Amerikkalainen jalkapallo vedonlyönti suomessa – Missä tehdä lajin vetoja?

Amerikkalainen jalkapallo vedonlyönti -mahdollisuuksineen ovat meille suomalaisillekin todella hyvät, vaikka laji ei ole täällä kovin tunnettu. Jos haluat tutustua tämän lajin vedonlyöntimahdollisuuksiin, olet tullut oikeaan paikkaan. Me kerromme sinulle tässä niistä nyt kaiken tarvittavan, jotta sinäkin osaat tehdä niitä yhtä hyvin kuin me.

Esittelemme myös lajin livevetomahdollisuudet ja erilaiset tapahtumat, joita lajissa järjestetään. Annamme lopuksi myös hyviä vinkkejä lajin vetojen tekoon. Tämä on kattava amerikkalainen jalkapallo vedonlyönti opas!

Parhaat amerikkalainen jalkapallo vedonlyöntisivustot netissä

Vedonlyöntisivustoa Bonus* Tarkemmat tiedot Liigat Vieraile
5.0
Bonus:
100 €
Tarkemmat tiedot
  • Paljon bonuksia
  • Vedonlyöntilaskin
nfl
ncaa
cfl
Vieraile nyt TonyBet Arvostelu
5.0
Bonus:
200 €
Tarkemmat tiedot
  • Vastuullinen pelaaminen
  • Kutsu kaverisi
nfl
ncaa
cfl
Vieraile nyt FEZbet Arvostelu
4.9
Bonus:
200 €
Tarkemmat tiedot
  • Cashout / Cashback-toiminto
  • Erikoistarjoukset ja bonukset
nfl
ncaa
cfl
Vieraile nyt Rabona Arvostelu
4.8
Bonus:
200 €
Tarkemmat tiedot
  • Suorat lähetykset tapahtumista
  • Yksityiskohtaiset tilastot
nfl
ncaa
cfl
Vieraile nyt Zulabet Arvostelu
4.5
Bonus:
100 €
Tarkemmat tiedot
  • Suorat lähetykset tapahtumista
  • Yksityiskohtaiset tilastot
nfl
ncaa
cfl
Vieraile nyt MrGreen Arvostelu
*Ehdot ovat voimassa! 18+

Kokeile näitä amerikkalaisen jalkapallon vedonlyöntisivustoja

Paikkoja, joissa pääset tekemään lajin vetoja, on tietysti pilvin pimein ja ne ovat netissä, mutta me kerromme missä teen sen parhaiten. Siksi esittelemme tässä meidän viisi suosikkipaikkaamme, joissa kaikissa teemme itsekin näitä vetoja. Kyseessä ovat erinomaiset vedonlyöntisivustot nimeltään Unibet, Mr Green ja Rizk.

Esittelemme jokaisesta tärkeimmät asiat, jotta tiedät miksi juuri nämä ovat mielestämme tämän lajin parhaita eli amerikkalainen jalkapallo vedonlyöntisivustoja, joissa näitä vetoja on parhainta tehdä. Kerromme jokaisen esittelyn lopussa myös, millainen on paikan tervetulotarjous. Kaikki amerikkalainen jalkapallo vedonlyöntisivustot netissä eivät ole turvallisia, mutta nämä ainakin ovat.

Rizk

Neljäs suosikkimme on ihan yhtä hyvä vaihtoehto kuin muutkin. Täälläkin me olemme tehneet paljon vetoja ja myös tästä esittelemästämme lajista. Paikan nimi on Rizk, joka tekee monet asiat vähän eri tavalla kuin muualla. Se liittyy esimerkiksi sivuston etuihin, joita jaetaan usein erikoisilla tavoilla. Myös vedot ovat monien etujen kohteena. Lajeja ei ole niin paljon kuin yleensä, mutta amerikkalaisesta jalkapallosta löytyy kohteita. Kun haluamme tehdä niitä, tämäkin on usein se paikka, jossa niitä teemme. Se on hauskaa ja turvallista, mutta myös helppoa. Paikka on täysin suomenkielinen. Jos pitää erikoisista kokemuksista, kannattaa valita tämä paikka vetojen kohteeksi. Rizk antaa uusille 100 % bonuksen 100 euroon asti.

Amerikkalainen jalkapallo vedonlyönti suomessa – Kuinka ja millaisia vetoja tehdään?

Nyt kun tiedät missä amerikkalainen jalkapallo vedonlyönti on parasta tehdä, on hyvä hetki esitellä, miten niitä tehdään. Amerikkalainen jalkapallo vedonlyönti suomessa on helppoa. Ensin kerromme millaisia nuo vedot voivat olla, koska kyse ei ole vain yhdenlaisista vedoista. Kerromme myös samalla millaisia ovat tämän lajin suosituimmat kohteet. Vetoja voi tehdä myös livenä, joka tuli tässä jo aiemminkin esille. Livevedoista ei tässä sen enempää, koska niistä kerrotaan kunnolla seuraavassa kohdassa. Kannattaa muistaa, että tätä lajia pelataan nimestä huolimatta, myös Suomessa.

Amerikkalainen jalkapallo vedonlyönti Suomessa

Vedot ovat usein voittajavetoja, kuten monissa muissakin lajeissa. Näiden vetojen teko on aika helppoa, kun tietää kumpaa ottelijaa veikata voittajaksi. Siihen liittyy tietysti voittokerroin, joka valitsemalla voittajalla on. Kun on varma, että mitä veikkaat, ei ole enää vaikea tehtävä laittaa tuota vetoa. Siinä vaiheessa ei tarvitse kuin klikata voittajaa eli kerrointa, joka on voittajan kohdalla.

Sen jälkeen veto näkyy vetokupongissa, joka sijaitsee yleensä tietokoneversiossa oikeassa reunassa. Mobiiliversiossa yleinen paikka on alaosa. Kun kaikki halutut vedot löytyvät kupongista, on aika maksaa veto. Sekin on helppoa. Kun sivustolla on rahaa sitä varten, klikkaa vain maksun vetokupongista. Vetokuponki näyttää paljon muitakin tietoja, joita vetoa tehdessä tarvitaan, esimerkiksi voiton määrän, jonka saa, jos veto osuu oikein.

Muita vetomuotojakin löytyy. Yksi sellainen liittyy tasoitusvetoon. Veto voi olla myös yli- tai alle veto, joissa on kyse siitä, minkä verran pisteitä joukkueet otteluissa saavat. Muita ovat esimerkiksi Totals-Veto ja Moneyline. Kerroimme jo livevetojen mahdollisuudesta, jotka ovatkin tässä lajissa todella suosittuja. Niihin voisimme siirtyä seuraavaksi, koska vetojen teko onnistuu varmasti jo näillä esittelemillämme ohjeilla. Kerromme seuraavassa kohdassa myös, miten livevetoja pääsee seuraamaan livelähetysten avulla, joista on livevedoissa paljon apua.

Livevedot ja live stream -lähetykset

Nyt näistä livevedoista, jonka lupasimme. Livevedot ovat suosittu vetomuoto, myös kun on kyseessä amerikkalainen jalkapallo vedonlyönti. Näet yleensä näiden vetojen mahdollisuuden heti kun olet valinnut tämän lajin vedot eteesi. Niitä ne usein ja suurin osa ovatkin. Livevedot ovat erittäin jännittäviä vetoja monen syyn takia. Yksi on se, että niissä näkee todella nopeasti, osuiko veto oikeaan. Tässä lajissa tapahtuu koko ajan jotain, jolloin vedotkin liittyvät niihin ja muuttuvat uusiksi. Sen takia niiden teossa pitää olla myös nopea, jotta veto ei mene ohi eli sitä ei ehditä poistaa vaihtoehdoista.

Amerikkalainen jalkapallo live vedonlyönti

Amerikkalainen jalkapallo vedonlyönti kertoimet voivat myös muuttua nopeasti, kun on kyse livevedoista. Jos ei ole tarpeeksi nopea, voi hyvä kerroin mennä ohi. Amerikkalainen jalkapallo live vedonlyönti pitää siksi tehdä nopeasti.

Kun haluat seurata reaaliaikaisesti, että mitä ottelussa tapahtuu, se voi onnistua monella eri tavalla. Jos et voi matkustaa paikkaan, jossa näitä otteluita järjestetään, se ei ole ongelma. Saat silti monta mahdollisuutta reaaliaikaiseen seurantaan. Televisiossakin voi olla lajin suoria lähetyksiä ja tietysti myös radiossa. Mutta on näitäkin parempi vaihtoehto. Se on se, että seuraa otteluita amerikkalainen jalkapallo live stream -lähetysten kautta.

Niitä pääsee seuraamaan useiden eri vedonlyöntisivustojen kautta. Jos on sellainen mahdollisuus, sen näkee yleensä jo vedon kohdalla, jossa voi olla esimerkiksi näytön kuva. Kaikki suomalaiset vedonlyöntisivut eivät tarjoa sellaista eikä kaikki kaikista lajeista. Mutta monissa paikoissa voit tehdä vetoja ja samalla katsoa livelähetyksiä live stream -lähetysten kautta. Sillä tavalla saa vedoista ehkä irti enemmän ja niiden teko on taatusti entistä jännittävämpää. Myös osassa meidän suosikkipaikoistamme on tarjolla tuollaisia lähetyksiä.

Lajin erilaisia otteluita – NFL, NCAA ja CFL

Jos meidän pitäisi valita jokin laji, jossa on tarjolla erityisen jännittäviä otteluita ja tapahtumia, olisi yksi vaihtoehtomme amerikkalainen jalkapallo. Amerikkalainen jalkapallo vedonlyönti on siksi myös erittäin jännittävää, kuten lajin tapahtumien seuraaminen. Voisimme esitellä tässä muutamia lajiin liittyviä tapahtumia, joista osa on todella suosittuja. Se tarkoittaa samalla myös sitä, että lajiin liittyvät vedot ovat suosittuja.

NFL - National Football League

NFL on tämän lajin ehdoton kuninkuussarja ja siitä löytyy myös paljon vetoja. NFL eli National Football League toimii Yhdysvalloissa. Se on amerikkalaisen jalkapallon ammattilaisliiga, jossa on mukana ja jossa pelaa 32 joukkuetta. Joukkueet on jaettu kahteen 16 joukkueen konferenssiin, joita ovat AFC ja NFC. Kunkin konferenssin parhaat joukkueet ja useat "villit kortit" valitaan kilpailemaan pudotuspeleissä pääpalkinnosta - Super Bowlista. Kun kisataan, on pääpäivä sunnuntai. Koska kisat käydään Yhdysvalloissa voi niiden kellonaika olla Suomessa vähän huonot. Mutta jos pitää valvomisesta, saa jännitystä yönajaksi, kun otteluita on käynnissä, varsinkin jos tekee samalla kun katselee otteluita, vetoja.

Livevedotkin tietysti onnistuvat. Kohteita on todella monenlaisia, jotka liittyvät yleensä Yhdysvaltoihin. Toisin kuin pesäpallossa ja koripallossa, NFL-pelejä ei ole kovin paljon. On kuitenkin muita eliittiorganisaatioita niille, jotka haluavat lyödä vetoa amerikkalaisesta jalkapallosta enemmän. Yksi niistä on NCAA, liiga, joka koostuu Yhdysvaltojen parhaista yliopistojoukkueista. Toinen vaihtoehto on CFL, joka on NFL:n kanadalainen vastine. Siellä ovat suurimmat tapahtumat ja kiinnostavimmat ottelut, vaikka kyllähän tätä lajia harrastetaan täällä Suomessakin. Seuraavaksi vielä vinkkejä kuinka näitä vetoja kannattaa tehdä ja miten niillä voi voittaa parhaimmalla mahdollisella tavalla.

Parhaat amerikkalainen jalkapallo vedonlyönti vihjeet

Nyt vielä hyviä vinkkejä, kuinka amerikkalainen jalkapallo vedonlyönti kannattaa tehdä. Jos tämä laji ei ole vielä tarpeeksi tuttu, on erittäin tärkeää tutustua lajiin ensin kunnolla. Jos lajista ei tiedä tarpeeksi, on vetojen onnistuminen paljon vaikeampaa, kuin että kaikki säännöt ja perusteet olisivat tiedossa. Eli ensimmäinen vinkkimme on se, että tutustu kunnolla lajin sääntöihin ja perusteisiin. Vasta sen jälkeen on mielekästä aloittaa vetojen teko. Muistathan, että amerikkalainen jalkapallo mobiilivedonlyönti on myös heti tässä vaiheessa mahdollista!

Toinen hyvä vinkkimme on se, että hahmota pelipaikkojen merkitys. Se on todella tärkeä osa tätä lajia. Jos joku esimerkiksi on loukkaantunut eikä pääse mukaan otteluun, se voi tehdä ottelusta täysin erilaisen eli lopputuloksen todennäköisyys muuttuu. Pelipaikkoja on paljon, joten tämäkään tehtävä ei onnistu hetkessä. Muista varata aikaa lajin tutustumiseen, jonka jälkeen vetojen tekokin sujuu nopeammin.

Kolmas vinkkimme on myös tärkeä vinkki. Se sopii myös aloittelijalle ja sellaiselle, joka ei tiedä lajista vielä paljon. Vaikka lajiin on hyvä tutustua, voi aloittaa sellaisilla vedoilla, jotka ovat yksinkertaisia. Niitä tekemällä oppii samalla myös lajista, joten ensimmäiset vinkkimmekin tulevat samalla suoritettua. Muista, että varsinkaan alussa ei kannata tehdä vetoja kovin suurilla panoksilla.

Eikä koskaan tehdä vetoja, joissa on omaan pelikassaan liian suuria panoksia. Vetojen on hyvä olla itselle parhaiten sopivia, sekä opin että rahamäärän mukaan. Näillä vinkeillä pääsee jo pitkälle, mutta niiden suorittaminen ei käy välttämättä kovin nopeasti. Se on kuitenkin mukavaa, kun seuraa otteluita ja lajin tapahtumia, samalla kun oppii yhä paremmaksi lajin vedonlyöjäksi. Amerikkalainen jalkapallo vedonlyönti vihjeet ovat myös hyvä keino tehdä voittavia vetoja, joten olkoon tämä meidän viimeinen vinkkimme, että seuraa myös lajin vetovihjeitä.

UKK

Se on erittäin jännittävää ja antoisaa. Kohteena ovat tietysti amerikkalaisen jalkapallon ottelut ja sarjat.

Se onnistuu netissä monilla eri vedonlyöntisivustoilla. Niitä ei kannata tehdä niistä ihan jokaisessa, vaan vain taatusti turvallisissa paikoissa.

Kyllä saa. Aika monet vedonlyöntisivustot tarjoavat vedonlyöntiin liittyviä etuja, joista osa käy myös tämän lajin vetoihin.

Suositut kohteet liittyvät voittajavetoihin ja ne ovat NFL-vetoja.

Muita suosittuja urheilulajeja
open
Top