Rizk mobiilin arvostelu vetotarjonnasta, mobiilisovelluksesta ja eduista

Rizk ei tällä hetkellä ota vastaan suomalaisten pelaajien rekisteröitymisiä!
Suosittelemme luomaan tilin sivustolle:

Rizk app on mobiilisovellus, jonka avulla pääset tekemään vetoja siellä missä haluat. Voit käyttää Rizk -sivustoa myös mobiilisivujen kautta. Me kerromme näistä vaihtoehdoista sinulle nyt kaiken mahdollisen. Kun seuraavan kerran haluat tehdä urheiluvetoja, muista mitä kaikkea olemme tässä sinulle kertoneet. Tiedät silloin missä niitä kannattaa tehdä ja millä tavoilla se onnistuu.

Näytä enemmän

Esittelemme myös miten sovellus ladataan ja kuinka helppoa sitä on käyttää. Kerromme millaisiin laitteisiin sen voi asentaa sekä millaisia etuja ja bonuksia on tarjolla, kun tekee vetoja mobiilina. Vetojen teko tulee olemaan entistä mukavampaa ja helpompaa, kun luet koko Rizk mobiilin arvostelu -kertomuksemme.

Näytä vähemmän
Rizk Aloitussivu
Rizk
1.0
  • Paljon vetoja
  • Suomenkielinen
  • Ilmainen sovellus
Säätely
*Ehdot ovat voimassa! 18+

Rizk sovellus on mobiilivetojen tekijöiden mieleen

Kun haluamme tehdä mobiilivetoja, teemme niitä joko Rizk app -sovelluksessa tai menemme tekemään niitä suoraan mobiililaitteessamme olevan nettiselaimen kautta. Näistä kumpikin toimii erittäin hyvänä vaihtoehtona. Pidämme vertailusta, joten haluamme tässä kertoa miten samanlaisia ja mitä eroja on siinä, että millä laitteellä tässä paikassa tekee vetoja. Kaikki tavat ovat hyviä, mutta ehkä joskus jokin niistä on jossakin tilanteessa paras. Siksi vertailusta on aina paljon apua. Rizk sovellus on erinomainen, kun kyseessä ovat mobiilina tehtävät vedot.

Tietokoneversiossa nähdään näytöllä vähän enemmän asioita, joka on todella hyvä asia. Silloin näyttökin on yleensä aika iso ja edessä ei ole liikaa kohtia. Kun mennään paikan päälle mobiililaitteella, edessä on vähemmän asioita, mutta muiden asioiden ääreen pääsee helposti ja nopeasti. Se johtuu esimerkiksi siitä, että kyseessä on selkeä Rizk mobile -sivusto. Mutta kun selailee sivua alaspäin, kaikki tarvittava tulee vähitellen esille. Tämä on hyvä keino, kun kyseessä on pieni näyttö. Monia muitakin eroja löytyy tähän liittyen, josta voisimme jatkaa. Ne liittyvät päälinkkeihin.

Päälinkit ovat mobiiliversiossa eri paikassa kuin tietokoneversiossa, jossa ne ovat vasemmalla yläosassa. Mobiiliversiossa ja sovelluksessa ne ovat alhaalla, joka on erittäin hyvä paikka. Mobiilina sivustoa käytetään pienien näyttöjen kautta siten, että niitä vielä pidetään kädessä. Siitä on silloin helppoa nähdä ja klikata päälinkkejä. Niitä on esillä muutama, mutta niitä saa esille lisää, kun avaa alla olevan valikon auki. Alla näkyy myös vetokuponki, jonka saa myös piilotettua, jos sitä ei joka hetki tarvitse käyttää.

Rizk mobile app

Vetokuponki on tietokoneversiossa eri kohdassa eli oikeassa reunassa. Paikka on isoille näytöille hyvä, mutta ei pienille, jotka vielä usein ovat korkeampia kuin leveämpiä, jolloin kuponkin veisi sivussa liikaa tilaa.

Lataa Rizk iOS app

Jos laitteesi on iOS -laite, voi asentaa laitteeseesi sovelluksen, joka nopeuttaa vetojenteon aloittamista. Silloin mennään App Store -kauppaan. Sieltä löytyy iPhone-sovellus, joka asennetaan sivustolta. Rizk app on hyvä vaihtoehto, jos haluat seuraavilla kerroilla päästä vetojen ääreen todella nopeasti. Rizk mobile app -asennus aloitetaan sillä, että ladataan laitteeseen sovelluspaketti.

Sen jälkeen olet hetkessä jos siinä tilanteessa, että voit asentaa tuon paketin laitteeseesi. Kun se on tehty, on aika aloittaa vetojen teko. Me pidämme paljon tästä iPhone -sovelluksesta. Siihen löytyy kolme pääsyytä, että Rizk iPhone sovellus on meidän mieleemme:

  • Helppokäyttöisyys
  • Oma mobiilietu
  • Suomenkielisyys

Rizk iOS App on todella helppokäyttöinen. Se on sitä jo asennusvaiheessa, mutta myös silloin, kun sovellusta pääsee asennuksen jälkeen käyttämään. Me pidämme myös siitä, että iPhone-sovelluksessa voi hyödyntää sivuston antaman tervetuloedun. Kerromme mobiilibonuksista lisää vähän alempana, joten ei tästä tässä sen enempää. Kolmas tässä sovelluksessa oleva hyvä asia on se, että se on suomenkielinen. Se on sitä myös tietokoneversiossa, mutta myös sovelluskin on täysin suomenkielinen.

Rizk
Rizk iOS app

Lataa Rizk Android App

Jos mobiilaitteesi on Android, voit selaimen sijaan mennän tekemään vetoja toisella tavalla. Se on ihan yhtä hyvä tapa kuin selainkin, mutta meidän mielestämme siinä on muutama sellainen asia, jonka takia tästä toistakin vaihtoehtoa kannattaa ajatella. Se on tietysti se, että asennat laitteeseesi sovelluksen, kuten kerroimme juuri iOS-laitteidenkin kohdalla.

Rizk Android app -sovellus asentuu nopeasti ja jokainen osaa sen kyllä. Haluamme kertoa tässä kuitenkin muutaman neuvon, jolloin saat tehtyä asennuksen varmasti mahdollisimman vaivattomasti. Koska tämä Rizk Android sovellus asennetaan Play -kaupan sijaan suoraan sivustolta, saatat ehkä joutua ensin tekemääna asetuksiin muutoksen, jotta asennus onnistuu.

Kirjaudu ensin mobiililaitteesi kautta Rizk -sivustolle. Sen jälkeen voit alkaa lataamaan siellä olevaa Android-sovellusta. Jos tässä vaiheessa laitteesi antaa ilmoituksen, että lataaminen ei onnistu ilman asetuksten tekoa, saat siinä samalla suoran linkin asetuksiin. Anna siellä tälle sovellukselle lupa asentua. Sen jälkeen jatka sovelluksen lataamista. Kun se on tehty, voit asentaa latauspaketin laitteeseesi. Nyt kaikki onkin jo tehty ja voit aloittaa sovelluksen käyttämisen. Meidän mielestämme on kolme sellaista asiaa, joiden takia tämä sovellus on erittäin hyvä:

  • Ilmainen
  • Selkeäkäyttöinen
  • Kattava valikoima vetoja

Tämä Rizk mobiilisovellus asentuu täysin ilmaiseksi, joka on varmasti monien muiden kuin meidänkin mielestä todella hyvä asia. Sen jälkeen, kun asennus on tehty, tulee heti seuraava meidän mielestämme hyvä asia. Se on sitä taatusti muidenkin mielestä eli se, että tämän sovelluksen käyttö on erittäin helppoa. Se on selkeäkäyttöinen, joten kaikki asiat löytyvät nopeasti eikä mikään jää löytämättä. Kolmas hyvä asia on se, että vetoja on tarjolla todella hyvä määrä. Siellä on niin paljon valinnan varaa, ett jokainen löytää varmasti ne vedot, joita etsii.

Rizk
Rizk Android app

Bonuksia ja monia muita etuja

Rizk mobile

Bonuksiakin on toki tarjolla ja muita etuja. Ja niitä on myös silloin, kun Rizk app on se, millä tänne paikkaan saavutaan. Esittelemme tässä millaisia bonuksia ja etuja on hyödynnettävissä, kun paikassa on mobiililaitteen kautta. Tässä paikassahan on tarjolla aina todella paljon etuja. Sitä voimme sanoa myös mobiilikäyttäjille. Vaikka laite on yleensä pieni, kun kyseessä on mobiilaite, ei etujen tarjonta ole pieni. Kuten jo iOS-kohdassa kerroimme, osa eduista on tarjolla sovellusten käyttäjille.

Kun teet vetoja iOS-sovelluksen kautta, on sinulle tarjolla tervetuloetu, jonka voit käyttää iOS-mobiilikäyttäjänäkin. Se tarkoittaa sitä, että voit lunastaa sen tervetuliaisbonuksen vain iPhone-sovelluksessa. Mutta etu on oikeastaan sama kuin muillakin laitteilla, vaikka siitä mainintaan tämän iOS-sovelluksen kohdalla erikseen.

Monet muut edut taas ovat samoja kuin tietokonekäyttäjille. Et jää siten paitsi etujen saamisesta, vaikka tekisitkin kaikki vetosi mobiilisovelluksen kautta. Kun haluat jonkin edun, sellainen on aika varmasti tarjolla. Kannattaa käydä välillä katsomassa, mitä siellä on juuri sillä hetkellä tarjolla, kun on aikaa hyödyntää vetoihin liittyviä etuja. Mekin teemme niin usein ja olemme saaneet jo monta mukavaa etua vetojen teon tueksi.

Yhteenvetoa

Meistä Rizk app on erittäin hyvä sovellus. Jos haluaa päästä vetojen ääreen nopeasti ja tekee sen vielä aika usein, tämä sovellus nopeuttaa vetojenteon aloittamista. Kun sen on yhden kerran asentanut laitteeseensa, sen jälkeen sen voi vain klikata auki ja aloittaa vedonlyönnin. Eipä tuota voisi enää tuon helpommin ja nopeammin tehdä. Pidämme siitä, että vetoja on tarjolla paljon eikä eduistakaan puutu mikään. Me tulemme tekemään täällä vielä paljon vetoja, joten voimme suositella tätä kaikille muillekin. Ei muuta kuin kokeilemaan miltä se itsestä tuntuu. Sen voi tehdä sillä tavalla, joka tuntuu itselle parhaimmalta, varsinkin jos laite on Android.

UKK

Kyllä on. Se on erittäin luotettava, joten voit asentaa sen laitteeseesi huoletta.

Voit ladata sovelluksen laitteeseesi, jossa on joko iOS- tai Androidjärjestelmä. Eli oikeastaan lähes kaikki mobiililaitteet kelpaavat.

Kyllä on. Se sisältää täysin suomenkielistä tekstiä, kuten paikan tietokoneversiokin.

Sovellus ladataan suoraan Rizk-sivustolta. Se on sinulle täysin ilmaista.

Kyllä on. Saat tehtyä ensinnäkin latauksen nopeasti ja helposti. Myös asennus on helppoa.

open
Top