10bet kokemuksia - Tyylikäs sivusto ja erinomaiset kertoimet

10bet ei tällä hetkellä ota vastaan suomalaisten pelaajien rekisteröitymisiä!
Suosittelemme luomaan tilin sivustolle:

10bet on vedonvälittäjä, joka huokuu tyylikkyyttä. Sivuston moderneilla grafiikoilla varustettu ulkonäkö onkin yksi sen suurimmista valttikorteista - urheiluvedonlyönti on lähestulkoon silmiä hivelevää!

Näytä enemmän

Se on perustettu vuonna 2003, mutta sivusto uudistui täysin vuonna 2018, jolloin se myös sai nykyisen ilmeensä.

Kyseessä on englanninkielinen sivusto, mutta se ei suinkaan tarkoita, etteivätkö suomalaisetkin pelaajat olisi tervetulleita lyömään vetoa. Suomalaisille soveltuvuudesta kertoo esimerkiksi Maltan lisenssi, joka takaa myös Suomessa asuville pelaajille verovapaat voitot. Muita sivuston plussia ovat laaja laji- ja vetovalikoima, erinomaiset kertoimet sekä erilaiset vaihtuvat kampanjat, jotka tuovat hieman lisäjännitystä vedonlyöntiin. Lukemalla nämä 10bet kokemukset voit itsekin päättää, onko tämä välittäjä sinua varten.

Näytä vähemmän
10bet
1.0
  • Ainutlaatuinen 10bet bonus
  • Erinomaiset kertoimet
  • Laadukas live-vedonlyönti
Säätely
  • Maksutavat:
*Ehdot ovat voimassa! 18+
Bonus: 1
Kotiutukset: 1
Talletukset: 1
Maksut: 1
Mobiilisovellus: 1
Käytettävyys: 1

10bet Suomi -sivustoa sääntelee laadukas lisenssi

Tämä 10bet arvostelu käsittelee tietenkin myös sivuston luotettavuutta. Välittäjän toimintaa valvoo Maltan uhkapeliviranomaisen MGA:n myöntämä lisenssi, joka lasketaan yhdeksi alan parhaimmista ja turvallisimmista lisensseistä. Sen vuoksi ovat 10bet kokemukset pitkälti positiivisia. Lisenssi takaa sen, että EU-valtion viranomainen valvoo vedonvälittäjän toimintaa, ja että toiminta on kaikin puolin turvallista. Lisenssi myös säätelee vedonvälittäjän toimintaa esimerkiksi siten, että asiakkaiden tulee vahvistaa henkilöllisyytensä rekisteröinnin yhteydessä.

Siitä, että 10bet on vastuullinen vedonvälittäjä, kertoo yhteistyö ongelmapelaamiseen apua tarjoavien järjestöjen kanssa. Sivustolta löytyvät linkit sekä GamCare- että BeGambleAware -järjestöjen kotisivuille. Ne tarjoavat apua englanniksi. Tämän lisäksi voi sivustolla itse asettaa itselleen pelirajat, jos niitä tarvitsee. Sivusto myös muistuttaa asiakasta, jos sivustolla on viettänyt tietyn määrän aikaa.

Rekisteröidy ja luo omia 10bet kokemuksia

Sivustolle voi rekisteröityä klikkaamalla vihreää Join now -linkkiä, joka löytyy sivuston oikeasta yläkulmasta. Prosessissa on yhteensä kolme vaihetta, jotka kuitenkin hoituvat varsin nopeasti. Ensimmäisessä vaiheessa tulee täyttää omat henkilötiedot - sukupuoli, etu- ja sukunimi, syntymäaika sekä sähköposti. Toisessa vaiheessa täytetään kansalaisuus, puhelinnumero sekä osoite. Kolmannessa vaiheessa valitaan itselle käyttäjänimi, salasana sekä kertoimien tyyli - joko amerikkalainen, desimaali tai murtoluvut. Lisäksi saa valita itselleen valuutan sekä mahdollisen panostusrajan. Sen voi asettaa joko päivittäiseksi, viikoittaiseksi tai kuukausittaiseksi.

Tämän jälkeen voi myös päättää, haluaako vastaanottaa 10betiltä erilaisia tarjouksia - tarjouksia voi saada sekä sähköpostitse, tekstiviestitse että puhelimitse. Rekisteröinti on valmis, kun tili varmistetaan sähköpostiin tulleella linkillä. Yhteensä kuluu siis rekisteröintiin vain muutama minuutti, ja se on valmis, kun sähköpostiosoite on varmistettu. Talletusta ei siis kirjautumisen yhteydessä tarvitse tehdä, ellei niin itse halua.

Ennen ensimmäistä kotiutusta tulee lisäksi oma henkilöllisyys vahvistaa. Tarvittavat dokumentit voi helposti ja turvallisesti toimittaa suoraan omasta profiilista. Henkilöllisyyden voi vahvistaa kopiolla joko passista, henkilökortista tai ajokortista. Osoitteen voi vahvistaa omaan kotiosoitteeseen tulleella, korkeintaan kuusi kuukautta vanhalla sähkö-, vesi- tai kaasulaskulla. Luottokortin puolestaan voi vahvistaa lähettämällä kuvan sekä kortin etu- että takapuolesta.

10bet kotiutus- ja talletustavat suomalaisten makuun

Talletukset ja kotiutukset
10bet

10bet Suomi -sivuston maksutavat vastaavat hyvin suomalaisten tavanomaisia mieltymyksiä. Tallettaa voi ainakin käyttämällä seuraavia maksutapoja: Trustly, NETELLER, luottokortit (Visa, Mastercard) sekä paysafecard. Talletus tehdään kätevästi omasta profiilista klikkaamalla Deposit-linkkiä, minkä lisäksi voi säästää aikaa tekemällä talletuksen suoraan etusivulta. Minimitalletus on 10 euroa, ja kaikki talletukset ovat välittömiä. Maksimitalletus taas riippuu maksutavasta - tallettaa voi 1 000 eurosta jopa 75 000 euroon. Talletukset ovat tietenkin myös ilmaisia.

Myös kotiutusta varten suunnataan omaan profiiliin. Withdraw-nappia klikkaamalla pääsee kotiuttamaan, ja kotiutustapa määrittyy talletustavan mukaan, joten se kannattaa ottaa huomioon jo tallettaessa. Pienin mahdollinen kotiutus on 10 euroa. Kotiutukset hyväksytään ensin 10betin henkilökunnan puolesta, mutta se tehdään yleensä kahden vuorokauden kuluessa. Tämän jälkeen riippuu kotiutustavasta, kuinka kauan varsinainen kotiutus kestää - yleensä muutamasta minuutista muutamaan päivään.

Asiakas on oikeutettu yhteen ilmaiseen luottokortilla tai pankkisiirrolla tehtävään kotiutukseen 30 päivän aikana. Jos kotiutuksia on useampia, peritään jokaisesta 5 euron kertamaksu. Tämä on varsin korkea maksu, mutta yksi ilmainen kotiutus on kuitenkin parempi kuin ei mitään, ja kuukausittainen kotiutus on riittävä. Kaikki kotiutukset ovat Suomessa asuville kuitenkin täysin verovapaita, onhan välittäjällä Maltan lisenssi.

Nappaa 10bet vedonlyöntibonus ja hyödy vaihtuvista kampanjoista

Tervetulobonus
10bet

10bet haluaa tarjota asiakkaille mahdollisimman hyvät kertoimet. Itse asiassa se on omistautunut tarjoamaan markkinoiden parhaimmat kertoimet. Ehkä juuri siitä syystä puuttuu perinteinen 10bet bonus valikoimasta täysin. Erilaisia kampanjoita ja vaihtuvia tarjouksia on kuitenkin tarjolla useisiin eri lajeihin.

Tarjolla olevat kampanjat ovat tietenkin vaihtuvia, mutta kirjoitushetkellä on esimerkiksi käynnissä kampanja monivetoihin, jossa panostamalla vähintään 30 euroa vähintään 3 kohteen monivetoon ansaitsee viiden euron ilmaisvedon. 10bet mahdollistaa myös perinteisen boostiin monivetoihin. Vähintään kolmen kohteen monivetoihin ansaitsee voiton korotuksen, joka voi olla jopa 50 %. Jokaisen yksittäisen kohteen kerroin tulee olla vähintään 1,5. Kolmen kohteen vedolla on voitonkorotus 2 %, 16 kohteen vedolla yhteensä jopa 50 %.

Tiettyihin jalkapallon kohteisiin voi ansaita ilmaisvedon siinä tapauksessa, että ensimmäisen 20 minuutin aikana tehdään maali. Niin ikään laukkaurheiluun voi ansaita jopa 10 euron ilmaisvedon siinä tapauksessa, että oma hevonen häviää kisan korkeintaan pään mitalla. Ilmaisveto tulee kuitenkin noutaa lähettämällä sähköposti suoraan 10betille. Erilaisten kampanjoiden ja palkintojen makuun on siis helppoa päästä, vaikka perinteinen bonus puuttuukin.

Jotta tarjouksista voi hyötyä, kannattaa muistaa klikata Opt-in -linkkiä kampanjasivuilla, jotta niihin voi osallistua. Kun bonukset eivät ole talletusbonuksia, ei niitä useimmiten koske myöskään kierrätysvaatimus. 10bet kierrätys ei siis ole yksi huolenaiheista vetoa asettaessa.

Eri vetotyypit joka lähtöön

10betin valikoimassa on paljon vetotyyppejä, ja erityisesti jalkapallon kaltaisissa suurlajeissa voi vetojen määrä tuntua loputtomalta. Niiden joukossa on myös kaikki suurimmat klassikot ja suosituimmat vedot. Etunenässä tietenkin pitkäveto eli 1X2-veto, joka on vetojen suurin klassikko. Lisäksi voi lyödä vetoa pelin tarkasta lopputuloksesta, oli kyseessä sitten jalkapallopeli tai tennisottelu.

Jos lopputuloksesta ei halua lyödä tarkkaa vetoa, voi myös veikata esimerkiksi maalien kokonaismäärästä. Myös tenniksessä voi halutessaan lyödä vetoa pelien tai erien määrästä. Niistä voi tietenkin lyödä vetoa sekä yli/alle-vetona tai tasoitusvetona. Valikoimassa on sekä 3 way -tasoitusvetoja että aasialaisia tasoitusvetoja.

Myös maalintekijöitä voi veikata sekä sitä, kuinka monta maalia ottelun eri puoliajoilla tehdään. Niin ikään erikoistilanteet kuuluvat 10betin vetovalikoimaan. Veikkaaja voi arvuutella sitä, tekeekö jompikumpi joukkue rangaistuspotkusta maalin - vai epäonnistuuko kenties rangaistuspotku. Joukkueiden kulmapotkujen määrästä voi lyödä vetoa yli/alle- tai tasoitusvetona.

10bet tarjoaa monta urheilulajia, joiden välillä valita

Monien brittivälittäjien tavoin on 10bet erikoistunut erityisesti jalkapalloon. Suomalaisetkin on kuitenkin huomioitu, sillä myös kotimaiset sarjat, kuten Veikkausliiga, Ykkönen sekä Kakkonen ovat veikattavien sarjojen joukossa. Lajit eivät tietenkään lopu tähän, vaan tarjolla on esimerkiksi koripalloa, lentopalloa, krikettiä ja amerikkalaista jalkapalloa, ihan vain muutamia mainitaksemme. Kotimaisen jalkapallon lisäksi on suomalaisille luvassa useita eri jääkiekon sarjoja, moottoriurheilua, salibandyä sekä hiihtoa ja muita talvilajeja.

Myös e-urheilua löytyy valikoimasta, mutta sitä ei ole erityisesti nostettu esille peliaulassa. Kohteiden valikoima on kuitenkin varsin kattava, sillä lajeista tarjolla on ainakin Dota 2, CS: GO ja League of Legends, joista voi veikata useita eri sarjoja. Virtuaaliurheilun kohteet löytyvät puolestaan täysin omasta kategoriastaan, joka on merkitty Virtuals. Veikattavia lajeja ovat jalkapallo, koripallo, greyhound sekä laukkaurheilu, live-kuvalla höystettynä tietysti!

10bet vedonlyönti tekee vedon asettamisesta helppoa

Jotta vedonlyönnin makuun pääsee, tulee tietenkin ensin asettaa veto. Vetojen joukosta voi valita mieleisensä, ja yksinkertaisesti klikkaamalla kerrointa siirtyy veto vetolipukkeelle. Vetolipuke on erittäin selkeä, ja sitä voi tarkastella sivun oikealla puolella. Kun lipukkeelle asettaa panoksen suuruuden, laskee se automaattisesti, mikä on mahdollinen voitto senhetkisen kertoimen perusteella.

Vetolipukkeessa on kolme varsinaista saraketta: single, combo ja system, tuttavallisemmin yksittäinen veto, moniveto sekä järjestelmäveto. Kun kohteita on vain yksi, näkyvät ne automaattisesti single-sarakkeessa. Jos taas kohteita on useampia, voi itse päättää minkälaisen vedon haluaa asettaa, ja monivetojen kerroin päivittyy sitä mukaa, kun kohteita lisää. Jos taas monivedot oikeuttavat boostiin, ilmoitetaan siitä ja boostiin koosta selkeästi vetolipukkeessa.

Vetolipukkeessa on myös My bets -sarake, jossa näkyvät kaikki asetetut, sillä hetkellä aktiiviset vedot. 10bet tarjoaa myös cash out -vaihtoehdon, jonka avulla voi kotiuttaa voitot kohteen vielä ollessa käynnissä. My bets -kohdasta voi tarkistaa senkin, onko cash out käytettävissä johonkin tiettyyn kohteeseen, jolloin ilmoitetaan selkeästi, paljonko vedosta voi sillä hetkellä kotiuttaa. Vetoihin voi käyttää joko kokonaisen tai osittaisen cash outin.

Laadukas live-vedonlyönti

Nykypäivänä laadukas live-vedonlyönti on itsestäänselvyys, ja sellaisen tarjoaa tietenkin myös 10bet. Live-vedonlyönnille on olemassa täysin oma otsikkonsa, joten sen kohteiden selaaminen käy vaivattomasti. Käynnissä olevat kohteet on selkeästi esitetty lajin mukaan. Live schedule -kohdasta voi puolestaan tarkkailla aikataulua, josta käy ilmi kaikki tulevat kohteet. Aikataulua voi toki myös filtteröidä lajin mukaan, jolloin näkyvät vain tietyn lajin kohteet.

Lajeja on reilusti jalkapallosta ja tenniksestä aina jääkiekkoon ja snookeriin - voidaan siis sanoa, että tarjolla on koko lajien kirjo, joka ei erityisesti poikkea ennakkovedonlyönnistä. Käynnissä olevien kohteiden seuraamista helpottaa kätevä visualisointi, josta käy ilmi, mitä juuri sillä hetkellä on pelissä tapahtumassa. Se myös auttaa vedon asettamista. Sen sijaan live-kuvaa eli live stream -palvelua ei 10betin valikoimassa ole laisinkaan, mikä kieltämättä jättää pienen lovin muuten hyvään live-vedonlyöntiin.


Mobiilisivusto mahdollistaa vedonlyönnin missä tahansa

Jos 10bet on pöytäkoneella tyylikäs kokonaisuus, on se sitä ehdottomasti myös mobiilissa. Itse asiassa saattaa mobiilisivusto olla jopa astetta hienompi kuin pöytäsivusto. Mobiilivedonlyönti on suoraan käytettävissä puhelimen tai tabletin selaimessa, eikä erillistä sovellusta tarvitse ladata.

Mobiilisivusto takaa kaikki samat toiminnot kuin pöytäsivustokin. Sivusto on nopea- ja helppokäyttöinen, ja käyttö on kaikin puolin sujuvaa. Käytettävissä ovat samat, yhtä hyvät kertoimet kuin pöytäsivustollakin ja vetoa voi lyödä samoilla tunnuksilla. Olemassa on myös erillinen sovellus iOS-laitteille, joka saattaa hyödyttää kanta-asiakkaita. Selaimeen optimoitu mobiilisivusto on kuitenkin niin hyvä, ettei sovellusta välttämättä tarvitse ladata.


Helposti käytettävä sivusto kruunaa pelikokemuksen

Sivusto on ennen kaikkea tyylikäs ja suoraviivainen. Modernin ilmeensä vuoksi se ei muistuta muita perinteisiä vedonvälittäjiä, mikä on vain hyvä asia - 10bet ehdottomasti erottuu edukseen! Ulkonäössään luottaa sivusto mustavalkoiseen ilmeeseen, mikä taas helpottaa tarvittavan tiedon löytämistä. Ylävalikko mahdollistaa sivun eri osa-alueiden välillä navigoinnin. Etusivulla puolestaan lajien kirjo on esitelty todella selkeästi lajeja edustavien logojen avulla. Kaikkia lajeja on tietenkin mahdollista selata vasemmanpuoleisesta valikosta. Talletukset, kotiutukset ja muut tärkeät toiminnot löytyvät puolestaan helposti sivuston oikeasta yläreunasta, omasta profiilista.

Korkealaatuiset turvatoimet turvaavat vedonlyönnin

Turvallisuus otetaan totisesti 10betillä vakavasti, ja se käyttää kaikkia alan standardin mukaisia turvatoimia. Käytössä on sekä fyysisiä että teknisiä suojatoimia, jotka takaavat sen, ettei tilin tietoihin pääse käsiksi kukaan ei-kuulumaton. Sivustolle on myönnetty SSL-salauksen sertifikaatti. Talletukset ja henkilötietojen antaminen rekisteröityessä tuntuu turvalliselta, kun jo kyseisillä sivuilla on selkeästi kerrottu kyseisestä sertifikaatista.

Korkealaatuinen salaus takaa sen, että kaikki arkaluontoiset tiedot, kuten pankki- ja henkilötiedot, pysyvät täysin salassa. Sivustolla on myös palomuurijärjestelmä, joka nostaa turvallisuutta entisestään. 10bet järjestää säännöllisesti myös sisäisiä ja ulkoisia tarkastuksia sivustolla käytössä oleville turvatoimille.


Asiantunteva 10bet asiakaspalvelu

Asiakaspalveluun saa monipuolisesti yhteyden joko puhelimitse, live chatin tai sähköpostin välityksellä. Kun koko sivustokin on englanniksi, on itsestään selvää, että myös asiakaspalvelua on tarjolla ainoastaan englanniksi. Live chat on auki 24/7, vuorokauden ympäri. Live chat on kuitenkin siitä hieman erikoinen, että se on käytössä vain kirjautuneille asiakkaille. Palvelu on poikkeuksetta asiantuntevaa ja ystävällistä. Jos kuitenkin ennen rekisteröitymistä haluaa kysyä jotain, ei se valitettavasti chatissa onnistu.

Silloin voi tietenkin lähettää sähköpostia osoitteeseen support@10bet.com. Sähköposteihin pyritään vastaamaan nopeasti, aina vuorokauden kuluessa. Tarvittaessa voi myös asiakaspalveluun soittaa numeroon +356 2778 0155.

10bet
Nimi
Ocean Star Limited
Pääkonttori
Dragonara Business Centre, 5th Floor, Dragonara Road, St. Julians, STJ3141, Malta
Toimitusjohtaja
Henry Korchia
Perustettu
2003
Lisenssi
MGA/B2C/331/2016
Sähköposti
support@10bet.com
Yhteydenottolomake
Ei
Live Chat:
Kyllä

10bet kokemuksia: tyylipuhdas vedonlyöntikokemus

Kun sivusto ei ole suomenkielinen, saattaa moni suomalainen miettiä, miksi vedonlyöjälle kannattaa rekisteröityä. 10betin kohdalla sitä ei edes kannata miettiä. Se mahdollistaa pelaajalle erittäin miellyttävän pelikokemuksen. Tyylikäs, selkeä sivusto tekee vedonlyönnistä todella helppoa ja myös sivuston selaaminen on mielekästä. Lajien ja kohteiden valikoima ei juuri jätä mitään toivomisen varaa.

Lajivalikoima on sama kuin kaikilla alan huipuilla, ja vetotyypitkin vetävät niille vertoja. Vedonlyönnin todellinen tähti on kuitenkin kertoimet, jotka ehdottomasti ovat alan huippua. Erilaisia kampanjoita on asiakkaille mukavasti tarjolla, mutta meitä jää kuitenkin hieman harmittamaan se, että perinteinen 10bet vedonlyöntibonus puuttuu valikoimasta. Myös live streaming puuttuminen on ikävä, mutta live-vedonlyönti on muuten mallikas kokonaisuus.

UKK

Kyllä, 10bet tarjoaa asiakkaalle myös hyvän kasinon ja live casinon, joilla voi pelata samoilla tunnuksilla kuin urheiluvedonlyönnissäkin.

Perinteinen pankkisiirto ei ole 10betin maksuvaihtoehtojen joukossa. Sen sijaan voi talletuksen tehdä Trustlyn kautta. Se mahdollistaa talletukset suoraan omasta verkkopankista perinteisen pankkisiirron tavoin, ainoastaan huomattavasti nopeammin.

Kyllä, rekisteröityneet asiakkaat hyötyvät vuorokauden ympäri palvelevasta live chatista. Jos et ole rekisteröitynyt, voi lähestyä asiakaspalvelua sähköpostitse.

Erillinen 10bet bonus code ei ainakaan kirjoitushetkellä ole tarpeen. Kampanjoihin voi ottaa osaa yksinkertaisesti klikkaamalla opt in -linkkiä kampanjasivulla.

10bet Suomi tarjoaa asiakkailleen kätevän vetolaskurin, joka auttaa monivetojen kertoimien laskemisessa. Alavalikosta löytyvä bet calculator on siis täydellinen apuri kaikille monivetojen ystäville. Laskuri on kaiken lisäksi ilmainen.

Muut arvostelut
open
Top