Cbet kokemuksia - Erittäin monipuolinen vedonlyöntisivusto

Cbet ei tällä hetkellä ota vastaan suomalaisten pelaajien rekisteröitymisiä!
Suosittelemme luomaan tilin sivustolle:

Cbet on meidän tämän kertaisen arvostelumme kohteena. Lue tämä arvostelu ja tiedät sen jälkeen, millaiset vedonlyönnin mahdollisuudet sinulla tässä paikassa on.

Näytä enemmän

Me osaamme kertoa paikasta kaiken tarpeellisen, koska olemme tehneet sivustolla itsekin monenlaisia vetoja ja saaneet sivustolta niiden teon tueksi monenlaisia etuja. Sivustolla voi tehdä myös virtuaalisia vetoja sekä e-urheiluun liittyviä vetoja sekä tietysti livevetoja, jotka kaikki me tässä esittelemme. Nämä ovat Cbet kokemuksia, jotka me olemme itsekin kokeneet. Cbet suomi -versio puuttuu, mutta englanninkielinen versio toimii oikein hyvin.

Näytä vähemmän
Cbet
1.0
  • Paljon lajeja
  • Hyvä vedonlyöjän tervetuloetu
  • Myös e-lajeja
Säätely
  • Maksutavat:
*Ehdot ovat voimassa! 18+
Bonus: 1
Kotiutukset: 1
Talletukset: 1
Maksut: 1
Mobiilisovellus: 1
Käytettävyys: 1

Cbet -sivustolle rekisteröidytään täyttämällä vain yksi lomake

Jotta pääset tekemään Cbet -sivuston vetoja, pitää sinun ennen sitä suorittaa ihan perinteinen rekisteröinti. Koska se on ensimmäinen tehtäväsi, kerromme siitä nyt heti näin alussa. Sen teko ei vaadi kuin yhden ja ainoan lomakkeen täyttämisen. Valmistaudu siihen, että siinä olevat kohdat esitellään englanniksi, koska sivustosta ei löydy suomenkielistä versiota. Sen ei pitäisi olla mikään ongelma, koska kohdat ovat silti ihan selkeät. Olemme varmoja, että osaat kyllä täyttää joka kohdan oikein. Mutta kun kerromme tässä mitä niihin kohtiin kirjoitetaan, niin siitäkin on paljon apua.

Tässä lomakkeessa sinun pitää täyttää ensin vasemmalta kohdat: etunimi, sukunimi, syntymäaika, sähköposti, osoite, maa, kaupunki, postinumero, puhelinnumero. Tämän jälkeen on lomakkeen oikean puolen vuoro, jota toki voit aloitella täyttämään myös samaan aikaan kuin toista puolta. Oikealle puolelle pitää täyttää kohdat: käyttäjänimi, valuutta, joka on tietysti EUR, salasana, salasanan varmennus sekä bonuskoodi, jos sinulla on jo sellainen tiedossa.

Lomakkeessa on myös kohta, joka pitää rastia sen jälkeen, kun olet lukenut sivuston ehdot ja säännöt. Tämä rekisteröinti ei vaadi enää tämän enempää, vaan voit tämän jälkeen jo klikata oikealla alla olevaa linkkiä, jonka jälkeen olet suorittanut rekisteröinnin. Nyt olet valmis tekemään ensimmäisen talletuksesi. Siksi voisimmekin kertoa seuraavaksi, kuinka talletuksia tehdään. Siirrytään siksi seuraavaan kohtaan.

Cbet toimii euroilla, mutta myös bitcoineilla

Voi tehdä Cbet vedonlyönti -sivustolle talletuksia monella tutulla tavalla. Myös Cbet kotiutus onnistuu monella maksutavalla, joita suomalaiset käyttävät. Talletuksen voi tehdä mm. maksutavoilla Visa, Mastercard, Skrill, paysafecard ja NETELLER. Voit siirtää rahaa tietysti euroilla, mutta tässä paikassa käytetään myös bitcoineja. Rahansiirrot onnistuvat myös pankkisiirtona. Sivustolla luvataan, että bitcoinsiirrot ovat nopeita. Pankkisiirrot kestävät sivuston tietojen mukaan noin 2–3 pankkipäivää. Haluamme vielä esitellä tarkemmin, kuinka rahansiirtoja tehdään, jotta tiedät kuinka helposti se käy.

Klikkaa ensin itsesi sivustolle sisään. Sen jälkeen voitkin jo valita maksutavan, jolla teet siirron. Kerroimme juuri mistä kaikista voit tämän valinnan tehdä. Valitse summa ja toimi sen jälkeen maksutavan omien ohjeiden mukaan. Jokainen maksutapa on helppokäyttöinen, joten voit huoletta valita niistä minkä vain. Siirtoajat ovat lähes jokaisen kohdalla nopeita eli Rahat näkyvät pelitilillä välittömästi. Toiseen suuntaan siirrettäessä voi olla eroja. Osassa voi olla myös kuluja, mutta näet ne, kun menet käyttämään maksutapoja. Seuraavaksi mennään kohtaan, jossa esittelemme bonuksia ja etuja, joita voit saada esimerkiksi juuri silloin, kun teet talletuksia.

Cbet bonusta vedonlyöntiin ensitallettajalle

Talletukset ja kotiutukset
Cbet

Tulet saamaan Cbet -sivuston vedonlyöjänä monenlaisia bonuksia ja etuja. Alussa voit jopa valita, että otatko edun e-urheiluun vai muuhun vedonlyöntiin liittyen. E-urheilun tervetuloetu on 100 % bonus 200 euroon asti, jonka saat ensimmäisen talletuksen päälle. Etu sisältää 5-kerran kierrätysehdon. Voit tehdä maksimissaan 250 euron arvoisia vetoja, joten raja tulee tuskin kovin helposti vastaan. Kertoimen pitää olla minimissään 1,5. Sinun täytyy hyödyntää tämä etu 30 päivän aikana. Saat tämän edun jo minimissään 10 euron talletuksella.

Toinen vaihtoehto, joka on tarkoitettu muita kuin e-urheiluun liittyviä vetoja varten, saadaan myös ensitalletuksesta. Sekin on 100 % bonus 200 euroon asti. Ehdot ovat täysin samat kuin e-urheilun kohdalla, joten emme niitä ala tässä kertaamaan. Siksi voisimme kertoa seuraavaksi siitä, mitä kaikkea muuta kivaa tulet täällä saamaan vetojen teon tueksi.

Cbet casino tarjoaa paljon etuja, mutta kyllä sieltä löytyy etuja myös vedonlyöjille senkin jälkeen, kun he ovat ottaneet tervetuloedun vastaan. Moni eduista liittyy siihen, että kun tallettaa saa sen päälle vielä bonusrahaa. Kannattaa mennä sivuston kampanjasivulle, kun haluat löytää jonkin sinulle sopivan edun, joka on tarkoitettu vedonlyöntiin. Tuo sivu löytyy sivuston oikean yläreunan kautta. Siellä on linkki ”Bonus”, joka vie sinut katsomaan sivuston bonuksia ja etuja. VIP-klubia ei ole, mutta etuja on sitäkin ilman jo paljon. Muista aina tarkistaa, että onko Cbet bonuskoodi vaatimuksena edun saamiselle. Nyt siirrytään katsomaan, millaisia vetoja pääset täällä tekemään.

Cbet tarjoaa tällaisia vetotyyppejä ja vetoja tehdään näin

Tervetulobonus
Cbet

Tässä välissä haluamme kertoa millaisia vetoja Cbet sinulle tarjoaa. Emme esittele vielä lajeja, vaan vetotyyppejä. Neuvomme myös, kuinka täällä tehdään vetoja, jossa pääsemme samalla esittelemään, millainen vetokuponki tässä paikassa on. Monet vedot ovat voittajavetoja eli 1x2 vetoja. Ei ihme, koska ne ovat myös suosittuja vetoja muutenkin. Voit tehdä myös vetoja, joita kutsuaan yli/alle-vedoiksi. Tarjolla on monenmoista vetotyyppiä, joiden tarjonta liittyy esimerkiksi siihen, mistä lajista on kyse. Valitse oma laji ja katso millaisia vetoja siitä on tarjolla. Voit tehdä myös livevetoja, mutta niistä kerromme alempana ihan omassa kohdassa.

Nyt vielä ennen kuin siirrymme eteenpäin, kerromme, kuinka vetoja tehdään. Aloita siitä, että klikkaa ensimmäistä vetoa, jonka haluat tehdä. Sen jälkeen näet sen vetokupongissa, joka ilmestyy oikealle. Näet siinä kolme pääosaa, jotka ovat single, multiple ja system. Vedosta näet tiedot kertoimesta. Näet alla myös sen mikä on kaikkien kupongissa olevien vetojen kerroin sekä summa, joka sinun pitää vedoista maksaa. Näet myös mitä voit vedoista voittaa.

Kun kaikki haluamasi vedot ovat kupongissa, klikkaa alla olevaa linkkiä ”Place bet”. Huomasit varmaan, että se ei ole suomeksi. Tätä sivustoa ei ole tarjolla suomen kielellä, joten kuponkikin on tietysti englanniksi. Sen ei pitäisi tuottaa ongelmia, varsinkin kun tiedät nyt, miten vetoja tehdään ja millainen vetokuponki on. Voisimme siirtyä seuraavaan kohtaan, jossa kerromme tarkemmin lajeista, joista vetoja tehdään.

Cbet vedonlyönnin lajit

Cbet -vedonlyönti sisältää paljon erilaisia urheilulajeja, jotka me esittelemme nyt. Lajeja löytyy oikeastaan neljästä eri paikasta. Perinteisten lajien ja vetojen lisäksi löytyy oma paikkansa livevedoille, virtuaalisille vedoille ja e-urheilun vedoille. Perinteisiä lajeja, joista voit tehdä vetoja, ovat esimerkiksi jalkapallo, jääkiekko, tennis, formula 1 ja darts.

Näet jokaisen lajin perässä numeron, joka kertoo sen hetkisen lajin vetokohteiden määrän. Näet heti, että jalkapallosta on ylivoimaisesti eniten kohteita. Niitä voi olla lähes 2000 kappaletta, joka on huikean suuri määrä. Muita lajeja, joista löytyy yleensä paljon kohteita, ovat jääkiekko ja tennis. Siinähän on ainakin yksi meidän suomalaisten kestosuosikki eli jääkiekko.

Livevetoja emme esittele tarkemmin vielä tässäkään, koska ne esitellään seuraavassa kohdassa. Virtuaaliset vedot voisimme esitellä nyt. Niille on oma sivunsa. Klikkaa sinne ja näet kaikki sen hetken saatavilla olevat virtuaalivedot. Ne voivat liittyä esimerkiksi lajeihin jalkapallo, hevoset tai tennis. Nämä vedot perustuvat simulaatioon eli niiden kohteena ei ole oikeita otteluita tai kisoja. Näet sivun keskellä miltä simulaatio näyttää. Virtuaaliset vedot voivat olla esimerkiksi voittajavetoja. E-urheilu sisältää esimerkiksi lajeja Counter-Strike ja League of Legends.

Cbet tarjoaa livevetoja sekä live stream -lähetyksiä

Nyt pääsemme vihdoin esittelemään Cbet -sivuston livevetoja eli Cbet live, josta olemme tässä jo pariin kertaan ehtineet mainita. Klikkaa sivuston yläosassa olevaa linkkiä Live Betting ja pääset livevetojen ääreen. Näet keskellä ylimpänä sen hetken kuumimmat livevedot. Sen alla ovat seuraavaksi tulossa olevat livevedot. Katso vasemmalle ja näet siellä kaksi linkkiä. Ne ovat TOP-livevedot sekä TOP-liigat. Emme esittele tässä millaisia livevetotyypit ovat, koska näistä vedoista voi olla tarjolla niin monenlaista. Se johtuu siitä, että livevetoja tehdään otteluiden aikana, joten ne voivat liittyä todella tarkasti ottelun asioihin.

Jos haluat tehdä livevedoista vieläkin jännittävimpiä, suosittelemme seuraamaan vetokohteina olevia otteluita suorana lähetyksenä. Voit toki mennä ihan paikan päällekin, mutta se onnistuu harvemmin kuin se, että seuraat otteluita livenä esimerkiksi live stream -lähetyksenä. Cbet live stream on myös mahdollista. Tällä sivustolla on livelähetyksiä aika monestakin ottelusta. Katso vedon perässä olevaa kohtaa. Jos siellä on näytön kuva, on tarjolla live stream. Nyt seuraavaksi mobiilivetojen pariin, joten siirrytään eteenpäin.


Erinomainen Cbet mobiilisivusto

Cbet -vedonlyöntiä voi tehdä myös mobiilina. Jos sinulla on mobiililaite, mene siinä olevan nettiselaimen kautta näille sivuille ja tee vetoja. Se ei ole tuon vaikeampaa. Kirjautuminen tapahtuu samoilla tunnuksilla kuin tietokoneilla. Samoin voidaan sanoa, kun käytät mobiilisivustoa selaimen kautta. Cbet app -vaihtoehtoa ei ole olemassa, mutta kaikki toimii ilman erillistä sovellustakin erinomaisesti.

Voit myös luoda tunnukset mobiililaitteen kautta, jos haluat. Vetoja voi tehdä mobiiliversion avulla missä tahansa ja tietysti milloin tahansa. Kohteita löytyy paljon ja myös livevedot onnistuvat, kuten myös virtuaaliset vedot sekä e-lajien vedot. Etujakin tarjoillaan sekä yhteys asiakastukeen. Tämä on responsiivinen sivusto, joten sivusto tietää millä laitteella sitä käytät ja muuntuu sen mukaisesti. Mobiiliversio on todella hyvin toteutettu, joten suosittelemme kokeilemaan sitä. Seuraavaksi kerromme, miten helppoa sivustoa on käyttää, joka koskee sekä tietokoneella että mobiililaitteella käyttämistä.


Sivuston selkeys ja toiminnallisuus

Cbet ei ole ulkoasultaan ihan perinteinen sivusto. Se voi ensin tuntua siltä, että sivusto on hiukan epäselkeä, koska se on esimerkiksi täynnä erilaisia osioita. E-urheilu ei ole esimerkiksi yleensä omassa paikassaan. Mutta tulet pian huomaamaan, että se on vain hyvä asia. Jos haluat tehdä vetoja perinteisistä urheilulajeista, ei siellä ole e-lajeja seassa sekoittamassa etsintää.

Rekisteröityminen suoritetaan yleensä täyttämällä useampi lomake. Tämän sivuston kohdalla se tehdään täyttämällä vain yksi lomake. Silloin ainakin näet heti kaikki tiedot, jotka pitää täyttää. Kun menet sivustolle ensimmäisen kerran, vilkaise sitä hetki ja huomaat että se on lopulta ihan selkeästi toteutettu sivusto, vaikka ensin voi näyttää, että siellä on normaalia enemmän paikkoja, josta etsiä esimerkiksi vetoja. Seuraavaksi siirrymme esittelemään sivuston lisenssiä ja turvallisuusasioita.

Cbet -sivuston lisenssi- ja turvallisuusasiat ovat kunnossa

Cbet on turvallinen sivusto, jossa tehdä vetoja. Käytössä on esimerkiksi SSL-salaus, jonka myötä pääset toimimaan turvallisessa ympäristössä myös silloin, kun teet talletuksia. Tuo on todella tärkeää, mutta niin on moni muukin asia. Kaikki sellaiset ovat kunnossa, josta huolehtii esimerkiksi sivuston lisenssin myöntäjä. Lisenssi tulee Curacaosta.

Kun haluat tietää jotain sivuston turvallisuuteen liittyvää, kannattaa katsoa esimerkiksi sivuston alaosaa. Siellä mainitaan esimerkiksi juuri mainitsemamme SSL-salaus. Sieltä löytyy myös tärkeitä linkkejä, joita avaamalla pääset lukemaan sivustoon liittyvistä esimerkiksi turvallisuusasioista. Voit kysyä niistä myös suoraan asiakastuesta, jonka esittelemme seuraavaksi.


Cbet -asiakastuelta saa apua chatin kautta

Kun sinulla on mielessä jotain, johon tarvitset vastauksen asiakastuesta, saat sitä esimerkiksi siten, että lähetät asiakastukeen viestiä. Voit tehdä sen siten, että avaat Cbet asiakaspalvelu -paikkaan yhteyden. Kirjoita ensin viestisi ja lähetä se sen jälkeen heille. Siihen vastataan yleensä joo muutamassa minuutissa. Lähetys tapahtuu suoraan sivuston kautta eli kyseessä on chat-yhteys.

Koska sivusto ei ole suomenkielinen, tiedät jo siitä, että myöskään asiakastuessa ei puhuta suomea. Samassa paikassa, josta lähetetään viestiä, voi myös tehdä erilaisia hakuja eri hakusanoilla. Voit etsiä tietoja myös joka puolelta sivustoa. Tulet varmasti löytämään etsimäsi, koska tietoa on niin paljon.

cbet
Nimi
AK Global N.V.
Toimisto
9 Abraham de Veerstraat, Willemstad, CURACAO
Perustettu
2019
Lisenssi
# 365/JAZ GLH-OCCHKTW0702102019
Puhelin
Ei
Sähköposti
support@cbet.gg
Yhteydenottolomake
Ei
Live Chat:
Kyllä

Cbet yhteenveto

Nyt tiedät Cbet -sivuston vedonlyönneistä kaiken tarvittavan. Meidän mielestämme tämä on erinomainen paikka, kun mielessä on monenlaisten vetojen teko. Lajeja on paljon ja myös niistä olevia vetokohteita. Jos sinua kiinnostavat myös erikoiset lajit, niitäkin löytyy. Me pidämme siitä, että täällä ei ole keskitytty vain perinteisiin lajeihin, joiden otteluita pelataan oikeassa maailmassa.

Virtuaaliset vedot ovat nimittäin myös erittäin jännittäviä. E-lajit ovat myös eikä meidän tarvitse myöskään niiden puuttumisen takia mennä muualle tekemään vetoja. Täältä löytyy kaikki mahdollinen, jota vedonlyöjä vain tarvitsee.

UKK

Vedot voivat liittyä moneen eri urheilulajiin olla esimerkiksi voittajavetoja.

Kyllä voi. Nämä vedot löytyvät sivustolta omasta paikastaan.

Kyllä onnistuvat. Nämäkin vedot löytyvät sivustolta ihan omasta paikastaan.

Cbet on perustettu heinäkuussa 2019.

Muut arvostelut
open
Top