Moniveto on jännittävä vetomuoto – Lue mitä kaikkea siitä on syytä tietää

Moniveto on tulosvetoa, jossa tehdään vetoja enemmän kuin vain yhdestä ottelusta. Kerromme nyt sinulle näistä vedoista kaiken tarvittavan. Me olemme tehneet paljon monivetoja, joten tiedämme mistä puhumme. Pian sinäkin osaa tehdä näitä vetoja, kun kerromme, miten niitä tehdään ja miten niissä ennen kaikkea voi voittaa.

Jos nämä vedot ovat jo tuttuja, kannattaa silti lukea tämä, koska tässä voi tulla sinullekin jotain uutta. Esittelemme näitä vetoja myös muutamalla esimerkillä ja kerromme millaisia vinkkejä näitä vetoja tehdessä kannattaa hyödyntää, jotta vedot onnistuvat mahdollisimman hyvin. Nyt ensimmäisessä kohdassa kerromme, että mitä monivedolla oikein tarkoitetaan. Siirrytään siten nyt ensimmäiseen kohtaan.

Parhaat vedonvälittäjät, joilla moniveto on tarjolla

# Vedonlyöntisivustoa Bonus* Voitto Mobiili Luokitus ulos
1
Bono:
100 €
Voitto:
94.97%
Mobiili:
5.0
Vieraile nytTonyBet Arvostelu
2
Bono:
50 €
Voitto:
94.87%
Mobiili:
5.0
Vieraile nytLV BET Arvostelu
3
Bono:
200 €
Voitto:
96.94%
Mobiili:
5.0
Vieraile nytFEZbet Arvostelu
4
Bono:
200 €
Voitto:
97.14%
Mobiili:
4.9
Vieraile nytRabona Arvostelu
5
Bono:
200 €
Voitto:
98.14%
Mobiili:
4.8
Vieraile nytZulabet Arvostelu

Tätä moniveto tarkoittaa vedonlyönneissä

Jos tiedät mitä on tulosveto, tiedät mitä tämäkin vetotyyppi on. Tässä vain on mukana enemmän kuin yksi ottelu. Moniveto on sellainen nimitys, jota ei käytetä monessakaan paikassa, mutta tämä on näille vedoille se paras nimi, joten me käytämme siksi tässä sitä. Jos tulosvetokaan ei ole tuttu, niin kerromme tässä alusta lähtien, millaisista vedoista on kyse, kun tehdään monivetoja.

Monivedossa valitaan monta ottelua mukaan. Kuten tulosvedossa, pitää veikata, että montako maalia ottelun tai tässä tapauksessa ottelun joukkueet ottelussa saavat. Se on todella vaikeaa, kun kyse on vielä monesta ottelusta kerralla. Mutta samalla se tarkoittaa sitä, että vedon kertoimet tulevat olemaan suuria, koska jokainen ottelu nostaa niitä. Siksi hyvällä tuurilla voi voittaa näissä vedoissa suuria voittoja, joka varmasti kuulostaa todella hyvältä. Mutta lue vielä ennen näiden vetojen tekoa mitä muuta tärkeää sanottavaa meillä on monivedoista.

Näin moniveto antaa voittoja ja näin niitä tehdään

Kerroimme juuri, että monivedoissa voi voittaa suuria voittoja. Kun mukana on monen ottelun tulokset, voittokerroin voi nousta joskus todella suureksi. Nyt haluamme kertoa monivedon voitosta lisää. Samalla esittelemme, että kuinka näitä vetoja tehdään. Niiden teko ei ole kovin vaikeaa, mutta se on silti hyvä esitellä, koska emme tiedä kuinka paljon olet vetoja tätä ennen tehnyt. Tässäkin voi silloin tulla sinulle jotain uutta, joka on tärkeää tietää enne kuin teet monivetoja ensimmäisen kerran tai lisää.

Siinä vaiheessa, kun moniveto on jo tehty ja siihen liittyvät ottelut pelattu, näet moniveto tulokset esimerkiksi sieltä sivustolta, jossa olet vedot tehnyt. Samalla näet senkin, että oletko voittanut. Mutta ennen sitä on monta tehtävää, joista kerromme nyt ja ensin on hyvä tietää, mitä edes moniveto on.

Moniveto määritelmä

Kun haluat tehdä monivedon, siinä voi olla mukana esimerkiksi vain kaksi ottelua. Mutta voit silti valita mukaan monta eri vaihtoehtoa maaleista. Valitse esimerkiksi toiselle ottelun joukkueelle kolme eri maalitulosta ja toiselle kaksi. Mutta mitä enemmän otat maaleja mukaan, sitä enemmän veto tulee sinulle maksamaan. Näet maaleja valitessa koko ajan, että kuinka paljon veto sillä hetkellä maksaa. Voit toki ottaa osan pois, jos määrä tuntuu liian suurelta. Muistathan, että koskaan ei pidä laittaa vetoihin enemmän rahaa kuin mihin on varaa.

Näet yleensä monivedon kupongin jossakin kohti vedonlyöntisivuston oikeaa reunaa. Voit seurata siitä vedon hintaa ja sitä mitä olet siihen jo valinnut. Napsi mukaan maaleja eri otteluista ja maksa veto, kun kaikki näyttää sinulle sopivalta. Tämä ei ole tuon vaikeampaa. Voit joissakin paikoissa tehdä myös nopeita monivetoja, joissa sinulle valitaan valmiiksi maalit eli kaikki mitä vetoon tarvitset.

Sekin on mahdollista, ainakin joissakin paikoissa, että voit ostaa osuuden monivedosta, jonka joku on tehnyt jo valmiiksi. Hän on valinnut mitä monivetoon tulee mukaan ja antanut muille mahdollisuuden ostaa siitä osia. Jos tulee voitto, jokainen voittaa siitä sen osan verran, jonka siitä on ostanut. Jos olet ostanut esimerkiksi kymmenen osaan jaetusta vedosta yhden osan, voitat voittosummasta 10 %. Kerromme vielä voittojen yhteydessä voittoluokista ennen kuin siirrymme esittelemään monivedon esimerkin, jonka jälkeen osaat taatusti tehdä näitäkin vetoja.

Moniveto voittoluokat ovat tällaisia

Monivedossa on voittoluokkia, joista meidän hyvä kertoa sinulle. Jos kyseessä on normaali moniveto, on voittoluokkia vain yksi kappaletta. Silloin sinun on osuttava oikeaan jokaisessa kohteessa, joka on vedossa mukana, jotta voisit voittaa. Mutta niitä voi joissakin erikoisemmissa vedoissa olla enemmänkin ja siitäkin sinun on syytä tietää. Ja tämä on erittäin hyvä asia, että aina ei ole pakko osua jokaisen kohdalla oikein. Moniveto kerroin laskuri onneksi näyttää sinulle, että millaisia voittoja voit milläkin monivedolla saada.

Voit esimerkiksi tehdä monivetoja, joissa on kaksi voittoluokkaa. Silloin jos yksi otteluista ei osu oikein, voit saada pienemmän voiton. Ja jos kaikki osuvat oikein, saat tietysti suuremman voiton. Tässä ei ole kyse siitä, että mukana olisi vain kaksi ottelua. Niitä voi olla enemmänkin, mutta yksi niistä voi mennä väärin, mutta voitto tulee silti. Nyt seuraavaan kohtaan, jossa esittelemme esimerkin monivedoista. Samalla esittelemme, että miten moniveto kuponki tehdään.

Hyvät esimerkit ja ohjeet siitä kuinka näitä vetoja tehdään

Hyvät esimerkit opettavat sinulle hyvin sen, miten monivetoja tehdään. Jotain jo varmaan opit ylemmistä asioista, mutta nämä esimerkiksi opettavat sinulle sen viimeistään. Otetaan tähän esimerkkiin mukaan lajiksi jalkapallo, joka on monien suosikkilaji, kun he tekevät vetoja, kuten monivetoja. Tästä lajista on helppoa tehdä monivetoja, jos tuntee lajin. Suurin osa tuntee lajista ainakin tarvittavan, jotta voi aloittaa lajista tehtävien vetojen teon. Veikkaus moniveto onkin ehkä siksi yleisintä juuri tästä lajista.

Miten monivetoja tehdään?

Esimerkissä on kohteena ottelut, joita pelataan EM-kisoissa. Otteluissa pelaavat vastakkain Suomi ja Tanska, Italia ja Espanja sekä Saksa ja Ranska. Monivetoon on valittu Suomelle maaleja 2 ja 3, Tanskalle 1, Italialla 3, Espanjalle 1 ja 2, Saksalle 1, 2 ja 3 ja Ranskalle 2. Vaihtoehtoja on siten ensimmäisessä pelissä 2, toisessa 2 ja kolmannessa 3. Jos voittoluokkia on yksi, jokaisessa pelissä täytyy olla yksi vaihtoehdoista kokonaan oikein. Jos voittoluokkia on kaksi, voi yksi maali mennä pieleen. Silloinkin saat pienen voiton, josta jo ylempänä kerroimme.

Haluamme vielä esitellä, että miten moniveto tehdään. Saat eteesi kaikki monivedossa mukana olevat kohteen. Valitse sieltä jokaisen ottelun kohdalta kummankin ottelijan kohdalle ne maalimäärät, joista ajattelet yhden toteutuvan. Vain yksi maalimääristä on tietysti oikein, mutta mitä enemmän laitat maaleja mukaan, sitä todennäköisemmin voit voittaa. Mutta samalla panoksesi kasvaa.

Näet pelikupongista sen hetkisen kupongin hinnan ja sen mitä voit voittaa, jos voitto osuu kohdalle. Kun olet varma valinnastasi ja kupongin hintakin on sopiva, maksa kuponki. Eihän kuulosta vaikealta? Vaikein tehtävä on päätellä, että millaisia maalimääriä ottelussa tulee. Mukavin tehtävä on jännittää, että miten ottelussa käy. Siitä voisimmekin kertoa seuraavaksi, että miten pääset seuraamaan monivetojen kohteita suorana lähetyksenä.

Erilaisia tapoja seurata monivetoja livenä

Moniveto pitää sisällään monia eri urheilulajeja. Kun ottelu, josta olet tehnyt monivedon, alkaa, voit yleensä seurata sitä jonkin suoran lähetyksen kautta. Toki joskus voi olla tilaisuus päästä katsomaan ottelua ihan paikan päälle. Mutta onneksi on paljon muitakin keinoja seurata otteluita reaaliaikaisesti. Niistä kerromme nyt lisää, jotta tiedät, että mahdollisuuksia kyllä löytyy, kun niitä osaa etsiä.

Jos kuva ei ole tärkeä, voit toki kuunnella otteluita radion kautta, mutta monet haluavat myös nähdä kuvaa. Joistakin otteluista lähetetään suoria lähetyksiä eri televisiokanavilla. Kanavat voivat olla ilmaisia tai maksullisia. Koska moniveto pitää sisällään monta eri ottelua, on aika vaikea löytää niistä jokaisesta sellainen suora lähetys, joka löytyisi joltakin TV-kanavalta. Jotkin ottelut voidaan pelata jopa samaan aikaan, joten on vaikea seurata niitä yhtä aikaa televisiosta. Onneksi sellainen onnistuu ihan muulla tavalla, josta kerromme seuraavaksi.

Monivetoja livenä

Live stream on ehkä paras tapa seurata otteluiden suoria lähetyksiä. Näissä lähetyksissä on paljon etuja. Ensinnäkin niitä löytyy monista eri paikoista. Monilla vedonlyöntisivustoilla on tarjolla live stream -lähetyksiä. Ne ovat suoratoistolähetyksiä, joita lähetetään netin välityksellä. Voit seurata niitä esimerkiksi siellä paikassa, jossa monivedonkin teit. Se, että ottelusta on tarjolla lähetys, on usein ilmoitettu vedon perässä. Silloin tiedät jo etukäteen ennen vedon tekoa, että pääset katsomaan sen kohteena olevaa ottelua suorana lähetyksenä.

Live stream on yleensä ilmainen lähetys. Jossakin voidaan vaatia vain, että pelitilillä on vähän pelirahaa, jotta lähetys näkyy. Kyse voi olla vain yhdestä sentistä, joten sen jokainen voi varmasti hoitaa kuntoon. Sekin voidaan vaatia, että ennen lähetystä on pitänyt käyttää sivustolla vetoihin jotain esimerkiksi edellisen kahden viikon aikana. Mutta jos olet tehnyt esimerkiksi monivedon ottelusta, jonka haluat nähdä tämän lähetyksen kautta, tuo ehtohan hoituu jo sillä. On vielä yksi huomattava etu muihin lähetyksiin verrattuna. Voit nimittäin katsoa kätevästi montaa live stream -lähetystä yhtä aikaa, joka ei television kohdalla onnistu ainakaan kovin helposti.

Bonus: 100 €
5.0
TonyBet Arvostelu

*Ehdot ovat voimassa! 18+

Bonus: 50 €
5.0
LV BET Arvostelu

*Ehdot ovat voimassa! 18+

Bonus: 200 €
5.0
FEZbet Arvostelu

*Ehdot ovat voimassa! 18+

Tässä sinulle hyvät monivetovihjeet

Nyt kun tiedät monivedoista jo aika paljon, on hyvä aika kertoa, että millaisilla vinkeillä monivedoissa pärjää parhaiten. Tässä on meidän moniveto vihjeet, joilla pärjäät pitkälle näiden vetojen teossa. Ihan ensimmäisenä haluamme muistuttaa, että käytä vetoihin vain sen verran rahaa, joka ei aiheuta sinulle ongelmia, jos et voita. Tämä vinkki pätee ihan kaikenlaisten vetojen tekoon. Tämäkin pätee kaikkiin, että käytä vetojen suunnitteluun ja tekoon aikaasi vain verran, että sen takia eivät jää mitkään tärkeät asiat tekemättä. Aika ja raha on tässäkin hyvä ottaa huomioon. Moniveto vihjeet eivät voisi olla tuon parempia, mutta on niitä toki muitakin.

Yksi suoraan monivetoon liittyvä vinkki on se, että tee sitä vain sellaisista lajeista, joista tiedät tarpeeksi. Vetovihjeitä ei jaella suoraan juuri liittyen monivetoon, joten sinun on hyvä päätellä itse, että mikä olisi paras vaihtoehto. Joten on hyvä seurata jotain lajia tai muutamaa lajia tarkoin, jolloin monivetojenkin teko helpottuu ja ehkä niitä voittojakin tulee paremmin.

Seuraa esimerkiksi jalkapalloa, mutta älä siitäkään ihan kaikkea mahdollista, koska jalkapallossa on niin paljon erilaisia otteluita. Seuraa vaikkapa yhden liigan otteluita, jolloin voit tehdä hyviä monivetoja juuri siitä liigasta. Mietipä, jos seuraat kaikenlaista jalkapalloa, niin miten paljon se veisi aikaasi, että voisit seurata kaikkea niin tarkoin, että pääsisit niissä hyvin perille monivetojen takia.

Toinen hyvä vinkki on se, että laita yhdelle joukkueelle aina enemmän kuin yksi maalivaihtoehto. Jos laitat vain yhden, sen onnistumisessa ovat aika pienet mahdollisuudet. Kun laitat kaksi tai useamman, voittomahdollisuutesi kasvavat huimasti. Joten tee yhdelle monivetolapulle useampi rivi, niin saat hyvät mahdollisuudet voittoon. Nyt olisi hyvä hetki siirtyä kertomaan, että millaisia bonuksia monivetojen tekoon on saatavilla. Sellaisiakin nimittäin on ja niitä kannattaa ehdottomasti hyödyntää.

Bonuksia monivetojen tekoon

Monivetoihin on saatavilla myös erilaisia bonuksia ja muita etuja, joita voit hyödyntää, kun teet näitä vetoja. Niistä kerromme nyt, koska luulemme että et tiedä vielä näistä kaikista vaihtoehdoista. Ehkä jo tiedät, että vedonlyönnin etuja jaetaan aika monilla vedonlyöntejä tarjoavilla sivustoilla. Mutta jokainen niistä ei jaa juuri samanlaisia etuja, vaikka ne voivat ensin vaikuttaa siltä. Siksi meidän on hyvä esitellä niitä tässä vähän tarkemmin.

Bonuksia monivetojen

Vedonlyöntisivustot antavat sinulle etuja uutena jäsenenä. Ne voivat olla esimerkiksi ensitalletukseen liittyviä bonusrahoja, joilla voit tehdä vetoja esimerkiksi juuri monivetoja. Määrä voi olla vaikkapa 100 euroa, jonka saa 100 % etuna, kun teet ensin vähintään 100 euron talletuksen. Mukana tulee yleensä myös ehtoja, jotka voivat poiketa eri paikoissa. Ehtona voi olla se, että sinun täytyy tehdä tietyn kierrätysehdon mukaan ensin vetoja ennen kuin saat nostaa tilillesi bonuksella saatuja voittoja. Ehto voi koskea myös maksimimäärää, jonka voit voittona nostaa.

Etuja monivedon tekijöille on toki muillekin kuin uusille jäsenille. Nekin voivat olla talletusbonuksia eli tuollaisia, joista juuri kerroimme. Etuna voi olla myös ilmainen moniveto. Se voi olla esimerkiksi sellainen, jossa saadaan joka viides veto ilmaiseksi. Sen mukana on yleensä myös ehtoja koskien esimerkiksi kerrointa, joka vedoissa täytyy vähintään olla. Tietysti panoskin on jokin määrätty, koska eihän se voi olla niin suuri kuin mahdollista. Etuja on paljon muitakin, joten kannattaa pitää silmät auki, kun teet monivetoja, jotta saat kaikki sinua kiinnostavat edut käyttöösi.

Yhteenvetona moniveto

Haluamme vielä kertoa yhteenvetoa kaikesta, jonka juuri kerroimme. Nyt tiedät ensinnäkin, että mitä monivedot ovat. Niissä on mukana enemmän kuin yksi ottelu ja niissä pitää veikata ottelun ottelijoiden maalimäärää. Tiedät nyt myös sen, että moniveto ei ole vaikeaa, ainakaan sen vetokuponkien täyttö. Se on tietysti kaikista vaikeinta päättää, että millaisia maaleja veikkaa. Se voi vaatia lajien seuraamista tarkoin. Siksi kannattaa seurata monia otteluita reaaliaikaisesti, joka on samalla sekä kivaa että antoisaan vetojen, kuten monivetojen kannalta. Muista aina tehdä vetoja oman varallisuutesi mukaan. Monivetojen teko on silloin erittäin hauskaa ja jännittävää.

UKK

Moniveto on vetoa, jossa lyödään vetoa enemmän kuin yhdestä ottelusta. Vedoissa veikataan ottelijoiden maalimäärää.
Voit tehdä monivetoja netissä monilla eri vedonlyöntisivustoilla. Niitä ei välttämättä kutsuta kaikissa nimellä moniveto, mutta niitä voi olla silti tarjolla.
Voit seurata otteluita suorina lähetyksinä mm. live stream -lähetysten kautta, joita tarjotaan monilla vedonlyöntiä tarjoavilla sivustoilla.
Kyllä voi. Tarjolla on mm. talletusbonuksia ja ilmaisvetoja sekä paljon muita mukavia etuja.
Lajeja on todella paljon, joten tässä ei voi mainita niistä jokaista. Suosituimpia niistä ovat jalkapallo ja varsinkin suomalaisten keskuudessa jääkiekko.
open
Top