Jääkiekko vedonlyönti – Kuinka tehdä onnistuneita vetoja tästä lajista

Jääkiekko vedonlyönti on mielenkiintoista ja erittäin jännittävää. Jääkiekko on meille suomalaisille tärkeä laji. Meistä moni seuraa lajia tarkoin, ja oma suosikkijoukkuekin on monilla tiedossa. Myös Suomen maajoukkueen otteluita seuraamme tietysti paljon. Lajin suosio tarkoittaa samalla sitä, että lyömme tästä lajista paljon vetoja. Ja niistä me haluamme nyt sinulle kertoa mielenkiintoisia asioita, joiden perusteella tule entistä paremmaksi jääkiekon vedonlyöjäksi. Jos et ole vielä koskaan lyönyt tästä lajista vetoa, osaat sen taatusti tämän luettuasi. Tämä on sinulle samalla jääkiekko vedonlyönti opas Lue tämä, ja jääkiekko vedonlyönti netissä onnistuu sinulta taatusti!

Parhaat jääkiekko-vedonlyöntisivustot Suomessa

Vedonlyöntisivustoa Bonus* Tarkemmat tiedot Liigat Vieraile
5.0
Bonus:
100 €
Tarkemmat tiedot
  • Live-vedonlyönti
  • "Drops & Wins" -kampanja
nhl
khl
chl
Vieraile nyt TonyBet Arvostelu
5.0
Bonus:
200 €
Tarkemmat tiedot
  • Paljon lajeja
  • Suuri valikoima etuja
liiga
nhl
chl
Vieraile nyt FEZbet Arvostelu
4.9
Bonus:
200 €
Tarkemmat tiedot
  • Paljon lajeja
  • Erikoinen etutarjonta
liiga
shl
chl
Vieraile nyt Rabona Arvostelu
4.5
Bonus:
100 €
Tarkemmat tiedot
  • CRAZY TIME on nyt entistä kreisimpi
  • Pyöräytä itsellesi ilmaista peliaikaa
nhl
liiga
khl
Vieraile nyt MrGreen Arvostelu
1
Bonus:
100 €
Tarkemmat tiedot
  • Vedonlyöntilaskin
  • Katelaskin
Vieraile nyt Pinnacle Arvostelu
*Ehdot ovat voimassa! 18+

Jääkiekko vedonlyöntisivustoja, jotka ovat meidän suosikkejamme

Ensimmäisenä on hyvä esitellä paikat, jossa voit, ja joissa kannattaa tehdä vetoja jääkiekosta. Jääkiekko vedonlyönti Suomessa onnistuu monilla vedonlyöntisivustoilla, mutta niistä jokainen ei ole siihen tarpeeksi turvallinen. Et voi luottaa ihan mihin tahansa sivustoon, että siellä rahasi ja tietosi olisivat taatusti turvassa. Me kerromme tässä viisi paikkaa, joissa sitä ainakin kannattaa tehdä. Nämä ovat meidän suosikkipaikkojamme, kun haluamme itsekin tehdä vetoja jääkiekosta. Nämä ovat erinomaisia paikkoja myös muiden vetojen tekoon, mutta myös jääkiekkovetoihin, jotka ovat tässä nyt esittelyn kohteena. Nämä kaikki ovat jääkiekko vedonlyöntisivustoja, joissa teet vetoja turvallisessa ympäristössä.

Bethard

Bethard kertoo jo nimenä sen, että tällä sivustolla vetoja voi tehdä oikein urakalla. Valikoimissa on myös jääkiekkovetoja. Sivustosta löytyy laadukas suomenkielinen versio. Jääkiekko vedonlyönti tarjoaa erittäin hyvät mahdollisuudet monenlaisiin vetoihin. Sellaisia ovat esimerkiksi Suomessa pelattavat Liigan ja Mestiksen ottelut. Ja toki jääkiekkovetoja voi tehdä myös livevetoina. Voit katsella myös sivustolla olevia tilastoja aiemmista otteluista, joista saat hyviä vinkkejä vetojen tekoa varten.

Myös Bethard tarjoaa vedonlyöntietuja, joista voit etsiä etuja, jotka käyvät jalkapallovetojen tekoa varten. Jos et ole vielä paikan jäsen, saat heti ensimmäiset bonusrahasi ensimmäisen talletuksen yhteydessä, joilla voit tehdä mm. jääkiekkovetoja.

Jääkiekko vedonlyönti netissä onnistuu näin

Kun nyt tiedät, että missä jääkiekko vedonlyönti onnistuu hyvin, on aika kertoa, että miten niitä vetoja oikein pääsee tekemään. Kerromme tässä siten siitä, että millaisia vetomuotoja tästä lajista on tarjolla. Samalla kerromme, että mitkä ovat lajin suosituimmat kohteet. Jotain näistä kerroimmekin jo, kun esittelimme suosikkipaikkojamme, joissa tehdä jääkiekkovetoja. Mutta tästä aiheesta on hyvä kertoa myös tarkemmin, joten pysy seurassamme. Jääkiekko vedonlyönti netissä ei ole vaikeaa, mutta jotain on hyvä tietää ennen aloittamista.

Jääkiekko vedonlyönti netissä

Jääkiekkovetojen yleisin muoto ovat voittajavedot. Sellaisen teko ei ole tässä lajissa mitenkään helppoa, koska suosikkikin voi hävitä aika suurella todennäköisyydellä. Tasapelejäkin tulee aika usein, joten sekin tekee voittajavetojen teosta vaikeaa. Näiden 1x2 -vetojen lisäksi yleisiä jääkiekkovetoja ovat tasoitusvedot ja maalimäärien vedot. Tasoitusvedoissa saat tasoitusta esimerkiksi kahden maalin verran toiselle joukkueelle, kun veikkaat kumpi joukkueista voittaa tai tuleeko tasapeli. Tämä toimii myös siten, että toiselta joukkueelta vähennetään esimerkiksi yksi maali.

Maalimäärien vedot ovat myös erittäin mielenkiintoinen tapa tehdä jääkiekkovetoja. Jääkiekossa ei tule yleensä kummallekaan joukkueelle kovin montaa maalia, mutta keskiarvo on enemmän kuin esimerkiksi jalkapallossa. Voi siten lyödä esimerkiksi vedon siitä, että tuleeko maaleja jonkin määrän yli tai alle. Nämä kolme muotoa ovat ne yleisimmät jääkiekkovetojen muodot ja samalla tietysti myös ne kaikista suosituimmat vedot, kun kohteena on jääkiekko vedonlyönti.

Mutta ei passaa unohtaa myöskään livevetoja, joissa vetovaihtoehtoja on enemmän. Niistä kerromme lisää seuraavassa kohdassa, jossa kerromme samalla siitä, miten voit seurata jääkiekko-otteluita, kun teet samalla esimerkiksi livevetoja kyseisestä ottelusta, jota haluat seurata.

Jääkiekko vedonlyönti ja sen jännittävät livevedot

Livevetojen teko on erittäin mielenkiintoinen tapa tehdä vetoja. Niitä päästään tekemään myös jääkiekkovetojen saralta. Jääkiekko on siihen erinomainen laji monesta eri syystä. Ottelussa esimerkiksi tapahtuu lähes koko ajan jotain, joka muuttaa ottelun tilannetta. Sellaisia ovat esimerkiksi maalit ja jäähyt. Maaleja voi tulla yhtäkkiä samalle joukkueelle useampi nopeasti peräkkäin. Silloin tilanne voi muuttua täysin. Kun pelaaja joutuu jäähylle, on toisella joukkueella hyvät saumat maalintekoon.

Live jääkiekko vedonlyönti vaatii tarkkaa seuraamista. Jääkiekon livevedot muuttuvat nopeasti erilaisiksi, juuri tämän takia, että otteluissa tapahtuu niin usein merkittäviä asioita. Siksi vetojen teossa on oltava nopea. Livevedossa voi olla kyse esimerkiksi seuraavasta maalintekijästä, joka voi olla joukkue tai jokin pelaaja. Seuraavasta jäähystäkin voi olla vetokohde. Siksi on todella hyvä, jos ottelua voi seurata livenä jollakin tavalla. Silloin näkee ehkä jopa nopeammin kuin vedonlyöntien tarjoajat, että jokin on muuttunut. Kun on nopea, voi saada hyvän kertoimen asialle, jolla voi voittaa aika suurella todennäköisyydellä.

Jääkiekko-otteluita voi seurata livenä monella eri tavalla. Jos ottelu on samalla paikkakunnalla, missä itse on, voi sinne tietysti olla mahdollisuus mennä seuraamaan ottelua paikan päälle. Mutta monia otteluita nähdään myös suorina televisiolähetyksinä ja kuullaan radiosta. Näet tilanteet nopeasti myös tulospalveluista, joita voidaan tarjota vedonlyöntisivustoillakin. Mutta niissä voidaan tarjota myös jääkiekko live stream -lähetyksiä. Sellaisia tarjoaa meidän suosikeistamme esimerkiksi Unibet. Kun katsot siellä jonkin tulevan ottelun vetoja, näet vetojen perässä myös sen, että onko kyseiseen otteluun tarjolla live stream -lähetys.

Mitkä ovat suosituimmat tapahtumat ja liigat?

Jääkiekko on Suomessa sellainen laji, josta pääset seuraamaan otteluita pitkin talvea. Liiga on korkein sarja Suomessa. Siitä pelataan ensin runkosarjan otteluita ja lopuksi ovat vielä vuorossa ehkä koko kauden jännittävimmät pelit. Silloin ratkaistaan, että kuka parhaiten kauden aikana pisteitä saaneista joukkueista on koko kauden paras joukkue. Näitä pelejä pelataan Playoffs-otteluiden merkeissä. Voit toki lyödä jo ennen kauden alkamista, että mikä joukkue tulee olemaan kauden voittaja. Ehkä se on joukkue, jota sinä kannatat?

NHL - National Hockey League

Suomessa seurataan ja tehdään vetoja myös Mestiksen kauden peleistä. Siellä pelaavat joukkueet, jotka eivät ole saaneet sijaa Liigaan, mutta nämäkin ottelut ovat erittäin jännittävää seurattavaa. Niistä tehdyt vedot ovat suomalaisten keskuudessa myös erittäin suosittuja. Toki suomalaiset tekevät vetoja myös muiden maiden peleistä. Yksi suosituimmista sellaisista on NHL-pelit, joka ei ole mikään ihme, koska NHL-joukkueissa pelaavat monet suomalaiset jääkiekkopelaajat. Samoin voidaan sanoa monien muidenkin maiden kohdalla. Monet suomalaiset jääkiekkopelaajat pelaavat esimerkiksi Ruotsissa, Sveitsissä ja Tšekeissä.

Kun Suomen jääkiekon maajoukkue eli Leijonat pelaavat, on meneillään jo todellinen jääkiekkohuuma. Se tarkoittaa samalla sitä, että vetoja Leijonien peleistä tehdään todella paljon. Maajoukkue pelaa esimerkiksi MM-kisoissa ja Olympialaisissa. Se on menestynyt niissä todella hyvin, joka on lisännyt entisestään tämän lajin vetojen tekoa. Suomalaiset jääkiekkojoukkueet ovat pelanneet myös Mestarien liigassa. Se on eurooppalaisten jääkiekkoseurojen turnaus, jota suomalaisetkin seuraavat paljon.

Jääkiekko vedonlyönti vihjeet, joilla saat parhaimmat mahdollisuudet voittoon

Monet suomalaiset tietävät jääkiekosta todella paljon, joten vetojen teko tästä lajista onnistuu monella. Mutta jos laji eikä sen vetojen teko ole vielä kovin tuttu, on syytä tietää siitä muutama asia. Osa niistä on tullutkin tässä jo esille, esimerkiksi se, että voittajaa on aika vaikea veikata.

Kun kyse on vain yhdestä ottelusta, voi sen periaatteessa voittaa kumpi joukkue tahansa tai peli voi mennä helposti tasankin. Kertoimet eivät ole voittajavedoissa siten kovin suuria. Siksi kannattaa lyödä vetoa samalla kerralla monesta eri ottelusta, jolla saat nostettua kerrointa tarvittavan suureksi. Voit siten asettaa samalle vetolapulle useamman ottelun vetoja ja samalla jääkiekko vedonlyönti kertoimet nousevat. Silloin pääset myös jännittämään monen ottelullisen verran.

Kun teet jääkiekkovetoja, kannattaa kiinnittää huomio muutamaan asiaan. Niitä ovat esimerkiksi kotietu sekä se millaisella kokoonpanolla joukkueet lähtevät otteluun mukaan. Kannattaa seurata tilannetta jo hyvissä ajoin etukäteen. Jääkiekossa tapahtuu usein loukkaantumisia ja sairauspoissaolojakin tietysti on. Maalivahdilla on tärkeä osa peliä, joten selvitä kuka on ottelussa maalissa. Sillä on nimittäin todella paljon merkitystä siihen, kumpi joukkue voisi voittaa ja paljonko maaleja voisi tulla.

Voit myös selvittää, että miten joukkueet ovat aiemmin pelanneet keskenään. Monet urheiluvedonlyönti sivustot jakavat tätä tietoa, joten etsi se ja käytä sitä saadaksesi selville, millaisia vetoja sinun pitäisi lyödä. Tämä on laji, jonka vedonlyönneissä pärjää hyvin, kun seuraa lajia tarkoin. Jääkiekko vedonlyönti vihjeet ovat todella suuressa osassa, kun haluaa tehdä voittavia vetoja.

Kannattaa muistaa myös, että jääkiekko vedonlyönti sisältää todella monenlaisia vetotyyppejä. Jos meneillään on jotkin arvokisat, silloin voit tehdä vaikkapa vetoja, joissa veikkaat lohkovoittajia tai mitaleille selviäviä joukkueita. Ja runkosarjojen kohdalla voit tehdä vetoja jo ennen kuin koko runkosarja on alkanut. Silloin saat jännitystä kokonaisen kauden ajaksi, kun jännität, oletko veikannut oikeaa joukkuetta runkosarjan voittajaksi eli sitä, joka saa eniten runkosarjan pisteitä. Voit veikata myös koko kauden voittajaa, joka on Playoffs-pelien voittaja. Toivottavasti tämä jääkiekko vedonlyönti opas auttaa sinua tekemään hyviä jääkiekko vedonlyöntejä.

Lopuksi vielä haluamme muistuttaa, ettet unohda, että myös jääkiekko mobiilivedonlyönti on mahdollista. Silloin esimerkiksi livevedot eivät jää tekemättä, jos yhtäkkiä hoksaat, että jokin hyvä liveveto kannattaisi tehdä. Jos seuraat jääkiekko-ottelua livelähetyksenä, saat siinä samalla tehtyä kätevästi mobiilivetoja, joten saat tehtyä vetoja nopeasti, joka on livevedoissa todella tärkeää.

UKK

Se onnistuu monilla vedonlyöntisivustoilla. Muista kuitenkin, että jokainen niistä ei ole tarpeeksi turvallinen sellaisten tekoon. Me esittelemme sinulla turvallisia ja laadukkaita paikkoja, joissa voit nauttia jääkiekkovetojen teosta.

Totta kai voi ja se vasta onkin jännittävää. Tämä laji sopii livevetojen tekoon erinomaisesti.

Liigan ja Mestiksen ottelut ovat monien vedonlyöntisivustojen valikoimissa. Ja jos maajoukkue Leijonat pelaa Suomessa, on sekin yksi vaihtoehto.

Voit tehdä esimerkiksi voittajavetoja, jotka ovat niistä yleisimpiä. Muita vetoja ovat esimerkiksi maalimäärien vedot sekä tasoitusvedot.

Vetojen teko on toki helppoa, mutta voitat paremmin, kun perehdyt hyvin tähän lajiin ja sen tapahtumiin.

Muita suosittuja urheilulajeja
open
Top