Tennis vedonlyönti - Parhaimmat vedonlyöntipaikat ja -mahdollisuudet

Tennis vedonlyönti on jalkapallon ja jääkiekon jälkeen yksi suosituimmista vedonlyönneistä, varsinkin kun kyse on suomalaisista vedonlyöjistä. Eihän se ole mikään ihme, koska tennis on lajina erittäin mielenkiintoinen seurattava. Kerromme tässä nyt sinulle millaisia vetoja tästä lajista voi tehdä ja missä niitä kannattaa tehdä. Pääset meidän avullamme hyvin sisään tämän lajin vedonlyönteihin, jos laji ei ole vetokohteena sinulle vielä tuttu. Eikä tätä kannata jättää välistä, vaikka olisit jo tehnyt vetoja tästä lajista, koska osa tiedoistamme voivat olla sinulle silti uusia. Tässä sinulle kattava tennis vedonlyönti opas!

Parhaat tennis vedonlyöntisivustot netissä

Vedonlyöntisivustoa Bonus* Tarkemmat tiedot Liigat Vieraile
5.0
Bonus:
100 €
Tarkemmat tiedot
  • Live-vedonlyönti
  • "Drops & Wins" -kampanja
atp
wta
us open
Vieraile nyt TonyBet Arvostelu
5.0
Bonus:
200 €
Tarkemmat tiedot
  • Paljon lajeja
  • Suuri valikoima etuja
atp
wimbledon
ift
Vieraile nyt FEZbet Arvostelu
4.9
Bonus:
200 €
Tarkemmat tiedot
  • Paljon lajeja
  • Erikoinen etutarjonta
us open
french open
ift
Vieraile nyt Rabona Arvostelu
4.8
Bonus:
200 €
Tarkemmat tiedot
  • Paljon bonuksia
  • Kattava vetovalikoima
atp
wta
wimbledon
Vieraile nyt Zulabet Arvostelu
4.5
Bonus:
100 €
Tarkemmat tiedot
  • CRAZY TIME on nyt entistä kreisimpi
  • Pyöräytä itsellesi ilmaista peliaikaa
atp
wta
wimbledon
Vieraile nyt MrGreen Arvostelu
*Ehdot ovat voimassa! 18+

Tennis vedonlyöntisivustoja - Näissä vedonlyöntipaikoissa tennis vedonlyönti onnistuu erittäin hyvin

Luotettavat vedonlyöntisivustot, joilla tenniksen vedonlyönti on mahdollista, ovat niin monet. Lähes jokainen vedonlyöntipaikka tarjoaa tämän lajin vetoja. Mutta tässä ovat viisi meidän mielestämme erikoisen hyvää paikka tehdä vetoja tenniksestä. Niissä niiden teko on helppoa ja nopeaa ja ennen kaikkea tennisvetojen valikoimat ovat niissä tarpeeksi kattavia. Pääset nauttimaan näissä paikoissa vetojen teosta ja varsinkin tennisvetojen. Tennis vedonlyöntisivustoja on paljon, mutta tässä ovat tosiaan meidän suosikkimme.

Expekt

Expekt on meidän toinen hyvä esimerkkimme. Löydät tämänkin vedonlyöntisivuston tennisvedot vasemman reuna urheilulajien joukosta. Kun klikkaat vedonlyönti tennis -osaa avautuu valikko, joka on jaettu muutamaan alaosaan. Niitä ovat mm. ATP, WTA ja ITF. Ensimmäinen näistä on Australian avoimet, josta mainitsimme jo Unibet -sivustonkin kohdalla. Voit tehdä tennisvetoja täälläkin single-, monivalinta- ja järjestelmävetona. Expekt on myös erinomainen paikka, jos pidät eduista. Moni eduista liittyy vedonlyönteihin, joten siellä on varmasti välillä etuja, jotka käyvät myös tennisvedoissa. Tämä paikka on näiden tietojen perustella aika samanlainen paikka tehdä tennisvetoja kuin Unibet.

Betway

Betway on meidän seuraava esimerkkimme, jonka erinomaisia tennisvetoja haluamme esitellä. Tästä paikasta pitää ensin kehua sitä, että siellä on usein jaossa etuja, jotka ovat ihan suoraan tennisvetoihin liittyviä etuja. Tenniksestä voi tehdä myös livevetoja. Kun klikkaat vasemmassa reunassa kohtaa Tennis, näet sen jälkeen vasemmalla ylhäällä suoria linkkejä lajin vetokohteisiin. Säästät niiden avulla paljon aikaasi, kun näet heti mitä vetoja on tarjolla. Vaikka tämä sivusto ei ole kokonaan suomenkielinen, ei sen erinomaista vetotarjontaa kannata jättää välistä. Esimerkiksi tennis vedonlyönti tarjoaa tässä paikassa melko hyvät puitteet, joihin kannattaa tutustua.

Tennis vedonlyönti suomessa - Tällaisia tennisvetoja voi tehdä

Mainitsimme jo jotain siitä, millaisten vetojen teko onnistuu tenniksestä. Ne on yleensä jaettu ensinnäkin erilaisten turnausten mukaan. Sellaisia ovat mm. Australian avoin, Women's Tennis Association eli WTA, joka on naisten tennisammattilaisten kattojärjestö ja ITF-ottelut, jollainen on esimerkiksi Grand Slam. Olet aika varmasti kuullut jostain näistä. Ehkä tiedät jo niistä paljon, joten tennisvetojenkin teko onnistuisi sinulta hyvin. Tässä on kuitenkin paljon tärkeitä tietoja siitä, millaista tennis vedonlyönti Suomessa on.

Kuten jo ylempänä monessa kohti kerroimme, tenniksestä voi tehdä myös livevetoja. Sellaisten teko on tämän lajin kohdalla erittäin jännittävää. Oletko koskaan seurannut tennisottelua. Jos olet, tiedät kuinka jännittävä ja mukaansatempaava tämä laji on. Ja siinä olevat tilanteet muuttuvat aika nopeasti, joten myös livevedot muuttuvat nopeasti esimerkiksi niiden kertoimet. Näet esittelemiltämme sivustoilta usein jo monet tulevat livevedot, jotka liittyvät tennisotteluihin.

Tennis vedonlyönti suomessa

Monet tenniksestä tehtävät vedot ovat voittajavetoja. Ja tietysti voit laittaa samalle vetokupongille myös monen ottelun voittajavetoja, koska monivedot ja järjestelmävedotkin onnistuvat monissa paikoissa. Kun veikkaat enemmän kuin yhden ottelun tuloksen, saat myös nostettua voittokerrointa. Mutta tietysti sellaisen tuloksen saaminen oikein on vaikeampaa kuin että veikkaisit vain yhden ottelun tuloksen.

Tenniksestä on monissa paikoissa paljon vetokohteita. Se kuuluukin usein niiden lajien joukkoon, joista on eniten vetokohteita. Mutta esimerkiksi jalkapallon edelle se ei mene, eikä kyllä mikään muukaan laji. Tämä on kuitenkin laji, johon kannattaa perehtyä, jos haluat että saat tehdä siitä monenlaisia vetoja. Ja tämä laji on aika lailla jokaisen vedonlyöntipaikan tarjonnassa.

Tennisvedossa ei tarvitse aina veikata vain voittajaa. Veikata voi myös muita otteluun liittyviä asioita. Voit esimerkiksi veikata sitä, että kuinka monta erää ottelussa tulee olemaan. Voit veikata myös erätasoituksia ja pelin tasoituksia. Sekin on mielenkiintoinen veto, että veikkaat kuinka monta minuuttia ottelussa on. Silloin veikataan, että minkä alle tai päälle aika on. Tennis on monipuolinen laji, jonka huomaa jo näistä monenlaisista mahdollisuuksista veikata, mitä otteluissa tapahtuu.

Haluamme vielä muistuttaa, että tenniksessä ei voi lyödä vetoa tasapelistä, koska otteluista löytyy aina voittaja. Tenniksessä ei ole myöskään mahdollista pelata tulosvetoa. Yleisimmät vetomuodot tenniksessä ovat yli / alle -vedot esimerkiksi montako erää ottelussa pelataan. Silloin veikataan joko jonkin määrän alle tai yli. Tasoitusvedot ovat myös erittäin yleisiä, kun kyse on tennisvedoista.

Live-vedot ja live-stream-lähetykset tenniksestä

Livevedoista olemme tässä jo monessa yhteydessä maininneet. Nyt kerromme sinulle niistä tarkemmin. Tennis vedonlyönti tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet livevetojen tekemiseen. Ne ovat yleinen tapa tehdä tennisvetoja. Monissa paikoissa ne tuodaan parhaiten esille, kun esitellään tennisvetoja. Livevedot ovat todella jännittävä tapa lyödä vetoa tenniksestä. Jos pääset vielä seuraamaan ottelua suoraan esimerkiksi jonkin suoratoistopalvelun(live-stream-lähetys) kautta, se vasta jännittävää onkin. Eikä sekään ole tietysti mahdotonta, joskus pääsee seuraamaan ottelua ihan paikan päälle. Muistathan, että tennis vedonlyönti kertoimet muuttuvat sitä mukaan mitä ottelussa tapahtuu. Samoin myös vetojen aiheet.

Suomessa pääsee harvoin paikan päälle seuraamaan tennisottelua, mutta suoratoistopalvelujen avulla seuraaminen onnistuu täälläkin. Televisiokanavillakin esitetään välillä tennisotteluita. Esimerkiksi Unibet on erinomainen vedonlyöntipaikka, kun haluat seurata tennisotteluita tennis live stream -lähetyksen kautta. Voit kirjautua katsomaan lähetystä samasta kohdasta, josta pääset tekemään myös kyseiseen otteluun liittyviä vetoja. Tennis live vedonlyönti on erittäin mielenkiintoinen vetomuoto jo ilmankin näiden livelähetysten katsomista, mutta nämä tuovat siihen vielä lisää jännitystä.

Paljon erilaisia tennistapahtumia

Suomessa ei järjestetä kovinkaan usein tenniskisoja, joten ne tennisottelut, joista lyöt vetoa, järjestetään yleensä ulkomailla. Mutta se ei tee tästä lajista sen huonompaa seurattavaa. Siitä kerroimme jo edellisessä kohdassa, jossa mainitsimme esimerkiksi live-stream-lähetyksistä. Niistä ei siten tässä sen enempää, vaan kerromme siitä millaisia kuuluisia tapahtumia tästä lajista muualla järjestetään. Ne ovat tennisturnauksia, jotka kiinnostavat suomalaisiakin kovasti.

ATP - Association of Tennis Professionals

Miesten ammattimaista tenniksen pelaamista ylläpitää ATP eli Association of Tennis Professionals ja naisten taas WTA eli Women’s Tennis Association. Nämä lyhenteet näet myös vedonlyöntisivustoilla, josta tiedät, onko kyse miesten vai naisten turnauksista. Voit tehdä vetoja sekä ATP että WTA-liigojen otteluista, joita ovat esimerkiksi ATP:n kohdalla ATP Cordoba, Montpellier ja Singapore sekä monet muut. WTA taas sisältää esimerkiksi liigan Adelaide liittyviä otteluita, joista voi tehdä vetoja.

Mutta tunnetuimmat turnaukset ovat varmasti meille suomalaisille Australian avoin tennisturnaus ja Wimbledonin tennisturnaus. Kaikki Grand Slam -turnaukset ovat erittäin jännittävää seurattavaa, joista kannattaa tehdä vetoja. Myös maajoukkuekisat ovat todella seurattuja: miehille järjestetään joka vuosi Davis Cup ja naisille Billie Jean King Cup. Eikä tässä pidä unohtaa olympialaisiakaan, koska tennishän on olympialaji. Tennis vedonlyönti tarjoaa jo näiden perusteella todella monenlaisia turnauksia ja kisoja. Tapahtumia riittää ympäri vuoden.

Tässä sinulle vedonlyöjälle vinkkejä tennisvetojen tekemisestä

Kun mielessäsi on tennis vedonlyönti, ei niitä kannata mennä ihan suin päin tekemään. Haluamme antaa sinulle tässä vinkkejä siitä, kuinka niitä kannattaa tehdä. Ensimmäinen neuvomme on sinulle varmasti jo selvä asia eli se, että lajia kannattaa seurata tarkoin. Tämä pätee kaikissa urheiluvedonlyönneissä, joten myös tennisvedoissa. Tämäkin on hyvä vinkki, jos et tätä muista, että myös tennis mobiilivedonlyönti onnistuu. Silloin voit tehdä vetosi ihan missä ja milloin vain eikä hyvä vetoidea jää toteuttamatta tai tule tehtyä liian myöhään.

Muista myös katsella tilastoja edellisistä otteluista, jotka voivat antaa sinulle paljon vinkkejä siitä, millainen veto kannattaa tenniksestä tehdä. Koska tennistä pelataan monenlaisilla alustoilla, kannattaa sekin huomioida. Tennisammattilaiset saattavat pelata eri alustoilla eri tavoilla. Osa esimerkiksi kovakentällä paremmin kuin ruohokentällä. Tenniksessä ei ole juurikaan kotietua, mutta se saattaa näkyä kertoimissa. Se kannattaa myös huomioida.

On paljon muutakin, jotka kannattaa selvittää ennen kuin tekee tennisvetoja. Jos joku on ottelun ennakkosuosikki, hän on aika usein ottelun voittaja. Otteluiden aikana ei yleensä tapahdu mitään niin suurta, että suosikki ei olisi vahvoilla. Monissa muissa lajeissa onni saattaa muuttaa tilannetta tai epäonni, jonka suosikit voivat kokea. Tässä lajissa ei sellaisia onnenkantamoisia kovin helposti nähdä. Ja vielä lopuksi haluamme antaa vinkin, joka liittyy ykkössyöttöön. Jos tennisottelija on siinä hyvä, häneen kannattaa panostaa eli veikata häntä voittajaksi. Ja muistutetaan vielä, että niitä tilastoja on hyvä seurata. Toivottavasti nämä tennis vedonlyönti vihjeet auttavat sinua!

UKK

Voit tehdä tennisvetoja todella monissa eri vedonlyöntipaikoissa, jotka sijaitsevat netissä. Esittelemme sinulle tällä sivustolla niistä parhaimmat.

Kyllä voi ja todella usein.

Kyllä löytyy. Esimerkiksi vedonlyöntejä tarjoava sivusto Unibet tarjoaa sellaisia.

Kannattaa esimerkiksi seurata tilastoja. Ennakkosuosikki voittaa aika suurella todennäköisyydellä, joka sekin kannattaa muistaa.

Todella monenlaisia esimerkiksi Grand Slam -turnauksia. Laji on myös olympialaji.

Muita suosittuja urheilulajeja
open
Top