Meidän tiimimme etsii sinulle parhaat vedonlyöntipaikat

Meillä on tiimi, joka tietää vedonlyöntien tekemisestä paljon tärkeitä asioita. Siksi me voimme arvostella vedonlyöntiä tarjoavia sivustoja tarkoin, jonka jälkeen esittelemme niistä parhaimmat myös sinulle. Teemme itsekin vetoja näillä sivustoilla, joten tiedämme myös, että miten kaikki oikeasti toimii eikä vain teoreettisesti.

Vedonlyönti on tullut meille tutuksi jo monien vuosien ajalta, osalle jo ennen kuin vedonlyöntipaikat siirtyivät nettiin. Tutustumme jokaiseen vedonlyöntisivustoon myös mobiililaitteilla, jotta tiedät, että miten vetojen tekeminen onnistuu siellä missä sinä vain haluat niitä tehdä. Tässä alla esittelemme vielä sinulle, keitä me kaikki olemme.

teemu - vedonlyöntisivustot.net
Teemu
Premier League Champions League
Lee más
tiina - vedonlyöntisivustot.net
Tiina
WTA Serie A
Lee más
leena - vedonlyöntisivustot.net
Leena
Champions League La Liga
Lee más
antti - vedonlyöntisivustot.net
Antti
US Open FA Cup
Lee más
minttu - vedonlyöntisivustot.net
Minttu
Premier League Champions League
Lee más

Teemu

Olen tämän tiimin pomo, ja ennen kuin annan luvan, kukaan tiimistämme ei voi aloittaa vedonlyöntisivuston testaamista. Minä nimittäin tarkistan ensin, että sivusto on taatusti turvallinen ja luotettava, jotta sen testaamista kannattaa edes kunnolla aloittaa. Olen tietoturvallisuusasiantuntija ja siksi paras vaihtoehto tähän tehtävään. Löydän nopeasti kaikki sivuston turvallisuuteen liittyvät aukot.

Jos sivustolla ovat kaikki sellaiset aukot tukittuna, ja pelaajien turvallisuus on taattu, pääsevät muut tiimin jäsenet tehtäviensä kimppuun. Nyt tehtävänä on esittäytyä teille, joten annan seuraavaksi puheenvuoron Tiinalle. Ainiin, haluan vielä kertoa, että seuraan jalkapallon Bundesliigaa, ja olen muutaman kerran päässyt Allianz Areenalle katsomaan Bayern Münchenin otteluita. Viimeisimmän matkan sinne kustansin voittamillani vedonlyöntivoitoilla. Mutta nyt päästän Tiinan ääneen!


Tiina

Hei, olen Tiina, ja teen meidän tiimistämme ylivoimaisesti eniten urheiluvetoja. Siksi olen yleensä ensimmäisenä testaamassa meille uutta vedonlyöntisivustoa, heti kun Teemu näyttää sille vihreää valoa. Tehtävä on minulle mieluinen, koska pääsen heti tutustumaan siihen millaisia vetoja sivustolla voi tehdä. Jotta voisin tehdä niitä itsekin, teen sivustoille myös talletuksia, jolloin voin samalla arvioida myös niiden maksutapojen tarjontaa. Minulla ei ole urheilussa mitään lempilajia, koska pidän kaikesta urheilusta. Mutta jos sivustolla on tarjolla jotain erikoisia vetokohteita, niitä kokeilen heti. Olen voittanut vedoillani kerran yli 5000 euron voiton!


Leena

Minä olen tarkka, joten tehtäväni liittyen vedonlyöntisivuston arviontiin sopii hyvin. Käyn aina läpi tarkoin koko sivuston, ja etsin sieltä mahdollisia pieniäkin virheitä ja puutteita, joita muut tiimistämme eivät ole vielä löytäneet. Joskus voin löytää käännösvirheitä tai kirjoitusvirheitä, mutta myös muita puutteita.

Tehtäväni on myös arvioida sivustojen asiakaspalvelua, esimerkiksi miten hyvin sieltä tarjotaan apua erilaisiin ongelmiin. Pidän lajeista, joita pelataan paljon täällä Suomessa. Jääkiekkoa seuraan eniten, ja siihen liittyen saatan joskus tehdä myös vetoja. Veikkasin esimerkiksi SM-liigakauden 2017–2018 voittajaksi Oulun Kärppiä, jolla kuittasin kauden päätteeksi yli 200 euron voiton!


Antti

Minä pidän siitä, että vetoja voi tehdä jonkin edun kautta. Siksi tätä tehtävää taidettiin minulle tarjotakin. Minä testaan vedonlyöntisivustojen etutarjontaa. Kokeilen aina hyödyntää niitä itsekin, jolloin käyn ensin kaikki etuun liittyvät ehdot läpi. Niistä kerron myös teille eli millaisia etuja voitte saada vetojen tekoa varten, ja mitä ehtoja niiden mukana tulee.

Koska pääsen usein tutustumaan itselleni uusiin pelisivustoihin, saan käyttää niissä ensimmäisenä tervetulotarjouksia, joita käytän mielelläni vedonlyöntien tekoon. Teen yleensä vetoja aika pienillä summilla, mutta on niilläkin tullut välillä ihan mukavan suuria kymmenien eurojen voittoja. Lempilajini on Tennis, jota pelaan itsekin.


Minttu

Minun tehtäväni koota ylös kaikki tärkeät asiat liittyen arviointikohteenamme olevaan vedonlyöntisivustoon. Käyn jokaisen tiimimme jäsenen kanssa heidän tehtäviinsä liittyvät asiat, ja samalla kirjaan niitä ylös. Toki testaan itsekin jokaisen sivuston, jotta tiedän mistä kaikessa on kyse. Minulla on kunnia saada jokainen arvostelu päätökseen, koska minä kirjoitan lopullisen arvostelun.

Minäkin lyön vetoa, jotta tiedän mistä niissä on kyse. Harrastan itse montaa eri urheilulajia, joita seuraan myös paljon. Tiedän siten paljon eri lajeista ja teen myös vetoja liittyen moneen eri lajiin. Tietämyksestäni on ollut paljon apua vedonlyöntien onnistumisessa. Olen kerran voittanut niin suuren voiton, jolla saatoin auttaa monia paikallisia junioriseuroja heidän toiminnassaan.

open
Top