Betfive arvostelu - Vedonlyönti laajalla lajivalikoimalla

betfive ei tällä hetkellä ota vastaan suomalaisten pelaajien rekisteröitymisiä!
Suosittelemme luomaan tilin sivustolle:

Vuonna 2015 perustettu Betfive on tuore tapaus vedonlyöntimarkkinoilla, eikä se välttämättä ole kovin tuttu monille suomalaisille pelaajille. Kyseessä on kuitenkin alalla tunnetun Bethard Groupin luomus, mikä jo kertoo meille ettei kyse ole mistään turhasta tapauksesta.

Näytä enemmän

Vedonvälittäjän puolesta puhuvat tyylikäs ja selkeä sivusto sekä laaja valikoima lajeja ja kohteita. Aivan koko sivustoa ei ole käännetty suomeksi, mutta sen navigointi on kuitenkin tehty suhteellisen helpoksi. Asiakaspalvelukin palvelee suomeksi. Betfive Suomi on vastikään kokenut uudelleenbrändäyksen, minkä vuoksi moni saattaa tuntea sivuston vielä vanhalla nimellään Betive.

Näytä vähemmän
betfive
1.0
  • Ilmaista bonusrahaa vetojen asettamiseen
  • Eri tyypin vetoja Betfive
  • Live-vetojen asettamisen
Säätely
  • Maksutavat:
*Ehdot ovat voimassa! 18+
Bonus: 1
Kotiutukset: 1
Talletukset: 1
Maksut: 1
Mobiilisovellus: 1
Käytettävyys: 1

Maltan lisenssi takaa asiakkaille laadukkaita Betfive kokemuksia

Kun kyseessä on laadukkaan Bethard Groupin vedonvälittäjä, voidaan olla varmoja siitä, että sivuston toiminta on tarkoin säänneltyä. Säännöstelystä pitää huolen MGA:n eli Maltan uhkapeliviranomaisen lisenssi. Vetoa lyödessä voi siis olla varma, että sivuston toiminta on kaikin puolin turvallista. Lisäksi on lisenssin etuja myös sen tuomat verovapaat voitot. Vastuullisuudesta kertoo puolestaan linkki ongelmapelaamiseen apua tarjoavan Peluuri-järjestön sivuille. Peluurilta on mahdollista hakea apua suomeksi. Tämän lisäksi on Betfivellä omassa profiilissa mahdollista asettaa itselle erilaisia rajoja pelaamiseen. Asettaa voi esimerkiksi aikarajan, talletusrajan ja tappiorajan, sekä ns. jäähyn, joka mahdollistaa oman pelitilin sulkemisen tietyksi määräajaksi.

Betfive Suomi - Аsiakkaaksi rekisteröityminen on nopeaa

Ennen vedonlyönnin aloittamista tulee tietenkin luoda itselle Betfive-tili. Alkuun pääsee helposti klikkaamalla oikeassa yläreunassa sijaitsevaa vihreää Luo tili -nappia. Rekisteröitymislomake ei ole monimutkainen, mutta on osittain englanniksi, mikä kieltämättä tekee prosessista hieman vaikeamman. Ensimmäisessä vaiheessa lisätään oma sähköpostiosoite, puhelinnumero sekä valitaan haluttu salasana.

Toisessa vaiheessa puolestaan lisätään kaikki omat henkilö- ja yhteystiedot - oma nimi, osoite kokonaisuudessaan, sukupuoli sekä syntymäpäivä. Asiakas saa myös valita, haluaako saada tarjouksia ja viestejä Betfiveltä. Tämän jälkeen voi halutessaan asettaa itselle pelirajat. Kun rekisteröinnin kolme vaihetta on saatu päätökseen, vahvistetaan tili joko sähköpostiin tai puhelimeen tulleella vahvistuskoodilla. Tämän jälkeen on rekisteröinti valmis, ja vetoja voi asettaa vaikka heti. Rekisteröinnin yhteydessä ei ole mikään pakko tehdä talletusta. Koska turvallisuus on aina etusijalla, haluaa Betive Suomi joissain tapauksissa vahvistaa pelaajan henkilöllisyyden tai maksutavan ennen ensimmäistä kotiutusta. Tarvittavat tiedostot voi helposti lähettää suoraan omasta profiilista, joten tiedostoja ei tarvitse lähetellä turvattomasti sähköpostitse. Henkilöllisyyden voi todistaa henkilötodistuksen kopiolla, osoitteen puolestaan sinne tulleella laskulla tai tiliotteella.

Monipuoliset Betfive maksutavat käyvät hyvin suomalaisille

Talletukset ja kotiutukset
betfive

Vedonlyöntiin pääsee vauhtiin tekemällä talletuksen. Se onnistuukin helposti, sillä Betive mahdollistaa kaikki suosituimmat maksutavat suomalaisasiakkaille. Maksutapoihin kuuluvat luottokortit (Visa, Mastercard sekä pankkikortit), Trustly, Siru Mobile sekä paysafecard. Vaikka verkkolompakkoja mainostetaan sivun alatunnisteessa, eivät ne kuitenkaan ole suomalaisasiakkaiden käytössä. Tämä on hieman yllättävää, löytyväthän verkkolompakot lähes jokaisen vedonvälittäjän valikoimasta.

Talletus on helppo tehdä omasta profiilista Talletus-linkkiä klikkaamalla tai suoraan etusivulta plus-symbolin avulla. Minimitalletus on tavasta riippumatta aina vain 10 euroa, kun enimmillään voi kerralla tallettaa jopa 100 000 euroa. Talletukset ovat asiakkaille täysin ilmaisia ja ne tupsahtavat omalle pelitilille vain muutamissa minuuteissa. Betfive pyrkii tekemään kotiutuksen aina sille maksutavalle, jolla talletuskin on tehty. Nostot tehdään muutamalla klikkauksella oman profiilin Nosto-linkistä. Pienimmillään voi kotiuttaa 20 euroa. Kotiutuksista ei peritä erillistä maksua. Kaikki tehdyt kotiutukset hyväksytään ensin Betfiven henkilökunnan puolesta. Hyväksyminen tehdään yleensä 24 tunnin sisällä, minkä jälkeen kotiutukset lähtevät asiakkaalle: Trustly-kotiutukset näkyvät yleensä tilillä lähes välittömästi, luottokorteissa voi kestää useampi pankkipäivä.

Ansaitse Betfive bonus cashback-palautuksen muodossa

Tervetulobonus
betfive

Hieman harmittavasti ei Betfive tarjoa ollenkaan perinteistä ensitalletusbonusta, jonka avulla saada ilmaista bonusrahaa vetojen asettamiseen. Sen sijaan on tarjolla ainutlaatuinen cashback-bonus. Se mahdollistaa palautuksia käydyistä tappioista - kuten kaikki tiedämme, ei ole mahdollista voittaa jatkuvasti, vaikka kuinka olisi urheilutietäjä! Tästä syytä tarjoaa Betfive jopa 20 % palautuksen, joka lasketaan tappioista. Kuukaudessa voi ansaita yhteensä jopa 100 euroa palautusta.

Cashback lasketaan aina kuun ensimmäisenä päivänä ja palautetaan kuun 7. päivään mennessä. Se käyttäytyy kuten bonusraha, minkä vuoksi se tulee myös kierrättää. Betfive kierrätysvaatimus ei kuitenkaan ole mitenkään korkea, sillä cashback tulee kierrättää ainoastaan kerran. Jotta tarjouksesta tulee hyötyä, pitää vetolipukkeita olla asetettuna ainakin yhteensä viisi. Niistä kahden tulee olla korkeampi kuin vetojen keskivertosuuruus. Erillinen Betfive bonuskoodi ei ole tarpeen bonuksen lunastamiseen. Itse asiassa ei bonusta edes tarvitse hyväksyä, sillä cashback lasketaan automaattisesti ja lisätään sitten suoraan pelaajan tilille. Tämä on harmittavasti ainoa Betive bonus, joka sivustolla on tarjolla. Sen lisäksi voivat asiakkaat kuitenkin hyötyä boosteista, joita on päivittäin tarjolla valittujen kohteiden vetoihin. Etusivulla on myös mainostettu erilaisia bonuksia, mutta bonussivulla tai omassa profiilissa niitä ei ole näkyvissä.

Eri vetotyypit jokaiseen lähtöön

Vetoja asettaessa ei tarvitse pitkästyä tai pelätä, että tarjolla olisi vain iänikuinen 1X2-veto - eri tyypin vetoja Betfive nimittäin tarjoaa todella reilusti. Totta kai myös pelin voittajasta voi lyödä vetoa perinteisen 1X2-vedon avulla. Halutessaan voi sen asettaa myös vain ensimmäisen puoliajan tuloksesta tai käyttää hyväksi tuplamahdollisuutta. Niin ikään ottelun oikeasta tuloksesta on mahdollista asettaa veto. Maaleihin liittyen voi vetoa lyödä siitä, kumpi joukkue tekee ensimmäisen maalin, tekevätkö kummatkin joukkueet maalin tai kuka pelaajista tekee maalin. Maalien määrästä voi asettaa yli/alle-vedon, 3 way -tasoitusvedon sekä aasialaisen tasoitusvedon puolestaan pelin lopputuloksesta. Pelin kulmapotkuista voi halutessaan lyödä vetoa yli/alle-vetona, aasialaisena tasoitusvetona tai 3 way -tasoitusvetona - valinnanvaraa siis riittää! Eniten vetotyyppejä on yleensä tarjolla jalkapallon suosittuihin kohteisiin, mutta muutkaan lajit eivät jää kakkoseksi.

Hyvä valikoima urheilulajeja jokaiseen makuun

Betfive ja sen valikoima eri lajeja näyttää varsin perinteisiltä. Se tarkoittaa, että vedonlyönnin etusivulla ei juuri ole yllätyksiä, vaan suurin osa kaikista suosikeista on asiakkaiden veikattavana. Suurimmassa osassa on tietenkin jalkapallo, kuten on lähes kaikilla vedonlyöntisivustoilla. Lisäksi voi vetoja asettaa esimerkiksi koripallosta, lentopallosta, kriketistä ja futsalista. Suomalaiset voivat lyödä vetoa jalkapallon Veikkausliigasta, Ykkösestä ja Kakkosesta. Myös jääkiekon sarjoja on reilusti tarjolla, kotimainen Liiga tietysti mukaan lukien.

Suomalaisten muitakin suosikkeja on tarjolla, esimerkiksi moottoriurheilun ja salibandyn muodossa. Valikoimassa on luonnollisesti myös e-urheilua, kuten nykypäivänä voi odottaakin. Lajeja ja liigoja on useita, vaikka itse e-urheilu ei olekaan vedonlyönnissä mitenkään pääosassa. Edustettuna ovat ainakin League of Legends, CS:GO sekä Dota 2.

Aloita Betfive vedonlyönti asettamalla veto

Vedonlyönnistä nauttiminen on helppoa, sillä vedon asettaminen onnistuu vain muutamalla klikkauksella. Kohteita selaamalla voi ensin valita halutun kohteen ja sitten vedon. Jokaisessa vedossa on tarjolla eri kertoimia, ja niitä klikkaamalla voi asettaa haluamansa vedon. Tällöin siirtyy kyseinen veto sivuston oikeaan reunaan vetolipukkeelle.

Varsinaista vetokuponkia on helppo lukea. Panoksen voi määritellä haluamakseen käyttämällä plus- ja miinus-merkein merkittyjä näppäimiä. Kun panoksen on asettanut, laskee lipuke automaattisesti mahdollisen voiton. Jos vetoon ja panokseen on tyytyväinen, voi vedot asettaa vihreästä Aseta vedot -napista. Yksittäisten vetojen lisäksi löytyy lipukkeelta kaksi muutakin saraketta: kombo sekä järjestelmä. Kun lipukkeella on vähintään kaksi vetoa, voi asettaa kombo- eli monivedon. Jos vetoja taas on yli kolme, voi asettaa järjestelmävedon. Vetolipuke laskee kätevästi puolestasi mahdollisen voiton myös moni- ja järjestelmävetoihin. Betfive mainostaa cash out -vaihtoehtoa näyttävästi etusivulla. Cash out mahdollistaa oman panoksen kotiuttamisen mahdollisimman otollisessa tilanteessa, kohteen vielä ollessa käynnissä. Sitä voi tietenkin käyttää hyväksi sekä voitto- että tappiotilanteessa, miten itse haluaa.

Betfive mahdollistaa live-vetojen asettamisen

Live-vedoille on olemassa täysin oma sivustonsa, joten live-urheilun jännityksestä nauttiminen on tehty todella vaivattomaksi. Live-vedonlyönnin etusivulla käynnissä olevia kohteita on helppo selata lajeittain, minkä lisäksi tuleville kohteille on oma sivunsa. Siellä on mahdollista selata tulevan viikon eri lajien live-kohteita. Lajeja on runsaasti, eikä valikoima ensisilmäyksellä juurikaan eroa ennakkovedonlyönnistä. Tarjolla on tuttuun tapaan esimerkiksi jalkapalloa, koripalloa, tennistä sekä e-urheilua.

Live-kuva eli live stream puuttuu valikoimasta täysin. Tämä on tietenkin harmi, sillä laadukas live stream kaikista parhaista tapahtumista kruunaa ehdottomasti live-vedonlyönnin. Sen sijaan Betfivellä on kuitenkin tarjolla visualisointi, jonka avulla pelin seuraaminen ja vetojen asettaminen on hieman helpompaa. Visualisointi kertoo, mitä pelissä juuri sillä hetkellä tapahtuu. Se on käytössä ainakin suosituimmissa lajeissa ja kohteissa.


Tyylikäs mobiilisivusto tekee mobiiliveikkauksesta helppoa

Betfive ottaa kivasti huomioon myös mobiililaitteilla pelaavat asiakkaat. Pelkistetty ja tyylikäs sivusto näkyy niin ikään Betfiven mobiiliversiossa. Tästä syystä on mobiiliversion käyttö helppoa ja vetojen asettaminen käy käden käänteessä. Mobiilisivusto tarjoaa pelaajalle samat toiminnot kuin pöytäsivustokin. Mobiilissa voi rekisteröityä, tallettaa, asettaa vetoja ja kotiuttaa. Ne toimivat samoilla tunnuksilla kuin pöytäsivustokin.

Betfive ei tarjoa erillistä sovellusta mobiiliveikkausta varten, vaan mobiilisivusto on käytettävissä kätevästi oman puhelimen tai tabletin selaimessa. Sivusto on optimoitu mobiilille, ja pyörii saumattomasti sekä iOS- että Android-järjestelmän laitteilla. Sivusto pyörii nopeasti ja sen käytettävyys on erinomainen.


Selkeä sivusto on etu käytettävyyden kannalta

Betfive luottaa pelkistettyyn ulkonäköön, mikä näkyy erityisesti sivuston vaaleissa väreissä. Sivustoa on miellyttävä katsoa ja ulkonäkö on todella harmoninen. Tästä syystä kokonaiskuva onkin mukavan selkeä, eikä etusivulle ole kerättynä mitään turhaa tietoa. Vedonlyönnin etusivulla on valikoitu suosittuja kohteita, minkä lisäksi eri lajien välillä voi navigoida vasemmasta valikosta. Ylävalikosta löytyvien linkkien avulla voi vaihtaa pelipaikkaa: tarjolla on vedonlyönnin lisäksi Betive kasino sekä live casino.

Omaan profiilin on helppo navigoida oikeasta yläreunasta, ja omasta profiilista löytyy esimerkiksi vetohistoria ja tarjolla olevat bonukset. Heti profiilissa käy kuitenkin ilmi yksi sivuston kompastuskivistä, nimittäin kehno suomennos. Koko sivustolla on osa linkeistä ja teksteistä englanniksi, osa taas saksaksi - tämä tekee navigoinnista hieman vaikeaa ja käyttökokemuksesta suoraan sanottuna ärsyttävän.

Betfive panostaa sivustolla tarkkoihin turvatoimiin

Vetojen asettaminen on tehty sivustolla todella turvalliseksi, eikä ole minkäänlaista syytä epäillä, että omat tiedot joutuisivat vääriin käsiin. Sivustolla on laadukas SSL-salaus. Se takaa, että arkaluontoiset tiedot, kuten sivustolle syötettävät henkilö- tai pankkitiedot, pysyvät visusti salassa. Tämä on tärkeää, sillä kaikki asiakkaat ovat velvoitettuja lisäämään sivulle omia henkilötietojaan.

Laadukkaista turvatoimista kertoo sekin, että Betfive noudattaa ISO27001-sertifikaatin periaatteita. Sertifikaatti takaa tietoturvajärjestelmän olevan sertifioitu kaikkein laadukkaimpien standardien mukaisesti. Sivustolle järjestetään myös neljä kertaa vuodessa tietoturva-auditointi, jossa tarkistetaan kaikkien tietojen olevan ajan tasalla.


Asiakaspalveluun saa vaivattomasti yhteyden vuorokauden ympäri

Jos sivuston käytön suhteen herää kysymyksiä, kannattaa tietenkin ottaa yhteyttä asiakaspalveluun, erityisesti koska UKK-osiota ei ole tarjolla. Se on helppoa, sillä sivun alareunassa on vihreä puhekupla, joka johdattaa suoraan live chatiin. Live chatin keskimääräinen odotusaika on vain kolme minuuttia, mutta kun me otimme yhteyttä aspaan, kesti siinä kuitenkin hieman pidempään.

Betfive mainostaa suomenkielistä palvelua arkisin kello 09.00–00.00 ja viikonloppuisin kello 12.00–21.00, mutta vaikka otimme yhteyttä kyseisenä aikana, emme kuitenkaan onnistuneet saamaan palvelua suomeksi - tämä on pienoinen miinus, kun palvelua kuitenkin mainostetaan. Englanninkielinen aspa-henkilö oli kuitenkin ystävällinen ja asiantunteva. Englanninkielistä palvelua saa vuorokauden ympäri. Suomeksi voi lisäksi lähettää sähköpostia osoitteeseen support-fi@betive.com.

betfive
Nimi
Bethard Group Limited
Pääkonttori
6, Paceville Avenue, Paceville, St. Julians, STJ 3109, Malta
Toimitusjohtaja
Erik Skarp
Perustettu
2015
Lisenssi
MGA/B2C/312/2015
Sähköposti
support-fi@betive.com
Yhteydenottolomake
Ei
Live Chat:
Kyllä

Betfive - Tyylikäs vedonvälittäjä perinteisellä otteella

Kyseessä on hyvä perusvedonvälittäjä, joka ainakaan arviointihetkellä ei erityisesti häikäise meitä. Lajeja ja kohteita on kuitenkin reilusti ja kertoimet ovat kilpailukykyiset, mitkä jo riittävät syiksi valita tämä vedonlyöntisivusto. Jos veikkauksen lisäksi myös kolikkopelit kiinnostavat, on tarjolla luonnollisesti myös Betfive kasino.

Se, että varsinainen Betfive bonus puuttuu valikoimasta, on todellakin harmi - kun vedonvälittäjiä on markkinoilla mielin määrin, valitsee sitä mielellään sellaisen, joka tarjoaa erinomaisen bonuksen. Myös sivuston puutteellinen käännös jää välillä harmittamaan. Olisi hyvä, jos suomalaisiinkin asiakkaisiin olisi panostettu täysillä. Mikään susihuono vaihtoehto ei Betfive kuitenkaan ole, vaan kyseessä on laadukas ja turvallinen vedonlyöntisivusto.

UKK

Ei, ainakaan kirjoitushetkellä ei virtuaaliurheilua ole laisinkaan tarjolla Betfiven vedonlyönnissä.

Kyllä, cashback koskee aivan kaikkia asetettuja vetoja. Kannattaa tosin huomioida vetojen määrää ja kokoa koskevat ehdot sekä Betive kierrätysvaatimus, joka tulee tehdä

TEi, harmittavasti puuttuu erillinen uskollisuusohjelma tai VIP-klubi vedonvälittäjän valikoimasta.

Kyllä, Betfive mahdollistaa myös maksut puhelimella. Suosittu Zimpler puuttuu harmittavasti suomalaisille tarjolla olevista maksutavoista, mutta sen sijaan voi tallettaa kotimaisen Siru Mobile -maksutavan avulla.

Muut arvostelut
open
Top