Pitkäveto on jännittävä vetomuoto – Parhaimmat kohteet ja vinkit

Pitkäveto on yksi mielenkiintoisimmista tavoista tehdä vetoja. Siinä veikataan ottelun voittajaa tai tasapeliä ja se tehdään yhdestä tai useammasta lajista. Jos tämä vetomuoto ei ole sinulle vielä kovin tuttu tai lainkaan tuttu, olet tullut oikeaan paikkaan. Ja vaikka se olisi sinulle tuttu, tässä alla tulee sinulle aika varmasti myös jotain uutta.

Kerromme tässä paikkoja, joissa pitkäveto onnistuu, kuinka niitä niissä tehdään, miten teet livenä näitä vetoja sekä millaisista kohteista pitkäveto tehdään. Tervetuloa lukemaan mielenkiintoisia asioita pitkävedosta. Toivomme että innostut tällaisten vetojen teosta oikein kunnolla, koska nämä vedot ovat todella hyvä tapa viettää jännittäviä hetkiä. Kun mielessäsi jokin veikkaus pitkäveto on hyvä vaihtoehto. Kerromme ensimmäisenä, että mitä pitkäveto oikein on, jotta jokainen tietää mistä tässä on kyse.

Parhaat vedonvälittäjät, joilla on tarjolla pitkävetoa

# Vedonlyöntisivustoa Bonus* Voitto Mobiili Luokitus ulos
1
Bono:
100 €
Voitto:
94.97%
Mobiili:
5.0
Vieraile nytTonyBet Arvostelu
2
Bono:
50 €
Voitto:
94.87%
Mobiili:
5.0
Vieraile nytLV BET Arvostelu
3
Bono:
200 €
Voitto:
96.94%
Mobiili:
5.0
Vieraile nytFEZbet Arvostelu
4
Bono:
200 €
Voitto:
97.14%
Mobiili:
4.9
Vieraile nytRabona Arvostelu
5
Bono:
200 €
Voitto:
98.14%
Mobiili:
4.8
Vieraile nytZulabet Arvostelu

Pitkäveto tarkoittaa tällaisia vetoja

Pitkävetoa ei kutsuta pitkävedoksi kuin harvoissa paikoissa. Sitä voidaan kutsua muissa paikoissa jollain toisella nimellä, joten ei kannata etsiä monessakaan paikassa näitä vetoa pitkävetonimellä. Veikkaus pitkäveto saattaa olla jopa ainoa. Pitkävedossa veikataan yleensä 1–10 ottelun tulosta eli sitä, kumpi ottelijoista niistä voittaa tai tuleeko tasapeli. Monet suomenkieliset vedonlyöntisivut tarjoavat vetoja, joissa voit lyödä vetoa yhden ottelun voittajasta, mikä on tietysti helpompaa kuin lyödä vetoa useamman ottelun voittajasta ja saada ne oikein.

Veikkaus pitkäveto

Mutta pitkävedossa voitot ovat niitä suurempia, koska mitä enemmän otteluita on mukana, ovat myös voittokertoimet sitä suurempia. Ja mitä vähemmän muut ovat niissä osuneet oikein, sitä parempi on oma voitto, jos itse on osunut oikeaan. Kun pitkäveto on tehty, näet pitkäveto tulokset esimerkiksi suoraan sivustolta, jossa olet vedot tehnyt. Silloin näet myös, että oletko voittanut. Mutta näet toki tulokset esimerkiksi siten, että seuraat livelähetyksiä.

Näissä paikoissa pitkäveto onnistuu hyvin

Me olemme tutustuneet moneen paikkaan, jossa pitkäveto onnistuu. Tiedämme siten, että missä ovat sen teolle parhaat paikat. Esittelemme tässä alla sinulle meidän viisi suosikkipaikkaamme, joissa pidämme pitkävetojen teosta. Olemme varmoja, että sinäkin pidät näistä paikoista ja niiden pitkävetojen tarjonnasta. Nämä kaikki paikat ovat laadukkaita vedonlyöntisivustoja ja ne ovat nimeltään:

Nyt näiden jokaisen esittelyyn. Missään esimerkissämme ei käytetä suoraan sanaa pitkäveto, mutta kyse on silti vedoista, joita voidaan jossakin kutsua nimellä pitkäveto. Pitkäveto kohteet ovat siten harvinaisia tällä nimellä, mutta etsi näitä vetoja suoraan sillä, että millaisia vedot ovat. Pitkäveto veikkaus onnistuu tosin monissa muissakin hyvissä paikoissa, mutta nämä me olemme todenneet parhaiksi. Veikkaus palautusprosentti on hyvä, mutta muuallakin saat hyviä vastineita vedoille.

Mr Green on moneen kertaan palkittu pelisivusto

Mr Green

Toinen erinomainen paikka, kun mielessä on pitkäveto, on Mr Green. Sivusto on saanut paljon tunnustuksia toiminnastaan, joten tästä paikasta pitävät muutkin kuin me. Toki kaikista muistakin meidän suosikeistamme on helppoa pitää. Mr Green on myös suomenkielinen sivusto, jossa jaetaan todella paljon etuja.

Niistä osa voi olla myös pitkävetoa varten, koska sivustolla jaetaan etuja myös vedonlyöjille. Pitkä veto on tämänkin paikan yleisin vetomuoto. Tarjolla on pitkävetoa jalkapallosta, jääkiekosta ja tenniksestä moneen aika harvinaiseenkin lajiin. Jos sinulla on mielessä jokin harvinaisempi laji, täältä kannattaa katsoa, jos siitä olisi tarjolla pitkävetokohteita. Se voi olla mahdollista näin suuressa valikoimassa. Pitkäveto onnistuu myös livevetona.

Tervetuliaisbonus: 100 €

**Ehdot ovat voimassa! 18+

Rizk on erikoinen pelisivusto

Rizk

Rizk on näistä esimerkeistämme ehkä erikoisin. Se johtuu esimerkiksi siitä, että tässä paikassa päästään pyörittelemään sivuston omaa onnenpyörää, joka jakelee sivuston jäsenille etuja. Osa eduista voi olla tarkoitettu vedonlyöjille, joten etujen kohteena voi olla joskus myös pitkäveto.

Sivusto on täysin suomenkielinen ja monet suomalaiset veikkaavat tässä paikassa, mutta pelaavat myös monenlaisia muita rahapelejä. Vetovalikoima on hyvä. Lajeja ei ole ehkä yhtä paljon kuin jo esitellyissä muissa esimerkeissä, mutta jos pidät suosituimmista lajeista, niistä ainakin pitkäveto onnistuu. Sitä voi tehdä ennen otteluita sekä otteluiden jälkeen livevetoina, joten täälläkin on tiedossa monia mukavia pitkävetoja.

Betway on laadukas ja varteenotettava pelipaikka, vaikka kieli ei olekaan suomi

Betway

Viimeisin esimerkkimme on Betway. Tämä on ainoa esimerkkimme, josta ei löydy suomenkielistä versiota. Mutta haluemme näyttää sinulle, että sen ei kannata estää hyvien vetojen esimerkiksi pitkävetojen tekoa. Ilman tätä paikkaa olisi monet hyvät pitkävedon voitot saamatta sekä jännittävät kokemukset kokematta.

Paikan vetovalikoima on hyvä ja tarjolla on siksi monta pitkävedonkin kohdetta. Täälläkin on tarjolla livevetoja, joten myös pitkävedot onnistuvat livemuodossa. Kannattaa tutustua myös tämän paikan pitkävetojen valikoimaan, vaikka kieli ei olekaan suomen kieli. Betway on ihan yhtä laadukas ja viihdyttävä paikka, kuin muutkin esimerkkimme huolimatta kieliversion puuttumisesta.

Näin pitkävetoja tehdään – Katso tarkat ohjeet tästä alta

Pitkäveto on helppo veto, joten sen teko sopii hyvin aloittelijallekin. Tosin sehän ei tietenkään ole helppoa, että osaisi valita ottelusta tai otteluista juuri sen oikean voittajan. Mutta vetokupongin täyttö on helppoa, koska pitää vain valita, että kumpi voittaa vai tuleeko tasapeli. Sen varmasti osaa meistä jokainen, mutta kerrataan tässä kuitenkin siitäkin vähän. Sen jälkeen kerromme, että miten saat mukaan oikein suuria kertoimia, jolloin voit voittaessasi voittaa jopa erittäin suuria voittoja. Sehän varmasti sopisi sinulle hyvin, ja se sopii myös meille ja olemme siinä joskus onnistuneet, joten meitä kannattaa tässä asiassa kuunnella.

Kun mielessäsi on pitkä veto, et välttämättä löydä tällaista vetoa nimellä pitkäveto. Se on siten paras neuvomme, kun haluat tehdä tällaisen vedon, eikä tästä voi muistuttaa koskaan liikaa. Kun et etsi vetoja tällä nimellä, niin löydät suuren määrän lähes jokaisesta vedonlyöntipaikasta vetoja, joita jossakin kutsutaan nimellä pitkäveto. Se on oikeastaan näille vedoille aika harvinainen nimitys. Kun tiedät, millaisia nämä vedot ovat, osaat tunnistaa ne ilman tätä nimeäkin. Eli vedoissa veikataan voittajaa tai tasapeliä. 1x2 -tekniikka on sellainen veto. Mutta miten veikata oikein? Siitä kerromme alempana kohdassa, jossa kerromme tämän vetomuodon vinkeistä.

Kun olet klikannut ensimmäistä kohdetta, joka on pitkäveto kohde, voit klikata sen jälkeen montaa muutakin kohtaa. Kun mukana on monta kohdetta, on voittokin suurempi, kun se osuu kohdalle. Siksi pitkäveto voi tuoda voittona jopa niin suuren voiton, että se mullistaa loppuelämän. Tämä tekee näistä vedoista entistä jännittävimpiä, joten ei ihme, että pitkäveto on suomalaisten suosikki.

Voit tehdä tällaisia vetoja todella monesta eri lajista, mutta se kaikista suosituin suomalaistenkin keskuudessa taitaa olla jalkapallo. Jääkiekko on myös todella suosittu, varsinkin suomalaisten mielestä. Koska monia lajeja ei otella ihan jokaisena hetkenä vuodesta, on hyvä, että olisi monta suosikkilajia, jolloin on aina tarjolla pitkävetokohteita, kun iskee into tehdä pitkävetoa. Tätä ei tässä kannata tämän enempää selitellä, koska tärkein neuvo liittyy siihen, että miten oppia valitsemaan se, että kumpi ottelussa voittaa ja siitä kerromme lisää alempana kohdassa, jossa esittelemme pitkävetoon liittyviä vinkkejä.

Pitkäveto ja livevetojen mahdollisuudet

Pitkävetoon liittyvät myös livevedot. Voit ensinnäkin seurata livenä kohteita, joista olet tehnyt pitkävetoa. Liveseuranta onnistuu monella eri tavalla, joista haluamme kertoa ensin, ennen kuin kerromme itse livevedoista pitkävedon kohdalla. Otteluiden seuraaminen livenä tekee vetojen teosta, ja niin myös pitkävetojen teosta, entistä jännittävämpää, joten kannattaa aina käyttää hyväksi kaikki mahdollisuudet nähdä ottelut livenä. Se on jo ilman vetojakin mukavaa, mutta vetojen kera vieläkin mukavampaa.

Pitkäveto ja livevetojen

Otteluita voi mennä seuraamaan paikan päälle, joka on usein aika mahdotonta. Mutta ottelun jokaista hetkeä voi silti seurata reaaliaikaisesti monella muullakin tavalla. Yksi on se, että katsoo televisiosta ottelun suoraa lähetystä. Sitä voi myös kuunnella radiosta. Suoria lähetyksiä on tarjolla myös monien vedonlyöntisivustojen kautta. Live stream on niissä aika yleinen tapa jakaa suoraa kuvaa ottelusta. Voit esimerkiksi tehdä samalla sivustolla pitkävedon ja sen jälkeen seurata samaa ottelua saman sivuston tarjoaman live stream -lähetyksen kautta.

Voit toki tehdä vetoja myös ottelun jo ollessa käynnissä. Silloin teet livevetoja, jotka tehdään vain silloin, kun ottelua jo pelataan. Silloinkin vedot voivat olla ainakin pitkävedon tyylisiä eli voit lyödä vetoa siitä, että kumpi ottelijoista voittaa vai tuleeko tasapeli. Livevetoja on tarjolla paljon muistakin kohteista esimerkiksi siitä, kumpi tekee seuraavan maalin tai kummalle joukkueelle tulee seuraava jäähy. Mutta jos pidät pitkävedosta, voit toki tehdä sen kaltaisia vetoja myös livevetojen muodossa. Moni suomalaisten käyttämä vedonlyöntisivusto tarjoaa paljon livevetoja sekä live stream -lähetyksiä, kuten moni meidänkin suosikkimme.

Pitkävetoa päästään tekemään monen eri lajin tapahtumista

Kun kohteena on pitkäveto, on tarjolla todella paljon erilaisia lajeja, joista näitä vetoja voi tehdä. Nimittäin monessa lajissa järjestetään monenlaisia tapahtumia. Maailma on täynnä urheilutapahtumia. Ja siten voimme sanoa, että maailma on myös täynnä pitkävetokohteita. Jos haluat tehdä tällaisen vedon, on sellaisia aina tarjolla. Jos tulossa on jotkin tärkeät kisat, odotat varmaan jo, että pääset tekemään siihen liittyviä vetoja, joista yksi on varmasti pitkäveto.

Suomalaiset seuraavat paljon jalkapalloa ja jääkiekkoa. Näistä lajeista onkin tarjolla joka vuosi monenlaisia jännittäviä tapahtumia. Ja näitä lajeja pelataan paljon myös Suomessa, joten seuraat ehkä näitä lajeja paljon myös sen takia? Meidän jalkapallojoukkueemme Huuhkajat ovat järjestäneet jänniä hetkiä ja niin myös Leijonat. Näiden parissa pääset seuraamaan monenlaisia maajoukkuekisoja, ja suosittelemme samalla tekemään niiden otteluista myös pitkävetoja.

Tässä vielä hyviä vinkkejä vetojen tekoon

Haluamme lopuksi vielä antaa sinulle hyviä vinkkejä pitkävetoon, jonka tuossa ylempänä lupasimme. Ensimmäinen vinkki on se, että seuraa lajeja, joista teet pitkävetoa. Mitä enemmän tiedät lajiin liittyviä asioita, sitä parempi kuva sinulla on siitä, että miten ottelussa voisi käydä. Sehän on myös samalla mukavaa, kun pääset seuraamaan mielenkiintoisia lajeja.

Seuraaminen tarkoittaa muutakin kuin otteluiden seuraamista, johon voit saada apua muullakin tavalla kuin itse lajia seuratessa. On olemassa monia paikkoja, joissa jaetaan vetovihjeitä. Voit saada niitä ilmaiseksi tai maksun kautta. Myös vedonlyöntisivustoilta löytyy tietoja eri lajien tapahtumista ja tilastoista.

Tilastot ovatkin hyvä keino arvella, että miten ottelussa voisi käydä. Jos ottelijoista toinen on voittanut lähes jokaisen kotipelinsä sitä ottelijaa vastaan, jonka se saa nyt kotipaikkaansa, ehkä se voittaa taas kerran? Sitäkin ei voi siltikään sanoa suoraan, mutta se on ainakin se todennäköisin vaihtoehto. Siihen kuitenkin vaikuttaa moni muukin asia, joka sinun on selvitettävä.

Toinen hyvä vinkki on etsiä korkeakertoimia. Vertaile viime hetkellä vielä kertoimia, koska niissä voi olla paljon eroja. Kun teet vertailua, voit saada tehtyä pitkävedon jossakin suuremmalla kertoimella, kuin muualla. Siksi yksi vinkkimme onkin, että tee vetoja monessa eri paikassa, jolloin saat aina käyttöösi parhaimmat kertoimet.

Kannattaa myös opetella laskemaan todennäköisyyksiä eri tuloksille. Silläkin pärjään jo vedoissa hyvin ja voittoja voi alkaa väitellen ropisemaan. Pitkäveto ei olekaan niin helppoa, jos tarkoitus on jäädä voitolle. Se voi vaatia pitkän ajan siihen, että siitä saa useammin voittoja kuin alussa. Pelaa aina parhaimmilla kertoimilla, jolloin ainakin olet jo menossa oikeaan suuntaan.

Tässä on vielä muutama pieni vinkki siihen, kuinka pitkäveto onnistuu parhaimmalla mahdollisella tavalla. Pidä erillistä pelikassaa, jolloin tiedät helpommin, että kuinka paljon olet voittanut tai hävinnyt. Silloin et myöskään tule pelaamaan enemmän kuin mihin sinulla on varaa. Pitkäveto on niin mielenkiintoista, että sinulla voisi tulla äkkiä tehtyä niitä liian paljon ja käyttäisit niihin liian paljon rahaa. Vastuullinen pelaaminen on vedoissa aina tärkeää.

Toivottavasti meidän pitkäveto ohjeet ja vinkit auttavat sinua vetojen teossa. Vielä muistutus siitä, että lajien tuntemus on tässä tärkeää. Jos et esimerkiksi tiedä jalkapallon säännöistä mitään, on sinun vaikea tehdä vetoja. Tiedäthän esimerkiksi mitä jalkapallo jatkoaika tarkoittaa? Jos et, niin jalkapallostakin olisi syytä selvitellä aika paljon enemmän.

Bonus: 100 €
5.0
TonyBet Arvostelu

*Ehdot ovat voimassa! 18+

Bonus: 50 €
5.0
LV BET Arvostelu

*Ehdot ovat voimassa! 18+

Bonus: 200 €
5.0
FEZbet Arvostelu

*Ehdot ovat voimassa! 18+

Yhteenvetona pitkäveto

Nyt tiedät mitä pitkäveto on. Tiedät myös, että monessakaan paikassa tätä vetomuotoa ei kutsuta tällä nimellä. Kun etsit jostakin pitkävetoa, älä etsi niitä pitkäveto nimellä, vaan vetoja, joissa on mukaan noin 1–10 voittajavetoa. Ne ovat pitkävetoja. Kannattaa tehdä pitkävetoa meidän suosittelemissamme paikoissa tai ainakin vain paikoissa, jotka ovat turvallisia vedonlyöntipaikkoja. Saat pitkävedosta irti eniten, kun seuraat lajeja, joista teet tällaisia vetoja. Seuraa esimerkiksi livelähetyksiä, uutisia ja muita paikkoja, joissa kerrotaan lajien tapahtumista ja annetaan jopa vinkkejä vetoihin. Ja lopuksi vielä: pitkäveto kertoimet voivat vaihdella eri paikoissa. Käytä niitä, joissa ne ovat parhaimmat!

UKK

Pitkäveto on veto, jossa veikataan ottelun tai otteluiden voittajaa. Vedossa on mukana yleensä noin 1–10 ottelua.

Se onnistuu monilla vedonlyöntisivustoilla. Muistathan kuitenkin tehdä niitä vain turvallisilla sivustoilla.

Suosittuja lajeja pitkävedossa ovat jalkapallo ja varsinkin suomalaisille jääkiekko. Tarjolla on pitkävetoa myös monista muista lajeista, joista jokaista ei ole mitään järkeä tässä mainita.

Jos olisi vain yksi paikka, joka jakaisi aina ne parhaat vihjeet, sehän vasta olisikin mahtavaa. Hyviä paikkoja on monia, mutta lopullinen päätös siitä millainen pitkäveto on paras, on sinulla.

open
Top