Pesäpallo vedonlyönti – Lue näistä vedoista kaikki mahdollinen

Pesäpallo vedonlyönti liittyy lajiin, joka on suomalaisille erittäin tuttu. Mutta ihan kaikkea et sinäkään välttämättä tiedä tästä lajista, joten me haluamme kertoa sinulle kaikki meidän tietomme. Me olemme seuranneet tätä lajia pitkään, joten voimme esitellä sinulle sen tarkoin. Kaikki tietomme liittyy lajiin liittyvien vetojen tekoon. Kerromme missä niitä voi tehdä ja miten niitä ylipäätänsä tehdään. Saat samalla myös hyviä vinkkejä sekä tietoja millaisia tapahtumia tässä lajissa on. Tämän luettuasi haluat aloittaa jo pesäpallovetojen teon itsekin, koska kyseessä ovat jännittävät ja mukavat vedot, jotka sopivat juuri suomalaiselle.

Parhaat pesäpallo vedonlyöntisivustot Suomessa

Vedonlyöntisivustoa Bonus* Tarkemmat tiedot Liigat Vieraile
FEZbet
5.0
Bonus:
200 €
Tarkemmat tiedot
  • Paljon lajeja
  • Suuri valikoima etuja
superpesis
mlb
npb
Vieraile nyt FEZbet Arvostelu
Rabona
5.0
Bonus:
200 €
Tarkemmat tiedot
  • Paljon lajeja
  • Erikoinen etutarjonta
kbo
npb
mlb
Vieraile nyt Rabona Arvostelu
Zulabet
4.8
Bonus:
200 €
Tarkemmat tiedot
  • Paljon bonuksia
  • Kattava vetovalikoima
mlb
superpesis
cpbl
Vieraile nyt Zulabet Arvostelu
NordicBet
4.5
Bonus:
170 €
Tarkemmat tiedot
  • Korotetut kertoimet bundesliigaan
  • Voitot kotiin 5 minuutissa
kbo
mlb
superpesis
Vieraile nyt NordicBet Arvostelu
Betsson
4.5
Bonus:
100 €
Tarkemmat tiedot
  • Ensimmäisen maalintekijän hyvitys
  • Yhdistelmävakuutus
npb
cpbl
kbo
Vieraile nyt Betsson Arvostelu
*Ehdot ovat voimassa! 18+

Hyviä vedonlyöntisivustoja pesäpalloon

Ihan ensin on hyvä kertoa, että missä pesäpallo vedonlyönti onnistuu. Esittelemme tässä monta netistä löytyvää vedonlyöntisivustoa, joissa se on mahdollista. Niistä jokainen on meidän suosikkimme eli paikkoja, joissa me teemme näitä vetoja. Ne ovat luotettavia ja turvallisia, joten sinäkin voit tehdä niissä huoletta näitä vetoja. Huomaathan, että Pesäpallo vedonlyönti ei ole mahdollista ympäri vuoden, vain pelkästään silloin, kun kausi on meneillään. Kun niitä voi tehdä, tässä on paikkoja, joissa sitä voi tehdä. Esimerkkejä on viisi kappaletta ja ne ovat:

Nämä kaikki ovat erittäin hyviä vedonlyöntisivustoja pesäpalloon, joten pesäpallo vedonlyönti suomessa kannattaa tehdä juuri niissä.

MrGreen

Mr Green on erinomainen paikka tehdä pesäpalloon liittyviä vetoja. Tämä on yksi suomalaisten suosikkipaikoista, kun halutaan lyödä vetoa ja on sitä tietysti myös meillekin. Sivustosta löytyy täysin suomenkielinen versio, joka on tuotettu erittäin laadukkaasti vain meitä suomalaisia ajatellen. Monien vetojen kohdalla pääset käyttämään myös erilaisia etuja. Sivusto on suorastaan kuuluisa siitä, että siellä jaetaan todella paljon etuja. Niistä moni liittyy vetojen tekoon, joista osaa voi käyttää myös pesäpalloon liittyvien vetojen kohdalla. Kannattaa aina tarkistaa, että olisiko juuri sellaista tarjolla, kun mielessäsi on pesäpallon vedonlyönti netissä.

Tervetuliaisbonus: 100 €

*Ehdot ovat voimassa! 18+

NordicBet

Seuraavaksi kerromme muutaman sanan NordicBet -sivustosta, jossa on myös tarjolla pesäpallovetoja, kun kausi on kiivaimmillaan. Tämä vedonlyöntisivusto on pohjoismaalaisten makuun, joten jos meneillään on meidän suomalaisten suosikkilajin eli pesäpallon kausi, voit lyödä täällä lajiin liittyviä vetoja. Me pidämme tästä paikasta sen takia, koska sivusto on niin selkeä ja sieltä löytyy erittäin monipuolinen vetotarjonta, joiden mukana ovat myös tämän lajin vedot. Tämäkin sivusto tarjoaa suuren määrän etuja, joten tulet aika varmasti saamaan sieltä myös pesäpalloon liittyviä etuja. Tässä on erittäin hyvä pesäpallovetojen paikka, mutta haluamme esitellä vielä kolme muuta yhtä erinomaista paikkaa.

Tervetuliaisbonus: 170 €

*Ehdot ovat voimassa! 18+

Unibet

Seuraavaksi esittelemme sivuston nimeltään Unibet. Moni suomalainen tietää jo tämän paikan, joten ehkä sinäkin olet jo tutustunut sivustoon. Jos et vielä tiedä, niin tässä paikassa on myös erinomainen mahdollisuus pesäpallovetoihin. Kun kausi on käynnissä ja haluat tehdä sen seuraamisesta entistä jännittävämmän, tee vaikka Unibetillä lajiin liittyviä vetoja. Myös silloin tulet saamaan etuja. Täälläkin nimittäin jaetaan niitä usein ja paljon. Tämäkin sivusto on täysin suomenkielinen ja erittäin selkeä sekä laadukas vedonlyönnin paikka. Pidämme itsekin tästä paikasta paljon, joten voimme suositella sitä oikein lämmöllä.

Tervetuliaisbonus: 100 €

*Ehdot ovat voimassa! 18+

Betsson

Betsson on myös erittäin suosittu vedonlyöntipaikka. Siellä on tarjolla suuri määrä erilaisia lajeja, joista tehdä vetoja. Kun pesäpallokausi on käynnissä, pääset tekemään myös siihen liittyviä vetoja. Tämäkin paikka on täysin suomenkielinen ja erittäin mukava kaikella muullakin tavalla. Voit luottaa, että saat tehdä siellä kaiken mahdollisimman turvallisella tavalla. Joten myös pesäpallo vedonlyönti on täällä erittäin turvallista. Sivusto jakaa paljon etuja, joista moni on tarjolla juuri vedonlyöjille. Osa niistä voi käydä myös pesäpalloon liittyvien vetojen tekoon, joten kannattaa käydä välillä tarkastamassa tarjontaa.

Tervetuliaisbonus: 100 €

*Ehdot ovat voimassa! 18+

Guts

Viimeisin, mutta ei vähäisin, on vedonlyöntisivusto nimeltään Guts. Tässäkin on erittäin mukava sivusto, jossa on suuri valikoima erilaisia vetokohteita. Tarjonta on monipuolinen, joten sieltä löytyy myös pesäpalloon liittyviä vetoja, kun kausi on käynnissä. Samalla kun teet vetoja, hyödynnä myös sivuston etuja. Kuten muissakin esimerkeissämme, täälläkin niitä jaetaan usein. Osa niistä voi käydä myös tämän lajin vetoihin. Mikään esimerkeistämme ei ole sellainen, jossa ei olisi suomenkielistä versiota. Tämän lajin kohdalla se johtuu ehkä siitä, että kyseessä on suomalainen laji.

Joten näissä suomenkielisissä sivustoissa niitä on suurimmalla todennäköisyydellä tarjolla. Pesäpallon vedonlyönti netissä kannattaa tehdä jossakin näistä viidestä paikasta, jotka juuri esittelimme.

Pesäpallo vedonlyönti suomessa – Vetotyypit

Nyt kun tiedät, että missä pesäpallo vedonlyönti Suomessa onnistuu, on sinun hyvä tietää, että millaisia vedot niissä voivat olla. Lajista voi olla tarjolla monenlaisia vetoja, joita olet tehnyt ehkä jo muista lajeista. Ne ovat tässä lajissa aika lailla samanlaisia. Kerromme mitkä vetomuodoista ovat suosituimpia, joita sinunkin kannattaa tehdä. Vaihtoehdot ovat eri vedonlyöntisivustoilla samanlaiset, joten tässä tulee esiteltyä kaikkien meidän esimerkkiemmekin kohteet. Haluamme samalla kertoa, että miten erilaisia pesäpallovetoja tehdään.

Pesäpallo vedonlyönti suomessa

Yksi suosittu ja todella helppoa pesäpallo veto on voittajaveto. Pesäpallossahan on kaksi ottelijaa, joista toisen voit valita voittajaksi tai sen, että ottelussa tulee tasapeli. Tämä 1x2 -veto onkin tässä lajissa todella jännittävä, koska tilanne voi muuttua ottelun aikana suuntaan, jos toiseen. Löydät meidän esimerkeistämme aika varmasti tällaisia vetoja, jos niissä on tarjolla pesäpalloon liittyviä vetoja.

Toinen hyvä esimerkiksi on moniveto, jossa pääset tekemään vetoja monista pesäpallo-otteluista. Tämä on vaikeampi vetomuoto, kuin edellinen esimerkki. Siinä ei riitä, että sinulla on aavistus siitä kumpi ottelijoista voittaa. Sinun pitää myös arvata, että kuinka paljon kumpikin ottelija saa ottelussa juoksuja. Voit laittaa niistä kummallekin monta eri vaihtoehtoa, jolloin voittomahdollisuutesi paranevat.

Kolmas hyvä esimerkki pesäpallovedoista ovat tulosvedot. Niissä sinun pitää arvata yhden ottelun lopputulos. Sinun täytyy veikata tarkat juoksumäärät kummallekin ottelijalle. Aivan kuten edellisessäkin esimerkissä. On toki vielä monta muutakin vaihtoehtoa erilaisista vedoista, joita pesäpallosta voi olla tarjolla. Sellaisia ovat tietysti myös livevedot sekä pitkäveto. Tässäkään eivät tietysti olleet kaikki vetotyypit pesäpallossa, joten tulet törmäämään jossakin vaiheessa myös muihin.

Tätä pesäpallo live stream ja livevedot tarkoittavat

Voit tehdä pesäpallovetoja myös livenä. Se saa vetojen teosta, jos mahdollista, vieläkin jännittävämpää. Kun teet livevetoja, teet vetoja vasta siinä vaiheessa, kun ottelu on jo käynnissä. Eli näiden vetojen teko ei onnistu lainkaan ennen kuin ottelu on käynnissä. Näiden vetojen teossa on silti syytä pitää kiirettä, vaikka niiden ei tarvitse olla valmiina ennen kuin ottelu alkaa.

Kun on livevetojen aika, on syytä olla valppaana. Pesäpallossa tapahtuu paljon asioita, jotka vaikuttavat samalla myös vetojen tilanteeseen. Kun teet vedon mahdollisimman nopeasti, ehdit ensinnäkin tehdä sen ennen kuin sitä ei ole enää tarjolla, mutta ehdit saada sen myös ehkä paremmalla kertoimella kuin mitä se vähän myöhemmin on.

Koska pesäpallo on suomalainen laji ja tätä lajia pelataan pitkin Suomea, on sinulla hyvät saumat päästä katsomaan otteluita ihan paikan päälle. Silloin livevetojenkin teko voi tuntua helpolta, koska näet heti mitä kaikkea ottelussa tapahtuu. Mutta paikan päälle ei aina pääse eikä ole haluakaan.

Onneksi on muitakin vaihtoehtoja, joiden avulla pääset seuraamaan otteluja reaaliaikaisesti. Se onnistuu usein siten, että näet ottelun suorana lähetyksensä televisiosta tai kuulet radiosta. Mutta jos haluat olla varma, että voit seurata ottelua reaaliaikaisesti, käytä live stream -palvelua. Pesäpallo live stream löytyy monilta vedonlyöntisivustoilta. Jos ottelusta on sellainen tarjolla, siitä on maininta vetojen kohdalla. Se voi olla esimerkiksi kuvake, joka sen kertoo.

Lajin erilaiset kisat ja tapahtumat

Pesäpallon erilaiset tapahtumat koskevat niin miesten Superpesiksen kuin naistenkin otteluita. Joten naisten pesäpallo vedonlyönti on myös mahdollista. Superpesis on Suomen pesäpallon korkein sarjataso. Tässä sarjassa on 14 joukkuetta. Se toimii Suomen Pesäpalloliiton (PPL) ohjauksen alaisena. Kausi kestää alkukesästä alkusyksyyn, joten siinä välissä ehtii olemaan monenlaisia kisoja, joista tehdä vetoja.

Superpesis

Mitään kansainvälisiä kisoja ei kuitenkaan ole, koska tämähän on yleensä Suomessa pelattava laji. Tapahtumia riittää silti yllin kyllin ja kuten aiemmin mainitsimme, montaa niistä pääsee seuraamaan jopa suoraan paikan päälle, koska niitä järjestetään ympäri Suomen. Joskus kisoja voi olla myös ulkomailla, kuten vaikka Pesäpallo World Cup, joka on järjestetty esimerkiksi Intiassa.

Suurin osa kisoista ja tapahtumista järjestetään kuitenkin Suomessa. Superpesiksen kausi tarjoaa suuren määrän otteluita usein kuukausien ajan, joten vetoja päästään tekemään paljon. Kun kausi on ohi, pitää tietysti odotella seuraavan kauden alkua. Sarjoja löytyy paljon, mutta kaikista ei ole tarjolla vetoja.

Sarjoja ovat esimerkiksi jo mainittu Miesten Superpesis, mutta myös Miesten Ykköspesis, Miesten suomensarja, Tyttöjen Superpesis, Poikien Ykköspesis, Naisten Superpesis, Naisten Ykköspesis, Naisten suomensarja, Poikien Superpesis ja C-nuorten SM-sarja. Jos haluat seurata otteluita, joista voit tehdä varmasti vetoja, on Superpesis silloin paras valinta. Kerromme vielä tämän jälkeen, että millaisia vinkkejä meillä on pesis vedonlyöntiin liittyen. Pesis vedonlyönti on parhaimmillaan, kun siinä osaa hyödyntää hyviä vinkkejä, joista me nyt kerromme.

Parhaat pesäpallo vedonlyönti vinkit

Jotta vedonlyönti pesäpallo -pelistä onnistuisi sinulta parhaimmalla mahdollisella tavalla, haluamme vielä jakaa sinulle hyviä pesäpallovinkkejä. Koska tätä lajia otellaan yleensä ulkona, on säätilalla suuri merkitys. Ehkä toinen joukkueista pelaa kuumalla säällä parhaimmat pelinsä? Myös kentän kunnolla on merkitystä. Jos keli on esimerkiksi sateinen, kenttä voi pehmetä. Ehkä sadetta on luvattu vasta ottelun loppupuolelle, joka sekin voi vaikuttaa siihen, miten ottelussa käy. Muista myös tarkistaa pesäpallo vedonlyönti kertoimet eli missä saat niistä parhaimmat.

Pesäpallo Vedonlyönti vinkkejä

Koska pesäpallojoukkueessa on monenlaisia pelaajia ja pelirooleja, sekin on hyvä huomioita. Tässä kohti haluamme muistuttaa, että mitä enemmän seuraat lajia ja eri joukkueiden pelaamista, sitä paremmin osaat tehdä lajiin liittyviä vetoja. Esimerkiksi lukkari on sellainen pelaaja, jolla on suuri merkitys siihen, kuinka hyvin joukkue pelaa. Ja niin on tietysti myös pelinjohtajilla. Keskity myös näihin rooleihin, kun seuraat joukkueiden pelaamista.

Ennen kuin teet vetoja, katso millainen tilanne joukkueilla on. Ehkä jotkut pelaajat ovat loukkaantuneita, eivätkä he ole mukana ottelussa. Silläkin voi olla todella paljon merkitystä siihen, kuinka hyvät mahdollisuudet joukkueella on voittaa. Muistathan, että pesäpallo mobiilivedonlyönti on myös mahdollista. Silloin paikalla ei ole mitään merkitystä, kun sinulla iskee into tehdä pesäpallovetoja. Kun mobiililaite on kädessäsi, on hyvä mahdollisuus myös kerrata pesäpallo vedonlyönti säännöt, jotka nekin on hyvä osata, jotta vedot onnistuvat hyvin.

Ja lopuksi vielä kotiedusta, koska sellainenkin vaikuttaa tulokseen suuresti. Sillä on monissa muissakin lajeissa suuri merkitys, koska kukapa ei kotikentällä saisi hyvää mahdollisuutta voittoon. Oman kotikentän tuntee parhaiten ja siellä on mukana yleisössä suuri määrä omia kannattajia, joiden apu on myös tärkeää. Pesäpallon kentät ovat erilaisia ja ehkä vierasottelija ei tunne kenttää tarpeeksi hyvin. Mutta jos vierasottelija on erittäin hyvä, ei kentälläkään ole silloin niin paljon merkitystä kuin voisi luulla. Muista tämä kaikki, kun mielessäsi on pesäpallo vedonlyönti.

On monta asiaa, jotka vaikuttavat siihen todennäköisyyteen kumpi ottelija ottelun voittaa. Tässä olivat ohjeet pesäpallon vedonlyöntiin, joten oletkin nyt valmis aloittamaan pesäpallon vedonlyönnin.

UKK

Se on mahdollista, kun kausi on käynnissä eli alkukesästä alkusyksyyn.
Voit tehdä pesäpallovetoja netissä monilla eri vedonlyöntisivustoilla, joissa suomalaisten vedot onnistuvat.
Kyllä sopii, koska kelle muillekaan, kun pesäpallo on suomalaisten laji.
Kyllä onnistuu, mutta ei kaikissa paikoissa.
Voit tehdä monenlaisia pesäpallovetoja, kuten monivetoja, pitkävetoja ja livevetoja.
Muita suosittuja urheilulajeja
open
Top