Ampumahiihto vedonlyönti ja sen hyvät voittomahdollisuudet

Ampumahiihto vedonlyönti ja etenkin ampumahiihto on mielenkiintoinen laji seurata, mutta siitä kannattaa tehdä myös vetoja. Ja siitä me kerromme nyt tässä kaiken mahdollisen. Kerromme ensin, että missä sitä kannattaa tehdä ja samalla saat tietää meidän suosikkipaikkamme, jossa teemme vetoja ampumahiihdosta. Nämä vetokohteet eivät ole suosituimmasta päästä, mutta kun luet mitä meillä on sanottavana, ehkä innostut tämän lajin vedoista. Saat tietää myös, miten tämän lajin livevedot onnistuvat, millaisia tapahtumia lajista järjestetään ja lopuksi kerromme vielä hyviä vinkkejä, joita ampumahiihto vedonlyönteihin tarvitaan, jotta siinä pärjää hyvin.

Parhaat ampumahiihto vedonlyöntisivustot netissä

Vedonlyöntisivustoa Bonus* Tarkemmat tiedot Vieraile
5.0
Bonus:
100 €
Tarkemmat tiedot
  • Live-vedonlyönti
  • "Drops & Wins" -kampanja
Vieraile nyt TonyBet Arvostelu
5.0
Bonus:
200 €
Tarkemmat tiedot
  • Paljon lajeja
  • Suuri valikoima etuja
Vieraile nyt FEZbet Arvostelu
4.9
Bonus:
200 €
Tarkemmat tiedot
  • Paljon lajeja
  • Erikoinen etutarjonta
Vieraile nyt Rabona Arvostelu
4.8
Bonus:
200 €
Tarkemmat tiedot
  • Paljon bonuksia
  • Kattava vetovalikoima
Vieraile nyt Zulabet Arvostelu
4.5
Bonus:
100 €
Tarkemmat tiedot
  • CRAZY TIME on nyt entistä kreisimpi
  • Pyöräytä itsellesi ilmaista peliaikaa
Vieraile nyt MrGreen Arvostelu
*Ehdot ovat voimassa! 18+

Hyviä vedonlyöntisivustoja suomessa, jotka liittyvät myös ampumahiihtoon

Ihan ensin on hyvä kertoa, että missä ampumahiihto vedonlyönti Suomessa onnistuu. Netti on täynnä vedonlyöntisivustoja, joissa monissa onnistuu myös ampumahiihto vedonlyönti. Niistä jokaisessa ei sitä silti kannata tehdä, koska kaikki vedonlyönti sivustot eivät ole siihen tarvittavan luotettavia ja turvallisia. Me esittelemme viisi vedonlyöntisivustoa, jossa tästä lajista kannattaa tehdä vetoja. Ne ovat meidän suosikkipaikkojamme, kun meillä on mielessä vedonlyönnit ja varsinkin tämän lajin vedot. Nämä viisi paikkaa ovat Mr Green, Unibet ja Pinnacle.

Jos etsit itse paikkoja, joissa tehdä tämän lajin vetoja, varaudu siihen, että et löydä niitä niin helposti kuin esimerkiksi jääkiekon ja jalkapallon vetoja. Laji on aika harvinainen vetokohde, eikä siitä ole tarjolla vetoja kuin talvikautena, jolloin hiihto on mahdollista. Nämä alla olevat ovat todella hyviä vedonlyöntisivustoja ampumahiihtoon niin meidän, kuin varmasti sinun mielestäsi.

Pinnacle

Pinnacle ei ole syyttä mukana tässä listassamme. Kyseessä on erinomainen vedonlyöntisivusto, josta löytyy suomenkielinen sivustoversio. Jos meneillään ei ole ampumahiihtokausi, et välttämättä näe merkkejä tämän lajin vedoista. Mutta me tiedämme, että voit tehdä tällä sivustolla vetoja myös ampumahiihdosta, kun lajista on meneillään kisoja. Pinnacle on selkeä sivusto, jossa voit tehdä paljon muutakin kuin vetoja. Ja vetojen kohdalla voimme sanoa, että paikka on täynnä toinen toistaan jännittävimpiä vetoja, joita kannattaa hyödyntää myös siinä välissä, kun ampumahiihto vedonlyönti ei ole ajankohtaista tai mahdollista.

Tässä olivat meidän suosikkimme, joissa ampumahiihto vedonlyönti onnistuu erinomaisesti. Muistathan kuitenkin, että jos teet niitä jossakin muualla, eivät kaikki ampumahiihto vedonlyöntisivustot netissä ole turvallisia, eikä niihin voi luottaa. Näihin meidän kaikkiin esimerkkeihin voi tietysti luottaa, koska emmehän niitä muuten sinulle esittelisi. Olemme tehneet niissä vetoja jo kauan, joten tiedämme jo siitä, että niissä kaikki toimii niin kuin pitää. Tarkista aina muista sivustoista, että niissäkin asia on näin, jolloin rahasi ja tietosi pysyvät turvassa, kun mielessäsi on vetojen, kuten vaikka ampumahiihto vetojen teko.

Kuinka ampumahiihto vedonlyönti onnistuu?

Ampumahiihto vedonlyönti tarkoittaa monenlaisten vetojen tekoa. Kun on meneillään ampumahiihdon kausi, saat tehdä tästä lajista esimerkiksi voittajavetoja, mutta vähän eri tavalla kuin mitä olet tottunut tekemään esimerkiksi jalkapallosta. Tässähän lajissa ei ole otteluita, joissa olisi vain kaksi mahdollista voittajaa. Kisassa on mukana monta kisaajaa, joista kuka vain voi olla voittaja. Voit myös veikata muita sijoja.

Jos teet voittajavedon, on tuloksen seuraaminen todella jännittävää, koska vaihtoehtona on niin monta voittajaa. Ja vaikka joku olisi ennakkosuosikki, voi silti joku ihan toinen voittaa. Jos olet veikannut voittajaksi sellaista kisaajaa, joka ei ole ennakkosuosikki, voi hänen voittokerroin olla hyvä.

Ampumahiihto vedonlyönti suomessa

Koska tässä lajissa sekä hiihdetään että ammutaan, voi veto liittyä myös vain jompaankumpaan suoritukseen. Voit esimerkiksi lyödä vetoa pelkästään ammunnan suorituksesta. Tässä onkin monipuolinen laji, joka näkyy myös vetojen monipuolisuudessa. Vedon ei tarvitse koskea pelkästään yhtä kisaa. Voit esimerkiksi lyödä vetoa maailman cupin voittajasta tai olympiakisojen voittajasta. Lajissa on paljon arvokisoja ja tapahtumia, joihin vedot voivat liittyä. Niistä kerromme lisää tässä myöhemmin.

Suomalaiset tuntevat tämän lajin hyvin ja on monta suomalaista ampumahiihtäjää, jotka ovat pärjänneet lajissa hyvin. Siksi ehkä moni tämän lajin vedonlyöjä onkin suomalainen. Suomalaiset tekevät mielellään voittajavetoja, joka on suomalaisten suosikki. Mutta tämän lajin kohdalla se ei välttämättä ole totta, koska tässä lajissa se voittaja ei ole joko tai. Ehkä suomalaiset tekevät lajista paljon myös tripla- ja kaksarivetoja.

Jos nyt vasta innostuit tästä lajista ja siihen liittyvistä vedoista, kannattaa kokeilla ainakin näitä kahta vetomuotoa. Suosituimmat vetotyypit ampumahiihdossa ovat ehkä kuitenkin voittajaan liittyvät. Seuraavaksi kerromme kuinka lajista voi tehdä livevetoja ja kuinka livevetoja voi seurata erilaisten livekanavien kautta.

Live ampumahiihto vedonlyönti ja live streamit

Live ampumahiihto vedonlyönti on mielenkiintoinen tapa tehdä vetoja. Ne ovat vetoja, joita ei tehdä ennen kuin kisa alkaa, vaan sen aikana. Jos olet seurannut ampuhiihtokisoja, tiedät, kuinka jännittävää seurattavaa se on. Kerromme kohta, että miten se seuraaminen onnistuu. Haluamme vielä esitellä millaisia lajin livevedot ovat ennen kuin siirrymme aiheeseen, jossa saat tehdä samalla livevetoja ja seurata samalla, miten vedoille käy.

Liveveto voi ampumahiihdossa tarkoittaa esimerkiksi vetoa, jossa lyöt vetoa koko ampumahiihtokisan voittajasta. Ehkä tuntuu, että voisi silti voittaa, vaikka hän ei ole ihan paras sillä hetkellä. Se hetki, kun kisaaja menee ampumapaikalle, on myös jännittävä hetki. Silloin liveveto voi koskea esimerkiksi vain sitä, että miten kisaaja onnistuu ammunnassa. Se on myös se tilanne, joka kertoo paljon siitä, miten kisaajalla sen jälkeen menee. Jos hän osuu jokaiseen kohtaan taulussa, menee hänelle hiihdossakin ehkä hyvin, koska se ei tuo hänelle sakkokierroksia. Livevetoja voidaan tarjota monella erilaisella tavalla.

Kun haluat seurata kisaa itsekin livenä, on sinulla siihen monta eri vaihtoehtoa. Voit toki päästä sinne ladun varteen seuraamaan, mutta vaihtoehtojakin on helpompiakin. Moni kisa näytetään suorana televisiolähetyksenä. Suomalaiset pitävät tästä lajista, joten kisoja näytetään meille usein television kautta, mutta niitä voi myös kuunnella radiosta. Yksi todella hyvä vaihtoehto on live stream. Niitä pääset näkemään monissa meidän esimerkissämme, joita tässä aiemmin esittelimme. Esimeriksi Unibet tarjoaa todella monesta eri lajista näitä suoratoistolähetyksiä, joten siellä voi olla joskus myös ampumahiihdon livelähetyksiä.

MM-kisat ja muut lajin tapahtumat

Ampumahiihto on täynnä erilaisia tapahtumia. Niistä kerromme sinulle seuraavaksi. Kerroimme jo aiemmin, kuinka tämä laji on suomalaisten mieleen. Suomalaiset seuraavat lajin suuria tapahtumia, mutta myös niitä pienempiä, joista ei välttämättä ole tarjolla vetoja, ainakaan kovin suurta määrää. No me haluamme nyt kertoa suurista tapahtumista, joista on eniten tarjolla vetoja. Lajissa järjestetään sellaisia paljon ja onhan laji myös olympialaji. Sekin tarkoittaa jo paljon vetokohteita, kun on olympialaiset.

IBU - Kansainvälinen ampumahiihtoliitto

Lajissa kisataan myös maailman cupin voitosta, josta ylempänä jo vähän mainitsimme. Silloin voit veikata esimerkiksi jo ihan kauden alussa, että kuka sen tulee voittamaan. Siinä on silloin jännittämistä koko kauden ajaksi. MM-kisatkin tietysti järjestetään, joten se tekee lajista silloin vielä paljon lisää vetokohteita. Kun on talvikausi, on tämän lajin vetoja taatusti tarjolla monessa eri paikassa, kuten meidän esittelemissämme suosikkipaikoissa.

Muistathan myös, että kun meneillään on kisat, esimerkiksi MM-kisat, kisataan lajissa myös joukkueina. Silloin voit lyödä vetoa siitä, että minkä maan joukkue sen voittaa. Joukkuekisa voi olla myös sekaviestikisa. Ja tarjolla on tietysti myös naisten ja miesten joukkuekisat erikseen. Viestit ovat lajin yksiä jännittävimpiä vetokohteita, joita suosittelemme tekemään, aina kun niitä on tarjolla. Tapahtumissa voidaan kisata erilaisilla matkoilla, joten yhdessä tapahtumassa voi olla monta eri kisaa. Nyt varmasti uskot jo, että miksi lajissa on niin monenlaisia eri vaihtoehtoja tehdä vetoja.

Hyviä vinkkejä ampuhiihto vedonlyöntiin

Haluamme vielä lopuksi kertoa sinulle hyviä vinkkejä, joilla ampumahiihto vedonlyönti onnistuu hyvin ja saa siitä hyvin voittoja. Paras vinkkimme on se, että kiinnitä huomioita kisaan liittyviin asioihin, joita ovat esimerkiksi se millaisessa kunnossa kisaajat vaikuttavat olevan. Myös päivän sää vaikuttaa tulokseen paljon. Jos joku on hyvä hiihtämään esimerkiksi liukkaalla kelillä tai ampumaan tuulisella säällä, se voi vaikuttaa suuresti siihen, kuka kisan voittaa. Myös kisaajien lähtöjärjestyksellä voi olla merkitystä. Tässä lajissa ei pärjää pelkästään sillä, että on nopea hiihtäjä.

Siksi sinun pitää kiinnittää huomiota myös siihen, millaiset hermot kisaajilla on. Jos kisaaja on hyvä ampumaan tänään, ei hän sitä ole välttämättä huomenna, jos jokin vaikuttaa hänen keskittymiseensä. Sinun on selvitettävä, että voisiko jostakin sellaisesta olla merkkejä.

Koska ampumahiihto on monipuolinen laji, sekin on hyvä muistaa, kun teet vetoja. Samat eivät välttämättä pärjää kaikissa lajin kisoissa. Sekin kannattaa selvittää. Muistathan, että lajissa kisataan eripituisia matkoja, joukkueina sekä esimerkiksi takaa-ajona? Saat hyviä vinkkejä lisää, kun etsit niitä eri sivustoista, joissa jaetaan vedonlyönnin vinkkejä. Samoilla sivuilla on yleensä vinkkejä monista muistakin lajeista.

Ampuhiihto vedonlyöntiin

Koska ampumahiihto vedonlyönti ei ole niin suosittua kuin esimerkiksi jalkapallo, sille on tuskin pyhitetty ihan omaa vinkkisivustoa. Vinkit voivat olla esimerkiksi tilastoja, analyysejä ja lajiin liittyviä uutisia. Niitä voidaan jakaa myös vedonlyöntisivustolla, jossa ampumahiihto vedonlyönti onnistuu.

Kun teet ampumahiihtovetoja, on mielessäsi tietysti voitot. ampumahiihto vedonlyönti kertoimet nousevat sitä mukaan suuremmaksi, mitä enemmän laitat vetoon mukaan kohteita. Joten jos haluat kokeilla suurien voittojen voittamista, on meidän vinkkimme se, että laita mukaan mahdollisimman monta kohdetta. Ja muistathan myös, että voit tehdä vetoja sekä tietokoneella että mobiililaitteella. Ampumahiihto mobiilivedonlyönti antaa sinulle mahdollisuuden tehdä vetoja ihan missä vain satut olemaan.

Toivottavasti nyt tiedät kaiken mahdollisen tämän lajin vetojen teosta. Tiedät ainakin jo mistä aloittaa, kun on tämän lajin kisoja käynnissä. Eli aloita siitä, että alat seuraamaan kisoja. Opit kisoja seuraamalla lajista koko ajan lisää, joten tulet samalla yhä paremmaksi ampumahiihdon vedonlyöjäksi. Laji on mielenkiintoinen ja ehkä jopa mielenkiintoisempi kuin pelkkä hiihto. Sinun pitää tietää hiihdosta, mutta myös ampumisesta, joka tekee lajin seuraamisesta vähän vaikeampaa kuin pelkän hiihdon, mutta se on entistä antoisampaa.

Nyt niiden vetojen pariin, jos nyt tällä hetkellä sattuu olemaan meneillään ampumahiihdon kausi. Olkoon tämä sinulle samalla ampumahiihto vedonlyönti opas, josta voit käydä välillä katsomassa lisätietoja, jos jokin tuntuu vaikealta, kun teet ampumahiihtovetoja. Tässä on vedonlyöntivihjeet ampumahiihto sekä samalla myös muihin lajeihin, joista voit toki lukea myös erikseen joka lajille omistetuista omista paikoista.

UKK

Voit tehdä ampumahiihdosta vetoja monilla vedonlyöntisivustoilla. Muistathan tehdä niitä vain tarpeeksi luotettavilla ja suosituilla sivustoilla. Läheskään jokainen vedonlyöntisivusto ei tarjoa ampumahiihto vetoja, mutta moni suomalaisten suosikkipaikka tarjoaa.

Voit tehdä lajista esimerkiksi voittajavetoja ja pitkävetoja. Laji sisältää suuren määrän erilaisia vetokohteita. Voit tehdä niitä tietokoneella, mutta myös mobiililaitteilla sivustojen mobiiliversioissa.

Onnistut parhaiten, kun seuraat lajia ja hyödynnät erilaisia lajiin liittyviä vetovinkkejä, joita ovat esimerkiksi erilaiset tilastot ja analyysit. Siitäkin on paljon apua, että seuraat kisoja suorana lähetyksenä esimerkiksi live stream -lähetysten kautta tai televisiosta.

Voit tehdä vetoja talvikautena, jolloin tästä lajista järjestetään kisoja. Kun kausi on käynnissä, on vetoja tarjolla usein.

Kyllä on, mutta ei lähellekään niin suosittua kuin esimerkiksi jalkapallo. Tämä on kuitenkin suomalaisten vedonlyöjien keskuudessa aika suosittu laji, jota seurataan ja josta tehdään vetoja.

Muita suosittuja urheilulajeja
open
Top