ZulaBet arvostelu

ZulaBet on paikka, jossa sinun kannattaa tehdä vetoja. Me kerromme vielä tarkemmin, että minkä syiden takia ehdotamme tekemään niitä juuri tällä vedonlyöntisivustolla.

Näytä enemmän

Olemme itsekin tämän paikan vedonlyöjiä, joten tiedämme mistä me puhumme. Esittelemme ZulaBet sivuston vetotarjonnan, etutarjonnan sekä kaiken muun tarjonnan, joista haluat tietää ennen kuin aloitat vetojen teon. Aloitetaan ensin siitä, kuinka pääset tekemään vetoja ja sitä varten tarvittavia talletuksia. Tulet pian huomaamaan, että tässä paikassa kaikkea on ainakin tarjolla tarpeeksi. ZulaBet kokemuksia ei kannata jättää välistä!

Näytä vähemmän
Tervetuliaisbonus: 200 €
LUNASTA BONUS
  • Paljon bonuksia
  • Kattava vetovalikoima
  • 24/7-asiakastuki
Säätely
  • Maksutavat:
*Ehdot ovat voimassa! 18+
Bonus: 4.8
Kotiutukset: 4.5
Talletukset: 5
Maksut: 5
Mobiilisovellus: 4.6
Käytettävyys: 4

ZulaBet ei vaadi rekisteröintiä

Tässä ihan alussa haluamme kertoa tästä ensimmäisestä asiasta, joka sinun on tehtävä, jotta voit aloittaa ZulaBet -vetojen teon. Voit rekisteröityä jäseneksi eli täyttää ensin kaksi lomaketta. Jos haluat jättää tuon vaiheen välistä, sekin onnistuu. Nimittäin voit myös kirjautua sisään samalla kun teet nopean talletuksen. Silloin kirjautuminen suoritetaan verkkopankkitunnuksilla. Emme tässä kerro sen enempää tuosta talletuksesta, joka tehdään kirjautumisen yhteydessä. Esittelemme kaikki talletuksiin liittyvät asiat seuraavassa kohdassa. Mutta nyt on hetki, kun kerromme, miten sivustolle rekisteröityminen tapahtuu, jos sellaisen haluat suorittaa.

ZulaBet suomi -rekisteröinti aloitetaan täyttämällä ensimmäinen lomake kahdesta lomakkeesta. Ensimmäiseen lomakkeeseen täytetään nämä tiedot: sähköposti, tunnus, salasana ja mahdollinen kampanjakoodi, jos olet sellaisen saanut jo tässä vaiheessa käyttöösi. Alla on neljä kohtaa, jotka voit vielä rastia. Kolme pitää rastia, että pääset eteenpäin. Niissä ilmoitat, että et ole poliittinen henkilö, olet yli 18-vuotias, lukenut säännöt ja ehdot sekä hyväksyt tietosuojaperiaatteet. Vapaaehtoinen kohta rastitaan, jos halutaan saada sivustolta postia, joka koskee esimerkiksi bonuksia ja tarjouksia. Nyt voit klikata alla olevaa kohtaa ”seuraava askel”.

Seuraava askel on toinen ja viimeinen askel ennen kuin rekisteröinti on suoritettu. Siinä saat eteesi lomakkeen, johon täytetään nämä tiedot: nimi, sukunimi, syntymäpäivä, maa, valuutta, postinumero, kaupunki, osoite ja puhelinnumero. Rasti vielä, että oletko mies vai nainen. Sen jälkeen kaikki on kirjoitettu tai valittu.

Klikkaa nyt alla olevaa kohtaa ”Rekisteröidy nyt” ja rekisteröinti on suoritettu. Tämäkin käy aika nopeasti, joten verkkotunnuksilla kirjautumista ei kannata valita ainakaan sen takia, että sinulle ei ole aikaa rekisteröityä. Rekisteröinti voi tuoda jotain etuakin esimerkiksi sen, että saat käyttöösi useamman maksutavan. Seuraavassa kohdassa kerrommekin sopivasti ZulaBet sivuston maksutavoista, joten nyt eteenpäin.

ZulaBet kotiutus ja talletus

Talletukset ja kotiutukset
Zulabet

ZulaBet vedonlyönti vaatii tietysti ensin sen, että teet talletuksen. Jos käytät nopeaa kirjautumista, kaikki rahat siirretään suoraan verkkopankin ja sivuston välillä. Mutta jos haluat käyttää jotain muuta maksutapaa, silloin sinun täytyy rekisteröityä. Se antaa sinulle vaihtoehdoksi monta eri maksutapaa, joita ovat Visa, Mastercard, Skrill, paysafecard, NETELLER, ecoPayz ja Trustly. Rahat siirretään euroina. Voit käyttää näistä maksutavoista osaa myös nostoissa. ZulaBet kotiutus onnistuu siten maksutavoilla Visa, Skrill, NETELLER ja Trustly sekä tietysti verkkopankki. Minimitalletuksen määrä on 20 euroa. Minkä tahansa näistä valitset, saat talletukseen hyvät ohjeet, sen mukaan mikä talletustapa on.

Kun haluat tehdä nopean talletuksen, sekin vaatii ehkä mielestäsi esittelyä. Silloin pääset ensin valitsemaan summan, jonka haluat tallettaa. Esillä on jo valmiita summia, joista voit valita nopeasti jonkin, jos siinä on jokin sopiva summa. Voit toki täyttää summakohdan itsekin, jos vaihtoehtoa ei löydy valmiista kohdasta. Tämän jälkeen sinun pitää valita eri pankkien listalta oma pankkisi. Se voi olla esimerkiksi Osuuspankki, Nordea tai Aktia. Listalla ovat kaikki vaihtoehdot kaikista suomalaisten käyttämistä pankeista. Kun pankki on valittu, on aika kirjautua sisään. Käytä silloin verkkopankkitunnuksia. Heti kun olet kirjautunut, olet myös suorittanut talletuksen.

ZulaBet bonus

Tervetulobonus
Zulabet

Tätäkin aihetta on mukava sinulle esitellä. Aiheena ovat ZulaBet -sivuston edut, joita on todella paljon. Kun haluat tietää mitä kaikkea on juuri tällä hetkellä jaossa, mene katsomaan sivuston kampanjaluetteloa. Luettelo on aina todella täynnä. Ja niistä me nyt sinulle kerromme. Aloitetaan ensin siitä, että mitä tulet saamaan uutena jäsenenä.

Etujen jako alkaa siitä, kun teet ensimmäisen talletuksen. Saat silloin ensitalletusbonuksen, joka on 100 % bonus 200 euroon asti. Saat sen minimissään 20 euron talletuksella. Bonus pitää kierrättää 5 kertaa ennen kuin voit nostaa voittoja. Se pitää tehdä kertoimella, joka on vähintään 1,5. Kierrätykseen ei lasketa mukaan kaikenlaisia vetotyyppejä. Sellaiset vetotyypit esitellään edun ehdoissa erikseen, joten tuo lista kannattaa katsoa läpi ennen kuin aloitat kierrättämisen.

Monet muut ZulaBet sivuston edut ovat sellaisia, jotka ovat voimassa vain tietyn ajan. Niitä meidän ei kannata esitellä kovin tarkoin, koska etuvalikoima on voinut muuttua jo tässä vaiheessa, kun sinä luet tätä. Mutta jotain voimme niistä kertoa. Tarjolla voi olla esimerkiksi joihinkin kisoihin liittyviä etuja, kuten vaikka jalkapallon MM-kisoihin. Etu voi olla sellainen, jossa saa ilmaisvetoja vaikkapa 10 eurolla. Etu voi liittyä myös yhdistelmävetojen tekoon. ZulaBet jakaa etuja myös liittyen virtuaaliseen urheiluun. Tässä välissä haluamme kertoa, että ZulaBet bonuskoodi on harvinainen, joten saat nämä edut aika varmasti ilman koodin käyttöä. ZulaBet casino vaatii myöskin harvoin sellaista.

Tarjolla on myös viikoittaisia bonuksia, joissa saat 50 % bonuksen 500 euroon asti. Etujen tarjonta on erittäin suuri, joten sinun kannattaa mennä sinne itse katsomaan mitä kaikkea on nyt tarjolla. Pysy kuitenkin vielä meidän seurassamme, koska meillä on vielä paljon kerrottavaa tästä vedonlyöntipaikasta. Seuraavaksi neuvomme, että miten täällä tehdään vetoja ja millaiset valikoimat vedoista löytyy.

ZulaBet vedonlyönti

ZulaBet -vedonlyönti tarjoaa sinulle todella suuren vetovalikoiman. Emme kerro tässä vielä mitä lajeja on tarjolla, koska niiden esittely tulee tämän jälkeen. Kerromme, että millaisia vetotyyppejä täällä on ja miten vetoja ensinnäkin tehdään. Samalla kerromme, että miten vedot on järjestetty esille. Tämän jälkeen on vasta aika kertoa lajeista ja niiden vedoista. Aloitetaan vaikka siitä, millaisia vetotyyppejä tässä paikassa on.

Kun menet sivuston vetotarjontasivulle, näet vasemmassa reunassa suosituimmat liigat ja sen alla kaikki lajit. Lajien perässä on kätevästi esillä niiden vetokohteiden sen hetkinen määrä. Keskellä sivua on esillä se mitä on livenä nyt. Livevedoista emme kerro tässä tuon enempää, koska niistäkin kerromme paljon lisää alempana. Vetotyyppejä on monenlaisia, joita ovat esimerkiksi tasoitusvedot, yli-/alle -vedon, parilliset/parittoman -vedot sekä tietysti voittajavedot, jotka ovat suosituimpia vetoja ja ovat sitä varmasti myös suomalaisten keskuudessa.

Kun teet vetoja, aloita siitä, että klikkaat ensimmäistä haluamaasi vetoa. Sen jälkeen näet vedon vetokupongilla, joka sijaitsee oikeassa reunassa. Kun valitset lisää vetoja, näet nekin sen jälkeen samassa kupongissa. Kupongissa on näkyvillä myös sen hetkinen hinta ja panos. Kun ne ovat sopivat ja vetoja on sopiva määrä, voit klikata alla olevaa kohtaa Aseta veto. Sen jälkeen pääset maksamaan vedon ja veto on tehty. Nyt on aika jännittää, että osuivatko vedot oikein. Ja voisi olla meidän aikamme siirtyä seuraavaan kohtaan, jossa kerromme lajeista, joista vetoja voi tehdä.

ZulaBet tarjoaa lajeja laidasta laitaan ja myös e-lajeja

Nyt vihdoin tässä ne lajit, joista voi tehdä ZulaBet -sivustolla vetoja. Näet lajit vasemmalla suosituimpien liigojen alla. Ne eivät ole aakkosjärjestyksessä, vaan taitavat olla suosituimpien mukaisessa järjestyksessä. Ensin on jalkapallo, joka on ainakin suosituin. Jalkapallosta löytyy paljon kohteita, joiden määrä on ainakin yli 999 kappaletta. Jääkiekko taitaisi olla suomalaisten toinen suosikki. Siitäkin löytyy satoja kohteita. Tennis on myös suosittu laji ja siitäkin on tarjolla yleensä noin 200 kohdetta. Muita suosittuja lajeja ovat esimerkiksi koripallo, baseball ja pöytätennis.

Tarjolla on e-urheilua. Sekin taitaa kuulua suosituimpien lajien joukkoon. E-urheilukohteita on myös paljon. Yleensä niitä on reilusti yli sata kappaletta. Myös virtuaalinen urheilu tarjoaa kohteita. Ne löytyvät ihan omalta sivultaan ehkä siksi, koska ne ovat niin erilaisia kuin muut lajit. Ne eivät koske oikeita otteluita, vaan niiden tulokset perustuvat tietynlaiseen simulaatioon otteluista. Jos lajista on tarjolla myös livevetoja, näet sen tiedon lajin perässä. Seuraavaksi kerrommekin livevedoista, joten voisimme jatkaa eteenpäin.

ZulaBet live vedonlyönti

ZulaBet on hyvä vaihtoehto myös silloin, kun haluat tehdä livevetoja. Kerroimme jo, että näet jokaisen lajin perässä, onko kyseisestä lajista tarjolla livevetoja. Näet livevetojen mahdollisuuksia myös monissa muissa kohdissa sivustoa. Näet esimerkiksi keskellä sivua heti ylimpänä seuraavat livevetokohteet. Livevedoille on myös oma sivukin. Klikkaa yllä olevaa linkkiä live-vedonlyönti ja pääset sivulle, jossa on vain livevetoja. ZulaBet live on silloin kokonaan edessäsi.

Voit seurata livevetokohteita myös itsekin livenä. Sinun ei tarvitse lähteä sitä varten mihinkään paikan päälle katsomaan otteluita, vaan liveseuraaminen onnistuu monilla muillakin tavoilla. Voit katsoa lähetyksiä televisiosta, jos sieltä sattuu tulemaan suoraa lähetystä otteluista. Mutta paljon varmempi keinokin löytyy. Se on se, että katsot otteluita live stream -lähetysten kautta. Sellainen onnistuu monen urheiluvedonlyönti sivuston kautta. Zula Bet live stream ei ole mahdollista, mutta ehkä vielä tulevaisuudessa pääset suoraan tämän sivuston kautta katsomaan livelähetyksiä.


ZulaBet mobile

Voit tehdä ZulaBet -vetoja myös mobiililaitteellasi. Se onnistuu todella helposti ja kätevästi. Mene vain mobiililaitteesi nettiselaimeen ja etsi siihen ZulaBet sivuston osoite. Eikö kuulostakin helpolta? Se kannattaa, koska mobiiliversio on todella hyvä. Sinun ei tarvitse asentaa ennen aloittamista mitään sovellusta, koska missään ei mainita, että esimerkiksi ZulaBet app pitäisi asentaa ennen aloittamista.

Pääset keräämään vetojasi vetokuponkiin ihan yhtä kätevästi kuin tietokoneellakin. Kirjautuminenkin onnistuu samalla tavalla tai siis kummallakin annetulla tavalla. ZulaBet Suomi sivusto on responsiivinen, joka tarkoittaa esimerkiksi sitä, että sivusto näyttää hyvältä, vaikka laitteesi näyttö olisi kuinka pikkuruisen pieni. Se muuntuu aina jokaiseen näyttöön sopivaksi. Saat mobiilina myös etuja. Tarjonta on sama kuin tietokoneversiossa. Saat myös yhteyden asiakastukeen sekä tehtyä talletuksia ja nostoja. Eli mitään ei puutu ja voit käyttää tätä versiota halutessasi, vaikka jokaisella vierailukerralla.


ZulaBet Suomi sivusto

Tässä välissä on kunnon kehujen paikka. ZulaBet on ne ansainnut. ZulaBetin sivusto on nimittäin erittäin selkeä ja moderni. Kaikki toimii nopeasti ja sujuvasti. Saat huomata sen heti alusta lähtien. Vaikka saavut ZulaBet sivustolle ensimmäisen kerran, et eksy, vaikka kaikki on vielä uutta. Löydät kaiken silloinkin nopeasti. Lajit ovat hyvässä järjestyksessä ja livevedot eriteltynä selkeyden takia myös omaan paikkaan. Näin on myös virtuaalisten vetojen kohdalla. Nyt voimme jatkaa seuraavaan kohtaan, kun olemme saaneet tehdä tämän välikehun.

ZulaBet on turvallinen vedonlyöntipaikka

Lisenssistä emme olekaan vielä tässä arvostelussa maininneet ollenkaan. Se asia on myös kunnossa ja olemme sen tarkistaneet jo ennen kuin olemme itse aloittaneet ZulaBet -sivuston vedonlyöjinä. Lisenssi on varmasti sinullekin mieluinen. Sen on myöntänyt Maltan peliviranomainen. Sen saa, jos kaikki vaaditut asiat liittyen turvallisuuteen ja luotettavuuteen ovat kunnossa. Yksi niistä on se, että SSL-salaus pitää olla käytössä ja sehän tietysti täällä on. Se tarkoittaa mm. sitä, että voit luovuttaa tietojasi suojatussa ympäristössä.

ZulaBet tekee yhteistyötä myös monien muiden tahojen kanssa. Sellainen on esimerkiksi eCOGRA. Löydät ZulaBet sivustolta linkkejä myös muille sivustoille, josta voit saada esimerkiksi apua. Sellainen paikka on esimerkiksi BeGambleAware.


ZulaBet asiakaspalvelu

Jos tarvitset apua, kannattaa kääntyä ZulaBet -asiakastuen puoleen. Klikkaa silloin esimerkiksi oikeassa alalaidassa olevaa puhekuplan kuvaa. Silloin saat auki live-chatin. Ennen kuin yhteys ZulaBet asiakaspalvelu -paikkaan aukeaa, pitää sinun ilmoittaa oma nimesi ja käyttäjätunnuksesi. Samalla pääset valitsemaan minkä maan asiakastukea haluat. Siellä on myös meille suomalaisille oma valinta.

Live-chat on käytössä 24/7. Voit lähettää asiakastukeen myös sähköpostia. Siihen luvataan vastata 45 minuutin kuluessa postin lähettämisestä, joten tuokin yhteydenotto toimii nopeasti. Tarjolla on myös UKK-osio sekä tietysti paljon muuta tietoa siellä täällä ZulaBet sivustoa, josta voit löytää vastauksia suoraan ilman yhteydenottoa asiakastukeen.

Nimi
Romix Limited
Toimisto
The Phoenix Business Center, Triq il-Ferrovija, c/w Triq Regjonali, c/w Triq Il-Blata L-Kahla, Santa Venera, Malta
Perustettu
2019
Lisenssi
MGA/B2C/486/2018
Puhelin
-
Sähköposti
support@zulabet.com
Yhteydenottolomake
-
Live Chat:
Kyllä

ZulaBet kokemuksia - yhteenveto

ZulaBet on nyt esitelty. Toivottavasti sait tietää kaiken, jonka halusit. Me haluamme vielä kertoa, mistä me pidämme tässä paikassa erityisen paljon. Pidämme siitä, kuinka moderni ja selkeä tämä paikka on. Siksi sieltä on helppoa löytää esimerkiksi etsimänsä vetokohteet. Sekin on tietysti erittäin mukavaa, että etuja on niin paljon. Määrä on suurimpia mitä olemme koskaan vedonlyönnin sivustolla nähneet. Nyt päästämme sinut jo kokeilemaan paikan vetoja. Toivottavasti ne onnistuvat avullamme hyvin ja vielä kun saisit hyviä voittoja!

UKK

Kyllä on. Siitä voi kiittää Maltan lisenssiä.

Sivusto on perustettu vuonna 2019.

Kyllä saadaan. Bonuksia ja etuja on todella paljon.

Lajeja on niin paljon, että emme voi tässä esitellä jokaista. Mutta tarjolla on mm. vetoja lajeista: jalkapallo, jääkiekko, koripallo ja tennis.

Kyllä on. Pääset tekemään monenlaisia e-urheiluun liittyviä vetoja.

Muut arvostelut
Zulabet
open
Top