UFC vedonlyönti onnistuu monilla Vedonlyöntisivustoilla

UFC vedonlyönti on mielenkiintoista, mutta ei ehkä suurelle yleisölle täällä Suomessa vielä kovin tuttua. Entä onko siihen liittyvä MMA-lajikaan sinulle kovin tuttu? Olet ehkä nähnyt tämän lajin otteluita, mutta tämän kuulemasi jälkeen taidat innostua myös lajiin liittyvien vetojen teosta. Kerromme niistä nyt sinulle kaiken tarvittavan, joten liityhän mukaan. Tämä on sinulle kattava UFC vedonlyönti opas, jossa kerromme missä MMA-lajiin liittyviä vetoja kannattaa tehdä ja millä eri tavoilla sitä pääset tekemään. UFC vedonlyönti onnistuu myös mobiilina, joten voit tehdä niitä missä ja milloin vain haluat. Voit seurata otteluita myös suorana monella eri tavalla ja tehdä myös lajista livevetoja.

Parhaat UFC-vedonlyöntisivustot vuonna 2024

Vedonlyöntisivustoa Bonus* Tarkemmat tiedot Vieraile
5.0
Bonus:
100 €
Tarkemmat tiedot
  • Live-vedonlyönti
  • "Drops & Wins" -kampanja
Vieraile nyt TonyBet Arvostelu
5.0
Bonus:
200 €
Tarkemmat tiedot
  • Paljon lajeja
  • Suuri valikoima etuja
Vieraile nyt FEZbet Arvostelu
4.9
Bonus:
200 €
Tarkemmat tiedot
  • Paljon lajeja
  • Erikoinen etutarjonta
Vieraile nyt Rabona Arvostelu
4.8
Bonus:
200 €
Tarkemmat tiedot
  • Paljon bonuksia
  • Kattava vetovalikoima
Vieraile nyt Zulabet Arvostelu
4.5
Bonus:
100 €
Tarkemmat tiedot
  • CRAZY TIME on nyt entistä kreisimpi
  • Pyöräytä itsellesi ilmaista peliaikaa
Vieraile nyt MrGreen Arvostelu
*Ehdot ovat voimassa! 18+

Parhaita UFC vedonlyöntisivustoja

Esittelemme sinulle ensimmäisenä vedonlyöntisivustot, joissa UFC vedonlyönti onnistuu mainiosti. Nämä paikat ovat suosikkipaikkojamme, kun haluamme lyödä tähän lajiin liittyviä vetoja. Sellaisia paikkoja on monta, mutta emme tietysti voi esitellä niistä jokaista, jotta pääsemme tästä aiheesta jossain vaiheessa myös eteenpäin. Mutta tämä laji ei ole lähellekään niin monen vedonlyöntisivuston listoilla kuin esimerkiksi jääkiekko ja jalkapallo.

Esittelemme suosikeistamme viisi ja ne ovat Mr Green, Unibet ja Betway. UFC vedonlyönti Suomessa on näissä paikoissa juuri parhaimmillaan. UFC vedonlyöntisivustoja on paljon muitakin, mutta nämä ovat niistä parhaimpien joukossa. Kaikki UFC vedonlyöntisivustot netissä eivät ole turvallisia, mutta nämä viisi ovat.

Betway

Viimeinen esimerkki, jonka ehdimme vielä esitellä ennen kuin siirrymme eteenpäin, on Betway. Löydät sivuston UFC-vedot otsikon Sport takaa. Vaikka se ei ole suomen kieltä, on urheiluvetojen sivu täysin suomenkielinen. Vasemmalla ovat lajit, joiden joukosta löytyy kohta UFC /Kamppailulajit. Kun avaat sen, näet keskellä sivua kätevästi esimerkiksi MMA-lajin suosittuja kohokohtia ja tulevia otteluita. Tämä on meidän esimerkkimme juuri sen takia, että lajin kohteet esitellään vähän eri tavalla kuin muualla. Kaikki eivät pidä samasta tavasta, joten tämä saattaa olla se tapa, josta juuri sinä pidät. Etujakin tulet saamaan myös tämän lajin vetojen tekoa varten, koska Betway on myös kova jakamaan etuja.

Näin UFC-vetoja tehdään

UFC vedonlyönti on helppoa, mutta on muutama asia, josta haluamme siihen liittyen kertoa. Tästä lajista voi tehdä muitakin vetoja kuin pelkästään voittajavetoja. Mutta niitä on tarjolla eniten. Niissä ei ole kerroin välttämättä kovin korkea, mutta kuten monissa muissakin vetokohteissa, voit kasvattaa kerrointa, kun laitat yhdelle vetolapulle useamman vedon. UFC vedonlyönti kertoimet eivät nouse ilman sitä välttämättä kovin suuriksi. Livevedot ovat myös yleisiä, mutta kerromme niistä lisää vasta seuraavassa kohdassa.

UFC vedonlyönti suomessa

Kuten vedonlyöntisivustosuosikkejamme esitellessä tuli esille, niin UFC-vedot lajitellaan usein kahteen osaan, joista toisessa ovat erikoisvedot. Niitäkin löytyy nykyään aika monilta ja aika paljon. Se voi olla esimerkiksi veto, jossa lyödään vetoa siitä, että kuinka montaa erää ottelussa tulee olemaan. Toinen erikoisveto voi olla sellainen, jossa veikataan ottelun ratkaisutapaa. Sehän voi olla monenlainen. Sellainen voi olla esimerkiksi veto, jossa veikkaat sitä, että ottelija voittaa tyrmäyksellä. Se voi olla myös muunlainen lopetus ottelulle. Ottelun voi ratkaista myös tuomari, jota voi myös veikata ottelun tulokseksi.

Nämä esitellyt ovat niitä yleisimpiä ja suosituimpia UFC-vetoja. Jos löydät jotain muunlaisia, olet löytänyt todella erikoisia vetokohteita. MMA-laji ei ole suosituimmasta päästä, kun tehdään vetoja. Siksi siitä ei löydy kaikilta vedonlyöntisivustoilta lainkaan vetokohteita. Esimerkiksi jalkapallosta voi sanoa, että sitä tarjotaan jokaisella vedonlyöntisivustolla. Samoin voisi sanoa myös jääkiekosta ja tenniksestä. Mutta meillä oli jo ylempänä viisi paikkaa, jossa tästä lajista voi lyödä vetoa, joten suosittelemme tekemään sitä jossakin niistä. Nyt siirrymme vielä esittelemään livevetojen mahdollisuuksia, jotka ovat tässä lajissa erityisen hyvät.

Näin pääset seuraamaan lajia livenä – mm. live streamien kautta

Aika moni UFC-veto on liveveto. Se ei ole mikään ihme, koska tästä lajista on todella jännittävää ja antoisaa tehdä vetoja juuri livevetoina. Kun ottelu on käynnissä, sen seuraaminen on vieläkin mielekkäämpää, kun tekee samalla siihen liittyviä vetoja. Ne onnistuvat kaikilla meidän esittelemillämme sivustoilla, jotka ylempänä esittelimme. Mutta jos tarjolla on UFC-vetoja jossakin muualla, sielläkin on aika varmasti tarjolla myös lajiin liittyviä livevetoja. UFC live vedonlyönti onkin todella suosittua.

Kun haluat seurata otteluita livenä, voit tehdä sen monella eri tavalla. Valitse niistä se sinulle mieluisin tapa. Paikan päälle katsomaan on tuskin kovin usein mahdollista päästä. Mutta onneksi otteluita voi seurata joskus myös television kautta suorana lähetyksinä tai vaikka radion kautta. Joillakin vedonlyöntisivustoilla on tarjolla myös UFC live stream -lähetyksiä. Silloin voit tehdä vetoja samasta paikasta, josta myös näet suoran lähetyksen ottelusta. Esimerkiksi Unibetillä voit nähdä heti vetojen yhteydessä linkin UFC live stream -lähetykseen, jos sellainen on tarjolla.

UFC tapahtumat ja ottelut

Kun tiedossa on UFC-ottelu, on tiedossa todella jännittävää nähtävää. Jos et vielä tässä vaiheessa tätä tiedä, niin UFC on lyhenne sanoista Ultimate Fighting Championship. Kyseessä on vapaaottelumestaruus. Mukana ottelemassa on nähty myös monia suomalaisia, kuten esimerkiksi Tony Halme, Teemu Packalén ja Makwan Amirkhani. Lajista on tarjolla paljon suoria lähetyksiä, joista jo edellisessä kohdassa kerroimme. Ottelut suoritetaan häkissä, jota kutsutaan nimellä Octagon. Sen lattia joustaa, joten kun katsot ottelua, tulet sen huomaamaan.

Ultimate Fighting Championship

Jokainen ottelu on oikeastaan suuri tapahtuma. Siksi mitään tiettyä tapahtumaa ei voi nostaa toisen edelle. Me suomalaiset tietysti olemme kiinnostuneet otteluista, joissa on mukana suomalainen ottelija. Mutta toki haluamme seurata myös muiden meille tuttujen ottelijoiden taistelua. Monet heistä ovat todella kuuluisia, joten mekin tiedämme heistä. Sellaisia ovat esimerkiksi Stipe Miocic, Jan Błachowicz ja Amanda Nunes.

UFC sisältää monta eri sarjaa. Ne on jaettu esimerkiksi sen perusteella, että kuinka suuria ottelijat ovat. Ja tietysti naisille ja miehille ovat myös eri sarjansa. Monia turnauksiakin on järjestetty, jotka voivat liittyä yhteen suureen tapahtumaan. Tämä laji ei ole olympialaji, mutta jännittävä monia otteluita vuoden aikana sisältävä. Se tarkoittaa sitä, että pääset tekemään lajista usein vetoja. Suomalaiset tekevät niitä monilla vedonlyöntisivustoilla, joita jo ylempänä esittelimme.

Tässä vielä hyvät vedonlyönti vihjeet

Tässä on laji, jonka vetojen teossa kannattaa olla tarkkana. Laji on aika erikoinen, joten sinun on hyvä tietää miten vetoja kannattaa tehdä. Esittelemme nyt sinulle meidän omat vinkkimme siitä, miten UFC vedonlyönti kannattaa tehdä. Taustatyötä kannattaa tehdä paljon. Selvitä esimerkiksi ottelijoiden taustatiedot tarkkaan. Selvitä missä he ovat otteluissa hyviä ja missä huonoja. Sekin voi jo kertoa sinulle paljon, että kumpi ottelussa voittaa. Jos toinen ottelija on toista paljon paremmassa fyysisessä kunnossa, on hän varmasti ennakkosuosikki. Kannattaa muistaa, että UFC mobiilivedonlyönti on myös mahdollista. Silloin pääset tekemään vetoja juuri silloin kun sinä haluat niitä tehdä. Se ei vaadi mitään tiettyä aikaa eikä paikkaa.

Kuten monissa muissa lajeissa, tässäkin lajissa kotietu kannattaa huomioida. Kun katsojat ovat toisen ottelijan puolella, saavat he ehkä ottelijan ottelemaan vielä normaaliakin paremmin. Joillakin ottelijoilla on paljon erikoisia taitoja, joilla he pärjäävät. Niitäkin kannattaa selvitellä. Kun sinä tiedät ottelijoista paljon, voit ehkä saada voittoja suurilla kertoimilla. Ennakkosuosikit eivät nimittäin aina voita, joten voit saada toista ottelijaa veikkaamalla suuria voittoja.

Ja kumpi tahansa voi olla voittaja, joten ehkä haluat lyödä vetoa vain omasta suosikistasi. Jos hän voittaa, mikä sen parempaa kuin se, että voitat samalla myös rahaa. Ehkä myös seuraat suosikkisi otteluita tarkoin ja siksi, koska hän on niin hyvä ja voitokas. Toivottavasti nämä UFC vedonlyönti vihjeet auttavat sinua ja pääset hyvin alkuun tähän lajiin liittyvien vetojen teossa. Sinulla tulee olemaan niiden parissa todella hauskaa ja koet aika varmasti monia jännittäviä hetkiä.

UKK

UFC eli Ultimate Fighting Championship on yhdysvaltalainen vapaaotteluorganisaatio.

Kyllä heitä on ollut jo paljon. Esimerkiksi Tony Halme oli UFC-ottelija.

Monilla vedonlyöntisivustoilla, mutta ei niin monilla kuin esimerkiksi jalkapallo ja jääkiekko. Muista tehdä vetoja vain sivustoilla, jotka ovat luotettavia ja turvallisia.

Vedot voivat olla voittajavetoja, sekä monenlaisia erikoisvetoja esimerkiksi siitä, millä tavalla ottelu tullaan voittamaan.

Kyllä voi, varsinkin jos teet monta vetoa kerralla, jolloin saat nostettua voittokertoimia.

Kyllä voi. Ne ovatkin todella suosittuja vetoja.

Muita suosittuja urheilulajeja
open
Top