Jääkiekko vedonlyönti – Kuinka tehdä onnistuneita vetoja tästä lajista

Jääkiekko vedonlyönti on mielenkiintoista ja erittäin jännittävää. Jääkiekko on meille suomalaisille tärkeä laji. Meistä moni seuraa lajia tarkoin, ja oma suosikkijoukkuekin on monilla tiedossa. Myös Suomen maajoukkueen otteluita seuraamme tietysti paljon. Lajin suosio tarkoittaa samalla sitä, että lyömme tästä lajista paljon vetoja. Ja niistä me haluamme nyt sinulle kertoa mielenkiintoisia asioita, joiden perusteella tule entistä paremmaksi jääkiekon vedonlyöjäksi. Jos et ole vielä koskaan lyönyt tästä lajista vetoa, osaat sen taatusti tämän luettuasi. Tämä on sinulle samalla jääkiekko vedonlyönti opas Lue tämä, ja jääkiekko vedonlyönti netissä onnistuu sinulta taatusti!

Parhaat jääkiekko-vedonlyöntisivustot Suomessa

Vedonlyöntisivustoa Bonus* Tarkemmat tiedot Liigat Vieraile
FEZbet
5.0
Bonus:
200 €
Tarkemmat tiedot
  • Paljon lajeja
  • Suuri valikoima etuja
liiga
nhl
chl
Vieraile nyt FEZbet Arvostelu
Rabona
5.0
Bonus:
200 €
Tarkemmat tiedot
  • Paljon lajeja
  • Erikoinen etutarjonta
liiga
shl
chl
Vieraile nyt Rabona Arvostelu
Zulabet
4.8
Bonus:
200 €
Tarkemmat tiedot
  • Paljon bonuksia
  • Kattava vetovalikoima
nhl
liiga
khl
Vieraile nyt Zulabet Arvostelu
NordicBet
4.5
Bonus:
170 €
Tarkemmat tiedot
  • Korotetut kertoimet bundesliigaan
  • Voitot kotiin 5 minuutissa
liiga
shl
chl
Vieraile nyt NordicBet Arvostelu
Betsson
4.5
Bonus:
100 €
Tarkemmat tiedot
  • Ensimmäisen maalintekijän hyvitys
  • Yhdistelmävakuutus
nhl
khl
chl
Vieraile nyt Betsson Arvostelu
*Ehdot ovat voimassa! 18+

Jääkiekko vedonlyöntisivustoja, jotka ovat meidän suosikkejamme

Ensimmäisenä on hyvä esitellä paikat, jossa voit, ja joissa kannattaa tehdä vetoja jääkiekosta. Jääkiekko vedonlyönti Suomessa onnistuu monilla vedonlyöntisivustoilla, mutta niistä jokainen ei ole siihen tarpeeksi turvallinen. Et voi luottaa ihan mihin tahansa sivustoon, että siellä rahasi ja tietosi olisivat taatusti turvassa. Me kerromme tässä viisi paikkaa, joissa sitä ainakin kannattaa tehdä. Nämä ovat meidän suosikkipaikkojamme, kun haluamme itsekin tehdä vetoja jääkiekosta. Nämä ovat erinomaisia paikkoja myös muiden vetojen tekoon, mutta myös jääkiekkovetoihin, jotka ovat tässä nyt esittelyn kohteena. Nämä kaikki ovat jääkiekko vedonlyöntisivustoja, joissa teet vetoja turvallisessa ympäristössä.

Unibet

Unibet on meidän valintamme tähän sen takia, koska tämä on suomalaisten suosikkipaikka jo muutenkin. Kukapa ei olisi kuullut tästä paikasta, saati jo vieraillut täällä? Jos et ole vielä kokeillut paikan jääkiekkovetotarjontaa, nyt siihen olisi viimein hyvä hetki. Saat tehdä sen täysin suomenkielisen sivustoversion kautta. Tässä paikassa sinusta tuntuu siltä, kuin olisit tekemässä vetoja keskellä Suomea, vaikka netissä ollaankin.

Suosittuja kohteita esitellään ensimmäisenä, jossa on taatusti myös jääkiekkokohteita esimerkiksi NHL tai Suomen Liigan kohteita, jos meneillään on kausi. Voit tehdä lajista myös livevetoja, joka onkin täällä erittäin suosittua. jääkiekko live stream -lähetyksiä on tarjolla sekä välillä myös etuja, joita voit käyttää jääkiekkovetojen tekoon.

Tervetuliaisbonus: 100 €

*Ehdot ovat voimassa! 18+

MrGreen

Seuraavaksi esittelemme meidän yhden suosikkimme Mr Green -vedonlyöntisivuston, jossa voit tehdä paljon muutakin kuin vetoja, mutta nyt kerromme, miksi tämä on erityisesti hyvä jääkiekko vedonlyönti -paikaksi. Jos tulossa on jääkiekko-otteluita, näet ne aika varmasti näkyvällä paikalla heti vetosivulle tullessa. Ne ovat ehkä jopa keskellä sivua, josta voit klikata vetojasi kätevästi ja nopeasti ilman sen kummempaa etsimistä, että mistä ne löytäisit. Tässä paikassa nimittäin pidetään jääkiekkoa suuressa arvossa, joka kyllä näkyy.

Sivusto on suomenkielinen ja suomalaisia hemmotellaan tässä paikassa monilla tavoilla. Edut ovat yksi niistä, joten välillä saat etuja, jotka liittyvät myös jääkiekkovetoihin.

Tervetuliaisbonus: 100 €

*Ehdot ovat voimassa! 18+

NordicBet

NordicBet on myös hyvä valinta, jos mielessäsi on jääkiekko vedonlyönti. Tämä paikka ei jää toiseksi näillä muille suosikeillemme. Sielläkin pääset tekemään vetoja suomenkielisessä ympäristössä. Jääkiekkokohteita on paljon. Niissä on mukana myös Suomessa pelattavia otteluita, joita Liigassa pelataan. Myös Suomen maajoukkueen pelatessa, on maajoukkueen pelejä vedoissa mukana. Voit valita, kuten näissä muissakin suosikeissamme, ensin maan, jonka jälkeen näet mitä jääkiekkovetoja on niissä tarjolla. Tätä lajia pelataan monissa maissa. Ja tietysti NHL-ottelutkin ovat myös mukana vetovalikoimassa.

Kun etsit täältä etuja, joita voit käyttää jääkiekkovedoissa, voit suodattaa esille vain vedonlyönnin edut. Silloin löydät nopeasti mahdolliset jääkiekkovetoihin käyvät edut.

Tervetuliaisbonus: 170 €

*Ehdot ovat voimassa! 18+

Bethard

Bethard kertoo jo nimenä sen, että tällä sivustolla vetoja voi tehdä oikein urakalla. Valikoimissa on myös jääkiekkovetoja. Sivustosta löytyy laadukas suomenkielinen versio. Jääkiekko vedonlyönti tarjoaa erittäin hyvät mahdollisuudet monenlaisiin vetoihin. Sellaisia ovat esimerkiksi Suomessa pelattavat Liigan ja Mestiksen ottelut. Ja toki jääkiekkovetoja voi tehdä myös livevetoina. Voit katsella myös sivustolla olevia tilastoja aiemmista otteluista, joista saat hyviä vinkkejä vetojen tekoa varten.

Myös Bethard tarjoaa vedonlyöntietuja, joista voit etsiä etuja, jotka käyvät jalkapallovetojen tekoa varten. Jos et ole vielä paikan jäsen, saat heti ensimmäiset bonusrahasi ensimmäisen talletuksen yhteydessä, joilla voit tehdä mm. jääkiekkovetoja.

Betsson

Betsson on viimeinen suosikkimme, jonka esittelemme. Tämä on oiva paikka jääkiekkovetojen teoille. Paikassa on paljon tarjolla pelaamista, mutta nyt esittelemme vain jääkiekkovetoihin liittyvää pelattavaa, jota varten sinua odottaa erittäin kattava vetovalikoima. Sivusto on suomenkielinen ja suomalaisia hemmotellaan myös Suomessa pelattavilla jääkiekko-otteluilla eli nekin ovat vedoissa mukana. Kun Liiga on käynnissä, voit tehdä siihen liittyviä vetoja myös livevetojen muodossa.

Toki jääkiekkovetoja on tarjolla myös muiden maiden peleistä. Sellaisia ovat esimerkiksi NHL:n pelit. Saat myös etuja, jotka käyvät jääkiekkovedoissa. Esimerkiksi sivuston vedonlyöjille tarjolla oleva ensitalletusbonus on juuri sellainen.

Tervetuliaisbonus: 100 €

*Ehdot ovat voimassa! 18+

Jääkiekko vedonlyönti netissä onnistuu näin

Kun nyt tiedät, että missä jääkiekko vedonlyönti onnistuu hyvin, on aika kertoa, että miten niitä vetoja oikein pääsee tekemään. Kerromme tässä siten siitä, että millaisia vetomuotoja tästä lajista on tarjolla. Samalla kerromme, että mitkä ovat lajin suosituimmat kohteet. Jotain näistä kerroimmekin jo, kun esittelimme suosikkipaikkojamme, joissa tehdä jääkiekkovetoja. Mutta tästä aiheesta on hyvä kertoa myös tarkemmin, joten pysy seurassamme. Jääkiekko vedonlyönti netissä ei ole vaikeaa, mutta jotain on hyvä tietää ennen aloittamista.

Jääkiekko vedonlyönti netissä

Jääkiekkovetojen yleisin muoto ovat voittajavedot. Sellaisen teko ei ole tässä lajissa mitenkään helppoa, koska suosikkikin voi hävitä aika suurella todennäköisyydellä. Tasapelejäkin tulee aika usein, joten sekin tekee voittajavetojen teosta vaikeaa. Näiden 1x2 -vetojen lisäksi yleisiä jääkiekkovetoja ovat tasoitusvedot ja maalimäärien vedot. Tasoitusvedoissa saat tasoitusta esimerkiksi kahden maalin verran toiselle joukkueelle, kun veikkaat kumpi joukkueista voittaa tai tuleeko tasapeli. Tämä toimii myös siten, että toiselta joukkueelta vähennetään esimerkiksi yksi maali.

Maalimäärien vedot ovat myös erittäin mielenkiintoinen tapa tehdä jääkiekkovetoja. Jääkiekossa ei tule yleensä kummallekaan joukkueelle kovin montaa maalia, mutta keskiarvo on enemmän kuin esimerkiksi jalkapallossa. Voi siten lyödä esimerkiksi vedon siitä, että tuleeko maaleja jonkin määrän yli tai alle. Nämä kolme muotoa ovat ne yleisimmät jääkiekkovetojen muodot ja samalla tietysti myös ne kaikista suosituimmat vedot, kun kohteena on jääkiekko vedonlyönti.

Mutta ei passaa unohtaa myöskään livevetoja, joissa vetovaihtoehtoja on enemmän. Niistä kerromme lisää seuraavassa kohdassa, jossa kerromme samalla siitä, miten voit seurata jääkiekko-otteluita, kun teet samalla esimerkiksi livevetoja kyseisestä ottelusta, jota haluat seurata.

Jääkiekko vedonlyönti ja sen jännittävät livevedot

Livevetojen teko on erittäin mielenkiintoinen tapa tehdä vetoja. Niitä päästään tekemään myös jääkiekkovetojen saralta. Jääkiekko on siihen erinomainen laji monesta eri syystä. Ottelussa esimerkiksi tapahtuu lähes koko ajan jotain, joka muuttaa ottelun tilannetta. Sellaisia ovat esimerkiksi maalit ja jäähyt. Maaleja voi tulla yhtäkkiä samalle joukkueelle useampi nopeasti peräkkäin. Silloin tilanne voi muuttua täysin. Kun pelaaja joutuu jäähylle, on toisella joukkueella hyvät saumat maalintekoon.

Live jääkiekko vedonlyönti vaatii tarkkaa seuraamista. Jääkiekon livevedot muuttuvat nopeasti erilaisiksi, juuri tämän takia, että otteluissa tapahtuu niin usein merkittäviä asioita. Siksi vetojen teossa on oltava nopea. Livevedossa voi olla kyse esimerkiksi seuraavasta maalintekijästä, joka voi olla joukkue tai jokin pelaaja. Seuraavasta jäähystäkin voi olla vetokohde. Siksi on todella hyvä, jos ottelua voi seurata livenä jollakin tavalla. Silloin näkee ehkä jopa nopeammin kuin vedonlyöntien tarjoajat, että jokin on muuttunut. Kun on nopea, voi saada hyvän kertoimen asialle, jolla voi voittaa aika suurella todennäköisyydellä.

Jääkiekko-otteluita voi seurata livenä monella eri tavalla. Jos ottelu on samalla paikkakunnalla, missä itse on, voi sinne tietysti olla mahdollisuus mennä seuraamaan ottelua paikan päälle. Mutta monia otteluita nähdään myös suorina televisiolähetyksinä ja kuullaan radiosta. Näet tilanteet nopeasti myös tulospalveluista, joita voidaan tarjota vedonlyöntisivustoillakin. Mutta niissä voidaan tarjota myös jääkiekko live stream -lähetyksiä. Sellaisia tarjoaa meidän suosikeistamme esimerkiksi Unibet. Kun katsot siellä jonkin tulevan ottelun vetoja, näet vetojen perässä myös sen, että onko kyseiseen otteluun tarjolla live stream -lähetys.

Mitkä ovat suosituimmat tapahtumat ja liigat?

Jääkiekko on Suomessa sellainen laji, josta pääset seuraamaan otteluita pitkin talvea. Liiga on korkein sarja Suomessa. Siitä pelataan ensin runkosarjan otteluita ja lopuksi ovat vielä vuorossa ehkä koko kauden jännittävimmät pelit. Silloin ratkaistaan, että kuka parhaiten kauden aikana pisteitä saaneista joukkueista on koko kauden paras joukkue. Näitä pelejä pelataan Playoffs-otteluiden merkeissä. Voit toki lyödä jo ennen kauden alkamista, että mikä joukkue tulee olemaan kauden voittaja. Ehkä se on joukkue, jota sinä kannatat?

NHL - National Hockey League

Suomessa seurataan ja tehdään vetoja myös Mestiksen kauden peleistä. Siellä pelaavat joukkueet, jotka eivät ole saaneet sijaa Liigaan, mutta nämäkin ottelut ovat erittäin jännittävää seurattavaa. Niistä tehdyt vedot ovat suomalaisten keskuudessa myös erittäin suosittuja. Toki suomalaiset tekevät vetoja myös muiden maiden peleistä. Yksi suosituimmista sellaisista on NHL-pelit, joka ei ole mikään ihme, koska NHL-joukkueissa pelaavat monet suomalaiset jääkiekkopelaajat. Samoin voidaan sanoa monien muidenkin maiden kohdalla. Monet suomalaiset jääkiekkopelaajat pelaavat esimerkiksi Ruotsissa, Sveitsissä ja Tšekeissä.

Kun Suomen jääkiekon maajoukkue eli Leijonat pelaavat, on meneillään jo todellinen jääkiekkohuuma. Se tarkoittaa samalla sitä, että vetoja Leijonien peleistä tehdään todella paljon. Maajoukkue pelaa esimerkiksi MM-kisoissa ja Olympialaisissa. Se on menestynyt niissä todella hyvin, joka on lisännyt entisestään tämän lajin vetojen tekoa. Suomalaiset jääkiekkojoukkueet ovat pelanneet myös Mestarien liigassa. Se on eurooppalaisten jääkiekkoseurojen turnaus, jota suomalaisetkin seuraavat paljon.

Jääkiekko vedonlyönti vihjeet, joilla saat parhaimmat mahdollisuudet voittoon

Monet suomalaiset tietävät jääkiekosta todella paljon, joten vetojen teko tästä lajista onnistuu monella. Mutta jos laji eikä sen vetojen teko ole vielä kovin tuttu, on syytä tietää siitä muutama asia. Osa niistä on tullutkin tässä jo esille, esimerkiksi se, että voittajaa on aika vaikea veikata.

Kun kyse on vain yhdestä ottelusta, voi sen periaatteessa voittaa kumpi joukkue tahansa tai peli voi mennä helposti tasankin. Kertoimet eivät ole voittajavedoissa siten kovin suuria. Siksi kannattaa lyödä vetoa samalla kerralla monesta eri ottelusta, jolla saat nostettua kerrointa tarvittavan suureksi. Voit siten asettaa samalle vetolapulle useamman ottelun vetoja ja samalla jääkiekko vedonlyönti kertoimet nousevat. Silloin pääset myös jännittämään monen ottelullisen verran.

Kun teet jääkiekkovetoja, kannattaa kiinnittää huomio muutamaan asiaan. Niitä ovat esimerkiksi kotietu sekä se millaisella kokoonpanolla joukkueet lähtevät otteluun mukaan. Kannattaa seurata tilannetta jo hyvissä ajoin etukäteen. Jääkiekossa tapahtuu usein loukkaantumisia ja sairauspoissaolojakin tietysti on. Maalivahdilla on tärkeä osa peliä, joten selvitä kuka on ottelussa maalissa. Sillä on nimittäin todella paljon merkitystä siihen, kumpi joukkue voisi voittaa ja paljonko maaleja voisi tulla.

Voit myös selvittää, että miten joukkueet ovat aiemmin pelanneet keskenään. Monet sivustot jakavat näitä tietoja, joten etsi ne, ja selvitä niiden avulla millaisia vetoja sinun kannattaisi tehdä. Tämä on laji, jonka vedonlyönneissä pärjää hyvin, kun seuraa lajia tarkoin. Jääkiekko vedonlyönti vihjeet ovat todella suuressa osassa, kun haluaa tehdä voittavia vetoja.

Kannattaa muistaa myös, että jääkiekko vedonlyönti sisältää todella monenlaisia vetotyyppejä. Jos meneillään on jotkin arvokisat, silloin voit tehdä vaikkapa vetoja, joissa veikkaat lohkovoittajia tai mitaleille selviäviä joukkueita. Ja runkosarjojen kohdalla voit tehdä vetoja jo ennen kuin koko runkosarja on alkanut. Silloin saat jännitystä kokonaisen kauden ajaksi, kun jännität, oletko veikannut oikeaa joukkuetta runkosarjan voittajaksi eli sitä, joka saa eniten runkosarjan pisteitä. Voit veikata myös koko kauden voittajaa, joka on Playoffs-pelien voittaja. Toivottavasti tämä jääkiekko vedonlyönti opas auttaa sinua tekemään hyviä jääkiekko vedonlyöntejä.

Lopuksi vielä haluamme muistuttaa, ettet unohda, että myös jääkiekko mobiilivedonlyönti on mahdollista. Silloin esimerkiksi livevedot eivät jää tekemättä, jos yhtäkkiä hoksaat, että jokin hyvä liveveto kannattaisi tehdä. Jos seuraat jääkiekko-ottelua livelähetyksenä, saat siinä samalla tehtyä kätevästi mobiilivetoja, joten saat tehtyä vetoja nopeasti, joka on livevedoissa todella tärkeää.

UKK

Se onnistuu monilla vedonlyöntisivustoilla. Muista kuitenkin, että jokainen niistä ei ole tarpeeksi turvallinen sellaisten tekoon. Me esittelemme sinulla turvallisia ja laadukkaita paikkoja, joissa voit nauttia jääkiekkovetojen teosta.
Totta kai voi ja se vasta onkin jännittävää. Tämä laji sopii livevetojen tekoon erinomaisesti.
Liigan ja Mestiksen ottelut ovat monien vedonlyöntisivustojen valikoimissa. Ja jos maajoukkue Leijonat pelaa Suomessa, on sekin yksi vaihtoehto.
Voit tehdä esimerkiksi voittajavetoja, jotka ovat niistä yleisimpiä. Muita vetoja ovat esimerkiksi maalimäärien vedot sekä tasoitusvedot.
Vetojen teko on toki helppoa, mutta voitat paremmin, kun perehdyt hyvin tähän lajiin ja sen tapahtumiin.
Muita suosittuja urheilulajeja
open
Top