Optibet kokemuksia – Hyvä paikka vetojen teolle

Optibet on laadukas ja monipuolinen vedonlyöntipaikka. Näiden syiden lisäksi on monta muutakin hyvää syytä, miksi haluamme esitellä sinulle tämän paikan, jossa pääset tekemään vetoja.

Näytä enemmän

Lue tämä Optibet arvostelu, jonka jälkeen tiedät myös, kuinka paljon vedonlyöntiin tarjotaan etuja, ja sen, että tämä on taatusti turvallinen vedonlyöntipaikka. Vaikka moni etu liittyy sivustolta löytyvään monenlaiseen pelaamiseen, on etuja myös suoraan vetoja varten. Moni niistä on riskittömiä vetoja, jotka tekevät vedoista todella jännittäviä. Vetoja voi tehdä urheilulajeista sekä virtuaalisista lajeista sekä e-urheilukohteista. Optibet suomi tulee pian olemaan lempivedonlyöntipaikkasi!

Näytä vähemmän
Tervetuliaisbonus: 20 €
LUNASTA BONUS
  • Toimiva mobiilisovellus
  • Erikoistarjoukset ja bonukset
  • Live-vedonlyönti
Säätely
  • Maksutavat:
*Ehdot ovat voimassa! 18+
Bonus: 4
Kotiutukset: 4.5
Talletukset: 4.3
Maksut: 4.5
Mobiilisovellus: 4.5
Käytettävyys: 4

Optibetillä on Maltan pelilisenssi

Kun saavumme uudelle pelisivustolle, tarkistamme ensin sivuston pelilisenssin. Se kertoo meille paljon paikan turvallisuudesta ja luotettavuudesta, joten niin tärkeät asiat on hyvä kertoa ensimmäisenä asiana myös sinulle. Optibet on saanut Maltan peliviranomaisen myöntämän pelilisenssin. Se on yleinen suomalaisilla pelipaikoilla ja erittäin suosittu, koska se kertoo sen, että pelisivustoon voi luottaa. Sen myötä saat turvallisia Optibet kokemuksia.

Sivuston toiminnan apuna on myös muita tahoja. Jos sinusta tuntuu, että sinulla on peliongelmia tai sellaisesta on vähänkään merkkejä, voit saada siihen apua esimerkiksi Peluuri kautta. Paras vedonlyöntisivu, kuten Optibet, tarjoaa apukontaktit, jotka löytyvät myös suoraan sivustolta. Toivotaan kuitenkin, että sinulla on vain hauskaa, kun teet tällä sivustolla vetoja. Se sitä vedonlyöntiä parhaimmasta päästä!

Kuinka rekisteröityä Optibet -vedonlyöjäksi

Tässä vaiheessa on jo hyvä esitellä se, kuinka pääset tämän vedonlyöntejä tarjoavan sivuston jäseneksi. Esittelemme sinulle nyt tarkoin, miten se tehdään. Aloita siitä, että klikkaat sivuston oikeassa yläosassa olevaa linkkiä nimeltään Liity nyt. Sen jälkeen voit aloittaa ensimmäisen lomakkeen täytön. Siinä sinulta kysytään sähköpostisoitetta. Pääset valitsemaan myös salasanasi. Alla on vielä kaksi kohtaa, josta toisen voit rastia, jos haluat vastaanottaa sivuston lähettämiä etuja ja tarjouksia. Toinen pitää rastia, jotta pääset eteenpäin. Siinä hyväksyt sivuston ehdot, säännöt sekä tietosuojakäytännöt.

Tämän jälkeen pääset täyttämään tietoja itsestäsi. Niitä ovat puhelinnumero, etunimi, sukunimi, syntymäaika, sukupuoli, kaupunki, postinumero, osoite ja maa. Ylhäällä on myös kohta vahvistuskoodille, joka on tässä vaiheessa jo lähetetty juuri antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Kun laitat sen vielä tähän lomakkeeseen, oletkin jo valmis. Nyt on aika klikata eteenpäin. Rekisteröinti on nyt suoritettu, joten se tehtiin vain kahden askeleen kautta. Katso vielä tästä alta, että miltä rekisteröintilomakkeet näyttävät. Näet esimerkiksi, että kaikki esitellään niissä suomen kielellä.

Optibet kotiutus ja talletus

Talletukset ja kotiutukset
Optibet

Kun haluat tehdä talletuksen, klikkaa sivuston oikeassa yläosassa olevaa linkkiä Talleta nyt. Saat sen jälkeen eteesi alasvetovalikon, josta voit valita haluamasi maksutavan. Niitä ovat Skrill, Trustly, Visa, Mastercard, NETELLER, Siirto sekä monet verkkopankit, joissa meillä suomalaisilla on pankkitili. Jos valitset Skrill -maksutavan, voit siirtää minimissään 10 euroa ja maksimissaan 5000 euroa. Trustlyn rajat ovat 10–2000 euroa, Visan ja Mastercardin 10–2000 euroa, NETELLERin 10–5000 euroa ja Siirto -maksutavan 10–2000. Myös pankkisiirtojen maksurajat ovat 10–2000 euroa.

Sivustolla kerrotaan, että tällä hetkellä minkään talletustavan käyttö ei maksa. Kun teet siirron pankkitililtä, e-lompakosta tai luottokortilla, näet talletuksesi heti. Myöskään mikään Optibet kotiutus ei maksa mitään. Ennen kuin voit nostaa voittoja, sinua pyydetään vahvistamaan pelitilisi pyytämällä lähettämään tarvittavia dokumentteja. Sellaisia ovat henkilötodistus-, osoite- ja maksutodistus. Nostoja käsitellään kerran tunnissa aikavälillä 9.00–24.00. Se kuinka nopeasti saat rahasi, riippuu siitäkin millä maksutavalla olet ne nostanut. Joidenkin kohdalla voi kestää 1–3 pankkipäivää, kunnes saat rahasi.

Haluamme vielä esitellä tarkemmin, kuinka talletus tehdään. Kun olet klikannut sivuston talletuspaikkaan, valitse valikosta se maksutapa, jolla haluat talletuksen tehdä. Sen jälkeen pääset valitsemaan haluamasi talletussumman. Tästä eteenpäin toimitaan maksutavan mukaisten ohjeiden mukaan. Valitsit niistä minkä tahansa tavan, se käy aina nopeasti ja helposti.

Suuri Optibet promo-, bonus- ja etutarjonta

Tervetulobonus
Optibet

Jos olet vedonlyöjä, joka pitää bonuksista ja muista eduista, on Optibet silloin sinun mieleesi myös sen puolesta. Sivuston kampanjasivu on täynnä etuja. Sieltä löytyy etuja myös vetojen tekoa varten. Sellainen on esimerkiksi Optibet vedonlyöntibonus tai muu Optibet bonus. Pääset myös tekemään riskittömiä vetoja. Mutta ihan aluksi saat ensimmäisen talletuksen päälle ilmaiskierroksia. Nehän toki eivät liity vetojen tekoon, vaan kolikkopelien pelaamiseen. Mutta sekin on todella mukavaa.

Tämä etu tarkoittaa 1000 ilmaiskierrosta, jotka saat kolmen ensimmäisen talletuksen päälle. Kierrätysehto näillä saaduille voitoille on tästä edusta ei sen enempää, koska sinua varmasti kiinnostavat enemmän vedonlyöntiin liittyvät edut. Kerromme siksi seuraavaksi tarkemmin, että millaisia etuja saat vetojen tekoa varten.

Haluamme ensin kertoa, että löydät sellaiset edut todella helposti. Sinun ei tarvitse selailla niitä kaikkien muiden sivuston etujen seassa. Kampanjasivun voi nimittäin jakaa osiin sen mukaan millaisista eduista on kyse. Klikkaa siellä kohtaa vedonlyönti, ja näet vain vedonlyöntiin liittyvät edut. Niitä löytyy yleensä useampi samalla kerralla.

Riskittömät vedon jo mainitsimmekin. Niitä on tarjolla monenlaisia urheiluvetoja varten. Sellainen on esimerkiksi riskitön veto, joka liittyy koripalloon. Kun teet tarvittavan talletuksen ja sen jälkeen tarvittavan määrän vetoja, saat tällaisen edun. Edulle on jokin määrä, johon asti tällainen veto korvataan. Jos häviät riskittömän vetosi, korvataan se sinulle 100-prosenttisesti. Se on sinulle rahaa, jota ei tarvitse kierrättää.

Kuten jo mainitsimme Optibet tarjoaa erittäin paljon etuja. Erillistä VIP-klubia ei ole, mutta tarvitseeko sellaista, jos etuja jaetaan jo muutenkin paljon? Haluamme silti vielä kertoa yhdestä edusta, joka on tarkoitettu vedonlyöjille. Se on uusia jäseniä varten. Kun olet rekisteröitynyt sivuston jäseneksi, saat heti tämän edun.

Aloita sillä, että panosta vähintään 30 euroa mihin tahansa vedonlyöntitapahtumaan. Sen jälkeen etu onkin jo ansaittu. Se tarkoittaa kahta riskitöntä etua, jotka ovat arvoltaan 10 euroa. Voit tehdä nämä vedot mistä tahansa kohteesta, mutta kerroin saa olla korkeintaan 5. Voit saada tällä 20 euroa takaisin riskittömän vedon muodossa. Sen päälle ei tule kierrätysehtoa, joten raha on heti omaasi.

Optibet tarjoaa paljon vetokohteita selkeässä järjestyksessä

Nyt on aika kertoa, että kuinka paljon Optibet tarjoaa vetokohteita ja kuinka monipuolinen tarjonta onkaan. Vetokohteita on Optibet -sivustolla selkeästi normaalia enemmän. Tarjolla vaikuttaisi olevan aina lähes kaikki, jota milläkin hetkellä voidaan tarjota. Siksi on helppoa löytää paljon itseä kiinnostavia kohteita. Ja sehän tarkoittaa samalla sitä, että voit laittaa niistä useamman kohteen samalle vetolapulle. Silloin saatat saada lappuusi todella korkeita kertoimia. Jos voitat niillä, voitot ovat varmasti mukavan suuria.

Saat apua vetojen tekoon monella eri tavalla. Vedot ovat selkeällä tavalla esillä, joten löydät nopeasti ne kohteet, joita etsit ja jotka kiinnostavat sinua. Näe esimerkiksi suosituimmat kohteet kerättynä samaan kohtaan sekä vedot, jotka tulevat ratkeamaan seuraavaksi.

Lajit, joista voit tehdä Optibet -sivustolla vetoja

Optibet tarjoaa vetoja monista eri lajeista. Niitä löytyy ainakin parisen kymmentä. Suosittuja niistä ovat jalkapallo ja jääkiekko, varsinkin suomalaisten keskuudessa. Lajeista voi olla tarjolla monenlaisia vetokohteita, joka tarkoittaa myös sitä, että otteluita voidaan käydä monissa eri maissa ja monien liigojen kesken. Tämä koskee varsinkin juuri mainittuja suosittuja lajeja. Esimerkiksi jalkapallossa on mukana Saksan Bundesliigan ja Englannin Valioliigan pelejä. Jääkiekosta voi olla kohteita, joita pelataan ihan täällä Suomessa eli SM-liigan otteluita.

Fyysisen maailman otteluiden lisäksi voit tehdä vetoja myös otteluista, joita ei pelata missään paikan päällä. Tarjolla on monia virtuaaliurheilulajeja. Niille löytyy sivustolta ihan oma paikkansa. Koska ne ovat niin erilaisia vetokohteita kuin urheilukohteet, joita pelataan fyysisessä paikassa, se on ihan hyvä asia. Silloin on selkeämpää tehdä vetoja joko virtuaalisesti tai tällä tunnetummalla tavalla. Virtuaalisia lajeja, joita on tarjolla, ovat esimerkiksi jalkapallo, hevosurheilu ja vinttikoirakisat. Tarjolla on myös e-urheilukohteita.

Optibet vedonlyönti

Kun olet tallettanut sivustolle rahaa, pääset tekemään vetoja, vaikka heti. Muistathan kuitenkin tarkistaa, että saatko samalla myös jonkin edun vetojen tekoa varten, jos pidät sellaisista. Vetojen teko on todella helppoa. Etsi ensin sinua kiinnostava kohde ja katso millaisia kertoimia eli sen Optibet odds -kohdat ovat. Sekin käy nopeasti, josta jo kerroimme ylempänä. Vedonlyöntiosio on todella selkeä. Kun klikkaat jotain vetokohdetta, avautuu sivuston oikeaan reunaan vetokuponki. Näet siinä heti tiedot tästä vedostasi. Voit lisätä siihen muitakin vetoa. Näet koko ajan vetokupongista kaikki vedot kertoimineen, jotka olet klikannut kuponkiin mukaan.

Kupongissa kerrotaan maksimivoitto, jonka voit vedosta saada. Siinä kerrotaan tietysti myös vedon hinta. Muokkaa vedosta sellainen, joka sinusta hyvä. Ja kun hintakin on kohdallaan, voit laittaa vedon menemään. Se tehdään siten, että klikataan vetokupongin alla olevaa linkkiä Aseta veto. Kun voitat, voit nostaa voittosi sivustolta löytävältä tililtäsi. Voit toki käyttää voittojasi myös tulevissa vedoissa. Mutta jos haluat nostaa voittoja, me kerromme siitä jo tarkemmin tällä sivulla vähän ylempänä talletusten ja nostojen yhteisessä kohdassa.

Optibet live

Optibet vedonlyönti onnistuu toki myös livevetona. Livevedot ovatkin erittäin jännittävä tapa tehdä vetoja. Voit valita vetoja samaan aikaan, kun niiden kohteena oleva ottelu on käynnissä. Livevetolajeja ovat tässä paikassa esimerkiksi jalkapallo, jääkiekko, koripallo ja lentopallo. Kun menet livevetojen paikkaan, näet kaikki tarjolla olevat livevedot sivuston keskellä. Eli ne vedot, joita voi juuri sillä hetkellä tehdä.

Livevetojen teko on entistä jännittävämpää, jos näet samalla ottelun, jota ne koskevat. Optibet ei tarjoa livelähetyksiä. Mutta toki niitä löytyy muualtakin esimerkiksi ihan suorana TV-lähetyksenä. Ja voit seurata ottelua myös live-tulosten kautta ja tehdä niiden perustella päätelmiä siitä, että millainen veto kannattaa tehdä. Muista olla kuitenkin niissä nopea, koska livevetovalikoima muuttuu koko ajan sen mukaan, mitä ottelussa tapahtuu. Jos haluat nähdä ottelun ja tehdä siitä vetoja, tässä paikassa se onnistuu kuitenkin yhdellä tavalla eli virtuaalisten vetojen kohdalla.


Optibet mobile toimii hyvin mobiililaitteilla

Voit tehdä vetoja kaikilla mahdollisilla laitteilla. Se tarkoittaa samalla sitä, että sivustosta löytyy myös mobiiliversio (Optibet mobile). Jos luot tunnukset tietokoneversion kautta, voit käyttää niitä samoja tunnuksia myös mobiiliversiossa. Ja tämä toimii tietysti myös toisinpäin eli voit luoda tunnukset myös mobiiliversion kautta. Pääset mobiilivetojen pariin suoraan mobiililaitteestasi löytyvän nettiselaimen kautta. Tarjolla ei ole erillistä vedonlyöntisovellusta, jonka voisit asentaa mobiililaitteeseesi. Optibet mobiili toimii vain selaimen kautta.

Mobiilivetojen teko on yhtä helppoa kuin tietokoneiden kautta. Sivusto on responsiivinen, joten näyttösi koolla ei ole mitään väliä. Sivusto näyttää aina hyvältä, oli näyttö pieni tai iso. Näet mobiililaitteessasi mobiilivedonlyöntiin tullessa heti suosituimmat vedot. Tee vetoja samojen ohjeiden mukaan kuin mitä aiemmin tässä esittelimme. Saat vetoja varten etuja, jotka ovat samoja kuin tietokoneversion puolella. Erillisiä mobiilivetoja ei ole ainakaan meidän tietoomme kantautunut. Mutta eipä sillä ole väliä, koska saat vedonlyöntiin paljon etuja ihan minkä tahansa laitteen kautta.


Optibet Suomi sivusto

Olemme tässä jo kehuneet Optibet -sivuston selkeää tapaa esitellä vetovalikoimaa. Sama selkeys näkyy koko sivustolla. Sivusto on osittain suomenkielinen, mutta täydellistä Optibet suomi -versiota ei vielä ole. Mutta jos se olisi kaikilta osin käännetty suomeksi, tekisi se paikasta entistä helppokäyttöisemmän. Kaikki asiat, jotka nähdään ensimmäisenä, nähdään meidän omalla kielellämme. Mutta jos menet esimerkiksi sivuston alaosasta löytyvien linkkien taakse, siellä kieli muuttuu englanniksi. Ehkä käännös on vielä kesken.

Sitä odottaessa ei paikkaa kannata unohtaa. Löydät kyllä kaiken hyvin ilman suomennostakin. Lajit ovat niiden suomenkielisissä muodoissa, joten löydät kyllä senkin puolesta nopeasti vetokohteet, joita etsit. Mutta kyllähän sellainen täydellinen käännös olisi mukava.

Optibet on turvallinen paikka

Arvaat jo varmaan, että Optibet on turvallinen vedonlyöntipaikka. Emmehän me muuten olisi tässä esittelyssä näin pitkällä. Mutta voimme vielä kertoa sinulla tarkemmin, miten olemme tähän tulokseen tulleet. Yksi niistä liittyy sivuston SSL-salaukseen. Se on kunnossa. Katso vaikka itse, että sivuston osoitteen alusta löytyy kirjaimet https. Eli juuri tuossa oleva S-kirjain kertoo sen, että sivuston on salattu. Se tarkoittaa sitä, että sinä voit toimia sivustolla turvallisessa ympäristössä.

Se koskee esimerkiksi tekemiäsi rahasiirtoja ja omien tietojesi luovuttamista. Rahasi ja tietosi ovat turvassa, kun teet ja luovutat niitä tässä paikassa. Keskity sinä vain vetojen tekoon ja muuhun pelaamiseen liittyvään nautintoon.


Optibet asiakaspalvelu

Kaikki asiakastukeen liittyvät asiat on koottu yhteen paikkaan. Tämä paikka esitellään englannin kielellä, joten toivottavasti se ei ole sinulle ongelma. Me voimme tässä jo vähän auttaa eli kertoa mitä kaikkea sieltä löytyy. Löydät sieltä ensinnäkin paljon tietoja, jotka voivat antaa sinulle vastaukseen mahdollisiin kysymyksiisi. Tiedot on jaettu teemojen mukaisiin osiin, jotka liittyvät esimerkiksi rekisteröintiin, talletuksiin ja urheiluvetojen tekemisiin.

Voit kysyä asiakastuesta apua myös suoraan. Se onnistuu soittamalla heille, lähettämällä heille sähköpostia tai keskustelemalla heidän kanssaan live-chatin kautta. Tarjolla on siis kaikki perinteiset ja suositut tavat. Asiakastuessa ollaan paikalla joka päivä, kun kello on 8:00 - 20:00 CET välisellä ajalla.

Nimi
Bestbet Limited
Toimisto
BS Building, Level 1, Triq Il-Mosta, Lija LJA 9012, Malta
Perustettu
1999
Lisenssi
MGA/B2C/234/2013
Puhelin
+358753267885
Sähköposti
support_fi@optibet.com
Yhteydenottolomake
Ei
Live Chat:
Kyllä

Yhteenveto

Optibet on mukava paikka tehdä vetoja. Sen varmasti nyt itsekin tiedät, kun luit meidän arvostelumme tästä paikasta. Näin monipuolista vedonlyöntivalikoimaa on mukava esitellä. Ja siitä tuli vieläkin mukavampaa, kun saimme esitellä paikan suuren etumäärän. Vaikka täällä voi tehdä muutakin kuin asettaa vetoja, on todella hyvä, että etuja saa myös suoraan vetoja varten. Se kertoo myös sen, kuinka paljon täällä arvostetaan myös vedonlyöjiä. Me suosittelemme lämpimästi sinulle tätä paikkaa. Voit mennä sinne tutustumaan, vaikka heti. Tiedät jo, kuinka nopeasti ja helposti sivustolle rekisteröinti käy, joten olet pian jo tekemässä vetoja.

UKK

Maltan pelilisenssi, joka on erittäin suosittu. Saat mm. voittosi verottomina tämän lisenssin takia.

Pääset tekemään urheiluvetoja sekä e-urheiluun ja virtuaaliseen urheiluun liittyviä vetoja. Tarjolla on myös livevetoja.

Se on sitä osittain.

Kyllä tarjoaa esimerkiksi riskittömiä vetoja.

Saat apua asiakastuesta sekä puhelimen, sähköpostin että live-chatin kautta.

Muut arvostelut
Optibet
open
Top