Vakioveikkaus Vihjeet – Hauska ja helppo tapa tehdä vetoja lempi urheilulajeistasi

Vakioveikkaus on yksi suosituimmista vetomuodoista. Suomalaiset tekevät näitä vetoja usein. Siksi haluamme kertoa sinulle kaiken tärkeän ja mielenkiintoisien näistä vedoista. Saat tietää, että missä pääset niitä tekemään. Esittelemme myös tarkoin, miten näitä vetoja tehdään ja mistä lajeista niitä tehdään eniten. Annamme myös muutaman esimerkin, jotta osaa tehdä niitä itsekin mahdollisimman hyvin.

Tämän luettuasi olet täysin valmis kokeilemaan vakioveikkausta itsekin. Ja tiedät myös missä niitä kannattaa tehdä, koska me esittelemme vain paikkoja, joissa se on täysin turvallista. Lopuksi esittelemme vielä vinkkejä, joiden mukaan näitä vetoja kannattaa tehdä, jotta niiden teko olisi mahdollisimman mukavaa helppoa.

Parhaat vakiovetojen vedonvälittäjät Suomessa

# Vedonlyöntisivustoa Bonus* Voitto Mobiili Luokitus ulos
1
Bono:
100 €
Voitto:
94.97%
Mobiili:
5.0
Vieraile nytTonyBet Arvostelu
2
Bono:
50 €
Voitto:
94.87%
Mobiili:
5.0
Vieraile nytLV BET Arvostelu
3
Bono:
200 €
Voitto:
96.94%
Mobiili:
5.0
Vieraile nytFEZbet Arvostelu
4
Bono:
200 €
Voitto:
97.14%
Mobiili:
4.9
Vieraile nytRabona Arvostelu
5
Bono:
200 €
Voitto:
98.14%
Mobiili:
4.8
Vieraile nytZulabet Arvostelu

Tätä vakioveikkaus tarkoittaa?

Ihan ensimmäisenä on hyvä kertoa, että mitä vakioveikkaus oikein on. Emmehän voi tietää, että oletko edes koskaan tehnyt näitä vetoja. Siksi kerromme tarkoin, että millaisia nämä vedot oikein ovat. Ne ovat ensinnäkin yksi urheiluvedonlyönnin muodosta, jonka ehkä jo arvasit. Niissä ei veikata vain yhtä ottelua, kuten esimerkiksi voittajavedoissa. Eikä näissä oteta mukaan mitä sattuu vetoja, vaan ne ovat tiettyjä otteluita.

Vakioveikkaus Vihjeet

Vakioveikkaus pitää sisällään jonkin lajin yhden pelikierroksen. Mukana voi olla 8–18 otteluita, joiden jokaisen lopputulos pitää veikata. Mitään maalimääriä ei veikata, vaan ihan 1x2 -tuloksia, kuten voittajavedoissa. Eli sinun pitää valita jokaisen mukana olevan ottelun voittaja tai se vaihtoehto, jossa ottelussa tulee tasapeli. Jos valitset kohdan 1, tarkoittaa se sitä, että valitset kotijoukkueen voittajaksi. kohta 2 taas tarkoittaa sitä, että valitset vierasjoukkueen voittajaksi.

Vakioveikkaus käsitti ennen vain 12 kohdetta, mutta nykyään niitä on tosiaan joskus enemmänkin. Lajikin oli ennen vain jalkapallo, mutta nyt niitä on muitakin. Jalkapallo on silti edelleen suosituin laji, kun halutaan tehdä vakiovetoja. Niin näitä vetoja voidaan kutsua myös nimellä vakioveto tai pelkkä vakio. Suomalaiset taitavat myös pitää eniten jalkapalloon liittyvistä vakiovedoista.

Me suomalaiset ollaan tässä hyviä! Ja pian sinäkin olet yksi heistä ja aika varmasti ainakin yksi vakiovoittajista, kun vain maltat opetella tämän taidon. Jotta se onnistuisi, lue vielä mitä muuta esiteltävää meillä on tästä vetomuodosta. Siirrytään ensin katsomaan, että missä niitä voi ensinnäkin tehdä.

Täällä voit tehdä vakiovetoja

Vakioveikkaus ei onnistu ihan jokaisella pelisivustolla. Mutta jos tarjolla on urheiluvetoja, on näitäkin vetoja usein tarjolla. Koska jokainen vakioveikkaus -paikka ei ole tarpeeksi turvallinen ja luotettava, haluamme kertoa muutamasta paikasta, jossa se on näitä kumpaankin. Ne ovat meidän suosikkipaikkojamme, kun meillä on mielessä vakio veikkaus. Nämä paikat löytyvät netistä ja ne ovat vedonlyöntisivustoja, jotka tarjoavat monenlaisia vetoja.

Mutta nyt on kyseessä veikkaus vakio -vedot, joten nämä paikat soveltuvat niihin erityisen hyvin. Sellaisia paikkoja ovat Mr Green ja Unibet. Niissä ei kutsuta näitä vetoja välttämättä näillä meidän käyttämillä nimillä, koska se tehdään vain yhdessä paikassa.

Jokainen näistä paikoista on sellaisia, joihin uskallat siirtää pelirahaa ja luovuttaa tietojasi esimerkiksi rekisteröinnin yhteydessä. Niissä on SSL-salaus kunnossa, joten saat tehdä tämän kaiken salatussa ympäristössä. Näistä jokainen on suomenkielinen, vaikka ei niissäkään ole mitään vikaa, jos suomenkielistä sivustoa ei ole tarjolla. Kunhan ne ovat muuten turvallisia ja ottavat suomalaisia vakiovedonlyöjiä vastaan.

Näissä paikoissa saat myös etuja, joilla voit tehdä esimerkiksi vakioveikkaus -vetoja. Kannattaa mennä kokeilemaan näiden vetojen tekoa johonkin näistä, niin tiedät että pääset tekemään niitä kunnollisissa, viihdyttävissä ja taas kerran turvallisissa paikoissa. Seuraavaksi kerromme, että miten niitä niissä tehdään.

Bonus: 100 €
5.0
TonyBet Arvostelu

*Ehdot ovat voimassa! 18+

Bonus: 50 €
5.0
LV BET Arvostelu

*Ehdot ovat voimassa! 18+

Bonus: 200 €
5.0
FEZbet Arvostelu

*Ehdot ovat voimassa! 18+

Näin vakioveikkaus vetoja tehdään

No niin nyt on viimein se hetki, että pääsemme kertomaan, että miten näitä vetoja tehdään. Se on oikeastaan aika helppoa. Mutta se ei ole helppoa tietää minkä jokaisesta ottelusta valitsee tulokseksi. Kun sen tiedät, pitää sinun valita jokaisesta mukana olevasta ottelusta voittaja tai se, että tulee tasapeli. Eli rastit jokaisen ottelun kohdalta, joko kohdan 1, x tai 2. Esittelimme tätä jo ylempänä, että mitä jokainen näistä tarkoittaa.

Kun olet valinnut jokaisesta kohdasta yhden kolmesta vaihtoehdosta, olet valmis maksamaan vedon. Vakioveikkaus on tässä kohti vähän erilainen kuin monet muut vedot. Voit nimittäin ottaa otteluista mukaan myös enemmän kuin yhden vaihtoehdon, joka tietysti nostaa kupongin hintaa. Kun valitset jostakin esimerkiksi kaksi vaihtoehtoa, tarkoittaa se sitä, että sinulla on kaksi riviä yhden rivin sijaan. Mietipä, jos otat monesta ottelusta mukaan monta vaihtoehtoa, montako riviä se tarkoittaa. Silloin kuponki ei ole kovin halpa.

Jos sinulla ei ole varaa laittaa yksin yhtä kuponkia ja haluat siihen mukaan useamman vaihtoehdon moneen kohtaan, ei ole silti mitään hätää. Tee silloin vakioveikkaus, jossa on mukana useampi paikan vedonlyöjä. Sinä voit tehdä itse tällainen rivin ja antaa muidenkin ostaa tästä osuus. Tai voit itse ostaa osuuden jostakin toisen tekemästä kupongista. Kun tulee voitto, se jaetaan tietysti teidän kaikkien kesken, jotka olette olleet tässä mukana. Näet vakio voitonjako -taulukosta heti, että miten voitot jaetaan, kun ottelut on pelattu.

Vakioveikkaus esimerkkejä

Tässä on sinulle esimerkkejä vakioveikkaus -vedoista. Olemme sitä mieltä, että oikeat esimerkit selittävät asiaa parhaiten. Ajatellaan, että meneillään on Englannin valioliigan yksi kierros. Siellä pelataan pian kaikki nämä pelit, jotka ovat vakioveikkaus -kupongissa mukana. Ehkä luet uutisia ja blogeja näistä joukkueista, jotka ovat tässä mukana. Vinkkejäkin löytyy lopputuloksiin monista paikoista. Saatat tässä vaiheessa myös etsiä paikan, jossa näkisit näitä pelejä livelähetyksenä. Yleensä parhaat vedonlyöntisivustot suoratoistavat niitä tai ne voidaan näyttää esimerkiksi televisiossa.

No nyt on sitten se hetki, kun täyttä vakiokupongin. Sinulla on jo jonkinlainen aavistus, että miten se kannattaa täyttää. Mukana ovat tässä esimerkiksi pelit, joissa ovat vastakkain:

Tottenham Hotspur Norwich City
Liverpool Stoke City
Barnsley Charlton Athletic
Fulham Chelsea
Leeds United Burnley
Newcastle United Hull City
Reading FC Southampton
Preston West Bromwich Albion

Sinun pitää nyt rastia jokaiseen kohtaan joko 1, x tai 2. Kun tulos on selvillä, näet että onko sinun rastimasi kohta oikein. Ehkä seuraat jotain näistä otteluista innolla ja odotat tulosta 2, jolloin vierasjoukkueen pitäisi voittaa. Tai ottelussa on sillä hetkellä tasapeli ja olet sen valinnut. Silloin odotat jännityksellä, että eihän toiselle joukkueelle vain tule maalia, jolloin tasapeli ei toteutuisi.

Tätä ei voi tämän enempää esitellä esimerkillä, koska tämä ei ole tämän monimutkaisempaa. Nyt varmasti tiedät, että miten näitä tehdään. Siksi voimmekin siirtyä seuraavaan kohtaan, jossa esittelemme vielä muutaman vinkin, joita kannattaa hyödyntää näissä vedoissa. Vakiovihjeet veikkaus onnistuu hyvin niiden avulla.

Parhaat vakiovihjeet

Haluamme, että saat tehtyä mahdollisimman onnistuneita vakioveikkausvetoja, joten kerromme myös tässä meidän vihjeemme, joilla ne onnistuvat. Vakiovihjeet voivat tarkoittaa myös suoria vihjeitä eli jossakin kerrotaan, että mitkä voisivat olla lopputulokset. Ja tämä liittyykin meidän yhteen vinkkiimme. Eli seuraa kohteita, joista teet näitä vetoja. Jos kohteena ovat esimerkiksi Englannin valioliigan ottelut, seuraa näiden joukkueiden menestymistä tarkoin. Opit siinä selvittämään, että mitkä joukkueet millä kokoonpanolla pärjäävät jotain toista joukkuetta vastaan.

Monissa paikoissa myös kerrotaan nämä suoraan, mutta sinä olet se, joka tekee tässä lopullisen päätöksen, että millaisia rivejä teet. Ehkä saat tietoon jotain sellaista, jota muut eivät hoksaa. Hyvä vaihtoehto ovat myös vakiovihjeet englannista, jos teet juuri sinne liittyvien otteluiden vetoja.

Parhaat vakiovihjeet

Vakio tulokset, jotka ovat siis jo käytyjen otteluiden tuloksia, kannattaa katsella ennen kuin täytät vakio veikkaus -kupongin. Se kertoo lopputuloksesta jo paljon. Ehkä toinen joukkue on hävinnyt toiselle joka kerta. Silloin se ehkä häviää tälläkin kerralla. Onko jollakin joukkueella ollut pitkä voittoputki ja voisi edelleen jatkua. Katso miten kaksi joukkuetta ovat pelanneet tätä ennen esimerkiksi useassa eri ottelussa.

Ota asioista selvää ja sinusta tulee yhä parempi tietäjä. Voit pärjätä sillä paremmin ja voittokassasi varat nousevat. Vakioveikkaus vihjeet voivat olla ilmaisia tai maksullisia. Veikkausvihjeet vakio -lajissa voivat olla arvokkaita, jos ne on tehnyt joku, joka on siinä hyvä, joten niistä kannattaakin maksaa. Kannattaa katsoa läpi myös vakiovihjeet Yle -kanavalla.

Tästä onkin hyvä siirtyä sellaiseen vinkkiin, joka liittyy pelaamiisi rahoihin. Muistathan, että et laita vetoihin esimerkiksi vakiovetoihin koskaan liikaa rahaa. Jos teet niin, voi sinulle tulla eteen tilanne, jossa olet käyttänyt liikaa varojasi. Sellainen ei ole vastuullista pelaamista ja voi johtaa suuriin ongelmiin.

Peliongelmat eivät ole hyvä asia. Silloin vetojen teosta ei tule enää hyvä mieli. Se tuntuu siltä, että on pakko voittaa. Ja mitä jos ei taaskaan voita tai ei voita tarpeeksi. Niinkin voi käydä, vaikka pitäisit itseäsi kuinka hyvänä vedonlyöjänä. Kun tämä on hallinnassa, on vakiovetojen ja kaikkien vetojen teko erittäin mukavaa. Tässäpä meidän vakioveikkausvihjeet!

Yhteenvetona vakioveikkaus

Nyt tiedät mitä on vakioveikkaus. Se on todella mielenkiintoinen veikkausmuoto. Emme kertoneet tässä esimerkkeinä muita lajeja kuin jalkapallo. Muitakin voi olla, mutta kyllä jalkapallo on tässä ylivoimainen ykkönen ihan suomalaistenkin keskuudessa. Voit toki tehdä näitä vetoja muistakin lajeista, jos löydät sellaisia. Niitä tehdään ihan samoilla tavoilla kuin jalkapallon kohdalla. Joten osaat tehdä meidän esittelymme perusteella niitäkin.

Oli mukava kertoa, että missä me näitä vetoja teemme. Suosittelemme niitä sinullekin. Jos kuitenkin paikka on jokin toinen, muista tarkistaa, että siellä on kaikki kunnossa, jotta saat tehdä niitä turvallisesti ja paikka on todellakin luotettava siihen. Jos pidät eduista, niitä saat ainakin meidän esimerkkipaikoissamme. Toki niitäkin jaetaan muuallakin.

Etujen kohdalla kannattaa aina tarkistaa ehdot ennen edun vastaanottamista. Silloin tiedät, että milloin saat käyttää vapaasti mahdolliset voittosi. Etkä tee vahingossa mitään, millä menetät voittosi. Nyt olet valmis vakioveikkaus -vedonlyöjä. Toivottavasti ohjeemme auttavat sinua ja saat usein mukavia voittoja!

UKK

Vakioveikkaus on urheiluvedonlyöntiä, jossa valitaan annetuista otteluista 1x2 -taktiikalla voittaja tai tasapeli.

Voit tehdä vakiovetoja monilla vedonlyöntisivustoilla. Muistathan tehdä niitä vain sivustoilla, jotka ovat turvallisia ja luotettavia. Kaikki eivät nimittäin ole sitä.

Ylivoimainen ykkönen on jalkapallo. Se on suosittu myös suomalaisten keskuudessa ja suurin osa näistä vedoista liittyy jalkapalloon. Toinen laji on jääkiekko, mutta ei lähellekään yhtä suosittu kuin jalkapallo.

Kohteita oli ennen aina 12. Nykyään niitä voi olla minimissään kahdeksan ja maksimissaan kaksitoista.

Ne voivat olla suuria tai pieniä. Voitot riippuvat esimerkiksi siitä, että kuinka moni muu on osunut oikeaan, kuin sinä, jos olet voittaja. Ja jos kyseessä on kimppalappu, sen voitto jaetaan kaikkien mukana olevien kesken. Joskus voitto voi olla niin suuri, että se mullistaa koko elämän.

open
Top