Kriketti vedonlyönti Suomessa – Päivitetty lista luotettavista vedonlyönnin välittäjistä

Kriketti vedonlyönti on yhteen maailman suosituimpaan lajiin liittyvää vedonlyöntiä. Se ei ole välttämättä kovin monelle suomalaiselle vielä tuttu vetokohde, mutta sitä kannattaa kokeilla. Me kerromme tässä, miten se onnistuu eli missä sitä voi tehdä ja miten. Esittelemme erilaisia vetokohteita ja paikkoja, joissa vedot onnistuvat. Meillä on myös tarjottavana hyviä vinkkejä, joilla kriketin vedot onnistuvat parhaimmalla mahdollisella tavalla.

Parhaat kriketti vedonlyöntisivustot netissä

Vedonlyöntisivustoa Bonus* Tarkemmat tiedot Liigat Vieraile
5.0
Bonus:
100 €
Tarkemmat tiedot
  • Live-vedonlyönti
  • "Drops & Wins" -kampanja
ashes
european cricket league
ICC world cup
Vieraile nyt TonyBet Arvostelu
5.0
Bonus:
200 €
Tarkemmat tiedot
  • Paljon lajeja
  • Suuri valikoima etuja
indian premier league
ashes
ICC world cup
Vieraile nyt FEZbet Arvostelu
4.9
Bonus:
200 €
Tarkemmat tiedot
  • Paljon lajeja
  • Erikoinen etutarjonta
sheffield shield
european cricket league
ashes
Vieraile nyt Rabona Arvostelu
4.8
Bonus:
200 €
Tarkemmat tiedot
  • Paljon bonuksia
  • Kattava vetovalikoima
indian premier league
european cricket league
ICC world cup
Vieraile nyt Zulabet Arvostelu
4.5
Bonus:
100 €
Tarkemmat tiedot
  • CRAZY TIME on nyt entistä kreisimpi
  • Pyöräytä itsellesi ilmaista peliaikaa
indian premier league
european cricket league
ICC world cup
Vieraile nyt MrGreen Arvostelu
*Ehdot ovat voimassa! 18+

Täällä kriketti vedonlyönti suomessa onnistuu

Jotta kriketti vedonlyönti onnistuisi, pitää tietysti ensin löytää paikka, jossa sitä voi tehdä. Verkossa on monet vedonlyöntisivut, jotka tarjoavat tämäntyyppistä vedonlyöntiä. Meillä on monta suosikkipaikkaa, joissa suosittelemme muidenkin sitä tekevän. Esittelemme tässä nyt viisi suosikkiamme, jossa me teemme usein krikettiin liittyviä vetoja. Nämä kaikki ovat kriketti vedonlyöntisivustoja, joissa vetojen teko on erittäin turvallista ja myös mukavaa sekä helppoa. Kaikki kriketti vedonlyöntisivustot netissä eivät sitä suinkaan ole. Meidän suosikkimme ovat Unibet, Mr Green ja ZulaBet.

Zulabet

Viimeisin, mutta ei vähäisin, esimerkkimme on ZulaBet. Tämä ei ole vielä monille suomalaisille niin tuttu vedonlyöntipaikka kuin muut esimerkkimme. Se ei tee siitä silti näitä muita huonompaa. Siksi halusimme ottaa tämän tähän mukaan, jotta yhä useampi suomalainen löytäisi tämän paikan. Krikettivedot on jaettu täällä kansainvälisiin ja erikseen Australian krikettivetoihin. Täälläkin tarjotaan myös livevetoja. Vetojen teko on täällä mukavaa ja varsinkin silloin, kun niitä pääsee tekemään jonkin edun avulla. Sen saavat kokea heti uudet vedonlyöjät. Heille on tarjolla vedonlyöntietu, jossa saadaan 100 % ensitalletusbonus 100 euroon saakka.

Tervetuliaisbonus: 200 €

*Ehdot ovat voimassa! 18+

Näin kriketti vedonlyönti onnistuu

Nyt kerroimme jo, kuinka kriketti vedonlyönti suomessa onnistuu monissa paikoissa. Tässä vaiheessa on hyvä kertoa millaisia nämä vedot ovat ja kuinka niitä tehdään. Niiden teko ei ole sen vaikeampaa kuin monien muiden lajien vetojen teko. Emme kerro tässä vielä mitään erityisiä vinkkejä, joita krikettivedoissa kannattaa käyttää. Niistä kerromme tässä vähän alempana. Nyt esittelemme millaisia vedot voivat olla ja miten vetokuponkia käytetään, kun tekee krikettivetoja.

Kriketistä voi tehdä livemuotoisia vetoja, mutta niitäkin esittelemme alempana. Kriketti vedonlyönti on yleisintä voittajavetoina, kuten monessa muussakin lajissa. Mutta voittajaveto ei koske aina vain sitä, että kumpi joukkue voittaa vai tuleeko tasapeli. Se voi olla tässä lajissa myös muunlainenkin veto. Veto voi koskea esimerkiksi vain sitä, että pitää valita kumpi voittaa. Silloin jää tasapeli pois vaihtoehdoista. Samoin voi tehdä vedon, jossa voi valita vain toisen voittajaksi tai tasapelin. Vetovaihtoehtoja ovat silloin 1x2, 1x, 12 tai x2.

Kriketti vedonlyönti Suomessa

Ennen kuin kriketti alkaa, suoritetaan kolikonheitto, jolla arvotaan se, kumpi joukkueista on ensin lyöntivuorossa. Myös tuosta kolikonheiton tuloksesta voi tehdä vedon. Eli veto koskee sitä, että kumpi joukkueista voittaa kolikonheitossa. Myös juoksujen määrää perustuvia vetoja voi tehdä. Ne voivat olla yli tai alle vetoja. Sellaisetkin vedot ovat suosittuja, joissa tehdään vetoja parhaasta syöttäjästä tai lyöjästä. Vaikka tätä lajia ei pelata Suomessa kovinkaan paljon, vetoja lajista voi silti tehdä. Eihän ottelua tarvitse edes pelata täällä, jotta vedon voisi tehdä.

Vetokupongin käyttäminen on yhtä helppoa kuin yleensäkin. Kun on valinnut esimerkiksi voittajavedossa sen vaihtoehdon, jota on ajatellut ja samalla on tiedossa myös kriketti vedonlyönti kertoimet, jotka ovat mieluisia, on hyvä hetki klikata vetoa. Sen jälkeen se näkyy vetokupongissa. Kun kuponki on valmis, ei enää tarvitse kuin maksaa sen.

Sen jälkeen on vain se paras hetki eli odotella, että miten veto on onnistunut. Sen ajan voi käyttää esimerkiksi seuraamalla vetokohteena olevaa krikettiottelua vaikkapa suoran lähetyksen kautta. Tässä lajissa on paljon erilaisia vaihtoehtoja, joista tehdä vetoja. Moni niistä liittyy myös livevetoihin, joista kerromme seuraavassa kohdassa lisää. Kerromme samalla myös, miten krikettiä voi seurata livenä. Kriketti live vedonlyönti on ehkä parasta antia, jota tämä laji vetoineen tarjoaa.

Kriketti live stream ja livevedot kriketistä

Kriketti vedonlyönti on erittäin jännittävää, jos sen tekee livevetojen muodossa. Kuten mainitsimme jokaisen suosikkivedonlyöntisivuston kohdalla, joissa tehdä krikettivetoja, niin livevetoja voi tehdä lähes jokaisessa paikassa. Jokainen suosikkipaikkamme tarjoaa tästä lajista livevetoja. Kun tekee vetoja livenä, saa enemmän vaihtoehtoja vetoihin. Ne voivat liittyä silloin paljon muuhunkin kuin siihen, että mikä on ottelun lopputulos tai kumpi aloittaa ensin lyöjänä. Se voi liittyä niin moneen pelin aikana tapahtuvaan asiaan, että niistä jokaista ei kannata tässä esitellä.

Kriketti live vedonlyönti

Suomessa ei pelata kovin paljon krikettiä. Siksi on aika vaikea päästä paikan päälle seuraamaan krikettiottelua, josta voisi tehdä myös livevetoja. Mutta ei hätää, koska liveseuraaminen onnistuu myös muilla tavoilla, joissa ei tarvitse olla edes samassa maassa, jossa ottelu käydään. Otteluita saatetaan näyttää televisiossa tai niitä voi kuunnella suoraan radiosta.

On kuitenkin näitä vieläkin parempi vaihtoehto, joka on kriketti live stream. Sellaisia suoria lähetyksiä on tarjolla suoraan vedonlyöntisivustojen kautta. Moni meidänkin suosikkimme, joita esittelimme ylempänä, tarjoaa live stream -lähetyksiä ja myös tästä lajista. Kun katsoo niitä ja tekee samalla vetoja, voi niitä saada tehtyä paremmin ja voitokkaammin kuin ilman, että näkisi heti mitä ottelussa tapahtuu.

Monenlaisia tapahtumia ja otteluita

Kuten jo olemme ylempänä kertoneet, niin krikettiä ei pelata Suomessa kovinkaan paljon. Se ei ole myöskään Suomessa kovin tunnettu laji, vaikka muuallakin onkin todella suosittu laji. Sen takia monet lajin tapahtumat ja ottelut pidetään ihan muualla kuin Suomessa. Nyt kerromme, että millaiset tapahtumat ja ottelut ovat kyseessä. Laji on niitä täynnä, vaikka niitä ei täällä pidetäkään.

European Cricket Championships

Krikettiä ei pelata aina samalla tavalla, joka tekee lajin vedoista vieläkin monimuotoisemman. Kansainvälisiä muotoja ovat Test cricket ja One Day Internationals. Ensimmäinen näistä voi kestää jopa viisi päivää ja jälkimmäinen, kuten nimikin sanoo, vain yhden päivän. Brittiläisessä kriketti on erikseen. Siitä löytyvät pelimuodot County Championship, One Day Cup ja T20 Blas. Ensimmäinen näistä kestää korkeintaan neljä päivää, toinen yhden päivän ja kolmannessa kummallakin joukkueella on 20 syöttövuoroa.

Kansainvälisiä otteluita, joissa Suomikin on ollut joissakin mukana, on esimerkiksi European Cricket Championships (ECC) -turnaus. Tarjolla on myös epävirallisia EM-kisoja. Laji on ollut kauan aikaa sitten myös olympialaji. Ehkä se tulee sitä joskus taas olemaan, koska tämän lajin kerrotaan olevan jopa maailman toiseksi suosituin laji heti jalkapallon jälkeen. Ehkä suomalaistenkin olisi syytä alkaa seuraamaan enemmän lajin tapahtumia ja otteluita, koska vedonlyönnin kannaltakin lajin tulevaisuus näyttää hyvältä. Seuraavaksi vielä vinkkejä, kuinka kriketti vedonlyönti onnistuu parhaiten.

Parhaat kriketti vedonlyönti vihjeet

Koska tämä on kriketti vedonlyönti opas, on syytä kertoa myös muutamasta lajiin liittyvästä vinkistä. Jos laji ei ole kovin tuttu, kannatta aloittaa siitä, että tutustuu siihen kunnolla. Tässä lajissa on erikoista se, että sitä voidaan pelata monilla eri säännöillä. Siksi lajiin tutustuminen voi viedä paljonkin aikaa. Sitä voi tutustua myös tiettyihin sääntöihin ja tehdä vain niihin liittyvien otteluiden vetoja. Sillä pääsee ainakin nopeammin liikkeelle ja voi aloittaa nopeasti lajin vetojen teon. Ei kuitenkaan kannata aloittaa sitä liian aikaisin.

Koska krikettiä pelataan kentällä, niin on hyvä tarkistaa kentän kunto ennen kuin tekee vedon. Kannattaa tutustua myös lajin historiaan ja siihen miten eri joukkueet ovat pelanneet ennen keskenään. Jos tekee livevetoja, kannattaa muistaa, että lajissa voi tapahtua nopeasti jotain yllättävää. Silloin kertoimet voivat muuttua nopeasti tai jokin veto voi jäädä kokonaan pois. Uusia vetoja voi tulla nopeasti lisää. Kun seuraa krikettiottelua tarkoin, saa tehtyä parhaimmat mahdolliset vedot. Parhaat, kriketti vedonlyönti, vihjeet voivat olla hyvänä apuna lajin vetojen teossa. Muista myös, että kriketti mobiilivedonlyönti on mahdollista.

UKK

Kyllä onnistuu, vaikka ottelua ei pelattaisi edes Suomessa. Vetoja voi tehdä monien vedonlyöntisivustojen kautta.

Yleisimmän krikettivedot ovat voittajavetoja. Vedot voivat olla myös livevetoja.

Kyllä sisältää. Monet vedonlyöntisivustot tarjoavat etuja, joista osaa voi käyttää myös, kun tekee krikettiin liittyviä vetoja.

Kyllä tarjoaa. Kriketti live stream -lähetyksiä löytyy suoraan monilta vedonlyönnin sivustoilta, joissa voi samalla tehdä myös krikettivetoja.

Ehkä se on paras vinkki, että tutustu ensin lajiin tarkoin ennen kuin aloitat lajiin liittyvien vetojen teon.

Muita suosittuja urheilulajeja
open
Top