Snooker vedonlyönti suomalaiseen tapaan

Snooker vedonlyönti ei ole suomalaisten keskuudessa kovin yleistä. Haluamme kertoa sinulle, miksi tästäkin lajista kannattaisi tehdä vetoja. Kyseessä on ensinnäkin erittäin mielenkiintoinen laji seurattavaksi. Kun seuraat tätä lajia, saat samalla hyvää tietoa siitä, millaisia vetoja lajista kannattaisi tehdä. Me kerromme tässä alla, että missä niitä kannattaa tehdä.

Kerromme myös millaisia nämä vedot voivat olla ja millaisia kisoja tästä lajista järjestetään. Tämä on snooker vedonlyönti opas, jonka luettuasi haluat taatusti tehdä tästä lajista vetoja. Lue ensin tämä opas, josta saat kaiken tarvittavan tiedon alkuun pääsemiseksi.

Parhaat snooker vedonlyöntisivustot Suomessa

Vedonlyöntisivustoa Bonus* Tarkemmat tiedot Liigat Vieraile
5.0
Bonus:
100 €
Tarkemmat tiedot
  • Live-vedonlyönti
  • "Drops & Wins" -kampanja
wst
masters
Vieraile nyt TonyBet Arvostelu
5.0
Bonus:
200 €
Tarkemmat tiedot
  • Paljon lajeja
  • Suuri valikoima etuja
wst
masters
cls
Vieraile nyt FEZbet Arvostelu
4.9
Bonus:
200 €
Tarkemmat tiedot
  • Paljon lajeja
  • Erikoinen etutarjonta
wst
masters
uk championship
Vieraile nyt Rabona Arvostelu
4.5
Bonus:
100 €
Tarkemmat tiedot
  • CRAZY TIME on nyt entistä kreisimpi
  • Pyöräytä itsellesi ilmaista peliaikaa
wst
masters
cls
Vieraile nyt MrGreen Arvostelu
1
Bonus:
100 €
Tarkemmat tiedot
  • Vedonlyöntilaskin
  • Katelaskin
Vieraile nyt Pinnacle Arvostelu
*Ehdot ovat voimassa! 18+

Snooker vedonlyöntisivustoja, joita me suosittelemme

Ennen kuin Snooker vedonlyönti onnistuu, pitää sinun löytää paikka, jossa voit sitä tehdä. Siksi me esittelemme ensimmäisenä paikat, joissa sitä voi tehdä. Paikkoja on todella paljon, mutta kaikki snooker vedonlyöntisivustot netissä eivät ole tarpeeksi turvallisia siihen.

Siksi se kannattaa tehdä esittämissämme paikoissa. Haluamme näyttää sinulle kolme suosikkipaikkojamme, joissa nämä vedot ovat todella mukavia ja erittäin turvallisia tehdä. Nämä vedonlyönti sivut ovat nimeltään Expekt, Coolbet ja ComeOn. Näitä snooker vedonlyöntisivustoja me todellakin suosittelemme.

Expekt

Expekt tarjoaa suomalaisille vedonlyöjille suomenkielisen vedonlyöntiympäristön. Kun klikkaat auki snooker-kohteet, näet sivuston keskellä ensin kaikki seuraavaksi tulossa olevan kohteet. Voit klikata siitä suoraan sopivia vetoja, jonka jälkeen ne siirtyvät mukaan vetokuponkiisi. Vetokuponki löytyy sivuston oikeasta reunasta. Snooker vedonlyönti tarkoittaa monenlaisia vetoja, jollaisia ovat esimerkiksi voittajavedot.

Bonuksia ja etujakin on tarjolla. Kannattaa käydä katsomassa ennen vetojen tekoa, että millaisia vedonlyöntiin liittyviä etuja olisi tarjolla. Tämä paikka on laadukas paikka vedonlyönneille, joten suosittelemme sitä sinulle oikein lämpimästi. Ja vetojen valikoimakin on snookerin osalta erittäin hyvä ja kattava. Niin ja livevetojakin on snookerin osalta tarjolla.

Coolbet

Coolbet on seuraavana vuorossa. Tämäkin paikka on erinomainen paikka suomalaiselle vedonlyöjälle. Siellä onnistuvat tietysti myös snookervedot, koska eihän tämä paikka olisi muuten tällä meidän suosikkilistallamme snookerin yhteydessä. Tästäkin sivustosta on tarjolla suomenkielinen versio, joka on erittäin laadukas.

Klikkaa auki vedonlyöntiosion vasemmasta reunasta laji snooker, ja näet kaikki tämän lajin kohteet. Näet keskellä ylimpänä seuraavat tulossa olevat kohteet. Ne voivat olla esimerkiksi voittajavetoja. Osa voi olla samalla myös livevetoja. Etujakin on tarjolla. Ne löydät sivuston sivulta nimeltään Kampanjat. Siellä on tarjolla myös vedonlyönnin etuja, joista joitakin voi käyttää snookervetojen tekoon.

ComeOn

ComeOn on suosittu pelipaikka, jossa pääset tekemään myös vetoja monien muiden pelimuotojen lisäksi. Voi tehdä vetoja tässä paikassa täysin suomenkielisessä peliympäristössä. Tästä paikasta on suomalaisen helppoa pitää, koska kaikki toimiin niin kuin pitääkin. Snookervedot löydät siten, että klikkaat sivuston vasemmasta laidasta lajin omaa kohtaa. Sen jälkeen näet sivuston keskellä seuraavaksi tulossa olevat pelit. Ne voivat tarkoittaa esimerkiksi voittajavetoja.

Livevetojakin on tästä lajista tarjolla. Eikä etujenkaan puutoksen takia kannata tätä paikkaa unohtaa. Niitä löydät linkin kampanjat kautta, mutta parhaiten vedonlyöntisivun oikeasta laidasta, jossa on esillä juuri vetojen tekoa varten olevia etuja. Osa niistä käy myös snookervetojen tekoon.

Snooker vedonlyönti tarjoaa tällaisia mahdollisuuksia

Nyt kun tiedät missä snooker vedonlyönti onnistuu, on aika kertoa tarkemmin millaisia nämä vedot voivat olla. Voittajavedoista mainitsimme jo suosikkisivustojemme kohdalla. Ne ovatkin helppo tapa tehdä näitä vetoja. Valitset vain kumpi pelaajista voisi olla voittaja ja veto on tehty. Tasapeliä ei tietysti voi valita, koska snookerissa aina toinen pelaajista voittaa. Jos haluat saada voittokertoimen suuremmaksi, kannattaa ottaa vetokuponkiin mukaan useampi peli, jolloin saat nostettua kerrointa kunnolla.

Darts vedonlyönti Suomessa

Voit veikata myös turnausten freimien määrää eli montako sellaista turnausten aikana pelataan. Vedonlyöntisivustot antavat sille jonkin rajamäärän, joten tässä ei voi veikata ihan mitä määrää tahansa. Sinä voit veikata siten, että meneekö määrä tämän rajan yli vai alle. Mitään numeromäärää ei siten veikata. Jos haluat tehdä tällaisia vetoja, pitää sinun tietää tästä lajista erittäin paljon.

Jos kyseessä on turnaus, sekin voi olla kokonaisuudessaan vetojen kohteena. Silloin vain yksinkertaisesti lyödään vetoa siitä, että kuka voittaa turnauksen. Tällaisissa vedoissa voi myös olla tarjolla vetoja, joissa voit veikata turnauksen kahta parasta. Turnauksen antavat mahdollisuuden monenlaisiin vetoihin, joten veto voi koskea myös sitä, kuka tippuu turnauksesta seuraavaksi. Vaihtoehtoja on todella paljon, joista jokaista emme tässä voi esitellä.

Haluamme vielä esitellä yhden suositun snooker vedonlyönti -muodon. Siinä pääset lyömään vetoa siitä, että kumpi saa pelissä enemmän pisteitä. Niitä kutsutaan nimellä breikki. Sinun täytyy tietää tästä lajista paljon, jotta näiden vetojen lyöminen onnistuu eli jäät vedoista voitolle. Ehkä näitä kannattaa tehdä sitten, kun olet seurannut lajia tarpeeksi kauan ja paljon. Seuraavaksi kerromme, että millaista on tehdä vetoja snookerista livevetojen muodossa sekä miten pääset seuraamaan livenä näitä pelejä ja turnauksia.

Live snooker vedonlyönti, kun katsot samalla live stream -lähetystä

Kuten juuri lupasimme, nyt on aika perehdyttää sinut snookerin osalta livevetojen pariin. Ja tässä lajissa livevetojen teko on erinomaisen hyvä valinta, koska ne antavat paljon enemmän kuin vedot, joita tehdään ennen pelin alkamista. Snooker on aika hitaasti etenevä laji, joten aikaa livevetojen tekoon on aika paljon. Siksi vetomuodot ja kertoimet eivät muutu niin nopeasti kuin monissa muissa lajeissa. Saat miettiä aika rauhassa seuraavaa livevetoasi. Live snooker vedonlyönti on välillä sellaista.

Mutta kun pelissä tapahtuu jotain, on se yleensä jotain suurta. Se on vedonlyöjälle erinomainen tilaisuus tehdä veto. Silloin vedon voi päästä tekemään suuremmalla kertoimella kuin kertoimen pitäisi sillä hetkellä olla. Se johtuu siitä, että kun jotain suurta tapahtuu yhtäkkiä, eivät vedonlyöntipaikat ehdi reagoimaan siihen. Eli tämä laji on sen puolesta yksi parhaimmista lajeista tehdä juuri livevetoja. Sen vuoksi on erittäin hyvä idea seurata peliä suorana lähetyksenä, jotta ehdit huomaamaan tämän tapahtuman, joka antaa sinulle hyvät mahdollisuudet voittaa suuria voittoja.

No miten näitä pelejä voi seurata suorana? Paikan päälle tuskin monikaan pääsee. Suomessa ei tällaisia pelejä ole juurikaan, joten niitä pitää seurata jollakin muulla tavalla. Niitä tapoja löytyy useampi. Monet televisiokanavat esittävät snooker-otteluita suorana lähetyksenä. Sen lisäksi voit katsoa niitä jonkin vedonlyöntipaikan tarjoaman lähetyksen kautta. snooker live stream-lähetyksiä on tarjolla monissa paikoissa esimerkiksi Unibetillä, jossa monista lajeista näytetään suoria lähetyksiä. Ehkä olet seurannut siellä jo jonkin toisen lajin lähetyksiä, joten paikka on tuttu?

Snookerin erilaiset turnaukset

Snooker tarjoaa monenlaisia turnauksia ja pelejä. Niistä suosituimmat ovat Championship League, Gibraltar Open, Maailmanmestaruus ja WST Pro Series. Näistä on yleensä tarjolla vetoja monissa paikoissa. Ja niissä vedot on voitu järjestää näiden mukaiseen järjestykseen. Kun tiedossa on jokin snookerturnaus, tiedossa on myös jännittäviä vetoja ja monta mahdollisuutta suuriin voittoihin. Kannattaa seurata millaisia turnauksia lajista on milloinkin tulossa. Näet sen hyvin esimerkiksi vedonlyöntisivustoilta ihan vain katsomalla mitä livevetoja on seuraavaksi tulossa. Muistatathan, että myös snooker mobiilivedonlyönti on tällöin mahdollista!

Mark Selby UK Championship -palkinnolla

Suomalaiset seuraavat tätä lajia innolla, joten vetojakin tehdään tästä lajista paljon. Vaikka menestyneitä suomalaisia snookerpelaajia ei ole, on tämä silti laji, jota me seuraamme paljon. Moni tuntee tunnettuja pelaajia nimeltä. Sellaisia ovat esimerkiksi Mark Selby ja John Higgins. oletko itse kuullut näistä taitavista pelaajista ennen? Nimet taitavat kuulostaa ainakin tutuilta? Jos haluat saada voittoja tämän lajin vedoista, sinun olisi hyvä tutustua näiden ja muiden lajin pelaajien tapaan pelata ja siihen kuinka hyviä pelaajia he ovat.

Maailmanlaajuisesti suurimmat snookerturnaukset ovat UK Championship, Snookerin MM-kisat, ja The Masters. UK Championship pelataan aina vuoden lopussa. Siihen pääsee mukaan 128 pelaajaa. Snookerin MM-kisat pelataan myös joka vuosi. Tarkka aika on loppu kevät. Mukaan kisaamaan pääsee 16 rankingin parasta pelaajaa, jotka pääsevät suoraan. Sen lisäksi mukaan otetaan 16 pelaajaa karsintojen kautta. The Masters pelataan myös joka vuosi ja tarkka aika on tammikuu. Siihen pääsee mukaan vain 16 parasta pelaajaa. He pääsevät mukaan kutsun kautta. Näitä turnauksia seuraavat suomalaiset paljon, mutta muunkin maalaiset. Snooker vedonlyönti suomessa onnistuu, mutta turnauksia ei täällä pidetä.

Tässä sinulle snooker vedonlyönti vihjeet, joita tarvitset

Olemme tässä jo kertoneet hyviä vinkkejä siitä, miten snooker vedonlyönti kannattaa tehdä. Mutta kerromme vinkkejä vielä lisää. Jos vedot koskevat jotain suuria turnauksia, silloin kaikki siihen päässeet pelaajat ovat huippukunnossa. Silloin ei ole kovin helppoa tietää, että kuka voisi olla voittaja. Jos joku pelaaja vaikuttaa väsyneeltä niin fyysisesti tai henkisesti, hän ei ehkä pärjää pelissä. Siksi onkin hyvä seurata pelaajien tilaa. Tässä pelissä täytyy pystyä keskittymään ja jos ei pysty, ei varmasti kykene voittamaan peliä. Snooker vedonlyönti kertoimet eivät ole aina suuria, mutta saat suuria kertoimia, kun laitat vetokuponkiin mukaan monta peliä.

Kuten jo ylempänä kerroimme, voi peleissä tapahtua yhtäkkiä jotain suurta, joka vaikuttaa pelin lopputulokseen. Siksi livevetojen teossa kannattaa olla tarkkana. Ensin ei tapahdu mitään erikoista ja yhtäkkiä jotain, mutta vedonlyöjät eivät ehdi reagoimaan siihen välttämättä kovin nopeasti. Nappaa silloin äkkiä jokin veto, jossa on hyvä kerroin ja hyvät saumat siihen, että voitat.

Haluamme vielä lopuksi muistuttaa, että lajia on hyvä seurata tarkoin. Saat myös hyviä vinkkejä sivustoilta, joissa niitä tarjotaan joko ilmaiseksi tai maksun kautta. Tästä lajista pitää tietää paljon, jotta vetojen teko onnistuisi erinomaisen hyvin. Ja varsinkin jos teet livevetoja, niitä kannattaa seurata suoran lähetyksen kautta, johon jo kerroimme hyvän syynkin. Hyödynnä nämä snooker vedonlyönti vihjeet ja tulet tässä vetomuodossa hyväksi!

UKK

Voi tehdä. Ne ovat ehkä lajin suosituimpia vetoja.

Kyllä näkee. Niitä näkee esimerkiksi televisiosta ja live stream -lähetyksistä.

Tunnetuimmat arvokisat snookerista ovat UK Championship, Snookerin MM-kisat, ja The Masters.

Niitä kannattaa tehdä vain taatusti turvallisissa paikoissa. Meillä on omat vedonlyöntisivustot, joita suosittelemme.

Muita suosittuja urheilulajeja
open
Top