Aasialainen tasoitusveto suomalaisille pelaajille - Mielenkiintoinen vetomuoto

Tiedätkö mitä aasialainen tasoitusveto tarkoittaa? Vaikka tietäisit tästä mielenkiintoisesta aiheesta jo jotain, kannattaa silti lukea mitä kaikkea me siitä osaamme kertoa. Me nimittäin tiedämme tästä aiheesta kaiken tarpeellisen. Tietomme ovat hyvin mielenkiintoisia. Kerromme heti, että kyseessä on tasoitusvetomuoto, jonka alkuperäinen nimi on Asian Handicap. Kerromme missä voit tehdä tällaisia vetoja, miten se toimii ja miten voit sitä oikein hyödyntää. Tämä on tämän aiheen paras opas, jonka netistä löydät, joten tervetuloa seuraamme. Siirrytään nyt heti ensimmäiseen aiheeseen eli siihen mitä nämä vedot oikein ovat.

Parhaat vedonvälittäjät aasialaisille tasoitusvedoille

# Vedonlyöntisivustoa Bonus* Voitto Mobiili Luokitus ulos
1
Bono:
100 €
Voitto:
94.97%
Mobiili:
5.0
Vieraile nytTonyBet Arvostelu
2
Bono:
50 €
Voitto:
94.87%
Mobiili:
5.0
Vieraile nytLV BET Arvostelu
3
Bono:
200 €
Voitto:
96.94%
Mobiili:
5.0
Vieraile nytFEZbet Arvostelu
4
Bono:
200 €
Voitto:
97.14%
Mobiili:
4.9
Vieraile nytRabona Arvostelu
5
Bono:
200 €
Voitto:
98.14%
Mobiili:
4.8
Vieraile nytZulabet Arvostelu

Aasialainen tasoitus eli handicap tarkoittaa tätä

Jos aasialainen tasoitus on sinulle vielä vieras aihe, voi ensin tuntua, että tällaisten vetojen teko on vaikeaa. Mutta huomaat pian, että kyllähän tällaisten vetojen teko onkin helppoa. Ne ovat yllättäen aika yksinkertaisia vetoja, vaikka nimi voi viitata täysin muuhun. Voimme selittää sen ensin hyvin yksinkertaisesti. Tällaisissa vedoissa tehdään tasoitusveto toiselle joukkueista eli tässä on kyse lajeista, joissa pelataan joukkueissa. Näitä vetoja voidaan kutsua myös nimellä handicap tai asian handicap, varsinkin jos kyse on englanninkielisestä sivustosta.

Aasialainen tasoitusveto selitetty

Perinteisissä 1x2-vedoissa mahdollisuus voittaa on karkeasti sanottuna noin 33 %. Mutta koska aasilaisessa tasoitusvedossa poistetaan näistä kolmesta vaihtoehdosta yksi, on mahdollisuus voittoon saman teorian mukaan 50 prosenttinen. Nyt tiedät jo aika tarkkaan, että mitä tämä vetomuoto oikein on. Mutta haluamme vielä selventää sitä vähän lisää, koska sinustahan on tarkoitus tulla taitava aasialaisen tasoitusvedon tekijä. Eikö niin?

Kaikki aasialaiset vedot eivät perustu 1x2 -vetoihin, jonka ehkä vielä tässä vaiheessa luulet. Oletko nähnyt esimerkiksi sellaisia vetoja, joissa lyödään vetoja siitä, että toinen joukkueista saa vähintään kaksi maalia enemmän kuin toinen? Niissä on kyse juuri näistä vedoista. Jos esimerkiksi veikkaat jääkiekossa sitä, että Kärpät saa kaksi maalia enemmän kuin Tappara, voitat jos maaleja tulee Kärpillä vähintään sen kaksi enemmän kuin Tapparalla. Jos Tappara saa enemmän tai Kärpät yhden enemmän kuin Tappara, olet hävinnyt vedon. Hävitä voi myös puolet panoksesta, joka sekin on näitä vetoja. Nyt seuraavaksi kerromme, että missä tällaisia vetoja päästään tekemään.

Nämä vedot voidaan jakaa myös erityyppisiin, joka sekin selkeyttää näiden löytämistä ja tekemistä. Niistä yksinkertaisin on sellainen veto, jossa altavastaajalle annetaan vähän tasoitusta ottelun tulokselle. Altavastaaja voi silloin esimerkiksi hävitä yhdellä maalilla, mutta olla silti vedossa se voittaja.

Toinen tyyppi on aika samanlainen, jossa altavastaaja voi saada esimerkiksi yhden maalin vähemmän, mutta tulos on silti tasapeli. Kolmas tyyppi on vähän vaikeampi käsittää. Siinä tulos voi olla se, että saa esimerkiksi puolet voittona ja puolet panoksesta takaisin eli se on puolittainen voitto. Neljännessä vaihtoehdossa voi käydä niin, että saat puolet panostamistasi rahoista takaisin ja puolet häviät, joten se on puolittainen tappio. Tämä tasoitusveto tarjoaa paljon erilaisia vaihtoehtoja, jotka kannattaa selvittää ennen kuin tekee tällaisen vedon.

Täällä voit tehdä aasialaisia tasoitusvetoja

Aasialaisia tasoitusvetoja voi tehdä oikeastaan missä tahansa paikassa, joissa suomalaiset tekevät vetoja. Mutta jokainen paikka ei ole turvallinen paikka tehdä vetoja. Siksi me haluamme esitellä sinulle meidän viisi suosikkipaikkaamme, joissa me teemme yleensä aasialaisia vetoja. Tiedämme, että näissä paikoissa se on erittäin turvallista ja sen, että sinä tulet viihtymään näissä paikoissa.

Niissä kaikissa on nimittäin tarjolla monenlaisia vetokohteita sekä etuja, joita saat hyödyntää esimerkiksi, kun mielessäsi on aasialainen veto. Kaikki nämä urheiluvedonlyönti sivustot ovat erinomaisia kaikin mahdollisin tavoin, joita kuvaamme nyt. Paikat ovat Mr Green, Unibet, Rizk ja Betway.

Mr Green

Mr Green on saanut paljon tunnustuksia hyvästä toiminnastaan ja palveluistaan. Tämä sivusto on selkeä ja täynnä monenlaista pelattavaa. Kaikki on täysin suomenkielistä, joten tässä paikassa tuntee olonsa kotoisaksi. Sen tuntee myös siten, että vetovalikoima on suomalaisten mieleen. Kun mielessäsi on aasialainen tasoitusveto, sekin onnistuu tässä paikassa. Tarjolla on erittäin suuri määrä vetoja, joista osan voi laskea tämän vedon tyyppiseksi. Jos pidät eduista, niitäkin tulet täällä saamaan. Tarjolla on paljon etuja ja oikeastaan aina jotain. Siksi saat välillä myös sellaisia etuja, jotka käyvät tämänlaisten vetojen tekoon, joka on erittäin hyvä uutinen, vai mitä?

Tervetuliaisbonus: 100 €

**Ehdot ovat voimassa! 18+

Rizk

Rizk on meidän esimerkeistämme erikoisin paikka. Siinä on paljon samaa kuin näissä muissa esimerkeissä, mutta on monta asiaa, millä se erottuu muista. Yksi on se tapa, jolla sivusto jakaa etuja. Sivustolla on nimittäin oma onnenpyörä, jota pääsee aina silloin tällöin pyörittelemään. Sen saa tehdä heti alussa, kun on uusi jäsen, joten siihen pääsee heti tutustumaan. Sen kautta saadaan monenlaisia etuja, jotka voivat olla esimerkiksi etuja vedonlyöntiin. Se voi olla vaikkapa sellainen, joka käy aasialaisiin tasoitusvetoihin. Etuja jaetaan toki monilla muillakin vähän perinteisemmillä tavoilla, mutta tämä tapa on aika jännittävän erikoinen.

Betway

Viimeinen suosikkimme ja esimerkkimme on Betway. Tämä vedonlyöntisivusto on suomalaisille yleensä vähän tuntemattomampi kuin muut esimerkkimme. Mutta haluamme esitellä tämän, jotta tiedät että näinkin hyvä paikka on olemassa. Ja tämä paikka tarjoaa kaiken saman kuin nämä muutkin. Paikasta löytyy suomenkielinen sivustoversio. Aasialainen tasoitusvetokin onnistuu monesta eri lajista ja kohteesta. Vedonlyönnin mahdollisuudet ovat muutekin erinomaiset. Me teemme täällä usein vetoja, joten voimme suositella sitä myös meidän omien kokemustemme pohjalta. Paikassa jaetaan myös etuja, joten sekin sinun on hyvä tietää, jos edut ovat sinulle tärkeitä.

Tässä olivatkin kaikki meidän viisi suosikkiamme, kun haluamme tehdä aasialaisia tasoitusvetoja. Näissä kaikissa vedonlyöntisivustojen esimerkeissä on paljon samaa. Mutta jokaisessa on jotain sellaistakin, jolla ne erottuvat muista. Jokaisessa on hyvä tehdä näitä vetoja, mutta ehkä yksi tai kaksi niistä on sinulle täydellisiä. Niitä on vain viisi, joten ei vie kauan aikaa, jos vierailet ensin, vaikka niissä kaikissa.

Me kerroimme jo kaiken tarvittavan, jotta tiedät että ne voisivat olla suosikkejasi. Sinun tehtäväsi on nyt käydä katsomassa, onko niissä kaikki se, mitä sinä haet, kun haluat tehdä näitä erikoisia vetoja, joita me nyt esittelemme seuraavaksi lisää. Jatketaan siitä, että miten näitä vetoja oikein tehdään.

Kuinka aasialaisia vetoja tehdään?

Nyt on vihdoin aika kertoa, että miten aasialaisia vetoja tehdään. Paljastimme jo alussa, että niiden teko ei ole todellakaan mitään vaikeaa. Mutta jos ne eivät ole yhtään tuttuja, pitää niistä kertoa nyt ainakin perusasiat. Ensimmäisenä haluamme muistuttaa, että tuskin missään on nimetty näitä vetoja nimellä aasialainen tasoitus. Sinun pitää vain tunnistaa ne sellaisiksi, jos haluat tehdä juuri tällaisia vetoja. Se on näiden vetojen teossa ensimmäinen tehtävä, kun haluat tehdä tällaisia vetoja. No se tehtävä on tietysti sitä ennen, että missä niitä teet. Mutta kun paikka on löytynyt, pitää sinun tunnistaa vedot ensin. Eikä sekään ole vaikeaa.

Aasialaisia vetoja

Aasialainen tasoitusveto löytyy siten, että etsit voittajavetokohteen, josta on poistettu yksi vaihtoehto esimerkiksi se, että siinä on tasapelin mahdollisuus. Se on tässä se yleisin, mutta toki sekin voi olla vaihtoehtona, että voi tulla tasapeli tai voitto, jolloin häviö ei ole tässä mukana. Eikös olekin helppoa löytää ja nyt tiedät jo varmasti, että vedonkaan teko ei ole vaikeaa. Valitse vain kahdesta vaihtoehdosta toinen ja veto on tehty. Tämän jälkeen näet yleensä sivuston oikeassa reunassa vetokuponkisi, josta voit katsoa valitsemiasi vetoja ennen kuin maksat ne. Kuponki voi olla toki jossakin eri kohdassakin, mutta tämä on se yleisin kohta.

Näissä vedoissa on yleistä se, että esimerkiksi voittajan valinnan lisäksi voittajan pitää saada tietty määrä enemmän maaleja kuin toisen. Se voi olla esimerkiksi sellainen, jossa pitää valita vaihtoehto, jossa voittajalle pitää tulla voitto vähintään kahden maalin maalierolla. Löydät nämä vedot yleensä vetokohteiden extra-kohteista, joten ne voivat olla vähän siellä piilossa. Nyt taidat jo osata tämän asian ja löydät nämä vedot helposti, joten voimme siirtyä seuraavaan kohtaan, jossa kerromme, että millaisia aasialaisia tasoitusvetoja suomalaiset mielellään tekevät ja sen jälkeen vielä kerromme hyviä vinkkejä näiden vetojen tekoon.

Näin suomalaiset tekevät aasialaistyyppisiä tasovetoja

Suomalaiset pitävät aasialaisista tasoitusvedoista. Osa ei ehkä tiedä tekevänsä juuri niitä, koska niitä ei kutsuta tällä nimellä. Mutta nyt ainakin sinä tiedät sen. Suomalaiset tekevät paljon vetoja lajeista, joista on myös paljon tarjolla aasilaisia tasoitusvetoja. Näitä lajeja ovat esimerkiksi jääkiekko ja jalkapallo. Muitakin suosittuja lajeja on, mutta nämä ovat niistä ylivoimaisesti suosituimpia. Niitä voisimme esitellä tässä alla hiukan lisää.

Jääkiekko on varsinkin suomalaisten mieleen oleva laji. Siihen liittyviä kisoja seurataan paljon ja moni käy katsomassa kisoja ihan paikan päällä, koska se on Suomessa mahdollista. Ja moni tietysti seuraa näitä lajeja suorina lähetyksinä esimerkiksi radion ja television kautta. Mutta sellainenkin mahdollisuus on, että otteluita voi seurata suorina lähetyksinä vedonlyöntisivustojen kautta. Meidän monessa esimerkissämme voi. Näet yleensä linkin sellaiseen suoraan vedon yhteydessä. Näitä lähetyksiä kutsutaan nimellä live stream.

Aasialaistyyppisiä tasovetoja

Sen lisäksi, että suomalaiset seuraavat näitä lajeja, he myös tekevät niistä paljon vetoja. Ja nyt vihdoin se, millaisia jääkiekkoon ja jalkapalloon liittyviä aasialaisia tasoitusvetoja suomalaiset tekevät. Jos sinä et kuulu heidän joukkoonsa, taidat pian kuulua. Kannattaa ainakin kokeilla, koska ennen kuin kokeilet, et voi tietää, kuinka mielenkiintoisia nämä vedot sinusta ovat. Moni suomalainen on jo kokeillut ja pitänyt, joten voisitko olla poikkeus, että et pitäisi?

Jalkapallo on erinomainen tämän vetomuodon kohde. Se on ensinnäkin laji, jota seurataan paljon ja josta tehdään paljon vetoja. Niin tekevät myös suomalaiset. Lajissa ei tule kovin paljon maaleja, joten veto, jossa voittajan pitää esimerkiksi saada kaksi maalia toista enemmän, on erittäin jännittävä veto. Se sopii tähän vetomuotoon erittäin hyvin.

Jääkiekossa maaleja tulee keskimäärin vähän enemmän, joten siinä kahden maalin ero on vieläkin parempi, ainakin vedonlyöjän kannalta. Jääkiekko on ehkä suomalaisten ykköslaji, kun on kyse kaikkien lajien seuraamisesta ja niihin liittyvien vetojen teosta. Siksi aasialaiset tasoitusvedotkin taitavat olla suomalaisten keskuudessa suosituimpia juuri jääkiekossa.

Bonus: 100 €
5.0
TonyBet Arvostelu

*Ehdot ovat voimassa! 18+

Bonus: 50 €
5.0
LV BET Arvostelu

*Ehdot ovat voimassa! 18+

Bonus: 200 €
5.0
FEZbet Arvostelu

*Ehdot ovat voimassa! 18+

Vinkkejä aasialaisten vetojen tekoon

Tässä vielä vinkkejä, kuin saat aasialaisista tasoitusvedoista irti kaiken tarvittavan. Tämähän on hyvin edistynyttä vedonlyöntiä, joten tässä pitää tietää ne niksit, joilla pärjää paremmin. Sinun on hyvä tietää ja hoksata se, että tässä tyypissä tasoitetaan epätasaisuutta kahden joukkueen mahdollisuuksista siitä, että kumpi voi voittaa. Meidän paras vinkkimme onkin, että huomaat sen.

Haluamme ennen kuin kerromme kunnolla tämän vetolajin vinkeistä, kertoa ensin hyviä vinkkejä, joilla pärjäät kaikenlaisissa vedoissa. Yksi ja ehkä tärkein on se, että hallitset pelikassaasi. Mikään ei ole sen pahempaa kuin että olet pistänyt vetoihin enemmän rahaa kuin mihin sinulla on varaa. Sen jälkeen sinulla ei ole enää hauskaa vetojen parissa, koska sinulle tulee tunne, että nyt pitäisi saada voitettua ne takaisin. Ehkä se ei onnistu ja olet vieläkin pahemmissa vaikeuksissa. Joten hallitse pelikassasi ja kaikki menee aika hyvin sen jälkeen, ja sinulla on hauskaa vetojen parissa.

Toinen tärkeä asia on se, että teet vetoja lajeista, jotka tunnet. Mutta eihän kukaan voi heti tietää lajeista, jos ei ole niihin vielä tutustunut. Seuraa siis tarkoin niitä lajeja, joista aiot tulevaisuudessakin tehdä vetoja. Tämä toimii myös aasialaisten tasoitusvetojen kohdalla. Ehkä lajisi ovat juuri jalkapallo ja jääkiekko, joten seuraa niitä edelleenkin tarkoin ja nämäkin vedot onnistuvat hyvin. Muista myös, että mitä enemmän teet näitä vetoja, sitä paremmaksi niiden teossa tulet.

Vinkkejä aasialaisten vetojen

Ei ole ehkä järkevää kuitenkaan tehdä niitä liian monesta lajista, jos sinulla ei ole aikaa seurata kunnolla montaa lajia. Eli seuraa niiden lajien otteluita, joista teet vetoja ja ehkä juuri näitä erikoisia vetoja. Luota siihen, että mitä enemmän sinulla on lajeista tietoa, sitä paremmin osaat tehdä niihin liittyviä vetoja.

Tämäkin vinkki sopii mihin tahansa vetojen tekoon eli hyödynnä erilaisia etuja ja bonuksia, joita jaetaan vetojen tekoon. Esittelimme jo alussa jo viisi vedonlyöntisivustoa, joissa sellaisia jaetaan. Edut ovat usein sellaisia, että niillä voi tehdä millaisia tahansa vetoja, joten myös aasialaiset tasoitusvedot voivat olla niiden kohteena. Jotkut bonukset saattavat olla täysin ilmaisia, joten voit esimerkiksi harjoitelle näiden erikoisten vetojen tekoa, jolloin et menetä mitään, jos et voita. Mutta jos voitat, voitat silti ihan oikeaa rahaa.

Huomio voi vielä tämä, että pelaat aina parhaimmilla kertoimilla. Moni vedonlyöjä ei tätä hoksaa eikä toimi näin. Mutta mietihän, jos saat voiton, mutta olisit jossakin toisessa paikassa saanut samalla vedolla suuremman voiton. Silloin sinua varmasti harmittaisi. Siksi kannattaa liittyä monen vedonlyöntisivuston jäseneksi, jotta saat tehtyä vedot aina parhaimmilla kertoimilla. Liity esimerkiksi kaikkiin meidän esittelemien viiden vedonlyöntisivuston jäseneksi. Se ei maksa sinulle mitään, joten miksipä sitä ei voisi tehdä. Silloin saat voitot aina suurimmilla mahdollisilla kertoimilla, joka on erittäin fiksua vedonlyöntiä.

Ja sitten vielä niitä vinkkejä, jotka ovat juuri aasialaisen tasoitusvedon vinkkejä. Noilla edellisillä vinkeillä pärjäät silti jo pitkälle. Muista huomioida, että tässä vetomuodossa tehdään monenlaisia vetoja: puolikkailla numeroilla, kokonaisilla numeroilla ja neljännesnumeroille. Jokaisessa niissä on omat hyvät ja huonot puolensa, jotka kyllä huomaat, kun kokeilet vetoja. Jos olet tehnyt jo muunlaisia tasoitusvetoja, nämä toimivat aika samalla tavalla, joten ehkä silloin jo osaat heti tehdä näitäkin. Se on hyvinkin mahdollista, jos kyseessä on esimerkiksi jokin muu tasoitusveto.

Jos aasialainen tasoitus ei ole sinulle vielä tuttu, kannattaa aloittaa niiden helpoimmista versioista. Silloin jalkapallo on paras laji siihen. Se soveltuu näihin vetoihin hyvin ja niiden teko on ehkä kaikista lajeista helpointa. Jopa esimerkit on helpointa esitellä tämän lajin avulla. Yksi syy näihin on se, että otteluissa voi tulla aika usein tasapeli. Monissa lajeissa se on aika harvinaista. Myös jääkiekossa tulee usein tasapelejä, mutta ei niin usein kuin jalkapallossa.

Tässä olivat meidän vinkkimme, joilla pärjäät nyt hyvin. Nyt tiedät kaikki aasialaiset linjat, joita hyödyntää näiden vetojen teossa. Toivottavasti saat paljon voittoja ja sinulla on hauskaa vetojen parissa. Olet nyt ainakin täysin valmis sellaiseen, jos luit jo kaiken mitä me kerroimme.

UKK

Aasialainen tasoitusveto muistuttaa voittajavetoja, mutta näissä vedoissa tasoitetaan samalla joukkueiden välistä epätasaisuutta. Se näkyy esimerkiksi siinä, että altavastaaja joukkue saa esimerkiksi yhden maalin eteen, kun on kyse vedosta ja ottelun lopputuloksesta.

Voit tehdä näitä vetoja netissä monilla eri vedonlyöntisivustoilla. Muistathan tehdä niitä vain taatusti luotettavilla ja turvallisilla sivustoilla. Niitä löytyy paljon, mutta osa ei ole sellaisia, joka täytyy aina tarkistaa ennen sivuston vedonlyöjäksi liittymistä.

Parhaiten tähän vetomuotoon sopivia lajeja ovat jalkapallo ja jääkiekko. Niistä on myös helpointa tehdä näitä vetoja, koska niiden otteluissa tulee usein tasapelejä. Mutta jos nämä lajit eivät ole mieleesi, voit toki tehdä tällaisia vetoja myös monista muista lajeista.

Kyllä ovat niin kuin voittajavedotkin. Suomalaiset tekevät paljon vetoja jalkapallosta ja jääkiekosta, joihin tämän tyyppiset vedot sopivat erinomaisesti ja joista on myös tarjolla paljon tällaisia vetoja. Lähes kaikki vedonlyöntisivustot, joissa suomalaiset tekevät vetoja, tarjoavat tällaisia vetoja, joiden parissa on jännittävää ja mukavaa.

Saat parhaiten voittoja, kuten muidenkin vetojen kohdalla eli esimerkiksi sillä, että seuraat vetojen kohteena olevia lajeja tarkoin. Mitä enemmän teet näitä vetoja, sitä paremmaksi tulet niiden teossa. Ja jos teet aina vedon parhaimmalla kertoimella, sekin auttaa sinua saamaan parhaita voittoja. Muistathan, että sama veto voi antaa toisessa paikassa suuremman kertoimen!

open
Top