Jalkapallo vedonlyönti – Tässä opas jalkapallovetojen tekoon

Jalkapallo vedonlyönti on erittäin suosittua. Uskallamme oikeastaan sanoa, että jalkapallo on kaikista suosituin vedonlyönnin kohteena oleva laji. Ja se on sitä tai ainakin lähellä sitä myös meidän suomalaisten vedonlyöjien keskuudessamme. Siksi esittelemme erittäin mielellämme tämän lajin vedonlyöntimahdollisuuksia eli sen missä paikoissa sitä voi tehdä ja kuinka monipuolinen tämän lajin vedonlyöntitarjonta on. Huomioimme myös millaista jalkapallo vedonlyönti Suomessa on. Kerromme myös livevedoista, joita voit tehdä jalkapallosta. Tervetuloa seuraamme myös silloin, vaikka olisitkin tehnyt jalkapallovetoja ennen tätä.

Suomen parhaat jalkapallo-vedonlyöntisivustot

Vedonlyöntisivustoa Bonus* Tarkemmat tiedot Liigat Vieraile
FEZbet
5.0
Bonus:
200 €
Tarkemmat tiedot
  • Paljon lajeja
  • Suuri valikoima etuja
champions league
bundesliga
premier league
Vieraile nyt FEZbet Arvostelu
Rabona
5.0
Bonus:
200 €
Tarkemmat tiedot
  • Paljon lajeja
  • Erikoinen etutarjonta
la liga
ligue 1
premier league
Vieraile nyt Rabona Arvostelu
Zulabet
4.8
Bonus:
200 €
Tarkemmat tiedot
  • Paljon bonuksia
  • Kattava vetovalikoima
champions league
serie a
premier league
Vieraile nyt Zulabet Arvostelu
NordicBet
4.5
Bonus:
170 €
Tarkemmat tiedot
  • Korotetut kertoimet bundesliigaan
  • Voitot kotiin 5 minuutissa
champions league
premier league
bundesliga
Vieraile nyt NordicBet Arvostelu
Betsson
4.5
Bonus:
100 €
Tarkemmat tiedot
  • Ensimmäisen maalintekijän hyvitys
  • Yhdistelmävakuutus
premier league
champions league
fa cup
Vieraile nyt Betsson Arvostelu
*Ehdot ovat voimassa! 18+

Turvallisia ja laadukkaita jalkapallo vedonlyöntisivustoja

Tästä on hyvä aloittaa eli siitä, missä jalkapallo vedonlyönti on mahdollista. Paikkojahan löytyy pilvin pimein, mutta jokainen niistä ei ole tarvittavan turvallinen, jotta siellä kannattaisi näitä vetoja tehdä. Me haluamme esitellä tässä meidän viisi suosikkipaikkaamme, joissa jalkapallosta kannattaa tehdä vetoja. Sen lisäksi, että ne ovat todella turvallisia paikkoja, on niissä myös erinomainen tarjonta erilaisia jalkapalloon liittyviä vetokohteita. Kaikki jalkapallo vedonlyöntisivustot netissä eivät olet turvallisia, mutta nämä esimerkkimme ovat.

NordicBet

Yksi suosikeistamme on NordicBet. Se on eriomainen paikka suomalaiselle vedonlyöjälle. Jalkapallo on täällä, kuten lähes kaikissa muissakin vedonlyöntipaikoissa, se suosituin laji. Siinä ei ole mitään ihmeellistä, mutta pidämme tämän paikan selkeydestä esitellä eri vetokohteita.

Tässä paikassa jalkapallo vedonlyönti, kuten muukin vedonlyönti, tehdään täysin suomenkielisessä ympäristössä. Saat avattua sivuston vasemmasta reunasta esille jalkapalloon liittyvät alakategoriat, joista löydät esimerkiksi maiden mukaiset kohteet ja maiden välisiin kisoihin liittyvät kohteet sekä monet muut turnaukset ja liigaottelut. NordicBetin vedonlyönnin etuvalikoima on todella suuri, josta löytyy usein juuri jalkapalloon liittyviä etuja.

Tervetuliaisbonus: 170 €

*Ehdot ovat voimassa! 18+

Unibet

Toinen erittäin hyvä jalkapallo vedonlyönti -paikka, jonka haluamme esitellä, on Unibet. Tämäkin on täysin suomenkielinen ja turvallinen vedonlyöntipaikka. Jalkapallokohteita löytyy paikasta aina uskomaton määrä. Niitä on yleensä monia kymmeniä tuhansia. Ja niistä osa tietysti livevetoja. Vetoja voi tehdä monista eri otteluista, joita pelataan esimerkiksi näissä maissa: Valioliiga (Englanti), Bundesliiga (Saksa), Ligue 1 (Ranska) ja LaLiga (Espanja). Ja kun Suomessa pelataan jalkapalloa tai esimerkiksi meidän joukkueellamme Huuhkajilla on peli, voi niistäkin lyödä vetoa. Unibet on myös antelias etujen jakaja, joita jaetaan myös vedonlyöntejä varten.

Tervetuliaisbonus: 100 €

*Ehdot ovat voimassa! 18+

MrGreen

Kolmas vedonlyöntipaikka, josta me pidämme ja jostakin sinäkin taatusti pidät, on Mr Green. Tämä on suomalaisten yksi suosikki paikka pelata kasinopelejä, mutta siellä kannattaa tehdä myös vetoja esimerkiksi jalkapalloon liittyviä vetoja. Moni tämän vedonlyöntisivuston suosittu vetokohde on jokin jalkapalloon liittyvä kohde. Sellaisia voivat olla esimerkiksi Mestarien-Liigan ja Eurooppa-liigan kohteet. Voit tehdä täälläkin myös livevetoja. Eikä tämä paikka jää toiseksi näille muille jo esitellyille esimerkeille edes etujen kohdalla. Etuvalikoima on täälläkin erittäin suuri ja osa niistä on tarkoitettu vedonlyöjille. Ja aika usein ne ovat suoraan jalkapallovetoja varten.

Tervetuliaisbonus: 100 €

*Ehdot ovat voimassa! 18+

Bethard

Neljäs, eikä näitä jo esiteltyjä yhtään huonompi vedonlyöntipaikka, on Bethard. Se on turvallinen, suomenkielinen ja erittäin viihdyttävä vedonlyöntipaikka. Jalkapallo vedonlyönti onnistuu täällä tietysti täälläkin erinomaisesti, koska haluamme esitellä sinulle juuri tämän paikan. Jos katsot tämän paikan vedonlyönnin suosikkeja, on niistä aika varmasti moni jalkapalloon liittyviä. Sellaisia kohteita ovat yleensä Premier League, LaLiga, Bundesliiga tai vaikka Serie A. Eli suosikkikohteet ovat täällä aika lailla samat kuin muuallakin.

Eikä tämä paikka jää toiseksi muille esitellyille edes siinä, millaisia etuja on saatavilla vedonlyöntiin. Niitä jaetaan ja usein jotain, joka liittyy myös jalkapallovetoihin. Vedonlyönti jalkapallo on suosittu kohde täälläkin etujen jaon kohdalla.

Betsson

Viimeinen eli viides, mutta yhtä hyvä vedonlyöntipaikka jalkapallolle, kuin nämä muutkin esimerkiksi, on Betsson. Täälläkin pääset tekemään vetoja turvallisessa suomenkielisessä ympäristössä. Jalkapallo vedonlyönti onnistuu erinomaisen monipuolisella tavalla. Kun avaat tämä lajin valikoiman, näet ensin suosituimmat kohteet. Kohteita on jaettu moneen osaan esimerkiksi maiden mukaan. Betsson-vedonlyöntisivustolla tulet taatusti tekemään vetoja, joiden parissa viihdyt. Ja voit myös tehdä niitä välillä etujen kera, koska myös tämä vedonlyöntipaikka tarjoaa paljon etuja. Niin ja täälläkin onnistuvat tietysti livevedot, kuten kaikissa laadukkaissa vedonlyöntipaikoissa.

Tämä oli viimeinen esimerkkimme meidän suosikkipaikoistamme, joissa voi tehdä jalkapallovetoja. Hyviä jalkapallo vedonlyöntisivustoja on varmasti paljon muitakin, mutta kannattaa ainakin käydä tutustumassa näihin meidän esittelemiimme paikkoihin. Varsinkin jos mielessäsi ovat juuri jalkapalloon liittyvät vedot ja niihin saatavilla olevat edut. Voimme suositella näitä oikein mielellämme, koska näissä mekin teemme juuri näitä vetoja.

Tervetuliaisbonus: 100 €

*Ehdot ovat voimassa! 18+

Lue kuinka suomalaiset voivat tehdä jalkapallovetoja

Jalkapallo vedonlyönti on monella tavalla hyvä vaihtoehto, kun haluat lyödä vetoa. Yksi on se, että laji on erittäin kiinnostava. Ja sen takia tästä lajista löytyy paljon vetokohteita. Sen voi ajatella olevan se syy, koska monet seuraavat tätä lajia ja sitä pelataan todella paljon, niin niiden kautta vetokohteitakin löytyy. Vaikka Suomessakin pelataan jalkapallo-otteluita, suomalaiset tekevät todella paljon vetoja ulkomailla pelattavista jalkapallo-otteluista. Haluemme tässä esitellä millaisia jalkapallovetoja pääset suomalaisena vedonlyöjänä tekemään. Sinulla on siihen erittäin hyvät mahdollisuudet.

Jalkapallo vedonlyönti Suomessa

Voittajaveto on varmasti se ensimmäinen muoto vedoista, joka tästä lajista tulee mieleen. Mutta se ei tietysti ole ainoa mahdollisuus, koska otteluissa voi tapahtua niin monenlaisia asioita. Niistä monista pääset tekemään vetoja. Esittelimme jo ne paikat, joissa suosittelemme niitä tekemään. Mutta nyt esittelemme, että millaisia nämä vedot voivat olla. Kaikissa esimerkeissämme on hyvät mahdollisuudet näiden erilaisten vetojen tekoon, joten emme erittele, että missä näitä vetokohteita voi tehdä. Yleensä niitä voi tehdä näissä kaikissa viidessä.

1x2 on jalkapallovedonlyönnissä kuitenkin se suosituin. Siinä sinun pitää päättää, että kumpi joukkueista voittaa vai tuleeko tasapeli. Jos pelkäät sitä, että pelissä tulee tasapeli, mutta et halua veikata sitä, kannattaa tehdä veto, jossa tasapeliä ei ole mukana. Jos tasapeli kuitenkin tulee, saat panoksesi takaisin. Myös maalimääristä voi lyödä vetoa, joka on myös erittäin suosittu vetomuoto. Tasoituksellinen veto on myös erittäin mielenkiintoinen vetomuoto. Siinä annetaan joko maali toisen joukkueen eteen tai lähdetään yksi maali perässä.

Jalkapallon erinomaiset livevetomahdollisuudet sekä live-stream-lähetykset

Livevedoissa pääset tekemään todella monenlaisia vetoja. Live jalkapallo vedonlyönti kohteiden kohdalla sellaisia voivat olla esimerkiksi se kumpi joukkueista tekee ensimmäisen maalin. Tässä on todella paljon erilaisia mahdollisuuksia, joita kaikkia emme lähde luettelemaan. Kun teet livevetoja jalkapallosta, sinun kannattaa olla niissä nopea. Jalkapallokisassa tapahtuu erilaisia asioita nopeasti, joten jalkapallo vedonlyönti kertoimet muuttuvat myös nopeasti. Parasta olisi, jos voisit seurata ottelua suoraan jonkin lähetyksen kautta, jolloin näkisit paremmin, että millaisia livevetoja kannattaa tehdä. Livevedot ovat jalkapallossa erittäin suosittuja vetokohteita.

Jotta voisit seurata jalkapallokisaa suorana lähetyksenä, on sinulla siihen monta eri vaihtoehtoa. Jalkapallo vedonlyönti on silloin entistä jännittävämpää, kun näet livenä, että miten vedoillesi on käymässä. Ja jos teet livevetoja, osaat tehdä niitä paremmin, kun näet heti kaikki ottelun tapahtumat. Paras tilanne on varmasti silloin, kun pääset seuraamaan ottelua paikan päälle. Se on kuitenkin aika usein mahdotonta, varsinkin jos haluat tehdä vetoja monista eri otteluista. Suomessakin on jalkapallo-otteluita, mutta ehkä et pääse paikan päälle jokaiseen otteluun, joita järjestetään pitkin Suomea.

Osa otteluista esitetään televisiolähetyksissä, joten voit seurata niitä sitä kautta. Radiokin on ihan hyvä vaihtoehto. Mutta jos haluat nähdä enemmän suoria lähetyksiä, etsi sivusto, jossa esitetään jalkapallo live stream -lähetyksiä. Löydät sellaisia paikkoja meidän juuri esittelemistämme viidestä esimerkistä. Esimerkiksi Unibet on yksi sellainen paikka, jossa voi seurata live-stream-lähetyksiä vaikkapa jalkapallo-otteluista. Näet samoja otteluita myös monilla muilla vedonlyöntisivustoilla, joissa me suomalaiset teemme vetoja. Ehkä valitset sen paikan lähetykset, jossa teet myös jalkapallovetosi?

Paljon arvokisoja ja otteluita on myös Suomessa

Kuten jo aiemmin mainitsimme, on jalkapallo-otteluita todella paljon. Niitä on meneillään lähes koko ajan jossakin. Meitä suomalaisia tietysti kiinnostavat ensimmäisenä ottelut, joita pelataan täällä Suomessa. Mutta monia kiinnostavat myös ulkomailla pelattavat ottelut, joista me myös tässä nyt kerromme. Ensin kuitenkin haluamme esitellä ne ottelut, joita meillä täällä pelataan. Kausihan on tauolla talven ajan, mutta esimerkiksi kesän ajan täällä pelataan. Mutta meidän maajoukkueemme toki pelaavat myös talvella. Niistäkin lisää alempana.

Suomessa Veikkausliiga

Suomessa Veikkausliiga on se miesten jalkapalloilun korkein sarjataso. Otteluita aletaan pelaamaan keväällä, jolloin pääset tekemään niistä vetoja. Otteluita pelataan pitkälle syksyyn. Suomen miesten jalkapallomaajoukkue Huuhkajat taas ottelevat pitkin vuotta. Huuhkajien otteluista on todella jännittävä lyödä vetoa. Otteluita voi olla ihan täällä Suomessakin, joten osa pääsee niihin paikan päällekin jännittämään miten käy. Se on entistä jännittävämpää, jos ottelusta on tehnyt vedon.

Mutta suomalaiset seuraavat myös ulkomailla pelattavia pelejä. Monet suomalaiset jalkapallopelaajat ovat menestyneet myös maailmalla, joten otteluissa voi olla suomalaisiakin pelaamassa. Suosittuja otteluita ovat esimerkiksi englannin Valioliigan ottelut sekä Saksan Bundesliigan ottelut tai vaikka Espanjan LaLigan ottelut. Suomalaisten suosikkivetokohteita ovat myös Mestarien Liigan ottelut ja Eurooppa-liigan ottelut. MM-kisat ovat tietysti myös suosittu vetokohde sekä kaikki jalkapallon arvokisat, joissa monissa on mukana myös suomalaisia jalkapalloammattilaisia.

Hyviä vinkkejä jalkapallovetojen tekoon

Haluamme vielä kertoa sinulle, että mitä kannattaa huomioida ennen kuin teet jalkapallovetoja. Sen varmasti tiedät, että mitä enemmän seuraat lajia, sitä paremmin osaat tehdä vetoja. Jos seuraat tarkoin esimerkiksi englannin Valioliigan otteluita, voit olla siinä monia muita parempi. Voit myös hyödyntää erilaisia tilastoja, joista voit tehdä omia päätelmiä.

Mutta vihjeitä jakavat myös monet paikat, joita voit myös hyödyntää. Mutta jos haluat itse selvitellä asioita, kerromme niistä vielä tässä alla, koska tämä jalkapallo vedonlyönti opas ei olisi tarpeeksi kattava, jos emme kertoisi niistä. Ensin haluamme muistuttaa, että myös jalkapallo mobiilivedonlyönti on mahdollista, jolloin vetojen teko ei ole kiinni ajasta eikä paikasta.

Kannattaa ennen vetoa katsoa, että millä kokoonpanolla joukkueet otteluun lähtevät. Se kertoo jo paljon. Jos esimerkiksi ennakkosuosikkijoukkueen kokoonpanosta puuttuu hyvä maalintekijä, ehkä toinen joukkue voisikin voittaa paremmin kuin mitä ensin ajattelit. Mutta yhden pelaajan poissaoloon ei kannata kiinnittää huomiota kovin paljon. Se ei välttämättä vaikuta joukkueen pelaamiseen niin paljon kuin voisi luulla.

Sarjataulukkoakin on hyvä seurata. Katso miten nämä kaksi joukkuetta ovat ennen pelanneet keskenään. Jos toinen on ollut viimeksi ylivoimainen, on sillä suuret todennäköisyydet nytkin voittoon. Mutta jos tämä joukkue onkin hävinnyt viimeisiä pelejä monia muita vastaan, ehkä joukkueella on meneillään tappioputki. Se sinun pitää saamillasi tiedoilla yrittää selvittää. Tehtävä voi olla vaikea, mutta ehkä saa siihen hyviä vinkkejä muilta tai itse etsimällä.

Jos joukkueella on ollut viime aikoina paljon otteluita, voi joukkue olla niin rasittunut, että se saattaa siksi hävitä. Tiedätkö sitä, että jos joukkueella on vaihtunut valmentaja, niin silloin joukkueet yleensä pelaavat paremmin kuin aiemmin. Näin käy ainakin jonkin aikaa. Muista huomioida silloin myös se. Se joukkue, joka pelaa kotona, saa otteluun siitä enemmän voittomahdollisuuksia. Kotietu on jalkapallossa paljon tärkeämpää kuin monissa muissa lajeissa. Toivottavasti jalkapallo vedonlyönti vihjeet auttavat sinua ja nämä meidän vinkkimme!

UKK

Esimerkiksi Veikkausliigan pelejä sekä maajoukkueen otteluita, joita pelataan joskus Suomessa.
Nämä ovat voittajavetoja, jossa pitää lyödä vetoa jommankumman joukkueen voitosta tai tasapelistä. Tasapeli on risti (x).
Esimerkiksi meidän suosittelemillamme vedonlyöntisivustoilla.
Kyllä tietysti voi.
Osa otteluista nähdään suorana televisiosta tai kuullaan radiosta. Monilla vedonlyöntisivustoilla pääset seuraamaan otteluita live-stream-lähetyksinä.
Muita suosittuja urheilulajeja
open
Top