Nyrkkeily vedonlyönti – Jännittäviä kokemuksia ja monenlaisia otteluita

Nyrkkeily vedonlyönti on mielenkiintoista, joka on meille kovin tuttua. Siksi haluamme esitellä sitä muillekin, jotta kaikki halukkaat voisivat nauttia sen parissa. Esittelemme mielestämme parhaat paikat missä se kannattaa tehdä. Kerromme myös erilaisista lajiin liittyvistä tapahtumista ja kisoista, joista on tarjolla myös vetoja. Meiltä löytyy myös hyviä vinkkejä, joilla vetojen teko onnistuu parhaiten.

Esittelemme samalla, millaista nyrkkeily vedonlyönti suomessa on.

Parhaat nyrkkeily vedonlyöntisivustot netissä

Vedonlyöntisivustoa Bonus* Tarkemmat tiedot Liigat Vieraile
5.0
Bonus:
100 €
Tarkemmat tiedot
  • Live-vedonlyönti
  • "Drops & Wins" -kampanja
WBC
IBF
WBA
Vieraile nyt TonyBet Arvostelu
5.0
Bonus:
200 €
Tarkemmat tiedot
  • Paljon lajeja
  • Suuri valikoima etuja
WBC
IBF
WBA
Vieraile nyt FEZbet Arvostelu
4.9
Bonus:
200 €
Tarkemmat tiedot
  • Paljon lajeja
  • Erikoinen etutarjonta
IBF
WBA
WBO
Vieraile nyt Rabona Arvostelu
4.5
Bonus:
100 €
Tarkemmat tiedot
  • CRAZY TIME on nyt entistä kreisimpi
  • Pyöräytä itsellesi ilmaista peliaikaa
IBF
WBC
WBO
Vieraile nyt MrGreen Arvostelu
1
Bonus:
100 €
Tarkemmat tiedot
  • Vedonlyöntilaskin
  • Katelaskin
Vieraile nyt Pinnacle Arvostelu
*Ehdot ovat voimassa! 18+

Täällä nyrkkeily vedonlyönti suomessa kannattaa tehdä

Ihan jokaiseen paikkaan ei passaa mennä, jos mielessä on nyrkkeily vedonlyönti suomessa. Kaikki paikat eivät sovi siihen kovin hyvin osa ei lainkaan, esimerkiksi siksi, että ne eivät ole siihen tarpeeksi turvallisia. Meillä on monta suosikkipaikkaa, joissa se nimenomaan kannattaa tehdä. Niissä lajiin liittyvien vetojen teko on oikein mukavaa ja antoisaa. Nämä paikat ovat vedonlyöntisivustoja nimeltään Unibet, Rizk ja Mr Green. Esittelemme tässä alla näistä jokaisen muutamalla lauseella. Nyrkkeily vedonlyönti suomessa on hyvä tehdä juuri näissä paikoissa. Nämä nyrkkeily vedonlyöntisivustot netissä ovat kaikki erittäin turvallisia.

Rizk

Rizk on laadukas vedonlyöntipaikka, jossa onnistuvat myös nyrkkeilyvedot. Lajin vetoja kannattakin tehdä täällä, koska kohteita on paljon. Tämä paikka tarjoaa paljon muita vähemmän lajeja, mutta nyrkkeily on yksi sen vähistä lajeista. Ehkä se voisi siten olla suuremmassa sivuston suosiossa täällä kuin monet muut lajit. Siihen ehkä voidaan keskittyä enemmän kuin muualla, jossa on todella paljon muitakin lajeja. Kyseessä on suomenkielinen sivusto, jossa on tarjolla todella erikoisia etuja.

Jo niidenkin takia tästä lajista kannattaa tehdä vetoja juuri tässä paikassa. Siihen on toki montakin syytä, jotka selviävät nopeasti, kun menee sivustolle ja aloittaa vetojen teon sekä tietysti etujen hyödyntämisen. Ensimmäinen etu täällä on se, että ensitallettaja saa 100 % 100 euroon asti eli aika lailla samanlainen etu kuin muillakin esimerkeillämme.

Näin nyrkkeily vedonlyöntisivustot netissä onnistuu

Nyt kun tiedetään, että missä nyrkkeily vedonlyönti onnistuu eli mitä nyrkkeily vedonlyöntisivustoja on olemassa ja missä niistä se kannattaa tehdä, on hyvä kertoa, että kuinka lajin vetoja tehdään. Se ei ole vaikeaa, ainakaan jos tietää millaisen vedon aikoo tehdä. Kun tiedossa on, että kumpi kamppailija on se, jota veikkaa voittajaksi, on vedonteko jo helppoa.

Nyrkkeily vedonlyönti Suomessa

Paljastimmekin heti, että tästä lajista voi tehdä voittajavetoja. Sellaisessa vedossa voi lyödä vetoa voittajasta tai siitä, että tulee tasapeli. Ne ovat suosituimpia vetoja tästä lajista. Muitakin vetomuotoja on tarjolla, joita voisimme tässä esitellä samalla, kun kerromme, kuinka vetokuponkia käytetään, kun kohteena on nyrkkeilyvedonlyönti.

Voittajavetojen lisäksi voi tehdä esimerkiksi erävetoja, joissa veikataan montako erää, tulee ottelussa olemaan. Veto voi liittyä myös siihen minkä eräryppään jälkeen voitto tulee. Lajista voi tehdä myös livevetoja, joista lisää seuraavassa kohdassa. Haluamme ennen sitä vielä kertoa tarkemmin kuin veto lyödään. Sen teko ei ole sen kummempaa kuin muidenkaan vetojen teko, varsinkaan voittajavetojen, joita tehdään ennen kuin ottelu alkaa.

Kun klikkaa haluamaansa vetoa, se ilmestyy vetokuponkiin. Kun kuponki on valmis, se maksetaan. Tämä ei ole tämänkään lajin kohdalla sen vaikeampaa. Kerromme vinkkikohdassa vähän alempana mm. sen kuinka tietää, että millainen veto olisi paras veto. Nyrkkeily vedonlyönti kertoimet pitää silloin ainakin huomioida. Mutta siitä ja muista vinkeistä myöhemmin lisää. Nyt ensin siihen, miten lajin livevedot onnistuvat.

Nyrkkeily live stream sekä lajin erilaiset livevedot

Livevetojen teko on jännittävää, oli kyseessä mikä laji tahansa. Mutta mielestämme nyrkkeily live vedonlyönti on vielä normaaliakin jännittävämpää. Lajin seuraaminen jonkin livelähetyksen kautta tai jopa paikan päällä tekee siitä sellaisen. Livevetoja kannattaakin tehdä siten, että seuraa ottelua jollakin tavalla reaaliaikaisesti. Silloin osaa tehdä vetoja paremmin eikä myöhästy helposti niiden teossa. Silloin voi saada hyvän kertoimen, joka ei ehdi poistua. Nyrkkeily on laji, jossa voi yhtäkkiä tapahtua jotain yllättävää. Jos se liittyy vetoon, pitää olla nopea vedon teossa.

Nyrkkeily live vedonlyönti

Jotta voi seurata otteluita livenä, voi mennä esimerkiksi paikan päälle katsomaan ottelua. Sellainen ei onnistu kovinkaan usein, varsinkaan Suomessa, jossa lajista on todella vähän otteluita, joista voisi tehdä vetoja. Mutta se ei haittaa, koska otteluita voi seurata livenä monella muulla tavalla. Niitä voi näkyä suoraan televisiosta tai kuulla radiosta.

Jos haluaa varman keinon, on silloin kyseessä nyrkkeily live stream -lähetys. Tällaisia vetoja on saatavilla monilla urheiluvedonlyönti sivustoilla, jotka tarjoavat myös live vedonlyöntiä. Moni meidänkin esimerkkimme tarjoaa live stream -lähetyksiä. Se, että onko niitä jostakin tietysti ottelusta, selviää helposti. Menee vain katsomaan, että löytyykö live stream -logoa lajin vetokohteiden joukosta.

Тapahtumat ja ottelut sekä MM-kisat

Nyt on hyvä hetki kertoa, että millaisia tapahtumia ja otteluita nyrkkeily vedonlyönti tarjoaa. Ensin haluamme vielä muistuttaa, että nyrkkeily mobiilivedonlyönti on myös mahdollista, joka voi jopa joissakin tapauksissa helpottaa vetojen tekoa, koska niitä voi tehdä missä vain onkaan. Silloin ei tarvitse ensin etsiä konetta, jossa vedon voi tehdä. Mobiilivedon voi tehdä missä ja milloin vain ehtii ja haluaa.

World Boxing Association

Nyrkkeily vedonlyönti voidaan tehdä monenlaisiin tapahtumiin liittyen. Lajista järjestetään paljon kansainvälisiä otteluita. MM-kisojakin järjestetään, joista voi tietysti tehdä myös vetoja. Silloin otteluita voi päästä seuraamaan livenä jopa television kautta, kuten muitakin tärkeitä arvokisoja. Tämä laji on Suomessakin suosittu, koska meillä on esimerkiksi monta lajin kisaajaa, jotka ovat pärjänneet hyvin ja joiden uraa seurataan. Sellaisia ovat esimerkiksi Eva Wahlström ja Robert Helenius.

Mutta vielä kisoihin, joita lajista järjestetään. Amatöörinyrkkeilyyn liittyvät myös ihan kesäolympialaiset. Tarjolla on myös maailmanmestaruus- ja Euroopan mestaruuskisat, joten tämä laji on paljon esillä näinkin suurissa tapahtumissa. Suomessakin järjestetään kisoja, joista osasta voi tehdä myös vetoja. Helsingissä on järjestetty esimerkiksi GeeBee -kisa ja Tampereella Tammer Turnaus. Laji on täynnä erilaisia tapahtumia ja kisoja, joka tarkoittaa hyvää myös vetojen tekijöille, koska tarjolla on siten paljon myös vetoja ja vetokohteita.

Nyrkkeily vedonlyönti vinkkejä

Lopuksi vielä hyviä vinkkejä, joita ylempänä lupasimme. Nyrkkeily vedonlyönti on siitä vaikeampaa kuin moni muu laji, koska siinä saattaa tapahtua useammin jotain yllättävää kuin monissa muissa lajeissa. Mutta kun seuraa lajia tarkoin, niihinkin saattaa osata varautua, ainakin jos se on mahdollista. Ehkä tuntee jonkun ottelijan tavat hyvin ja osaa sen perusteella varautua johonkin yllättävään. Ottelijan profiili onkin yksi tärkeimmistä asioista, joka selvittää ennen vetojen tekoa. Hänen kuntonsakin kannattaa selvittää hyvin, koska silläkin on paljon merkitystä siihen, että miten hyvät mahdollisuudet hänellä on voittaa juuri se ottelu, josta tekee vedon.

Myös paikalla, jossa ottelu käydään, on merkitystä. Toisella ottelijalla voi olla kotietu, joten hänen voittomahdollisuutensa voivat sen myötä kasvaa. Livevetojen teossa on paljon hyötyä sellaisista tiedoista, jotka voivat muuttaa koko ottelun luonteen. Ehkä jollakin ottelijalla on jokin erikoinen tapa, jonka hän tekee aina samassa vaiheessa ottelua. Kun tietää siitä, että sellainen voisi olla tulossa, voi tehdä jonkin hyvän livevedon, jossa siitä teosta olisi hyötyä.

Kannattaa muistaa, että nyrkkeily vedonlyönti kertoimet voivat muuttua nopeasti esimerkiksi juuri tällaisten yllättävien tapahtumien takia. Siksi kannattaa olla aina nopea vetojen teossa. Jos jää miettimään, voi hyvä kerroin jäädä käyttämättä, kun vetoa ei ole enää mahdollista tehdä, kun sen alkaa lopulta tekemään. Tämä nyrkkeily vedonlyönti opas oli nyt tässä, joten kaikki tarvittava on kerrottu. Toivottavasti myös nämä viimeisimmät nyrkkeily vedonlyönti vihjeet auttavat vetojen teossa ja niissä voittamisessa.

UKK

Nyrkkeily vedonlyönti onnistuu netissä monilla eri vedonlyöntisivustoilla. Kannattaa tarkistaa, että tekee ne aina taatusti turvallisilla paikoilla.

Kyllä tarjoaa. Näitä vetoja pääsee tekemään sivustoilla, joissa on tarjolla vedonlyönnin etuja, joista osa on mahdollista myös nyrkkeily vedonlyönnissä.

Kyllä tietysti on. Nehän ovat tässä lajissa erittäin jännittäviä vetoja ja sopivat lajiin todella hyvin.

Kyllä on. Veto onnistuu joskus myös ihan Suomessa oteltavista otteluista, mutta toki myös ulkomailla oteltavista otteluista.

Monenlaisia. On olemassa erilaisia nyrkkeilyliittoja ja monenlaisia painoluokkia sekä titteleitä. Suosituimmat tapahtumat ovat ranking- ja mestaruusottelut. Nyrkkeily on myös olympialaji, mutta on hyvä muistaa, että siellä kilpailijat luokitellaan virallisesti "amatööreiksi".

Muita suosittuja urheilulajeja
open
Top