Golf vedonlyönti – Paikat, vedonvälittäjät ja muut lajin vetoihin liittyvät tiedot

Golf vedonlyönti on mielenkiintoista, jolle yksi syy on tietysti se, että golf on erittäin viihdyttävä laji seurattavaksi. Kerromme tässä nyt kaiken mahdollisen golfvedoista, jotta jokainen tietäisi kuinka paljon tämän lajin vedot antavat. Ne ovat mielenkiintoisia ja jännittäviä vetoja. Esittelemme parhaat sivustot, joissa niitä kannattaa tehdä. Kerromme myös, miten niitä tehdään. Meillä on myös hyviä vinkkejä niiden tekoon. Emme ole unohtaneet ottaa tähän mukaan myöskään livemuotoisten golfvetojen esittelyä. Sekin on huomioitu, että kuinka seurata livenä lajin kisoja.

Parhaat Golf vedonlyöntisivustot netissä

Vedonlyöntisivustoa Bonus* Tarkemmat tiedot Liigat Vieraile
5.0
Bonus:
100 €
Tarkemmat tiedot
  • Live-vedonlyönti
  • "Drops & Wins" -kampanja
the american express
presidents cup
the open championship
Vieraile nyt TonyBet Arvostelu
5.0
Bonus:
200 €
Tarkemmat tiedot
  • Paljon lajeja
  • Suuri valikoima etuja
us masters
USPGA
the american express
Vieraile nyt FEZbet Arvostelu
4.9
Bonus:
200 €
Tarkemmat tiedot
  • Paljon lajeja
  • Erikoinen etutarjonta
us open
pga tour
solheim cup
Vieraile nyt Rabona Arvostelu
4.5
Bonus:
100 €
Tarkemmat tiedot
  • CRAZY TIME on nyt entistä kreisimpi
  • Pyöräytä itsellesi ilmaista peliaikaa
ryder cup
the open championship
us masters
Vieraile nyt MrGreen Arvostelu
1
Bonus:
100 €
Tarkemmat tiedot
  • Vedonlyöntilaskin
  • Katelaskin
Vieraile nyt Pinnacle Arvostelu
*Ehdot ovat voimassa! 18+

Näin onnistuu golf vedonlyönti suomessa – Parhaat vedonlyöntisivustot siihen

Ensimmäisenä on hyvä tietää, että missä golf vedonlyönti onnistuu. Netti on pullollaan paikkoja, joissa voi tehdä golfiin liittyviä vetoja. Ihan jokaisessa ei niitä kuitenkaan kannata tehdä, koska kaikki eivät ole esimerkiksi tarpeeksi turvallisia sivustoja. Tässä on viisi turvallista ja laadukasta ja erittäin viihdyttävää sivustoa, jotka ovat meidän suosikkejamme, kun haluamme tehdä golfvetoja. Sellaisia golf vedonlyöntisivustoja ovat FEZbet, Rabona ja ZulaBet. Esittelemme tässä alla niistä jokaisen. Kerromme samalla jokaisen lopussa myös jokaisen uusien jäsenien edusta.

FEZbet

FEZbet on vedonlyöntisivusto, joka tarjoaa golfvetoja suomenkielisen versio kautta. Vedot löytyvät Urheilu -nimisen otsikon kautta. Golfiin liittyvät vedot on jaettu kahteen pääosaan, joita ovat miehet ja naiset. Nämä näkyvät vetosivun vasemmassa reunassa golf-lajin alla. Paikka on selkeä ja tämänkin lajin vedot löytyvät nopeasti. Kohteita on lajin kohdalla paljon. Täällä on jaossa myös vedonlyöntiin liittyviä etuja, joista voisimme esitellä tässä sellaisen edun, joka annetaan sivuston uusille vedonlyöjille, jotka voivat tehdä esimerkiksi golfvetoja. Uusien jäsenien etu on 100 % talletusbonus, jota on jaossa 200 euroon asti. Edun saa jo minimissään 20 euron talletuksella.

Tervetuliaisbonus: 200 €

*Ehdot ovat voimassa! 18+

Rabona

Rabona on myös erittäin hyvä vaihtoehto, jos mielessä on golf vedonlyönti. Suomalaisille löytyy tästä oma sivustoversio, joka on tuotettu hyvällä suomen kielellä. Golfvedot löytyvät vasemmalta kaikkien lajien joukosta. Ja kuten edellisessä esimerkissä, täälläkin ne on jaettu ensin kahteen osaan, ja ne ovat myös samat eli miehet ja naiset.

Valikoimakin on yhtä hyvä kuin edellisessä esimerkissä. Kun klikkaa jotain näiden kahden alla olevaa kohtaa, näkee, milloin seuraava kierros on tulossa. Se on kätevä tapa, josta vedonlyöjä tietää milloin vetojakin on mahdollista tehdä. Myös täällä on tarjolla paljon vedonlyöjän etuja. Uusien jäsenien etu on ensitalletusbonus, joka on 100 % mukainen ja sitä on jaossa 200 euroon asti. Sen saa jo vähintään 20 euron talletuksella.

Tervetuliaisbonus: 200 €

*Ehdot ovat voimassa! 18+

Nämä ovat golf vedonlyöntisivustot netissä, joita me suosittelemme. Ne ovat kaikki erittäin laadukkaita sivustoja, joissa on tarjolla paljon vetoja myös tästä lajista. Kun nyt kerroimme, että missä golfvetoja kannattaa tehdä, voimme siirtyä kertomaan vedoista lisää. Meillä onkin tässä vielä paljon kerrottavaa, jonka jälkeen on hyvä hetki mennä kokeilemaan golfiin liittyvin vetojen tekoa. Seuraavaksi kerromme, miten golfiin liittyvä vedonlyönti onnistuu.

Näin Golf vedonlyönti onnistuu

Nyt kun on selvillä, että missä golf vedonlyönti onnistuu, on hyvä neuvoa, että miten lajin vetoja tehdään. Se ei ole sen vaikeampaa kuin muidenkaan urheiluvetojen teko, mutta ehkä voisimme silti antaa varalta muutaman neuvon. Niissä voi tulla esille jotain, jota ei ole vielä tiennyt. Joku saattaa toki olla vetojen teossa muutenkin vasta-alkaja, joten neuvot tulevat varmasti tarpeeseen. Neuvomme liittyvät enimmäkseen siihen, että millaisia lajin vedot voivat olla ja mitkä niistä ovat suosuituimmat, joita kannattaa juuri itsekin tehdä.

Golf vedonlyönti Suomessa

Yleisimmät golfvedot ovat voittajavetoja. Jos kyse on yksilökisasta, voittajaksi veikataan tietysti yhtä kisaajaa. Kohteena voi olla myös kokonainen joukkue. Joukkuekisojakin on lajissa aika paljon. Jos kyseessä ovat joukkueet, voi voittajavedossa olla esimerkiksi mukana Team USA ja Euroopan joukkue, jolloin näistä toisen voi valita voittajaksi tai valita tasapelin tulevaksi. Vedot voivat olla myös koko kautta koskevia. Kausivedot ovat myös aika yleisiäkin.

Myös golf mobiilivedonlyönti on mahdollista, jolloin vetoja pääsee tekemään missä ja milloin vain niitä on tarjonnassa. Silloin vetoja pääsee tekemään varmasti juuri silloin, kun haluaa. Kohteet ovat samat kuin tietokoneella, ainakin suurelta osin. Ja etujakin on jaossa. Yleensä ei jää mistään paitsi, vaikka tekisi kaikki vedot mobiililaitteen kautta. Eikä ole mitään syytä käydä välillä tietokoneversion puolella, jos ei halua.

Tästä lajista ei ole usein tarjolla niin paljon vetokohteita, kuin monista muusta lajeista. Mutta meidän esimerkkisivustomme tarjoavat niitä yleensä niin paljon kuin mahdollista. Vetoja voi tehdä sekä miesten että naisten golfkisoihin liittyen. Tarjolla on myös livevetoja, joista kerromme lisää heti seuraavassa kohdassa, joten siirrymme nyt seuraavaan kohtaan kertomaan niistä lisää. Samalla esittelemme, miten kisoja pääsee seuramaan livelähetyksen kautta.

Live vedonlyönti ja lajin Live stream -lähetykset

Golf live vedonlyönti

Golf vedonlyönti onnistuu myös livevetona. Golf live vedonlyönti onkin erittäin jännittävää, joten niihin kannattaa ehdottomasti tutustua. Golfkisan seuraaminen on jo todella mielenkiintoista ja kun siinä samalla tekee vielä livevetoja, on se vieläkin mielenkiintoisempaa. Liveveto voi olla golfin osalta esimerkiksi voittajaveto. Tässä lajissa ei tapahdu asioita niin nopeasti kuin esimerkiksi jalkapallossa, joten livevetojen teko ei ole niin hektistä kuin mihin on monissa muissa lajeissa tottunut. Mutta se hetki, kun jotain on tapahtumassa, kannattaa tehdä liveveto nopeasti. Näistä vinkeistä lisää vielä vähän alempana.

Kun seuraat golfkisaa samalla kun teet vetoja, seuraaminen onnistuu monella eri tavalla. Paikan päälle on aika vaikea päästä. Mutta ei hätää, koska kisaa voi seurata monien eri kanavien kautta. Monen kisan suoralähetys näkyy maksukanavien kautta. Jos et halua tilata maksukanavia, on sinulla muitakin mahdollisuuksia. Paras vaihtoehto on seurata golf live stream -lähetyksiä. Niitä löytyy monista samoista paikoista, jossa myös golfvetoja tehdään. Ehkä pääset tekemään vetoja ja seuraamaan lähetystä saman sivuston kautta. Monissa meidän esimerkeissämme, joita ylempänä esittelimme, on tarjolla golf live stream.

Golf ja sen monenlaiset kisat ja tapahtumat

Golf on sellainen laji, että siitä löytyy todella paljon erilaisia kisoja ja tapahtumia. Vaikka lajia ei voi harrastaa talvella, on maailmassa aina jokin paikka, jossa on kesä ja kisat onnistuvat. Suomessa suuria kisoja ei juurikaan järjestetä, joten vedot liittyvät yleensä kisaan, joka on jossain muualla maailmassa. Mutta nyt seuraavaksi erilaisia kisoja, joita tästä lajista järjestetään.

US Masters

Ryder Cup on suomalaistenkin keskuudessa todella tunnettu golfkisa. Siinä kisataan joukkueittain. Mukava ovat Euroopan ja Yhdysvaltojen parhaimmat golfin ammattilaiset. Kisan järjestäjänä toimivat PGA of America ja PGA European Tour. Tämä on miesten kisa. Naisille vastaava kisa on nimeltään Solheim Cup, joka sekin on varmasti tuttu monille suomalaisille golf vedonlyönti -harrastajille.

Presidents Cup sisältää monta ottelua. Tässä ovat mukana Yhdysvaltojen ammattilaiset, jotka kisaavat muuta maailmaa vastaan. Mukana ei ole eurooppalaisia pelaajia, koska heille on Ryder Cup, jonka juuri esittelimme. Mutta silti me suomalaisetkin eurooppalaisena seuraamme näitäkin kisoja ja teemme niistä vetoja. Vaikka täällä Suomessa ei ole juurikaan kisoja, kisaavat monet suomalaiset näissä tunnetuissa kisoissa. Sellaisia nimiä ovat esimerkiksi Mikko Ilonen, Minea Blomqvist-Kakko, Kalle Samooja ja Matilda Castren. Nimiä olisi vielä paljon lisää, mutta eihän niitä jokaista voi tässä esitellä. Nämä ovat ainakin suurelle yleisölle hyvin tuttuja nimiä.

Race to Dubai on myös suomalaisille tuttu, josta suomalaiset tekevät paljon vetoja. Muita kisoja ja tapahtumia, joista suomalaisetkin pääsevät tekemään vetoja on todella paljon. Sellaisia ovat esimerkiksi US Open, The Open Championship, US Masters ja US PGA Championship. Kuten varmasti huomasit, niin aika moni näistä liittyy jo nimen perusteella Yhdysvaltoihin.

Vedonlyönti opas ja lajin vinkit

Lupasimme vähän tuossa ylempänä kertoa lajin vetojentekoon liittyviä vinkkejä, joita taisi siinä samalla tulla jo kerrottua parikin. Golf vedonlyönti vihjeet auttavat esimerkiksi tekemään lajista entistä parempia vetoja ja ehkä myös voittoisampia vetoja. Koska tämä on laadukas golf vedonlyönti opas, pitää vinkeistäkin kertoa, joita jokainen vedonlyöjä tarvitsee ja myös tästäkin lajista.

Golf vedonlyönti kertoimet ovat yksi tärkeä aihe, joka liittyy vinkkeihin. Kertoimet eivät ole kaikissa paikoissa samat. Jos haluaa omalle vedolle suurimman kertoimen, kannattaa vilkaista kertoimet läpi ainakin omista suosikkipaikoista tai meidän esittelemistämme paikoista. Niissä ei ole ehkä kovin paljon eroja, mutta jotain voi olla, joten tämä kannattaa ainakin tehdä. On hyvä muistaa olla kärsivällinen, kun tekee lajin vetoja. Sekin on hyvä muistaa, että tässä lajissa ei tapahdu kisoissa niin nopeasti asioita, kuin monissa muissa lajeissa. Silti kisoja on syytä seurata tarkoin.

Yksi tärkeimmistä vinkeistämme on se, että tutustu ensin lajiin kunnolla. Laji on täynnä erilaisia ilmaisuja, jotka on hyvä painaa ensin mieleen. Kun ne ovat tiedossa, tietää lajin tapahtumista enemmän, jolloin vedotkin onnistuvat helpommin ja paremmin. Tämä laji on ulkolaji, joten säällä on paljon merkitystä. Ehkä saa selville, että joku golffari pelaa parhaiten lämpimässä ja aurinkoisessa säässä kuin sumuisessa ja viileässä. Voimakas tuuli se vasta tekeekin pelistä täysin erilaisen kuin se, että ei tuulisi lainkaan. Myös jokaisen pelaajan päivän kunto voi vaihdella, mutta se miten sen saa ennen vetoa selville, on jo aika taitavan vedonlyöjän teko.

UKK

Se onnistuu netissä monilla eri vedonlyöntisivustoilla. Jos haluat aloittaa sen nyt, katso suositellut vedonvälittäjät tältä sivustolta. Jos haluat aloittaa sen nyt, katso suositellut vedonvälittäjät tältä sivustolta.

Kyllä voi. Monet vedonlyöntisivustot tarjoavat esimerkiksi live stream -lähetyksiä, joiden kautta voi seurata kisoja livenä.

Ne voivat olla esimerkiksi voittajavetoja, joissa voittajaksi voi veikata esimerkiksi kisaajaa tai joukkuetta.

Kyllä on. Sen tulee aika nopeasti huomattua, kun tekee lajiin liittyviä vetoja.

Kyllä on. Sitä tarjotaan lähes jokaisella vedonlyöntisivustolla.

Muita suosittuja urheilulajeja
open
Top