Arbitraasi teoria - Mika on tätä strategiaa ja tarvitsenko laskimen?

Arbitraasi voi olla monille suomalaisille vedonlyöjille vielä tuntematon sana. Mutta kun kerromme sinulle mistä siinä on kyse, se voi tuntuakin ihan tutulta vedonlyöntiin liittyvältä asialta, mutta et ole vain kutsunut sitä tuolla nimellä. Lyhyesti sanottuna tämä termi tarkoittaa sitä, että saadaan voittoa ilman riskiä. Me kerromme nyt sinulle millä tavalla tämä liittyy vetojen tekoon. Kerromme myös missä voit tehdä tuollaisia vetoja ja millaisia hyviä vinkkejä niiden teossa kannattaa hyödyntää. Lopuksi sinäkin osaat tehdä vetoja, jotka liittyvät tähän termiin ja ennen kaikkea tiedät mitä tämä oikein tarkoittaa.

Parhaat vedonvälittäjät arbitraasivedonlyöntiin

# Vedonlyöntisivustoa Bonus* Voitto Mobiili Luokitus ulos
1
Bono:
100 €
Voitto:
94.97%
Mobiili:
5.0
Vieraile nytTonyBet Arvostelu
2
Bono:
50 €
Voitto:
94.87%
Mobiili:
5.0
Vieraile nytLV BET Arvostelu
3
Bono:
200 €
Voitto:
96.94%
Mobiili:
5.0
Vieraile nytFEZbet Arvostelu
4
Bono:
200 €
Voitto:
97.14%
Mobiili:
4.9
Vieraile nytRabona Arvostelu
5
Bono:
100 €
Voitto:
98.10%
Mobiili:
4.5
Vieraile nytMrGreen Arvostelu

Mikä on arbitraasi ja miten se liittyy vetojen tekoon?

Arbitraasi vedönlyonti ei ole sinulle välttämättä kovin tuttu termi. Arbitraasi suomeksi on todellakin arbitraasi, vaikka se ei kuulosta suomalaiselta sanalta. Voisimme aloittaa sen avaamisen sinulle sillä, että kerromme ihan ensin, että mikä on arbitraasi. Siitä on kätevä siirtyä kertomaan, että miten se liittyy myös vedonlyöntiin, koska se liittyy moneen muuhunkin asiaan kuin vetojen tekoon. Joten lähdetään liikkeelle siitä, että kerromme ensin yleisesti mistä tässä on kyse.

Arbitraasi vedönlyonti

Termillä viitataan siihen, että saadaan voittoja ilman riskiä. Vedonlyönnin kannalta kuulostaa jo nyt hyvältä, koska kukapa ei haluaisi tehdä vetoja, joissa saa voittoja ilman riskiä. Se voi tuntua siltä, että sellainen on vedoissa täysin mahdotonta. Mutta asia ei ole ihan niin yksinkertainen, joka selviää sinulle tässä myöhemmin. Ennen sitä voisimme vielä avata tätä termiä lisää.

Taloudellisesta näkökulmasta, termi on helppo selittää esimerkillä, jossa samaa tuotetta myydään kahdessa eri paikassa. Toisessa se on kalliimpi kuin toisessa. Kun sen ostaa halvemmasta paikasta ja myy sen jälkeen sen eteenpäin kalliimmalla, on saanut tehtyä voittoa. Toki myyminen voi viedä aikaa, mutta monissa tilanteissa voitto on niin suuri, että se kannattaa tehdä. Tämä esimerkki ei sovi oikein vedonlyönnin maailmaan, joten seuraavaksi kerromme, miten termi liittyy vetojen tekoon, jota taisit jo vähän odottaakin.

Kun kyse on vedonlyönnistä, siinäkin verrataan kahta vedonlyöntitoimistoa keskenään. Silloin on käynyt niin, että kummallakin on samasta kohteesta veto, joissa palautusprosentti on yli 100 kummassakin paikassa, mutta eri päin. Jos lyö kummassakin paikassa vedon tästä kohteesta, jossa palautusprosentti on enemmän kuin 100, saa varman voiton. Mutta tässä voi piiletä sellainen asia, että se on ollut vedonlyöntisivustolla vain virhe ja pelaaja saa vain panoksensa takaisin.

Nyt seuraavaksi haluamme esitellä kuinka tällaisia vetoja tehdään. Siinä on ehkä vaikeinta se, kuinka löytää vedonlyöntipaikkoja, joissa on jaossa tällaisia vetoja. Sen jälkeen esittelemme vielä esimerkkejä ja kerromme millaisia virheitä niiden teossa voi tehdä ja miten tehdä näitä vetoja parhaimmalla tavalla eli kerromme myös omia hyviä vinkkejämme. Nyt ensin siihen, miten näitä vetoja tehdään.

Näin teet arbitraasiin liittyviä vetoja

Tässä vaiheessa on hyvä kertoa, että miten arbitraasi oikein toimii ja miten näitä vetoja vedonlyöntipaikoissa tehdään. Ihan ensin sinun on löydettävä paikkoja, jossa sellaisia on jaossa. Se onkin tässä ehkä se vaikein tehtävä, josta jo ylempänä mainitsimme. Mutta ei se ole mahdoton tehtävä, kun tietää mitä etsii ja miten se kannattaa parhaimmalla tavalla tehdä. Saatat löytää niitä ihan sieltä omista lempipaikoistakin. Kun seuraat vetovalikoimia, sinne voi tulla välillä tuollaisia vetoja, joissa palautusprosentti on enemmän kuin 100. Eli paras neuvo on seurata valikoimia paikoissa, joissa teet yleensäkin vetoja. Voit myös etsiä eri sivustoilta tietoja näiden vetojen ilmestymisestä. Niistä voidaan kertoa sivustoilla, joissa annetaan vetovinkkejä. Mutta jos paikkana on sivusto, jossa et ole vielä vedonlyöjänä, pitää sinun ensin rekisteröityä sinne. Se voi viedä aikaa ja veto ehtii jo poistua, joten edelleen ne omat suosikkipaikat ovat tässä parhaita kohteita etsiä arbitraasi-vetoja.

Näin teet arbitraasiin liittyviä vetoja

No sitten kun olet löytänyt arbitraasi vedon, niin mitäs sitten tehdään? Oikeastaan ei mitään sen kummempaa kuin miten vetoja yleensäkään tehdään. Sen on ihan normaali vetokohde, joten jos olet tehnyt sellaisia ennenkin, osaat tehdä niitä nytkin. Vaikein tehtävä on löytää sellainen veto jostakin vedonlyöntipaikoista ja ensinnäkin tunnistaa, että kyseessä on juuri tuollainen veto, jossa palautusprosentti on niin hyvä, että sillä tulee jäämään voitolle.

Vedönlyonti arbitraasi voi olla esimerkiksi 1x2-veto eli pitkäveto, jossa sinun pitää lyödä vetoa joko toisen joukkueen voitosta tai niiden tasapelistä. Sellaisia vetoja löytyy helposti esimerkiksi tenniksen kohdalta, jossa toinen ottelija on aina voittaja. Kun tasapeliä ei synny, ei ole riskinä, että se olisi lopputulos eikä kumpikaan ole voittaja, jota olet tässä vedossa veikannut.

Mutta ei tämä ole siltikään näin helppoa, joten koko pelikassaan ei näihin vetoihin kannata pistää. Joskus vedonlyöntipaikka voi epäillä sopupeliä, jolloin panos saadaan takaisin. Jos niin käy vain toisessa paikassa, voi jäädä häviölle, jos juuri siellä toisessa paikassa ei epäillä sopupeliä. Eli toisessa saat panoksen takaisin ja toisessa häviät. Häviät silloin puolet rahoistasi, jos olet pistänyt niitä kumpaankin paikkaan yhtä paljon.

Bonus: 100 €
5.0
TonyBet Arvostelu

*Ehdot ovat voimassa! 18+

Bonus: 50 €
5.0
LV BET Arvostelu

*Ehdot ovat voimassa! 18+

Bonus: 200 €
5.0
FEZbet Arvostelu

*Ehdot ovat voimassa! 18+

Hyviä esimerkkejä arbitraasi-vedoista

Voimme kertoa esimerkkejä arbitraasi vedoista, vaikka edellisessä kohdassa kerroimmekin, että ne ovat periaatteessa ihan normaaleja vetoja. Yksinkertaisin arbitraasi esimerkki on juuri tuollainen tennikseen liittyvä esimerkki, jonka juuri mainitsimme. Siinähän on kaksi vaihtoehtoa, joten se toimii hyvin lajina tällaisissa vedoissa. Esimerkit ovat samalla hyviä arbitraasi vinkkeja, joita kannattaa hyödyntää.

Jos jossakin vedonlyöntipaikassa tarjotaan esimerkiksi toiselle ottelijalle kerrointa 2,30 ja toisessa vedonvälittäjäpaikassa toiselle ottelijalle taas kerrointa 2,10, on kyseessä arbitraasi-veto. Se lasketaan näin 1/2,30+1/2,10=0,911. Joten tämä veto antaisi pitkällä aikavälillä voittoa. Se lasketaan näin: 1/0,911 eli voittoa tulisi noin 10 prosentilla. Eihän se ole kovin paljon, mutta ei arbitraasi olekaan mikään nopea tie suuriin voittoihin. Ja aina on riskinä, että veto ei toimikaan, joten haluamme vielä muistuttaa, että älä laita niihin liikaa pelirahaa.

Toinen esimerkkimme koskee sulkapalloa, jossa tenniksen tapaan toinen ottelijoista voittaa. Jos jossakin annettaisiin toiselle ottelijalle kerroin 2,40 ja toisessa paikassa juuri toiselle ottelijalle kerroin 2,20, olisi taas kyseessä arbitraasi. Silloin se laskettaisiin näin: 1/2,20+1/2,30=0,889. Silloin prosentti, jolla voittaisi pitkällä aikavälillä, olisi: 1/0,889=1.12.

Mutta yleensä tämä prosentti on paljon pienempi, joten jos tuollaisen löydät, olet löytänyt jo hyvän arbitraasi-vedon. Mutta silloin voi olla vieläkin suurempi riski, että toinen vedonlyöntipaikoista luulee kyseen olevan sopupelistä ja saat sieltä vain panoksen takaisin. Joten suurta prosenttimäärää ei kannata ottaa niin tosissaan, että laittaisit vetoon todella paljon rahaa. Jos haluat, niin etsi jostakin arbitraasi laskin, joka laskee sinulle nämä prosentin valmiiksi.

Varo näitä virheitä, kun teet arbitraasi-vetoja

Vedonlyönti arbitraasi -kohteista ei ole mitään helppoa, joten sellaisia vetoja ei kannata mennä suin päin tekemään. Kerroimme jo, kuinka vedonvälittäjä voi epäillä sopupeliä, jolloin saat esimerkiksi vain tästä vedosta rahat takaisin. Jos toinen veto, joka on tehty toisessa paikassa, ei osu nyt oikein ja saat vain panoksen takaisin, olet hävinnyt rahaa. Eli toisessa vedonlyöntipaikassa sopupeliä ei epäillä. Mutta eteen voi tulla muitakin ongelmia, joista haluamme sinulle varoittaa. Niitä on ainakin kolme kappaletta, joten luehan nämä alla olevat kohdat, jossa osaat varautua niihin ja myös varoa niitä. Ensin arbitraasi teoria voi olla se, että niillä voittaa aina, mutta se ei ole totta, kuten nyt näet.

Yksi on se, että näissä vedoissa sinun täytyy olla nopea. Jos huomaat, että olet löytänyt arbitraasin, älä aikaile enää sen jälkeen. Se veto ei nimittäin ole välttämättä kovin kauaa tarjolla. Jos aikailet, et ehkä ehdi tekemään tuota vetoa. Yksi vaihtoehto on se, että ehdit tekemään sen toisessa paikassa ja toisessa kerroin on jo muuttunut huonompaan suuntaan tai siten, että se toinen onkin vaihtunut paremmaksi kertoimeksi eli toisella ottelijalla onkin yhtäkkiä parempi kerroin, joten se on sama tilanne kuin siellä paikassa, jossa vedon jo teit.

Arbitraasi veikkaus

Kun veto pitää tehdä kiireessä, voit helposti tehdä siihen liittyviä virheitä. Ehkä lyötkin vetoa väärässä paikassa tai väärin päin? Niinkin voi käydä, että lyöt kummassakin paikassa vetoa samasta voittajasta. Kun on kiire, tuollaisia virheitä tulee tehtyä helposti, joten olethan tarkka ja samalla nopea.

Toinen virhe, jonka saatat tehdä, ei ole oikeastaan mikään virhe. Tai no on, jos et tarkista sitä, että kuinka paljon voit vetoon panostaa. Panostukselle voi olla jossakin jokin raja. Jos toisessa paikassa ei ole rajaa ja olet lyönyt toisen paikan rajaa enemmän, et saa tehtyä arbitraasi-vetoa. Silloin siellä paikassa, jonne sait tehtyä vedon suuremmalla panoksella, on parempi olla se voittava veto. Toisessa vaihtoehdossa tulet nimittäin häviämään, kun et ole voinut laittaa sinne yhtä suurta panosta kuin toiseen. Joten tarkista aina ensin, että tuollaisia panostusrajoja ei ole tai se, että et laita sinne paikkaan suurempaa panosta kuin mikä siellä toisessa on panokselle rajana.

Ja vielä kolmas virhe, jonka näissä vedoissa voi tehdä. Oletko ajatellut, että ottelussa voi tapahtua jotain erikoista? Toinen ottelija voi esimerkiksi loukkaantua ottelun aikana. Silloin ottelu pitää keskeyttää. Se ei tarkoita sitä, että saisit välttämättä kummastakin vedonlyöntipaikasta panoksesi takaisin. Vedonlyöntisivustot suomalaisille on erilaiset ehdot, jotka kannattaa tarkistaa ennen vedonlyöntiä. No tämäkin on taas sellainen asia, joka vie aikaa ja veto voi mennä ohi, jos sitä ei ehdi tekemään ennen kuin sitä ei ole enää tarjolla. Tämän asian voi kuitenkin tarkistaa jo etukäteen, joten se kannattaa ehdottomasti tehdä jo ennen kuin löydät arbitraasin.

Näillä vinkeillä pärjäät hyvin

Vaikka edellisessä kohdassa esittelimme monta virhettä, joita voit tehdä, kun teet arbitraasi-vetoja, on meillä vielä arbitraasi vinkkejä, joilla pärjäät paremmin näiden vetojen teossa. Noista edellisen kohdan virheistä ei kannata lannistua. Ne eivät tarkoita sitä, että näitä vetoja ei kannata tehdä. Monet luottavat näihin vetoihin ja osa tekee niitä säännöllisesti. Se kertoo sen, että kyllä nämä ovat ihan varteenotettavia vetoja. Siksi kannattaa lukea nyt meidän vinkkimme niiden tekoa varten.

Ensimmäinen vinkkimme on sinulle, jos et ole tehnyt tuollaisia vetoja koskaan ennen. Kun ne eivät ole vielä tuttuja, kannattaa aloittaa helpoista lajeista. Sellainen laji on esimerkiksi jalkapallo. Tässä lajissa on helpot säännöt. Ne voivat olla sinulle jo tutut. Jos laji on tuttu, on siitä helpompaa tehdä vetoja. Ja tämä on helppo laji tajuta, joten aloita siitä. Ja kaiken päälle tässä lajissa on aina tarjolla paljon vetokohteita, joten ehkä lajista löytyy siksi helposti myös arbitraasi-vetoja.

Arbitraasi vihjeet

Toinenkin vinkkimme koskee sinua, jos nämä vedot eivät ole tuttuja. Siitä olemme jo vähän kertoneetkin. Se toimii oikeastaan kaikenlaisten vetojen kohdalla. Eli älä panosta vetoihin suurilla summilla. Aina on mahdollisuus, että et voitakaan. Kerroimme jo, miten myös näissä vedoissa voi käydä niin, että et jääkään voitolle, vaikka niiden periaatteessa pitäisi olla voittoja, jotka ovat varmoja. Mutta eivät ne ole täysin varmoja, jos esimerkiksi epäillään sopupeliä, josta jo pari kertaa mainitsimme. Vetoja ei tule koskaan tehdä niin suurilla summilla, joiden häviäminen aiheuttaisi ongelmia. Tämä on hyvä vinkki, jolla pärjäät vetojen teossa jo pitkälle.

Yksi hyvä neuvo on myös se, että kun näissä vedoissa tehdään veto kahdessa eri paikassa, tee se ensin siellä, jossa kerroinmuutosten riski on pienempi. Jos se muuttuu, ehdit vielä huomaamaan sen ja muuttamaan toisessa paikassa vetosi. Tämä kannattaa selvittää etukäteen, että missä paikoissa kertoimet pysyvät kauemmin samoina. Sellaisia paikkoja todellakin on, joissa on pienemmät riski tuollaiseen. Arbitraasi hinnoittelu teoria voi myös poiketa.

Muistutamme myös, että on hyvä, että arbitraasi-veto ei ratkeaisi vasta päivien päästä. Lyö mielellään sellaisia vetoja, jotka ovat ratkeamassa ihan pian. No miksi ihmeessä tämä on hyvä neuvo? No haluat varmasti voitot nopeasti pelitilille, jotta voit tehdä niillä seuraavia vetoja. Varsinkin jos sinulla on pieni pelikassa, se voi tyhjentyä nopeasti. Silloin sinulle ei ole pelikassassa rahaa, joilla voit tehdä jo seuraavia vetoja. Siksi on hyvä, että vedot ratkeavat nopeasti ja saat voitot nopeasti käyttöösi.

Yhteenvetona

Nyt tiedät tarkoin, että mitä arbitraasi veikkaus tarkoittaa. Se kuulostaa erittäin hyvältä idealta esimerkiksi, jos haluat käyttää sitä vetojen teossa. Mutta tiedät nyt myös, että täysin varmoja voittoja nämäkään vedot eivät sinulle tuo. Jos ne toisivat, kukapa ei niillä koittaisi rikastua. Ja rikastua ei voi näillä kovin nopeasti, vaikka vedot toimisivatkin. Kerroimme siitä, kuinka pieniä voittoprosentteja näissä vedoissa on. Joudut tekemään melko monta onnistunutta vetoa, jossa se näkyisi edes jotenkin pelikassasi voittojen määrissä.

Sinun pitää olla näissä vedoissa sekä nopea että tarkka. Se ei ole mikään helppo tehtävä. Mutta nämä vedot ovat ihan hyvä vaihtoehto, jonka kertoo sekin, että monet tekevät niitä ihan ammattimaisella tavalla. Sinustakin voi tulla sellainen, mutta aloitathan ensin pienillä panoksilla ja varovaisella tavalla, jotta eteesi ei tule suuria ongelmia. Toivottavasti saat vain hyviä arbitraasi kokemuksia, kun teet näitä vetoja.

UKK

Arbitraasi on termi, joka tarkoittaa sitä, että voittaa ilman riskejä, vaikka voitot ovat pieniä.

Arbitraasi-vedot tehdään kahdessa eri vedonlyönnin paikassa. Niitä ei valita ihan sattumalta, vaan toisessa täytyy olla veto, jossa kummassakin on aika lailla sama kerroin, mutta juuri toiselle ottelijalle.

Voit tehdä niitä netissä sellaisilla vedonlyöntisivustoilla, joissa kertoimet osuvat keskenään kohdalleen, jolloin syntyy arbitraasi.

Suuria voittoja nämä vedot eivät tule antamaan. Voittokerroin on aina aika pieni, mutta monta pientä voittoahan ovat yhdessä suuria. Joudut tekemään siis monta vetoa, joilla voitat, ennen kuin näet sen kunnolla pelikassasi kasvussa.

Kyllä on. Itseasiassa riskejä on todella paljon. Ne kannattaa selvittää ensin ennen kuin alat tekemään tuollaisia vetoja. Yksi suurimmista riskeistä on se, että vedonlyöntipaikka epäilee sopupeliä ja antaakin vain panoksen takaisin. Toisessa paikassa ei välttämättä käykään niin.

open
Top