusveto eli veikkaa jonkin hevosen yltävän esimerkiksi kahden tai kolmen parhaan joukkoon. Silloin kisassa täytyy olla mukaan vähintään kahdeksan hevosta. Jos hevosia on vähintään 16, vielä neljännelläkin sijalla voittaa. Tässä olivat suosituimmat ravivetojen kohteet ja pieni esittely siitä, mistä niissä oli kyse. Toivottavasti ne selkeyttävät ravivetojen tekoa. Seuraavaksi livevetoihin ja siihen kuinka kisoja voi seurata livelähetysten kautta.

Ravit livevedot ja live stream -lähetykset

Ravit live vedonlyönti

Hevosurheilun ehkä jännittävimpiä vetoja ovat livevedot. Mutta näissä vedoissa ei ole kyse ihan samanlaisista vedoista, kuin monissa muissa lajeissa. Kun ravikisa on käynnissä, se on aika nopeasti ohi. Siinä ei voida tarjota vetoja, jotka muuttuisivat tilanteen mukaan. Esimerkiksi jalkapallossa on melko kauan aikaa erilaisille tapahtumille ja siten myös monenlaisille livevedoille. Ravit vedonlyönti ei voi tarjota sellaista, koska jokainen kisa on niin nopeasti ohi. Kun hevoset juoksevat, ne ovat aika pian maalissa. Ravit live vedonlyönti ei ole sillä tavalla mahdollista kuin muissa lajeissa.

Ravikisoja voi kuitenkin seurata livenä ja tehdä ennen kisojen lähtöjä vetoja. Niiden voi ajatella olevan livevetoja, vaikka sillä vedon hetkellä eivät hevoset olekaan vielä laukkaamassa. Moni menee katsomaan ravikisoja paikan päälle. Niitä järjestetään Suomessakin monessa eri paikassa ja useamman kerran vuodessa. Moni tekee paikan päällä myös vetoja, jolloin kisojen seuraaminen on entistä jännittävämpää. Mutta jos ei pääse paikan päälle, on muitakin mahdollisuuksia kisojen seuraamiseen. Paras vaihtoehto on ravit live stream -lähetysten seuraaminen. Moni vedonlyöntisivusto tarjoaa niitä, jolloin paikassa voi tehdä samalla vetoja, kun katsoo livelähetystä.

Erilaisia ravivedonlyöntiin liittyviä tapahtumia on paljon

Ravit vedonlyönti tarjoaa monenlaisia tapahtumia, joissa voi tehdä raviin liittyviä vetoja. Niistä me kerromme tässä. Mainitsimme jo aiemmin, että Suomessa ravit ovat hyvin yleisiä ja niitä järjestetään pitkin maata. Raviratoja on esimerkiksi Oulussa ja Seinäjoella, joissa onkin usein ravikisoja. Lajista löytyy myös muita kisoja ja tapahtumia, joista voi lyödä vetoa, jos kotimaiset kisat eivät riitä.

Prix d'Amerique

Suosittuja maita, joissa järjestetään ravikisoja ja joista tehdään samalla myös paljon vetoja, ovat Ruotsi, Norja, Ranska, Iso-Britannia ja jopa Saudi-Arabia. Lajista löytyy cup-tason kisojakin todella paljon. Sellaisia ovat mm. Dubai World Cup ja Pegasus World Cup. Ranskassa järjestetään Prix d'Amerique. Kun haluat tietää, järjestetäänkö jossakin kilpailua, voit ottaa siitä selvää esimerkiksi verkossa. Vedonlyöntisivustot tarjoavat kilpailuvetoja ja esittelevät myös tulevia kilpailuja. Moni suomalainen tekee ravivetoja, jotka liittyvät monissa eri maissa kisattaviin kisoihin.

Ravivetoihin liittyvät vinkkimme

Meillä olisi vielä muutama vinkki, joiden avulla ravit vedonlyönti onnistuu hyvin. Niistä monet liittyvät siihen, että kannattaa pitää silmät auki ja seurata kisoihin liittyviä tärkeitä asioita tarkoin. Ennen kisaa on kuitenkin hyvä opetella lajiin liittyviä termejä, joita olemme tässä jo aiemmin maininneetkin. Samalla voi opetella lajiin liittyviä muita käytäntöjä, jotta ei tee virheitä ainakaan sen takia, että ei tiennyt jostakin tärkeästä asiasta.

Mutta kisoihin liittyviä vinkkejä, joita pitää silmällä, ovat: kilparadat, lähtöjärjestys, hevoset, matka ja rata. Kilparadat voivat olla hyvin erilaisia. Osa niistä voi olla toisia paljon haastavampia. Jotkin niistä voivat sopia toisille paremmin kuin toisille. Niissä myös lähtöjärjestyksellä voi olla muita ratoja enemmän merkitystä. Tuollaiset asiat kannattaa katsoa etukäteen läpi ennen kuin tekee ravivetoja. Ja totta kai myös hevosia täytyy pitää silmällä eli niiden sen hetkistä kuntoa ja muita tärkeitä tulokseen vaikuttavia asioita.

Matka ei ole joka kisassa sama. Jos joku hevonen on voittanut usein lyhyissä matkoissa ei se ole välttämättä pitemmissä matkoissa sellainen, että se voittaisi kovin suurella todennäköisyydellä. Matkan pituuskin on siten huomioitava. Ratakin vaikuttaa tuloksiin tai oikeastaan olosuhteet, jotka radalla ovat kisan hetkellä. Sääkin on siten hyvä katsoa ennen kisaa eli sääennusteet. Joku hevonen voi pärjätä paremmin hyvällä säällä ja toinen taas ääriolosuhteissa.

Yksi hyvä vinkki on myös se, että selvittää parhaat ravit vedonlyönti kertoimet. Kertoimet eivät ole kaikkialla samat, joten jossakin voi olla parempi kerroin jollekin haluamalleen vedolle kuin toisessa. Kannattaa muistaa myös, että ravit mobiilivedonlyönti on mahdollista ja se antaa paljon enemmän vaihtoehtoja missä sitä voi tehdä. Tässä oli ravit vedonlyönti opas, joka kertoi kaiken tarvittavan, jotta osaa tehdä ravivetoja. Toivottavasti nämä ravit vedonlyönti vihjeet auttavat pitkälle ja vedoissa tulee onnistumaan.

UKK

Ravit vedonlyönti on vetoja liittyen ravikisoihin.

Ravit vedonlyönti onnistuu monilla suomalaisten suosimilla vedonlyöntisivustoilla - Unibet, Mr Green ja Rabona.

Kyllä voi ja usein siellä, missä yleensäkin tarjotaan vedonlyönnin etuja.

Se on aika helppoa, ainakin jos tekee voittajavetoja.

Kyllä on. Kisojakin järjestetään Suomessa monella eri paikkakunnalla.

Muita suosittuja urheilulajeja
open
Top