Betfair arvostelu - bonukset ja tarjoukset pelaajille Suomesta

Betfair ei tällä hetkellä ota vastaan suomalaisten pelaajien rekisteröitymisiä!
Suosittelemme luomaan tilin sivustolle:

Betfair on eittämättä yksi vanhimmista ja tunnetuimmista vedonvälittäjistä, joka markkinoilta löytyy. Vuonna 1999 perustettu Betfair ei tarjoa palveluitaan suomeksi, vaikka sivusto onkin suunnattu suomalaisille ja myös täysin laillinen Suomessa asuville pelaajille.

Näytä enemmän

Vaikka Betfair sivusto ei ole suomenkielinen, ei sitä suinkaan kannata sivuuttaa. Sen puolesta nimittäin puhuvat todella laaja valikoima lajeja ja kohteita, hyvät vaihtuvat kampanjat sekä ainutlaatuinen Betfair vetopörssi. Myös suomalaisten suosikkilajit, jääkiekko mukaan lukien, löytyvät sivustolta. Jo näistä syistä kannattaa Betfair Suomi ottaa kokeiluun mitä pikimmiten.

Näytä vähemmän
Betfair
1.0
  • Boost
  • Multi+
  • Cashout
Säätely
  • Maksutavat:
*Ehdot ovat voimassa! 18+
Bonus: 1
Kotiutukset: 1
Talletukset: 1
Maksut: 1
Mobiilisovellus: 1
Käytettävyys: 1

Lisenssi ja säännöstely

Betfair on ansainnut muutamankin eri lisenssin, mikä jo kertoo jotain sen luotettavuudesta. Näihin kuuluvat sekä Iso-Britannian että Maltan uhkapeliviranomaisten lisenssit, jotka kumpikin valvovat vedonvälittäjän toimintaa. Kummatkin ovat laadukkaita, mutta meille Suomessa asuville pelaajille olennaisempi on Maltan eli MGA:n lisenssi. Se nimittäin takaa pelaamisen turvallisuuden ja lisäksi turvaa Suomessa asuville pelaajille täysin verovapaat voitot.

Lisäksi Betfair tekee yhteistyötä vastuullista pelaamista tukevien järjestöjen kanssa ja pyrkii siten tarttumaan ihmisten ongelmapelaamiseen. Pelirajoja voi asettaa itselleen jo suoraan profiilissa, mutta sivustolta löytyvät myös selkeät linkit GamCare- ja Gambling Therapy -sivustoille, joissa voi hakea apua mahdolliseen ongelmapelaamiseen. Gambling Therapy tarjoaa apua myös suomeksi. Betfair kiinnittää huomiota myös alaikäisten pelaamiseen, minkä vuoksi kaikkien sivustolle rekisteröityneiden pelaajien ikä tarkistetaan.

Rekisteröityminen Betfair-sivustolle - vain kaksi helppoa vaihetta

Rekisteröityminen onnistuu vaivattomasti ylävalikon Join now -linkkiä klikkaamalla. Koko prosessissa on vain kaksi askelta ja vaikka lomake onkin englanniksi, onnistuu sen täyttö helposti. Kaikki tärkeimmät tiedot täytetään jo ensimmäisellä sivulla. Kirjautuessa tulee merkitä omat henkilötiedot, kuten koko nimi, osoite, puhelinnumero sekä syntymäaika. Lisää myös sähköposti ja haluttu valuutta. Valuuttoja on useita, joten kannattaa huomioida, ettei sitä voi muuttaa, kun se kerran on valittu - euro löytyy luonnollisesti listalta. Lisäksi tulee valita haluttu turvallisuuskysymys ja vastaus sekä merkitä mahdolliset pelirajat. Ennen rekisteröitymistä voi myös päättää, haluaako Betfairilta vastaanottaa tarjouksia sähköpostiin.

Rekisteröinnin toisessa vaiheessa Betfair vedonlyönti puolestaan kehottaa tekemään talletuksen, jotta pelaamisessa pääsee heti alkuun. Omia luottokorttitietoja tai muitakaan pankkitietoja ei tässä vaiheessa kuitenkaan ole pakko antaa, sillä rekisteröityä voi myös ilman varsinaisen talletuksen tekemistä. Oma pelitili tulee myös varmentaa. Tämä tehdään usein rekisteröinnin yhteydessä, mutta viimeistään ennen ensimmäistä kotiutusta. Oman henkilöllisyyden voi varmentaa lähettämällä järjestelmän kautta kopion joko henkilökortista, ajokortista tai passista.

Betfair kotiutus ja talletus

Talletukset ja kotiutukset
Betfair

Betfair tarjoaa laajan valikoiman erilaisia maksutapoja, joten talletuksen ja kotiutuksen tekeminen onnistuu vaivattomasti. Talletuksen voi tehdä klikkaamalla ylävalikossa sijaitsevaa harmaata Deposit-linkkiä, joka johdattaa suoraan maksusivulle. Valita voi joko luotto- tai debit-kortin tai vaihtoehtoisen maksutavan. Vaihtoehtoisten tapojen joukosta löytyvät Trustly, paysafecard, Skrill, NETELLER, Euteller, PayPal sekä pankkisiirto - toisin sanoen kaikki suomalaisten suurimmat suosikit. Minimitalletus riippuu suoraan maksutavasta.

Luottokortilla tallettaessa minimi on vain 6 euroa, PayPal-, Trustly-, Skrill- ja paysafecard-talletuksilla 10 euroa, NETELLER-talletuksilla ja pankkisiirroilla 15 euroa sekä Euteller-talletuksilla 25 euroa. Kaikki talletukset näkyvät omalla pelitilillä heti talletuksen tekemisen jälkeen. Talletukset ovat ilmaisia, poikkeuksena vain paysafecard, jolla tehdyistä talletuksista peritään 2,5 % maksu.

Kotiutus onnistuu omasta profiilista, Withdraw funds -linkkiä klikkaamalla. Kotiutus tehdään ensisijaisesti aina sille maksutavalle, jolla talletuskin on tehty - tämä kannattaa siis huomioida jo tallettaessa. Kotiutuksen kesto riippuu kotiutustavasta ja siitä, miten nopeasti Betfair hyväksyy kotiutuksen - nopeimmillaan siinä voi kestää neljä tuntia, enimmillään vuorokausi. Luottokortille kotiuttaessa kestää korkeintaan viisi arkipäivää, muille kotiutustavoille korkeintaan 24 tuntia. Kotiutukset ovat ilmaisia ja minimikotiutus on vain muutaman euron. Veroa ansaituista voitoista ja tehdyistä kotiutuksista ei tarvitse maksaa. Tästä pitää tietenkin huolen Maltan lisenssi.

Betfair bonus - hyödy vaihtuvista tarjouksista

Tervetulobonus
Betfair

Betfair sportsbook tarjoaa erilaisia bonuksia ja kampanjoita asiakkailleen. Uudet asiakkaat ansaitsevat ensitalletuksella tervetuliaistarjouksen. Jos ensitalletuksella tallettaa 20 euroa, tarjoaa Betfair toiset 20 euroa pelattavaksi, jolloin peliraha on jopa 40 euroa. Ansaittu Betfair bonus ja talletus tulee kierrättää 10 kertaa ennen kuin voittoja voi kotiuttaa. Jotta vedot lasketaan kierrätykseen, tulee niiden olla asetettuja vähintään kertoimella 1,60. Kierrätysvaatimuksen täyttämiseen on aikaa 90 päivää, mikä on kohtuullista. Bonuksen voi lunastaa vain korteilla tai PayPalilla tehdyillä talletuksilla.

Sekä uudet että vanhat asiakkaat voivat lisäksi hyötyä muista tarjouksista. Useat tarjoukset vaativat tosin sen, että ne ensin hyväksyy - klikkaa siis Opt in -linkkiä hyötyäksesi niistä. Esimerkiksi monivetoja koskee erityinen kampanja. Jos viikon aikana, eli maanantaista sunnuntaihin, asettaa monivetoja vähintään 15 euron edestä, ansaitsee 5 euron bonuksen käytettäväksi urheiluvedonlyöntiin. Rahan saa käyttöönsä aina seuraavana maanantaina. Jotta yhdistelmävedot olisivat päteviä, tulee niissä olla vähintään kolme kohdetta ja vedon hinta tulee olla vähintään neljä euroa.

Palkintona ansaittu ilmaisveto puolestaan vanhenee kahden päivän sisällä myöntämisestä. Ilmaisvetoa ei koske minkäänlaiset kierrätysvaatimukset, vaan kaikki sillä ansaitut voitot saa suoraan pitää itsellä.

Samankaltaisia ilmaisvetoja on tarjolla myös järjestelmävetojen asettajille. Kirjoitushetkellä mihin tahansa lajiin monivetoja asettavat pelaajat voivat ansaita ilmaisvetoja. Kannattaa siis tarkistaa säännöllisesti Betfair bonukset Promotions-välilehdeltä ja klikata houkuttelevia tarjouksia. Pelkkien ilmaisvetojen lisäksi hyötyvät asiakkaat myös päivittäin vaihtuvista Boost-tarjouksista. Boostilla tarkoitetaan parannettua kerrointa, jonka avulla on mahdollista ansaita tietystä kohteesta yhä suurempia voittoja paremman kertoimen avulla. Odds boost -kohteet vaihtelevat päivittäin, ja niitä voi helposti tarkkailla vedonlyönnin etusivulla.

Vetotyypit

Betfair panostaa käyttäjien käyttömukavuuteen, sillä etusivulle saa valittua omia suosikkivetotyyppejään, mikä tekee niiden selaamisen helpommaksi. Vetotyyppejä onkin käytettävänä erittäin runsas määrä. Suosituimpia ovat tietenkin klassikot, kuten 1x2-veto, jossa veikataan kotijoukkueen voittoa, tasapeliä tai vierasjoukkueen voittoa. Myös pelin tarkasta tuloksesta voi lyödä vetoa. Pelissä tehtävien maalien määrästä voi lyödä vetoa myös yli/alle-vetona.

Lajia hyvin tuntevat voivat veikata ensimmäisen maalin tekijää. Niin ikään nippelitiedon ystävät voivat lyödä vetoa kulmapotkujen tai maalia kohti menevien laukausten määrästä. Nämä vedot onnistuvat helposti myös yli/alle-vetoina, jolloin veikataan yksinkertaisesti, oliko kulmapotkuja tai vetoja esimerkiksi yli vai alle viisi. Betfair vedonlyönti sivusto tarjoaa myös tasoitusvetoja niille, jotka pitävät niistä. Tasoitusvetona voi veikata niin pelkän puoliajan kuin koko ottelun tulosta.

Urheilulajit - lyö vetoa suosikkilajeista jalkapallosta jääkiekkoon

Betfair sportsbook on alansa ykkösiä, joten ei ole mikään yllätys, että myös lajien valikoima on kattava. Vedonlyönnin etusivua dominoi jalkapallo, mutta muitakin lajeja on veikattavana, oli suosikki sitten nyrkkeily, tennis, kriketti tai koripallo. Betfair Suomi ottaa tietenkin suomalaisetkin pelaajat huomioon, ja lajien joukossa on suosikkeja, kuten jääkiekko ja moottoriurheilu, kuten F1. Jos urheilu kyllästyttää, voi vetoa lyödä niin ikään politiikasta ja viihteestä.

E-urheilu on yksi vahvimmin esillä olevista lajeista. Veikata voi lukuisten eri liigojen ja sarjojen lopputuloksista. Yksittäisinä lajeina ovat edustettuna CS:GO, Dota 2, LoL sekä Call of Duty. Valikoimassa on myös virtuaaliurheilua. Vetoa voi lyödä esimerkiksi laukkakisoista, moottoriurheilusta sekä jalkapallon MM-kisoista. Livenä voi jatkuvasti seurata jotain virtuaaliurheilun tapahtumaa, luonnollisesti korkealaatuisella videolla varustettuna.

Vedon asettaminen Betfairilla

Vedon asettaminen onnistuu muutamassa askeleessa. Selaamalla tarjolla olevia kohteita voit tutustua tarjontaan. Jokaisen kohteen vieressä näkyvät senhetkiset kertoimet. Kerrointa klikkaamalla siirtyy kyseinen veto vetolipukkeeseen, joka aukeaa sivun oikealle puolelle. Vetolipukkeeseen voi asettaa haluamansa panoksen, jolloin lipuke automaattisesti laskee vedon hinnan ja mahdollisen voiton kertoimen perusteella. Veto on varsinaisesti voimassa, kun hyväksyt sen klikkaamalla oranssia Place Bets -linkkiä.

Samalle vetolipukkeelle voi asettaa useammankin vedon. Jos lipukkeella on vain yksi veto, on se automaattisesti Singles- eli yksittäiset vedot -sarakkeessa. Jos taas lipukkeella on useampi veto, tarjotaan automaattisesti mahdollisuutta asettaa järjestelmäveto, joka tunnetaan nimellä Multiples. Yhdessä järjestelmävedossa voi olla kahdesta kahdeksaan kohdetta. Betfair järjestelmävedot tarjoavat useita erilaisia panostusmahdollisuuksia ja mahdollisuuksia yhdistellä eri vetoja.

Betfairin valikoimassa on niin ikään cashout-mahdollisuus, joka mahdollistaa oman panoksen kotiuttamista, vaikka peli olisi vielä käynnissä. Sitä voi käyttää sekä silloin, kun oma veto on voitolla tai silloin, kun haluaa pelastaa viimeisetkin rippeet omasta panoksesta. Jos cashout on mahdollinen tietyssä vedossa, näkyy se selkeästi jo vetolipukkeessa. Myös profiilin omissa vedoissa voi tutkia cashoutin mahdollisuutta.

Live-vedonlyönti - veikkaa livenä ja koe live stream

Luonnollisesti kuuluu myös live-vedonlyönti Betfairin valikoimaan. Kaikki live-kohteet on koottu oman otsikkonsa alle, joka löytyy valikosta nimellä In-Play. Live-vedonlyönnin etusivu on selkeä ja lajien valikoima on laaja. Vetoa voi lyödä vaikkapa jalkapallosta, tenniksestä ja e-urheilusta. Oikeastaan ei lajien määrä ja kirjo tai vetotyyppien määrä eroa siitä, mitä normaalissa vedonlyönnissä on käytettävissä.

Live-vedonlyöntiä tukee myös kattava live stream -palvelu, joka mahdollistaa urheilun katsomisen livenä. Samalla voi tietenkin asettaa live-vetoja kohteeseen. Jalkapallossa voi katsoa esimerkiksi Ruotsin Allsvenskanin ja Tanskan korkeimman liigatason pelejä, koripallossa puolestaan Espanjan korkeinta sarjatasoa. Jos live-kuvaa on tarjolla, tunnistaa sen pienestä play-logosta kohteen vieressä. Live-Lähes kaikki tapahtumat ovat asiakkaille ilmaisia, vaikka vetoa kyseiseen tapahtumaan ei olisi asettanutkaan. Poikkeuksena ovat jotkut laukka- ja greyhound-kisat. Jos live videota ei ole tarjolla, voi useissa lajeissa seurata pelin visualisointia ja live-kommentointia.


Betfair app

Betfair tekee mobiilipelaamisen erittäin helpoksi, sillä sen valikoimissa on sovellus sekä iOS- että Android-laitteille. Sovelluksen voi ladata suoraan kotisivulta ja pelaamassa voi olla tuota pikaa. Betfair app mahdollistaa kaikki samat toiminnot kuin pöytäsivustokin - mobiilissa voi tehdä talletuksia, asettaa vetoja, hyötyä bonuksista ja tietenkin tallettaa rahaa. Ulkonäöllisesti noudattaa se samaa teemaa kuin pöytäsivustokin ja on siten selkeä kokonaisuus. Sovellusta varten ei tarvitse luoda uusia tunnuksia, vaan pelata voi normaaleilla tunnuksilla.

Betfair sovellus ei tietenkään ole pakollinen mobiililla pelaamiseen. Kuten nykyään on tapana, sivusto on varustettu modernilla, responsiivisella teknologialalla, mikä takaa sen, että toiminnot pyörivät myös suoraan mobiililaitteen selaimessa ilman sovellusta. Näin veikata voi sekä puhelimella että tabletilla helposti, missä ikinä olitkin. Betfair app on toki vakioasiakkaiden pelastus, mutta mobiilisivustolla veikkaaminen on erinomainen vaihtoehto muille asiakkaille.


Sivuston design ja käytettävyys

Ulkonäöltään sivusto on ehkä hieman vanhanaikainen eikä erityisen innovatiivinen. Se noudattaa perinteisen brittiläisen vedonvälittäjän ulkonäköä. Betfair sivustossa on kuitenkin mukavasti perinteisen vedonvälittäjän tunnelmaa, ja etusivun täyttävätkin lukuisten kohteiden ja lajien kirjo. Jos etusivu tuntuu liian täydeltä, voi kohteita helposti filtteröidä lajin mukaan, jolloin etusivu selkenee huomattavasti. Kaiken kaikkiaan on Betfair sivustoa helppo navigoida ja kaikki tärkeimmät tiedot löytyvät kahdesta ylävalikosta. Samasta valikosta voi myös helposti navigoida kasinon, live casinon ja urheiluvedonlyönnin välillä. Myös varsinaisen vedon tekeminen on helppoa ja selkeää ja omasta profiilista voi helposti selata tehtyjä ja aktiivisia vetoja.

Turvallisuus ja sivuston turvatoimet

Kun kyseessä on yksi alan johtavista toimijoista, on selvää, että Betfair-sivustolla turvatoimet ovat korkeaa luokkaa ja pelaaminen kaikin puolin turvallista. Myös ne arkaluontoiset tiedot, kuten pankki- ja henkilötiedot, joita asiakkaat ovat velvoitettuja antamaan sivulle, pysyvät visusti salassa. Siitä pitää huolen korkealuokkainen SSL-salaus, jota Betfair sivustolla käytetään. Se takaa sen, etteivät henkilökohtaiset tiedot päädy väärin käsiin.

Käytössä on myös 256-bitin AES-salaus, jotka Betfair itse kutsuu sotilaallisen tason salaukseksi - se on siis todella korkealaatuinen. Pelkän salauksen lisäksi on Betfair sivustolle kirjautuessa käytössä myös kahden askeleen varmiste. Silloin pelkän salasanan lisäksi tulee kirjautumista varten antaa myös puhelimeen lähetettävä koodi, mikä vähentää tilin väärinkäytön mahdollisuutta.


Betfair asiakaspalvelu

Asiakaspalvelun etusivulle pääsee helposti ylävalikon Help-linkkiä klikkaamalla. Koska koko Betfair sivusto on tarjolla englanniksi, on sanomattakin selvää, että asiakaspalveluakaan ei ole mahdollista saada suomeksi. Sen sijaan voi yhteyttä ottaa kattavaan, englanninkieliseen aspaan. Nopeiten yhteyden saa live chat -palvelun kautta, jossa vastauksen saa kirjaimellisesti minuuteissa. Palvelukin on kokemuksemme mukaan ystävällistä ja asiantuntevaa.

Yhteydenottolomaketta tai puhelinpalvelua ei puolestaan ole tarjolla. Asiakaspalvelun kruunaavat palvelu Facebookin ja Twitterin kautta. Myös näitä yhteydenottokanavia käyttämällä vastauksen saa suhteellisen nopeasti. Käyttäjän apuna on lisäksi todella kattava UKK-osio, josta löytää vastauksen lähes jokaiseen ongelmaan. Kannattaa toki muistaa, että myös tämä UKK-osio on tarjolla vain englanniksi.

betfair
Nimi
PPB Counterparty Services Limited
Pääkonttori
Triq Il-Kappillan Mifsud, Santa Venera, SVR 1851, Malta
Toimitusjohtaja
Peter Jackson
Perustettu
1999
Lisenssi
MGA/CRP/131/2006-04
Sähköposti
bets@betfair.com
Puhelin
+442030598888
Live Chat:
Kyllä

Yhteenveto ja Betfair kokemuksia

Betfair on paras vedonlyöntisivusto, joka on toiminut vuodesta 1999. Ei siis ole mikään yllätys, että kyseessä on erinomainen kokonaisuus, joka huokuu laatua. Pienoista harmia aiheuttaa tietenkin se, että varsinaista Betfair Finland -sivustoa ei ole olemassa, sillä sivusto ja aspa palvelevat englanniksi. Suomalaiset pelaajat saavat kuitenkin nauttia kaikista tarjolla olevista palveluista, kuten laajasta määrästä kohteita ja lajeja sekä erinomaisista kertoimista.

Myös perinteinen Betfair tervetuliaisbonus miellyttää, minkä lisäksi erilaiset kampanjat, kertoimien boostit ja hyvät järjestelmävedot tekevät veikkaamisesta hieman jännittävämpää. Olemme testanneet sivuston jokaista osiota ja voimme ehdottomasti kertoa, että Betfair kokemuksia kannattaa tutkia.

UKK

Kyllä, Betfair tarjoaa palveluitaan myös suomalaisille pelaajille. Tämä voi aluksi vaikuttaa hieman harhaanjohtavalta, sillä Betfairilla ei ole suomenkielistä sivustoa. Myös suomalaiset pelaajat voivat kuitenkin hyötyä englanninkielisestä sivustosta ja verovapaista voitoista, mistä pitää huolen Maltan uhkapeliviranomaisen lisenssi.

Maksutapojen lista ei ole erityisen laaja, mutta niiden joukosta löytyvät kaikki ne menetelmät, jotka ovat suomalaisten keskuudessa yleisimmät. Talletuksia voi tehdä seuraavilla tavoilla: luottokortit, Trustly, paysafecard, Skrill, NETELLER, Euteller, PayPal sekä pankkisiirto. Minimitalletus riippuu talletustavasta ja vaihtelee 10 ja 25 euron välillä. Minimikotiutus on puolestaan huomattavasti pienempi: kotiuttaa voi halutessaan vain muutaman euron. Talletukset ja kotiutukset ovat ilmaisia.

Kyllä, Betfair tarjoaa asiakkailla vedonlyönnin lisäksi myös laajan kasinon. Kasino onkin itse asiassa niin kattava, että siellä on tarjolla sekä kolikkopelejä, live casino -pelejä sekä bingoa. Koska kyseessä on niin suuri nimi alalla, löytyy peliaulasta myös useita eksklusiivisia pelejä, joita ei ole mahdollista kokeilla muilla kasinoilla. Ne kannattaakin ehdottomasti ottaa kokeiluun, jos kasinopelit miellyttävät.

Betfair exchange on ainutlaatuinen vetopörssi, jonka Betfair tarjoaa asiakkaille. Vetopörssissä voi myydä asetettuja vetojaan haluamaansa hintaan ja toisaalta myös ostaa vetoja. Tämä tuokin vedonlyöntiin aivan erityisen jännityksen, kun omalla tietämyksellään voi tehdä kauppaa.

Kyllä, Betfairille on myönnetty jopa kaksi erillistä lisenssiä, jotka takaavat pelaamisen turvallisuuden. Meille Suomessa asuville pelaajille on Maltan lisenssi oleellisempi, sillä se takaa myös verottomat voitot. Vahva salaus ja korkeat turvatoimet puolestaan tekevät Betfair sivustolla pelaamisesta muuten turvallista.

Muut arvostelut
open
Top