Rabona kokemuksia

Rabona on sivusto, jossa pääset tekemään vetoja monipuolisella tavalla. Haluamme kertoa sinulle tästä vedonlyöntimahdollisuudesta kaiken sen, mitä tarvitset hyvien vetojen tekoon, joten jaamme tässä parhaita Rabona kokemuksia.

Näytä enemmän

Kerromme siksi, millainen valikoima tuolta sivustolta löytyy sekä sen, millaisia etuja saat noiden vetojen teon tueksi. Esittelemme myös, miten siellä tehdään vetoja ja miten ensinnäkin pääset tekemään sivuston tarjoamia vetoja, josta voisimme ensin aloittaa. Tervetuloa seuraamme ja sen jälkeen kokeilemaan vetoja Rabona -sivuston valikoimista. Tässä on sinulle samalla kattava opas koko sivuston käytöstä. Haluamme nyt heti hehkuttaa, että täällä vedonlyöjille on tarjolla erikoinen etu, jossa pääset keräämään pelaajakortteja.

Näytä vähemmän
Tervetuliaisbonus: 200 €
LUNASTA BONUS
  • Paljon lajeja
  • Erikoinen etutarjonta
  • 24/7 asiakastuki
Säätely
  • Maksutavat:
*Ehdot ovat voimassa! 18+
Bonus: 4.9
Kotiutukset: 4.5
Talletukset: 5
Maksut: 5
Mobiilisovellus: 4.8
Käytettävyys: 4.9

Näin pääset Rabona -sivuston vedonlyöjäksi

Kuten lupasimme, aloitamme tästä aiheesta, jossa kerromme Rabona suomi -sivustolle rekisteröitymisestä. Sehän tehdään yleensä muutenkin ensimmäisenä ennen kuin pääset tekemään vetoja. Mutta tässä kohti kerromme sinulle ensimmäisen yllätyksen. Perinteistä rekisteröintiä ei suoriteta välttämättä lainkaan, vaan pääset kirjautumaan heti. Tämä on sivusto, jonne mennään sisään verkkopankkitunnuksilla. Sellaiset sinulla varmasti jo ovat, kuten yleensä kaikilla suomalaisilla. Voit käyttää niitä ja kirjautua sivustolle sisään vaikka heti. Se käy todellakin noin nopeasti.

Jos haluat suorittaa Rabona -rekisteröinnin, sekin onnistuu. Saat siten valita itsellesi sopivimman tavan eli joko menet suoraan sisään tai suoritat ensin rekisteröinnin. Jos valitset jälkimmäisen, esittelemme sen sinulle nyt tarkemmin. Klikkaa rekisteröintilomake auki. Näet edessäsi kohdat, joihin pitää täyttää sähköpostiosoite, tunnus, salasana ja kampanjakoodi, jos olet sellaisen jo saanut.

Alla on vielä kolme kohtaa, jotka pitää rastia. Ensimmäisessä ilmoitat, että olet lukenut ja myös hyväksyt sivuston tietosuojakäytännön. Toisessa ilmoitat, että suostut henkilötietojen käsittelyyn. Kolmatta kohtaa ei ole pakko rasti, mutta tee se, jos haluat sivuton lähettävän sinulle tietoja bonuksista ja tarjouksista. Nyt rekisteröintikin on suoritettu, joten kuten huomasit jo varmaan, niin ei sekään vie aikaasi kovin kauaa. Seuraavassa kohdassa selviää, että milloin sinun kannattaa valita tämä rekisteröinnin vaihtoehto.

Rabona kotiutus ja talletus

Talletukset ja kotiutukset
Rabona

Vaikka kerroimme edellisessä kohdassa jo hiukan tallettamisesta, kerromme siitä tässä vielä lisää. Rabona on siis myös rekisteröitymisvapaa vedonlyöntisivusto, joka tarkoittaa samalla sitä, että sinne ei ole mahdollista tallettaa monilla eri talletustavoilla, jos ei rekisteröidy. Se johtuu monesta eri asiasta, josta ehkä tärkein on se, että mikä muu tapa toimisi noin kätevästi yhdessä kirjautumisen kanssa kuin suora talletus verkkopankkitililtä. Niin jos käytät tätä tapaa, etkä sitä tapaa, jossa kirjaudutaan. Esittelemme nyt ensin tämän tavan talletuksen, jossa rekisteröintiä ei suoriteta.

Kun kirjaudut sisään, pääset samalla valitsemaan talletussumman. Se nimittäin tehdään samassa yhteydessä, joten talletukseenkaan ei kulu erikseen aikaa. Tätä on vielä nopeutettu siten, että saat eteesi valmiita talletussummien vaihtoehtoja. Klikkaa niistä jotain tai valitse sen sijaan jokin oma haluamasi summa. Sinä saat sen valita, että kummalla tavalla sen aiot tehdä.

Kun olet tehnyt valinnan, valitse vielä pankki, jonne sinulla on verkkotunnukset. Se voi olla mikä tahansa pankki, jossa suomalaisilla on tili eli esimerkiksi Osuuspankki, Nordea tai S-Pankki. Kun kirjautuminen ja talletus on suoritettu, voi aloittaa vetojen teon. Jos taas suoritat rekisteröinnin, on sinulla enemmän vaihtoehtoja, joilla tehdä rahansiirtoja. Silloin voit tehdä niitä mm. maksutavoilla Visa, Mastercard, Ecopayz, Neteller, Klarna ja Skrill. Kaikki rahansiirrot tehdään euroilla, mutta sivustolla mainitaan myös virtuaalivaluutta Bitcoin. Rabona kotiutus toimii lähes kaikilla samoilla maksutavoilla kuin talletus.

Rabona bonus

Tervetulobonus
Rabona

Nyt pääsemme jatkamaan siitä, mihin alussa jäimme eli kertomaan Rabona -sivuston erikoisesta edusta. Mutta ennen sitä kerromme mitä saa ihan aluksi, kun teet ensimmäisen talletuksesi. Silloin saat talletuksesi päälle 100 % bonuksen ja saat sitä 200 euroon asti. Talletuksen ei tarvitse olla minimissään kuin 20 euroa. Kun nostat sillä saamiasi voittoja, pitää talletus ensin kierrättää vähintään kerran ja vähintään käyttäen kerrointa 1,5. Rabona bonuskoodi ei ole tässä vaatimuksena.

Nyt sitten siihen, minkä kertomista olemme odottaneet. Pääset nimittäin keräämään omaa korttikokoelmaa, jotka liittyvät jalkapalloon. Yksi kortti on esimerkiksi Baijerin menestyneen jalkapallojoukkueen Bayern Münchenin. Pääset keräämään näitä kortteja, kun suoritat haasteita. Ne liittyvät yleensä talletuksiin ja vetojen tekoon eli sellaisiin haasteisiin, joita suorittaisit jo muutenkin. Korteilla on jokin pistemäärä, jolla ne saat. Saat jokaisesta täydestä joukkueesta 100 euroa. Tämä on jännittävää korttien keräilyä, jota monet ovat saattaneet tehdä lapsena, mutta pahvisina kortteina.

Muitakin Rabona bonuksia ja etuja on jaossa, kun teet vetoja. Niistäkin haluamme kertoa vähän, jotta tiedät mitä muuta tulet etujen puolesta saamaan. Tarjolla on esimerkiksi ilmaisvetoja, joita ansaitset, kun teet ensin vaaditun laisen vedon. Ilmaisvedon arvo on 10 euroa. Voit myös saada Rabona bonus hevoskilpailuihin liittyvistä vedoista. Sellainen voi olla esimerkiksi 200 % bonus 50 euroon asti, jolla saat tehdä hevosurheiluvetoja.

Tarjolla on myös yhdistelmäbonus, jossa saat 10 % käteisbonusta voittamastasi summasta. Kaiken lisäksi saat joka viikko 50 % bonuksen peräti 500 euroon asti. Riittävätkö jo edut? No niitä on siltikin vieläkin enemmän. Yksi sellainen lupaa virtuaalista jännitystä 500 eurolla. Ilmaisvetojakin on vielä lisää. Eikä tässä vieläkään kaikki. Tarjolla on myös etu, joka lupaa cashoutia. Etutarjonta on vedonlyöjille todella suuri, joten kannattaa jo aloittaa pian niiden hyödyntäminen, että ehdit käyttämään niistä, vaikka jokaista. Sinun ei tietenkään ole pakko, mutta ei kannata jättää käyttämättä sinulle sopivia etuja ja Rabona bonuksia. Seuraavaksi kerromme, että millaiset vetovalikoimat täällä ovat ja miten vetoja tehdään.

Rabona vedonlyönti

Kerromme nyt millaisia vetoja Rabona tarjoaa ja miten niitä tehdään. Emme esittele tässä vielä lajeja, koska niistä kerromme seuraavassa kohdassa. Nyt kerromme vain yleisesti, että millaiset vetomahdollisuudet ovat. Monista lajeista on tarjolla voittajavetoja eli 1x2 -tyylisiä vetoja, jotka taitavat olla myös suosituin Rabona vedonlyönti -muoto. Voit tehdä myös vetoja, joissa pääset veikkaamaan, että tuleeko ottelussa maaleja, kuinka paljon yhteensä otteluun osallistuneilla joukkueilla. Voit veikata myös maalien määrää kummallekin ottelijalle erikseen. Otteluista voi tehdä vetoja myös livenä, mutta niistäkin kerromme alempana lisää.

Nyt neuvomme kuinka vetoja tehdään. Näet vetokupongin oikeassa reunassa. Jos olet valinnut jo vetoja, näet ne siinä. Kun valitset niitä lisää, ilmestyvät ne tuohon kuponkiin. Kupongissa kerrotaan myös vedon kokonaispanos sekä voitot, jotka voit tuosta vedosta saada. Kun kaikki vedot ovat valmiina, klikkaa vetokupongin alla olevaa kohtaa ”aseta veto” ja pääset maksamaan vetosi. Maksun jälkeen tulee jännittävä hetki eli se hetki, kun pääset odottamaan miten vedoillesi käy.

Voit seurata vetojesi kohteena olevia otteluita monella eri tavalla, joista niistäkin lisää alempana. Jos voitat vedoista, voit nostaa ne heti voittona, jos et ole tehnyt niitä jonkin edun avulla ja et ole vielä suorittanut edun ehtoja. Nyt lajien esittelyyn. Oletko valmis, koska niitä on todella paljon?

Rabona -sivuston lajit, joista voit tehdä vetoja

Vaikka Rabona tarjoaa paljon lajeja, joista tehdä vetoja, löydät valikoimasta helposti ne lajit, jotka sinua kiinnostavat. Näet sivuston vasemmassa laidassa ensin suosituimmat liigat. Sen alla ovat kaikki lajit ja nekin taitavat olla suosituimmuus järjestyksessä. Jos lajista voi tehdä livevetoja, näet sen mahdollisuuden lajin perässä. Mutta livevedoista emme kerro tässä kohti vielä sen enempää, koska seuraava kohta on pyhitetty sille.

Suomalaisten suosikkilajeja, joista he tekevät vetoja, ovat jalkapallo ja jääkiekko. Jalkapallosta löytyy täällä eniten kohteita, joten paikka on jo sen puolesta monien suomalaisten suosikki. Jalkapallokohteiden määrä on niin suuri, että määrästä kerrotaan vain, että niitä on yli 999 kappaletta. Muita lajeja, joista löytyy paljon vetokohteita, ovat koripallo, golf, tennis, pöytätennis, kriketti ja baseball.

Myös e-lajeja löytyy ja niitäkin yleensä lähes 200 kappaletta. Voit tehdä vetoja myös virtuaalisista otteluista. Sellaiset vedot löytyvät sivustolta omasta paikasta. Klikkaa sivuston yläosassa olevaa kohtaa Virtuaaliurheilu, josta löydät ne kaikki. Tässä olikin tärkeimmät lajit lajeista, joita löytyy kymmeniä. Siirrytään seuraavaksi kohtaan, jossa kerromme millaisia livevetoja Rabona tarjoaa ja miten voit seurata lajeja livenä.

Rabona live

Rabona on myös paikka livevedoille, jonka olemme tässä jo muutaman kerran paljastaneet. Näet livevedot muiden vetojen seassa. Voit myös avata livevetojen oman sivun, jossa voit käsitellä niitä paremmin. Näet siellä seuraavaksi vuorossa olevat livevedot ja sen, jos siellä on jo meneillään jokin liveveto. Muistathan, että näitä vetoja voi tehdä vain silloin, kun ottelu on jo käynnissä. Niitä ei tehdä etukäteen, joten vetojen teossa täytyy olla nopea, jos huomaa että haluaa tehdä jonkin livevedon. Hyvä mahdollisuus voi mennä nopeasti ohi, jos jää liian pitkäksi aikaa miettimään.

Liveveto voi olla esimerkiksi 1x2 -veto. Se voi olla täällä paljon muutakin, koska livenä on mahdollisuus tarjota monenlaisia versioita vedoista esimerkiksi sellaisen, jossa veikataan, kuka tekee ottelussa seuraavaan maalin. Jos katsot ottelua vielä itsekin livenä, se tekee vetojen teosta todella jännittävää. Voit esimerkiksi seurata niitä live stream -lähetysten kautta, jollaisia lähetetään monilla vedonlyöntisivustoilla. Myös Rabona live lähettää sellaisia. Näet vedon yhteydessä Streaming -linkin, jos ottelussa on tarjolla Rabona live stream.


Raona mobiili

Jotta voisit tehdä vetoja missä haluat ja milloin haluat, tarjoaa Rabona sinulle myös mobiiliversion. Siirry sinne samalla tavalla kuin teet tietokoneella eli mobiililaitteessasi olevan nettiselaimen kautta. Kirjaudu sisään jommallakummalla tavoista, jotka alussa esittelimme. Tunnuksetkin ovat samat, joita käytät tietokoneversiossa. Ja voit toki luoda ne aluksi tämän mobiiliversionkin kautta, koska sinulle ei ole mitään pakottavaa syytä käyttää ensin tietokoneversiota tai koskaan.

Sivusto on responsiivinen, joten ei ole väliä kuinka pieni laitteesi näyttö on. Näet kyllä kaiken mahdollisimman hyvin. Näet myös sen, että sinulle on tarjolla etuja myös mobiiliversiossa. Sieltä löytyvät kaikki samat edut. Myös vetoja pääset tekemään suuresta valikoimasta, kuten tietokoneversiossa. Vedot voivat olla mobiilina myös livevetoja. Tätä mobiiliversiota on helppoa käyttää, josta kerromme lisää seuraavassa kohdassa, jossa kerromme samalla siitä, kuinka helppoa sivustoa on käyttää myös tietokoneella. Rabona app ei ole käytössä.


Rabona Suomi sivusto

Rabona on selkeä sivusto ja on sitä myös pienillä näytöillä, joille on tarjolla mobiilisovellus. Kirjautuminen on nopeaa ja sitä ennen voit valita, että suoritatko nopean rekisteröinnin vai et. Valinta voi olla vaikea, koska ei rekisteröintikään ole mitään vaivalloista. Se tehdään täyttämällä selkeät lomakkeet, jotka ovat täyttä suomen kieltä. Koko sivusto on tehty kunnon suomen kielellä, joka sekin on yksi osa sivuston hyvää toimivuutta. Tämä on mukava sivusto jo tämän puolesta, että löydät sieltä helposti kaiken etsimäsi. Myös Rabona casino toimii mobiililaitteissa. Seuraavaksi kerromme sivuston lisenssistä ja samalla turvallisuudesta, jotka liittyvät osittain tuohon lisenssin. Joten siirrytään seuraavaan kohtaan.

Rabona käyttää SSL-salausta

Rabona on saanut lisenssin, joka takaa monen turvallisuusasian olevan kunnossa. Se on Curacaon lisenssi. Tätä lisenssiä käyttävät monet vedonlyöntisivustot, joten olet ehkä nähnyt sen ennenkin. Se vaatii, että tässä vedonlyöntipaikassa pidetään huolta turvallisuudesta. Se vaatii myös SSL-salauksen, joka sekin on täällä tietysti jo kunnossa. Jos jokin ei sinun mielestäsi ole kunnossa tai tarvitset muuten asiakastuen apua, saat sitä Rabonan tarjoamasta asiakastuesta, josta kerromme nyt lisää.


Rabona asiakaspalvelu

Kun tarvitset Rabona -sivustolla asiakastukea, voit ottaa asiakastukeen yhteyttä monella eri tavalla. Jos lähetät heille sähköpostia, siihen luvataan vastata 45 minuutin sisällä. Tarjolla on myös live-chat, josta saat vieläkin nopeampaa apua. Saat apua 24/7, koska sivustolla ilmoitetaan, että asiakastuessa ollaan aina paikalla. Et jää siksi yksin kysymyksinesi edes yöllä tai aikaisin aamulla, jolloin monet asiakastuet eivät ole vielä käytössä. Tämä on, mutta voit silti auttaa itseäsi itse, kun luet sivuston tekstejä, joista voit myös löytää vastauksia. Sitä varten löytyy myös UKK-osio. Koska sivusto on täysin suomenkielinen, vastaukset löytyvät helposti. Rabona asiakaspalvelu tarjoaa laadukasta palvelua.

Nimi
Araxio Development N.V.
Toimisto
Julianaplein 36, Curacao
Perustettu
2019
Lisenssi
8048/JAZ2016-064
Puhelin
-
Sähköposti
support-fi@rabona.com
Yhteydenottolomake
-
Live Chat:
Kyllä

Rabona yhteenveto

Tässä oli tämä Rabona arvostelu, josta on toivottavasti sinulle paljon apua. Meistä oli mukavaa esitellä näin laadukas vedonlyöntipaikka. Viihdymme itse tämän sivuston vetojen parissa, joten luulemme, että niin teet sinäkin. Täältä löytyvät kaikki yleisimmät lajit ja paljon vetokohteita. Kun vielä etujakin jaetaan paljon ja osa on vielä todella erikoisia, myös etutarjonta on varmasti jokaisen makuun. Tämä vedonlyöntipaikka antaa vedonlyöjille paljon vaihtoehtoja, joka näkyy myös kirjautumisessa, jonka senkin voi tehdä kahdella eri tavalla. Nyt päästämme sinut tutustumaan vihdoin itse tähän paikkaan.

UKK

Rabona tarjoaa kaikkea mahdollista. Eniten kohteita löytyy jalkapallosta, mutta paljon myös esimerkiksi jääkiekosta ja tenniksestä.

Kyllä voi. E-lajejakin löytyy paljon ja monenlaisia vetoja.

Kyllä löytyy ihan näitä kumpaakin.

Kyllä jakaa. Etuvalikoima on suuri ja osa eduista ihanan erikoisia.

Rabona on perustettu vuonna 2019.

Muut arvostelut
Rabona
open
Top