Coolbet sovelluksen ja mobiilin arvostelu – Siitä miten ne eroavat tietokoneversiosta

Coolbet ei tällä hetkellä ota vastaan suomalaisten pelaajien rekisteröitymisiä!
Suosittelemme luomaan tilin sivustolle:

Coolbet app on sovellus, jonka asentamista kannatti ennen miettiä, jos teki tässä paikassa vetoja. Me kerromme nyt millainen hieno mobiilivetojen paikka on kyseessä.

Näytä enemmän

Vertaamme sitä samalla tietokoneversiokäyttöön, joka sekään ei ole huono vaihtoehto. Neuvomme myös kuinka mobiiliversiota käytetään. Tässä kerrotaan kaikki tarvittava, jonka jälkeen on helppoa päättää, että haluaa tehdä mobiilivetoja juuri tässä paikassa. Se liittyy sekä sivuston selkeyteen sekä jännittäviin ja turvallisiin kokemuksiin. Coolbet sovellus ei ole enää asennettavissa, joten hyvä mobiiliversio korvaa sen kokonaan. Kannattaa lukea tämä Coolbet mobiilin arvostelu.

Näytä vähemmän
Coolbet Aloitussivu
Coolbet
1.0
  • Selkeitä symboleita
  • Paljon kohteita
  • Vetoihin liittyviä etuja
Säätely
*Ehdot ovat voimassa! 18+

Coolbet sovellus / mobiiliversio verrattuna tietokoneversioon

Jotta voimme kertoa parhaiten siitä millainen Coolbet app on, vertaamme sitä keskenään tietokoneversion kanssa. Vertailua tehdessä tulee esille sekä tämän sovelluksen hyvät että huonot puolet, joita nyt ei juurikaan ole. Sovellus ei ole ainoa keino tehdä tässä paikassa vetoja, jos niitä tekee mobiililaitteen kautta. Siksi kerromme samalla myös selaimen kautta käytettävästä mobiiliversiosta. Siinä on paljon samaa kuin sovelluksessa, joten sen esittely sopii tähän erittäin hyvin. Mutta niihin eroihin, joita löytyy mobiili- ja tietokonekäytön kesken. Sovellusta ei oikeastaan ole enää edes käytössä, joten kaikki esittelymme viittaavat mobiilisovelluksen käyttöön selaimen kautta.

Tietokoneversiosivusto on rakenteeltaan hiukan erilainen kuin Coolbet mobile. Se ei ole suinkaan huono asia, koska niitä käytetään ihan eri kokoisilla näytöillä. Mobiilissa nähdään edessä vähemmän asioita, joka on pienissä näytöissä hyvä asia. Ja esimerkiksi vetokuponki on mobiilissa alaosassa, kun se on tietokoneversiossa yläosassa. Koska mobiilililaitteita pidetään yleensä pystysuunnassa, jää alle enemmän tilaa kuin vaakasuorassa. Siksi vetokuponki sopii sinne erittäin hyvin. Sitä ei kuitenkaan edes näe kuin silloin, kun sen avaa esille. Coolbet mobile app sisälsi sen myös.

Coolbet mobile app

Mobiiliversiossa on käytössä symboleita, jotka helpottavat esimerkiksi vetojen löytymistä. Jalkapallon kohdalla näkyy esimerkiksi pelkkä jalkapallo, joka myös säästää tilaa. Jokainen tietää kyllä, että sitä symbolia klikkaamalla löytyvät jalkapallovedot. Tietokoneversiossa symbolin perässä on myös sana, mutta suurissa näytöissä se ei vie sen enempää tilaa, joten se on siinä ihan hyvä. Symbolit myös tekevät sivustosta tyylikkään näköisemmän sen lisäksi, että ne tekevät myös selkeämmän näköisen.

iOS App puuttuu – Mobiiliversio kuitenkin löytyy

Laite voi olla esimerkiksi jokin Applen laite, kun tekee Coolbet -sivustolla vetoja ja tekee niitä mobiilina. Siksi kerromme ennen tässä miten Coolbet app iPhone / Coolbet iPhone sovellus asennetaan ja mistä sen ensinnäkin löytää ja voi ladata (lataa Coolbet app).

Sen jälkeen kerroimme yleensä vielä mitkä ovat mielestämme tämän sovelluksen parhaat ominaisuudet, joista kerroimme kolme parasta. Tässä vaiheessa esittelemme yleensä ensin sovelluksen asentamisen ja sen jälkeen siirrymme sen käyttöön, jotka muuten onnistuvat helposti ja joista on helppoa pitää. Mutta koska sovellusta ei enää tarvitse asentaa, siirrymme suoraan kertomaan mobiiliversion parhaista ominaisuuksista, kun sitä käyttää iOS-laitteella. Parhaita ominaisuuksia ovat:

  • Symbolit
  • Selkeys
  • Hyvät vetovalikoimat

Coolbet mobiilisovellus on erittäin selkeä jo käytettyjen symbolien takia. Selkeys tulee esille monilla muillakin tavoilla, jotka tekevät mobiilisivuston käytöstä erittäin nopean, kun laite on iOS. Siten vedot, joita on paljon, löytyvät nopeasti.

Coolbet
Coolbet iOS app

Android App puuttuu – Mobiiliversio korvaa

Mobiililaite voi olla myös Android, kun on tarkoitus tehdä Coolbet -sivustolla mobiilivetoja. Meidän mielestämme hyviä ominaisuuksia on paljon, joista kerromme kolmesta. Mutta ne ovat mobiiliversion eivätkä sovelluksen ominaisuuksia, koska sovellusta ei enää asennella. Voisimme kuitenkin mainita, mitää hyvää meidän mielestämme on mobiilisovelluksessa:

  • Paljon vetoja
  • Sivustorakenne on selkeä
  • Suomenkielinen

Vaikka Coolbet Android sovellus ei ole enää asennettavissa, on sivuston käyttö silti erittäin mukavaa, kun sitä käyttää suoraan selaimen kautta. Myös silloin vetoja on paljon, sivusto on selkeä. Myös suomenkielisyys on erittäin hyvä asia ja täällä tuntee olevansa kuin olisi vetojen tekijöitä ainoastaan Suomesta. Coolbet Android app oli sitä aikanaan myös.

Coolbet
Coolbet Android app

Coolbet tarjoaa etuja myös mobiilivedonlyöjille

Coolbet mobile

Kun käytössä on Coolbet app, ei jää paitsi edes eduista, joita voi hyödyntää vetoja tehdessä. Tai oikeastaan, kun erillistä sovellusta ei ole, tarkoitamme tässä mobiiliversiota. Kun menet tekemään mobiilivetoja, voit samalla ottaa vastaan myös vetoihin liittyviä etuja. Yksi sellainen on tarkoitettu uusille vedonlyöjille. Se on 150 euron arvoinen etu, jonka saa 100 % mukaisella talletusbonuksella. Se on hyvä etu jo sekin, mutta saat sen jälkeen monia muitakin etuja. Niistä moni on tarkoitettu vetojen yhteyteen. Tarjolla on samat edut sekä tietokoneen että mobiililaitteen kautta vetoje tekeville.

Yhteenveto

Vaikka Coolbet app -sovellusta ei enää tarvitse asentaa, on tämä erinomainen paikka tehdä vetoja. Se on sitä sekä Android- että iOS-laitteiden käyttäjille. Me olemme niitä kumpaakin, joten tiedämme että laitteella ei ole väliä, kun täällä tekee vetoja. Pidämme selkeistä sivustoista, joka tämäkin paikka on myös, kun sitä käyttää mobiililaitteilla. Voimme lämpimästi suositella tätä paikkaa kaikille, jotka haluavat kokea parhaat vedonlyönti sivut, paljon jännitystä vedonlyönnissä ja ennen kaikkea mobiilivedonlyönnissä. Täällä mobiilikäyttäjä ei jää mistään sellaisesta paitsi, jota myös tietokonekäyttäjät saavat. Kyseessä on jännittävä, selkeä ja reilu vedonlyöntipaikka.

UKK

Kyseessä on mobiilisovellus, jota ei enää ladata laitteeseen, vaan kaikki toimii kätevästi suoraan nettiselaimen kautta.

Voit mennä Coolbet -sivustolle millä tahansa mobiililaitteella eli sekä Android- että iOS-laitteilla.

Pääset tekemään täällä vetoja ihan laidasta laitaan. Lajeja ja kohteita on todella paljon.

Kyllä on. Tarjolla on täysin suomenkielinen mobiilisivusto.

open
Top