TonyBet kokemuksia

TonyBet on vedonlyöntiin keskittyvä pelisivusto, jonka omistaa virolainen TonyBet OÜ. Haluamme esitellä sinulle, millaisia mahdollisuuksia tämä pelipaikka sinulle antaa, kun mielessäsi ovat vedonlyönnit.

Näytä enemmän

Sivustolta löytyy jo jonkin verran suomen kieltä, mutta meitä ei ainakaan haitannut, vaikka täydellistä kieliversiota ei ole vielä tarjolla. Me keskitymme siihen, kuin hyvin vetoja päästään tekemään ja millaisissa puitteissa. Niiden kohdalla kaikki toimii erinomaisesti.

Tarjolla on suomalaisten suosikkivetokohteita sekä erikoisempiakin lajeja. Jokainen löytää listalta taatusti itseä kiinnostavia kohteita. Esittelemme sinulle näitä lajeja sekä muita vedonlyönnin tukena toimivia asioita sekä muita TonyBet kokemuksia. Tervetuloa seuraamme!

Näytä vähemmän
Tervetuliaisbonus: 100 €
LUNASTA BONUS
  • Live-vedonlyönti
  • "Drops & Wins" -kampanja
  • Vedonlyönti Tervetuliaisbonus
Säätely
  • Maksutavat:
*Ehdot ovat voimassa! 18+
Bonus: 5
Kotiutukset: 5
Talletukset: 5
Maksut: 5
Mobiilisovellus: 5
Käytettävyys: 5

TonyBet -sivuston lisenssit- Ja säätelyasiat

Jotta tiedät, että miten turvallinen tämä vedonlyöntipaikka on, haluamme ensimmäisenä esitellä sinulle sivuston pelisenssin sekä sen, miten tätä paikkaa säädellään. Lisenssin on myöntänyt UK Gambling Commission sekä Viron peliviranomainen. Tämä lisenssi takaa sen, että sivusto on turvallinen paikka esimerkiksi vedonlyöntivarojen tallettamiseen ja omien tietojen luovuttamiseen.

Sivustoa pyöritetään kuitenkin meitä vieläkin lähempää kuin mistä tämä lisenssi on myönnetty eli Virosta käsin. TonyBet ei tietystikään halua, että sinulle tulisi koskaan peliongelmia. Siksi mukana toiminnassa on myös mm. GamCare, josta tarjotaan apua, kun eteen tulee erilaisia pelaamiseen liittyviä ongelmia. Siihen saat apua toki myös suoraan sivustolta, josta löydät kokonaisen oman paikan liittyen vastuulliseen pelaamiseen. Seuravaksi TonyBet arvostelu jatkuu sillä, miten pääset jäseneksi.

Näin pääset TonyBet jäseneksi

Se ei ole mikään vaikea tehtävä, kun haluat liittyä TonyBet -sivuston jäseneksi. Esittelemme nyt tässä, miten se tapahtuu. Valmistaudu ottamaan kolme lyhyttä askelta, jonka jälkeen kaikki onkin jo hoitunut. Ensimmäisellä askeleella sinulta kysytään näitä tietoja: sukupuoli, etunimi, sukunimi, syntymäpäivä ja sähköpostiosoite.

Heti näiden jälkeen pääset ottamaan toisen askeleen ja pääset kirjoittamaan nämä tiedot: maa, kaupunki, katuosoite, puhelinnumero ja valuutta, joka on tietysti meidän suomalaisten vedonlyöjien kohdalla euro. Tässä onkin jo viimeisen askeleen vuoro. Kun otat sen, pääset ilmoittamaan vielä nämä tiedot: haluamasi käyttäjätunnus ja valitsemasi salasana. Kun nyt klikkaat alla olevaa vihreää linkkiä, olet sen jälkeen suorittanut rekisteröinnin ja voit onnitella itseäsi hyvästä teosta.

Pääset nyt aloittamaan vetojen teon, joten tulossa on monia viihdyttäviä ja jännittäviä hetkiä. Tässä alla on kuvia siitä, millaisia rekisteröintilomakkeet ovat. Näet, että kaikkia kohtia ei ole käännetty suomeksi, mutta tehtävä sujuu silti ongelmitta. Edessä on vielä tilin aktivointi ennen kuin pääset siirtämään rahaa vetoja varten, mutta sekin hoituu nopeasti. Saat siihenkin hyvät ohjeet, kuten kaikessa, jota tällä sivustolla teet. Nyt menemmekin jo seuraavaan kohtaan, jossa esittelemme miten näitä talletuksia tehdään, ja kuinka saat tehtyä voittojen nostoja. Eli erittäin tärkeitä asioita ovat nekin.

Tonybet kotiutus ja talletus

Talletukset ja kotiutukset
TonyBet

Sinun on tärkeä tietää, että miten TonyBet -sivustolle onnistuvat talletusten teot. Ja haluat varmasti tietää myös, miten nostot tehdään. Niihin keskitymme nyt tässä. Vaihtoehtoja, joilla voit tehdä talletuksia, on useampi. Niitä ovat Visa, Mastercard, Trustly, Skrill, paysafecard, NETELLER, ecoPayz ja Euteller. Nämä taitavat olla sinulle tuttuja? Lista on aika tuttu suomalaisten vierailemilla vedonlyöntisivustoilla. Tässä taitaa olla myös se tapa, jota käytät yleensä talletustapana. Voit käyttää sitä ja toki jotain muutakin näistä turvallista maksutavoista.

Voi tallettaa minimissään 10 euron talletuksia. Yleensä jokaisella näistä tallettaessa näet talletuksen sivustolla heti. Kun mielessäsi on TonyBet kotiutus, siinä voi kestää muutaman pankkipäivän, että nostosi näkyy tililläsi. Aika on jotain väliltä 1–7 pankkipäivää. Mutta jos haluat, että saat nostettua voittosi nopeasti, tee se jollakin nettilompakkomaksutavoista. Ne ovat näistä nopeimmat tavat saada nostot nostettua.

Kun haluat tehdä TonyBet deposit tai nostaa voittoja, klikkaa itsesi sivuston pelitilille. Pääset sinne sivuston oikeasta yläkulmasta. Sen jälkeen valitse haluamasi maksutapa ja toimi sen mukaisten ohjeiden mukaan. Saat hyvät ohjeet, joten oli tapa mikä tahansa näistä, se onnistuu helposti ja nopeasti ilman sen kummempia ongelmia. Ja jos jokin niissä mietityttää, kehotamme ottamaan yhteyttä sivuston asiakastukeen, jonka esitelemme sinulle tässä vähän myöhemmin. Ensin haluamme esitellä sinulle millaisia bonuksia ja etuja tulet saamaan vetojenteon tueksi.

Tonybet bonus

Tervetulobonus
TonyBet

Tulet saamaan TonyBet -sivustolta bonuksia heti siitä lähtien, kun olet liittynyt sivuston jäseneksi. Mutta niistä ei välttämättä kerrota sivustolla. Koko sivustolta löytyvä tarjoussivu voi olla täysin tyhjä, mutta se silti tarkoita sitä, että mitään etuja ei olisi saatavilla. Sen jälkeen, kun olet liittynyt sivuston jäseneksi, kannattaa mennä lukemaan omaa sähköpostia. Olet saanut sinne aika varmasti jo ensimmäisen etusi. Se on bonus, jolla pääset tekemään vetoja. Saat sen ensimmäisen talletuksesi yhteydessä, joka vaatii erillisen bonuskoodin käytön. Sekin ilmoitetaan tässä saamassasi sähköpostiviestissä.

Saat jopa 50 euron edestä bonusrahaa vetojen tekoa varten. Eikö kuulostakin mukavalta määrältä? Tämä TonyBet bonus on tarkoitettu vain vetoja varten. Olet tainnut jo huomata, että sivustolla voi myös pelata kasinopelejä, mutta niitä varten on olemassa ihan oma tervetuloetu. Siitä ei sen enempää, koska luet tätä esittelyä juuri vedonlyöntimahdollisuuksien takia.

Luehan ensin bonusehdot, ennen kuin otat tämän edun vastaan. Me tiedämme niistä jo sen, että ennen kuin voit nostaa tällä ensitallettajan vedonlyöntibonuksella voittoja, pitää sinun kierrättää bonus 10 kertaa vetojenteon kautta. Se on pieni määrä, joten kierrätys onnistuu aika helposti. Muista myös tarkistaa jokaisen edun kohdalla, että millaisen pitää vedon kertoimien olla, kun teet niitä esimerkiksi bonusrahalla.

Sivustolta ei löydy VIP-klubia. Kannattaa seurata sivustoa, jos siellä ilmoitetaan muista mahdollista vedonlyöntiin liittyvistä TonyBet promotions -kaltaisista eduista. Niitä ei ole aina esillä, joten on tärkeä seurata myös sivuston lähettämiä viestejä aiheesta. Eikä sekään ole koskaan huono idea, että kysyt sivuston asiakastuesta, että olisiko tarjolla jotain mukavia vedonlyöntiin liittyviä etuja. Niitä on taatusti tarjolla enemmän kuin mitä vedonlyöntisivusto antaa ymmärtää, kun niistä vain osaa ja tajuaa kysyä.

Tonybet vedonlyönti

TonyBet on monipuolinen vedonlyöntimahdollisuuksien tarjoaja. Sen näet sivustolta aika nopeasti. Voit tehdä monenlaisia vetoja. Vedonlyöntimarkkinat ovat erinomaiset. Tee vetoja esimerkiksi siten, että veikkaat otteluiden voittajaa. Tämä 1x2 onkin aika suosittu vetotapa. Ehkä olet tehnyt samanlaisia vetoja jossain muuallakin? Voit tehdä myös monivetoja, joissa saat tehdä vetoja liittyen useampaan eri otteluun. Tällaisella tavalla saat kasvatettua voittokertoimia suureksi. Ja jos veto osuu, saat tietysti mukavan suuren voiton.

Muista kuitenkin panostaa aina vetoihin sellaisilla summilla, jotka sopivat vedonlyöntikassaasi, jotta sinulle ei koidu peliongelmia. Seuraavaksi kerromme sinulle, että mistä lajeista pääset tekemään vetoja. Niitä on erittäin paljon, joten varauduhan kuulemaan, että mitä nämä lajit ovat.

Monipuolinen TonyBet sport lajitarjonta

Pääset tekemään vetoja monista eri urheilulajeista. Tarjolla on esimerkiksi suomalaisten suosikkilajeja, kun kyse on vetojen teosta. Ne ovat tietysti jääkiekko sekä jalkapallo. Kummastakin näistä löytyy todella paljon vetokohteita. Jalkapallosta löydät useita satoja kohteita. Mukana ovat esimerkiksi Valioliigan ja LaLigan ottelut sekä monet muut tärkeät jalkapalloon liittyvät ottelut ja kisat. Jääkiekosta pääset tekemään vetoja esimerkiksi ihan Suomessa käytävistä otteluista, koska mukana ovat myös SM-liigan ottelut.

Emme voi esitellä tässä jokaista urheilulajia, joista löytyy vetokohteita, koska niitä on niin paljon. Mutta mukana ovat esimerkiksi nämä lajit: lentopallo, snooker, amerikkalainen jalkapallo ja tennis. Käyhän itse katsomassa, että mitä lajeja kaiken kaikkiaan on tarjolla. Ehkä löydät sieltä lajin, josta et ole vielä koskaan lyönyt vetoa. Se voisi antaa sinulle ihan uudenlaisia vedonlyöntikokemuksia. Mutta toki laji, joka on sinulle tuttu, on helpompi vetokohde, ainakin voittojen puolesta. Sellaisia lajeja täältä löytyy aivan varmasti useampikin, jos seuraat monia lajeja. Tarjolla on myös monia e-urheilukohteita, joita kannattaa käydä vilkaisemassa.

Näin helposti teet TonyBet - Sivustolla vetoja

Vetojen teko ei ole vaikeaa, mutta haluamme silti kertoa kuinka niitä tehdään. Eri kohteet ovat esillä selkeillä tavoilla. Voit valita lajin vasemmasta reunasta. Sen jälkeen näet millaisia kohteita on kyseisestä lajista tarjolla. Ne näet keskellä sivua. Kun vetokohde on valittu, klikkaa haluamaasi kohdetta. Kun teet sen, avautuu oikeaan reunaan vetokuponki. Näet siinä jo klikkaamasi vedon. Voit toki poistaa sen siitä, jos se ei olekaan veto, jonka haluat tehdä.

Voit lisätä kuponkiin vetoja samalla tavalla kuin valitsit tämän ensimmäisen vedon. Tämän ei pitäisi olla vaikeaa. Vain se on vaikeaa, että millaisen vedon haluat tehdä. Mutta sitä me emme voi kertoa, koska vedoissa on juuri kyse siitä, että osaa valita oikeanlaisen vedon, jotta voittaisi.

Kun vetokuponkisi näyttää hyvältä, on aika maksaa tämä veto. Näet kupongissa kaiken tarvittavan, jotta olet asiasta varma, että vedot ovat juuri ne, jotka halusit tehdä. Klikkaa nyt kupongin alaosassa olevaa linkkiä Vahvista. Näet sen yhteydessä kupongin hinnan.

Muista, että hinnan ei pidä olla koskaan liian suuri sinun pelikassallesi. Vaikka olisit ihan varma, että voitat, siitä ei voi koskaan olla täysin varma. Otteluissa voi tapahtua mitä tahansa, eikä varmakaan veto osu aina. Kun olet maksanut vedon, on se aika, joka on tässä se jännittävin aika. Jos näet vedon kohteena olevan ottelun jostakin, esimerkiksi suorasta lähetyksestä, tekee se tilanteesta entistä jännittävämmän. Siitä kerromme seuraavassa kohdassa, jossa kerromme samalla TonyBet -sivuston livevedoista.

Tonybet live vedonlyönti

Tästä mahdollisuudesta emme halunneet vielä kertoa aiemmissa kohdissa, koska tämä aihe ansaitsee ihan oman kohtansa. Kyseessä ovat TonyBet -sivuston livevetokohteet. Niitäkin nimittäin on tarjolla ja todella paljon. Livevedot ovat vetoja, joita pääset tekemään, kun ottelu on jo käynnissä. Niiden kohdalla sinun täytyy toimia nopeammin kuin muiden vetojen kohdalla, jotka tehdään ennen kuin ottelu alkaa.

Livevetojen valikoima muuttuu sen mukaan mitä ottelussa tapahtuu. Siksi jokin vetokohde ei ole välttämättä enää tarjolla, jos mietit liian kauan sen ottamista vetoihisi mukaan. Näissä vedoissa saatat nähdä nopeasti, että kuinka vedollesi kävi. Se tarkoittaa tietysti samalla sitä, että voit saada voittosi jopa hetkessä.

Lajeja, joista livevedot onnistuvat, ovat esimerkiksi jalkapallo, jääkiekko, tennis sekä e-urheilukohteet. Jos haluat nähdä näistä livekohteista suoraa lähetystä, sellainen mahdollisuus pitää etsiä jostakin toisesta paikasta. TonyBet ei tarjoa suoratoistolähetyksiä. Mutta niitä löytyy monista paikoista. Ehkä näet jääkiekko-ottelun suoraan televisiosta? Osa SM-liigan peleistä näkyy myös ilmaislähetyksinä, joten sellaiseen otteluun liittyvä veto voisi olla hyvä idea.


Tonybet mobile

Kun haluat tehdä vetoja mobiililaitteesi kautta, on TonyBet myös silloin hyvä valinta. Kaikki toimii pienillä näytöillä moitteettomasti, josta saadaan kiittää esimerkiksi sitä, että tämä on responsiivinen sivusto. Kirjautuminen onnistuu heti, jos loit tunnukset jo tietokoneversiossa. Voit toki luoda ne myös mobiiliversion kautta. Samat tunnukset käyvät näissä kummassakin. Sisään mennään suoraan mobiililaitteestasi löytyvän nettiselaimen kautta. Se on todella kätevä tapa.

Pelkällä selainversiolla pärjää, mutta voit asentaa kasinosta mobiililaitteeseesi myös erillisen sovelluksen. Mobiilivetojen teko onnistuu selaimenkin kautta erinomaisesti. Saat käyttöösi samat edut ja vetojen valikoima on suuri. Mobiiliversio on yhtä selkeä kuin pääsivustokin, joten ongelmia sen käytössä tuskin esiintyy kovin helposti.


Tonybet Suomi sivusto

Vaikka TonyBet ei ole täysin suomenkielinen sivusto, ei sen pitäisi olla mikään ongelma. Kaikki tärkeimmät osat on käännetty suomeksi. Vedonlyöntisivu on selkeä. Se on oikeastaan rakenteeltaan samanlainen kuin suurin osa vedonlyöntisivustoista. Jos olet tehnyt vetoja jossakin muualla, tämä paikka voi näyttää rakenteeltaan tutulta ja siksi samalla myös selkeältä. Lajeja on paljon, mutta sivu ei silti ole sekava.

Huomasit varmasti myös, että rekisteröinti toimii selkeiden askelien kautta. Siinäkään ei pitäisi tulla eteen mitään ongelmia, ainakaan sen takia, että lomakkeet olisivat epäselkeitä. Meilläkin meni vain hetki, kun olimme suorittaneet rekisteröinnin. Sivusto on täynnä asioita, mutta jokainen kokonaisuus on omassa paikassaan, joten ne eivät ole sekoittamassa esimerkiksi juuri vedonlyöntiin liittyviä asioita.

Käytössä on turvallinen SSL-salaus

Turvallisuuteen liittyvistä asioista tulikin jo vähän kerrottua aiemmin. Mutta haluamme vielä kertoa, että voit liittyä TonyBet -sivuston jäseneksi ainakin sen puolesta, että se on turvallista. Sivustolla on käytössä SSL-salaus, jonka näet itsekin, kun katsot miten sivuston osoite alkaa: https. Perässä oleva s-kirjain tarkoittaa juuri tätä. Se tarkoittaa myös mm. sitä, että saat tehdä rahansiirtoja turvallisessa ympäristössä. Se on erittäin tärkeää myös silloin, kun luovutat sivustolle tietojasi.

Tämän salauksen ansiosta, kaikki tämä pysyy muilta salassa. Se koskee kaikkea toimintaasi sivustolla. Tämä on turvallinen vedonlyöntipaikka, johon voit luottaa, kuten mekin teemme. Joten kun olet lukenut tämän TonyBet arvostelun läpi, voit huoletta liittyä paikan jäseneksi.


Tonybet asiakaspalvelu

Sellaista hetkeä ei tule, että tarvitsisit TonyBet -asiakastuen apua, mutta sitä ei olisi juuri sillä hetkellä tarjolla. Tämän vedonlyöntisivuston asiakastukea on nimittäin tarjolla ympärivuorokauden. Se kerrotaan sivuston alaosassa, jossa on esillä myös sähköpostiosoite, josta voi kysellä apua. Voit myös keskustella heidän kanssaan reaaliaikaisesti live-chatin kautta. Sen saat auki sivuston oikeasta alaosasta.

Apua on tarjolla englannin kielellä. Chat aukeaa nopeasti, ja sieltä pian jo kysytään, että miten sinua voidaan auttaa. Saat silloin ammattitaitoista apua. Voit auttaa myös itse itseäsi, kun etsit vastauksia suoraan sivuston teksteistä. Silloin kannattaa klikata jotain kohtaa sivuston alla olevan Help-kohdan alta. Sen alla on monta linkkiä, joiden takaa löydät kallisarvoista tietoa. Löydät sivustolta myös yhteydenottolomakkeen, jota kautta voit lähettää tukeen viestiä.

Nimi
TonyBet OÜ
Päätoimipaikka
Tornimäe 5, 10145 Tallinn, Estonia
Toimitusjohtaja
Ugnius Simelionis
Perustettu
2009
Lisenssi
Republic of Estonia /12103082/, United Kingdom Gambling Commission /39126/
Sähköposti
support-fi@tonybet.com
Yhteydenottolomake
Kyllä
Live Chat:
Kyllä

Yhteenveto

Me pidämme tästä vedonlyöntipaikasta, joten oli mukavaa esitellä sitä sinullekin. Nyt tiedät saman kuin mekin, että TonyBet tulee tarjoamaan sinulle erinomainen paikan tehdä vetoja. Sen ei pitäisi olla kiinni edes siitä, että jotain etsimääsi lajia ei löydy. Ainakaan meidän mieleemme ei tule mieleen mitään sellaista lajia, jota tässä paikassa ei olisi tarjolla.

Älä anna sen haitata, että sivustosta ei löydy täysin suomenkielistä versiota. Suomalaiset ovat silti erittäin tervetulleita paikan vedonlyöjiksi. Jos jotain negatiivista pitäisi sanoa, niin sivustolla kannattaisi olla esillä tarjouksia. Nyt saat esimerkiksi tiedon tervetuloedusta vain sähköpostisi kautta. Mutta sellaisia on tarjolla, joka on hyvä uutinen!

UKK

TonyBet on aloittanut toimintansa vuonna 2009.

Kyllä voi ja todella monesta eri lajista.

Ei löydy täysin suomennettua versiota. Tärkeimmät kohdat on jo suomennettu.

Kyllä on.

Kyllä saavat. Vedonlyöjät saavat bonusrahaa, jolla voivat tehdä vetoja.

Muut arvostelut
TonyBet
open
Top