FEZbet arvostelu

FEZbet tarjoaa sinulle kattavan valikoiman vetoja ja FEZbet kokemuksia. Siitä me kerromme sinulle nyt, joten liityhän mukaan. Paikan vedot päästään tekemään täysin suomenkielisessä ympäristössä.

Näytä enemmän

Kaikki tuntuu siltä, että ne ovat vain meitä suomalaisia vedonlyöjiä varten. Kaiken saa tehdä erittäin turvallisessa ympäristössä, joka on tärkeää, mutta kaiken päälle viihdyttävässä paikassa. Viihdykkeitä ovat tietysti monenlaiset vedot, mutta myös edut, joita tulet saamaan näiden vetojen tekoon. Aloitetaan ensin siitä, että kerromme, miten pääset kaikkeen tuohon käsiksi eli miten sivustolle rekisteröidytään vedonlyöjäksi. Meillä on oikeastaan vain todella hyviä FEZbet kokemuksia.

Näytä vähemmän
Tervetuliaisbonus: 200 €
LUNASTA BONUS
  • Paljon lajeja
  • Suuri valikoima etuja
  • Suomenkielinen sivusto
Säätely
  • Maksutavat:
*Ehdot ovat voimassa! 18+
Bonus: 4
Kotiutukset: 4.5
Talletukset: 5
Maksut: 5
Mobiilisovellus: 4.5
Käytettävyys: 4

Kuinka pääset kirjautumaan FEZbet suomi -sivustolle?

Rekisteröinti on hyvä esitellä ihan ensimmäisenä, koska se avaa sinulle kaikki nämä mahtavat mahdollisuudet, joista tässä myöhemmin kerromme. Mutta pääsemme heti tässä yllättämään sinut. Sellaista perinteistä rekisteröintiä, johon olet ehkä muualla tottunut, ei FEZbet -sivustolla välttämättä tehdä. Tässä vaiheessa ei tarvitse täytellä lomatietoja eikä oikeastaan juuri mitään muutakaan, jos et halua rekisteröityä. Olet jo samassa tilanteessa kuin kaikki muutkin sivuston vedonlyöjät, jotka ovat saattaneet tehdä täällä vetoja jo pitkään.

Sivustolle kirjautumiseen tarvittavat tunnukset ovat jo sinulla, jos valitset tämän kirjautumisvaihtoehdon, jossa ei suoriteta rekisteröintiä. Ne ovat verkkopankkitunnukset, joilla kirjaudut esimerkiksi verkkopankkiisi. Kokeile, niin pääset niillä samoilla tunnuksilla sisään myös tänne. Samalla pääset suorittamaan talletuksen, ja noista talletuksista kerromme tarkemmin lisää tässä vähän alempana. Ennen sitä kerromme toisesta vaihtoehdosta kirjautua.

Jos olet perinteisen rekisteröinnin ystävä, sekin mahdollisuus löytyy. Sen sijaan, että menisit sivustolle sisään pankkitunnuksillasi, voit mennä sinne sisään itse luomilla tunnuksilla. Tuollainen rekisteröinti vaatii sekin vain muutaman lomakkeen täytön. Ensimmäisessä lomakkeessa sinulta kysytään sähköpostiasi ja sitä, että haluatko vastaanottaa tietoja esimerkiksi sivuston eduista. Toisessa lomakkeessa pääset valitsemaan tunnuksesi ja salasanasi.

Kolmannessa lomakkeessa valitset maasi, valuuttasi ja ilmoitat puhelinnumerosi. Neljännessä lomakkeessa kysytään nimeäsi ja syntymäaikaasi sekä oletko nainen vai mies. Viidennessä lomakkeessa sinulta kysytään sitä, missä kaupungissa ja osoitteessa asut sekä postinumeroasi. Nyt on kaikki tiedot täytetty ja saat eteesi vielä viimeisen eli kuudennen lomakkeen. Siinä sinun pitää rastia kohta, jossa ilmoitat olevasi yli 18-vuotias ja hyväksyt sivuston käyttöehdot ja tietosuojaperiaatteet. Kaikki on nyt tehty ja olet sivuston uusi vedonlyöjä. Voisimme nyt heti seuraavaksi kertoa, että miten sivuston rahasiirrot tehdään, kun niistä jo ehdimme tässä vähän mainita.

FEZbet kotiutus ja talletus

Talletukset ja kotiutukset
FEZbet

Jos kirjaudut FEZbet -sivustolle sisään pankkitunnuksilla, on sinulla yksi vaihtoehto tehdä talletuksia ja nostoja. Tämä vaihtoehto on nopea, koska talletus tehdään samalla kerralla kuin kirjautuminenkin. Kun kirjaudut, valitse samalla oma pankkisi eli se pankki, jonne sinulla on verkkopankkitunnukset.

Valitse ensin summa, jonka haluat tallettaa. Sinulle annetaan sitä varten valmiita vaihtoehtoja, mutta voit toki valita jonkin muunkin summan. Valmiita summia ovat 50, 100 ja 250 euroa. Jos valitset oman summan, minimi sille on 20 euroa. Maksimimäärä talletukselle taas on 10 000 euroa. Kun summa ja pankki on valittu, kirjaudu sivustolle sisään verkkopankkitunnuksilla, jolloin talletuskin on samalla tehty.

Toinen vaihtoehto tehdä talletuksia, liittyy tietysti siihen, jos teit sivustolle perinteisen rekisteröinnin. Silloin talletusvaihtoehtoja on enemmän. Niitä ovat mm. Visa, Mastercard, Skrill, ecoPayz, NETELLER, Klarna ja paysafecard. Valitse näistä esimerkiksi se talletustapa, jota olet käyttänyt muuallakin. Kun mielessäsi on FEZbet kotiutus, tee se samalla tavalla, jolla teit talletuksen. Sekin käy nopeasti, kuten talletus.

Sivustolla mainitaan, että E-lompakoilla rahasiirrot ovat salamannopeita. Luottokorteilla kestää vähän kauemmin, koska pankki käsittelee ne. Tästä siirrymme nyt sivuston jakamiin bonuksiin ja etuihin, jotka liittyvät osittain myös näihin juuri esittelemiimme talletuksiin.

FEZbet bonus

Tervetulobonus
FEZbet

FEZbet casino jakaa bonuksia ja etuja. Se on varmaa, mutta haluamme esitellä niitä myös tarkemmin eli esimerkiksi, milloin saat niitä ja mitä sinun pitää tehdä, jotta saat niitä. Löydät kaikki urheiluvetoihin liittyvät edut samasta paikasta. Näet ne kaikki yhdessä, mutta samassa yhteydessä ei ole muita etuja sekoittamassa valintaa. Etujen määrä on uskomattoman suuri eikä FEZbet bonuskoodi ole yleensä vaadittua. Ensin saat ensitallettajan edun, mutta heti sen jälkeen lisää etuja, kuten reload-edun sekä muita erikoisia etuja ja bonuksia. Kerromme nyt niistä kaikista lisää.

Ihan ensimmäinen vedonlyöjän etu liittyy ensimmäiseen talletukseesi. Se on 100 % bonus 200 euroon asti, joka koskee ensimmäistä talletustasi. Tuo etu on tarjolla minimissään 20 euron talletukselle, kunhan talletusta ei ole tehty maksutavoilla Skrill tai NETELLER. Talletus pitää kierrättää ennen voittojen nostoja, mutta vain yhden ja ainoan kerran. Kun käytät FEZbet bonuksia ja asetat yksittäisiä vetoja, vähimmäiskertoimen on oltava 2,0. Jos asetat yhdistelmävetoja, vähimmäiskertoimen tulee olla 1,5.

Nyt kerromme vielä mitä kaikkea muuta tulet saamaan tämän ensimmäisen edun jälkeen. Jo sivustolla mainitaan suuri etujen määrä. Saat esimerkiksi reload-bonuksen. Se on saatavilla joka viikko ja se on arvoltaan 50 % jopa 500 euroon asti. Samantyyppisiä FEZbet bonuksia voi olla saatavilla myös esimerkiksi viikonloppuisin, jolloin FEZbet bonus voi olla 100 % bonus 150 euroon asti. Sellainenkin etu on tarjolla, jossa pääset tekemään vetoja virtuaalisen urheilun parissa 500 euron bonuksen kera.

Oletko koskaan kuullut yhdistelmäbonuksesta? Sekin on täällä tarjolla. Siinä sinun pitää tehdä ensin kolmen kohteen yhdistelmäveto, jossa saat voittojesi päälle 10 % voittoja lisää. Etujen määrä on niin suuri, että et ole tainnut sellaista valikoimaa vielä nähdä tätä ennen. Lista vain kasvaa, sillä on myös vedonlyönti FEZbet bonuksia, jotka ovat voimassa tietyn ajan. Siksi meidän ei kannata kertoa tässä kaikista eduista. On parasta, että menet itse katsomaan mitä siellä on tarjolla juuri nyt. Et tule pettymään tuon etuvalikoiman ääressä, josta voimme olla ihan varmoja.

FEZbet vedonlyönti

Kun nyt kaikki tarvittavat asiat ennen vetojen tekoa ovat sinulle selvillä, voisimme jatkaa siitä, kuinka FEZbet -sivustolla tehdään vetoja. Kerromme myös samalla, että millaisia vetoja on tarjolla ja miten ne on sivustolla järjestetty. Saat tietää samalla, että mitkä ovat sivuston suosituimmat vetotyypit. Tässä vaiheessa emme esittele lajeja niin tarkoin, koska niistä kerromme tarkemmin vasta seuraavassa kohdassa.

Kun menet sivuston veto-osioon, näet siellä kaiken esiteltynä ihan suomen kielellä. Vasemmassa reunassa ovat ensin ylimpänä esillä suosituimmat liigat. Sen alla näet lajit, joita on tarjolla, mutta niistä kerromme alempana lisää, kuten jo aiemmin mainitsimme. Keskellä ylhäällä näet ajankohtaiset tiedot, jotka voivat koskea esimerkiksi seuraavaksi vuorossa olevia livevetoja. Livevedoistakin kerromme lisää niille tarkoitetussa omassa kohdassa.

Vetoja voi tehdä monista lajeista. Ne voivat olla tyypiltään esimerkiksi voittajavetoja, joissa sinun pitää valita, että voittaako kotijoukkue vai vierasjoukkue. Voit valita myös tasapelin. Voit tehdä se yksittäisiä, että yhdistelmävetoja. Monien ottelujen kohdalla voit veikata myös maalien määrää. Sekin on mahdollista, että veto koskee sellaista maalimäärää, joka ottelussa saadaan joko yli tai alle jonkin annetun määrän. Vaihtoehtoja erilaisista vetotyypeistä on paljon. Valitse niistä sellaiset, joista itse pidät eniten. Näet kaikki vaihtoehdot, kun selailet sivuston vetomahdollisuuksia eri lajien kohdalta.

Vetokuponki sijaitsee oikeassa reunassa. Siitä voisimme kertoa nyt lisää eli kuinka sitä käytetään, ja mitä kaikkea se sinulle vedoistasi kertoo. Kun olet klikannut ensimmäisen vetosi mukaan kuponkiin, avautuu kuponki eteesi. Näet kaikki vedot eli miten ne olet ne valinnut. Alla ovat tiedot kupongin hinnasta ja siitä, millaisia voittoja voit voittaa, jos vetosi osuvat oikeaan.

Kun kuponki on valmis, klikkaa vain sen alla olevaa kohtaa Aseta veto ja pääset maksamaan vetosi. Sen jälkeen onkin vain enää tehtävänä jännittää, että miten veto onnistuu. Sen voi tehdä jopa siten, että seuraat ottelua suorana lähetyksenä. Siihen liittyen kerromme vähän alempana live stream -lähetyksistä. Seuraavaksi kerromme lajeista, joista FEZbet -sivustolla voi tehdä vetoja, joten siirrytäänpä seuraavaan kohtaan.

FEZbet tarjoaa kattavan valikoiman eri lajeja

FEZbet -sivustojen vetolajien valikoima on suuri. Näet tarjolla olevia lajeja sekä sivuston vasemmassa reunassa sekä ylhäällä, jossa ovat esillä sen hetken kuumimmat lajit. Urheilulajeja löytyy suosituimmista vähemmän suosituimpiin, joten siellä on varmasti myös sellaisia lajeja, joista sinä ehkä pidät, mutta niistä tehdään harvoin vetoja. Jos olet kuin moni muu, niin jalkapallosta pääset tekemään ainakin juuri sellaisia vetoja kuin haluat. Tästä lajista on tarjolla oikeastaan kaikki mahdollinen ja ehkä vieläkin enemmän. Jalkapallokohteita on eniten. Määrää ei ole edes esillä tarkoin, vaan vain tieto, että niitä on enemmän kuin 999 kappaletta.

Toiseksi yleisin laji on tennis, josta on tarjolla muutama sata kohdetta. Sen jälkeen tulee jääkiekko, josta siitäkin on tarjolla ainakin parisataa kohdetta. Muita lajeja, joiden tarjonta on aika suuri, ovat E-Urheilu, pöytätennis, koripallo ja amerikkalainen jalkapallo. Suomalaisille suosituin laji taitaa olla jääkiekko. Jos haluat, niin pääset tekemään vetoja ihan suomalaisista jääkiekko-otteluista. Tarjolla on sekä Mestiksen, että Liigan otteluita.

Mutta toki jos sinua kiinnostavat muiden maiden jääkiekko-ottelut, niistäkin pääset lyömään vetoja. Jos meneillään on lajin jokin tärkeä kisa, esimerkiksi MM-kisat, siitäkin tulee tarjolle vetoja. Tämä koskee tietysti myös monia muita lajeja, eikä vain pelkästään jääkiekkoa.

FEZbet live vedonlyönti

Myös livevedot ovat mahdollisia FEZbet vedonlyönti sivustolla. Niitä on tarjolla samassa yhteydessä kuin muitakin sivuston vetoja. Saatat nähdä niitä heti, kun menet sivuston veto-osioon, koska esillä voi olla seuraavia livevetojen kohteita. Livevetoja on esillä myös niille pyhitetyllä omalla sivulla. Kun menet sille sivulle, näet mitä livevetoja on meneillään juuri sillä hetkellä, tietysti jos niitä on silloin meneillään. FEZbet live tarjoaa monipuolisen valikoiman vetoja, joista kerromme nyt lisää.

Voit valita sivuston yläosasta lajin, jonka jälkeen näet valitun lajin livevetotiedot esimerkiksi seuraavat livekohteet tai meneillään olevat kohteet. Livelajeja ovat esimerkiksi jalkapallo, E-urheilu ja koripallo. Voit tehdä useamman livevedon, vaikka samasta tapahtumastakin. Kun seuraat tapahtumaa suorana lähetyksenä, on livevetojen teko entistä jännittävämpää ja ehkä helpompaakin. Se onnistuu tietysti siten, että pääset paikan päälle.

Mutta voit seurata tapahtumia myös suorina lähetyksinä esimerkiksi televisiosta ja radiosta. Yksi ja ehkä paras vaihtoehto on seurata tapahtumia live stream -lähetysten kautta. FEZbet live stream -lähetyksistä ei ole mainintaa, mutta voit seurata tässä paikassa tehtyjä vetoja jonkin muun sivuston kautta.


FEZbet mobile

Voit tehdä FEZbet -vetoja myös mobiililaitteesi kautta. Silloin vetojen teko ei ole kiinni ajasta eikä varsinkaan paikasta. Tee vetoja missä haluat. Livevedot varsinkin halutaan tehdä usein sellaisessa paikassa, jossa ei ole tietokonetta. Silloin voit ottaa esiin mobiililaitteesi ja mennä siinä olevan nettiselaimen kautta FEZbet -sivuston vetoantimien pariin. FEZbet app ei ole tarjolla, koska selain on ainoa vaihtoehto, jolla sivustolle mennään.

Kirjautumisen saat tuossakin yhteydessä valita eli joko tehdä sen verkkopankkitunnuksilla tai samoilla tunnuksilla, jotka loit tietokoneversion kautta. Voit toki luoda ne myös mobiilikasinon kautta. Sivusto on responsiivinen, joten näet vetosivun aina yhtä hyvännäköisenä. Se muuntuu käyttämäsi laitteen näytön kokoon sopivaksi. Mobiilikasino tarjoaa samat edutkin eikä ole mitään syytä, että et pärjäisi pelkästään mobiilikasinolla.


FEZbet Suomi sivusto

FEZbet on asetellut vetonsa hyvin selkeällä tavalla. Kun menet tekemään vetoja, tulet todennäköisesti näkemään heti ensimmäisenä ne vedot, joita etsit. Ne ovat hyvällä paikalla, josta ne näkyvät heti. Mutta selkeys auttaa löytämään myös ne vedot, joita tehdään vähemmän. Mikään ei jää piiloon eikä löytämättä. Sama selkeys koskee koko sivustoa. Edutkin ovat kätevässä järjestyksessä. Voit selailla vain niitä etuja, jotka ovat vetoja varten. Silloinkin säästyy paljon aikaa.

Rekisteröinti on nopea, mutta siinä on ajateltu myös sellaisia, jotka eivät halua tehdä sitä lainkaan. Aika moni asia on ajateltu siten, että meitä vedonlyöjiä on moneen lähtöön. Ja myös suomalaisia on ajateltu, koska sivustoa voi käyttää hyvän suomenkielisen FEZbet suomi -sivustoversion kautta.

Turvallinen ja luotettava vedonlyöntiympäristö

FEZbet on varmistanut, että sinulla on mahdollisimman turvallinen FEZbet kokemus sivustolla. Pelilisenssi on yksi asia, joka takaa sen, että paikka on turvallinen. Tämän sivuston pelilisenssi tulee Curacaosta. Kaikki vedot tarjotaan sen kautta. Koska sivustolla on SSL-salaus kunnossa, kaikki tiedot voidaan luovuttaa turvallisessa sivustoympäristössä.

Samoin voidaan tehdä myös rahansiirtoja. Tämä paikka on turvallinen kaikkeen mahdolliseen, jota vetojen yhteydessä teet. Siitä huolehtii tämä sivusto ja sitä ylläpitävä taho. Sen tekevät myös monet muut tahot, joista osa voi olla olemassa sen takia, että sinulla onnistuisivat kaikki vetojen tekoon liittyvät asiat aina mahdollisimman hyvin. Sellaisia ovat esimerkiksi Gambling Judge ja Just Gambler.


FEZbet asiakaspalvelu

Pitäähän asiakastukikin vielä esitellä, koska voi joutua joskus pyytämään heiltä apua. Ennen sitä suosittelemme, että etsit vastauksia suoraan sivustolta. Niitä löytyy todella hyvin. Sivusto on suomenkielinen, mikä vie sen askeleen lähemmäs paras vedonlyöntisivusto. Sivustolta löytyy esimerkiksi UKK-osio. Asiakastukeenkin voi tietysti ottaa heti yhteyttä, jos ei halua etsiä vastauksia itse. Sen pääset tekemään joko live-chat-yhteyden tai sähköpostin kautta. Live-chat on tarjolla 24/7.

FEZbet asiakaspalvelu auttaa sinua siten aina, kun haluat. Jos lähetät heille sähköpostia, sinulle vastataan 45 minuutin kuluessa tai ainakin tuo aika on mainittu sähköpostin yhteydessä. Live-chat antaa sinun ensin valita joko suomen- tai englanninkielisen avun. Samalla sinun täytyy ilmoittaa oma nimesi ja käyttäjätunnuksesi, jonka jälkeen voit klikata yhteyden auki.

Nimi
Araxio Development N.V.
Toimisto
Julianaplein 36, Curacao
Perustettu
2020
Lisenssi
8048/JAZ2016-064
Puhelin
-
Sähköposti
support@fezbet.com
Yhteydenottolomake
-
Live Chat:
Kyllä

FEZbet kokemuksia - yhteenveto

FEZbet on nyt esitelty. Kuten, meitäkin, sinuakin varmasti yllätti sivuston erikoisen laaja etuvalikoima. Vetoja varten on saatavilla melkoisen suuri määrä erilaisia bonuksia ja etuja. Laaja on myös lajien valikoima, josta voit tehdä vetoja. Pidämme siitä, että täällä voi tehdä vetoja juuri niistä lajeista, jotka ovat itsellä mielessä. Sivusto antaa paljon vaihtoehtoja, joka näkyy myös kirjautumisessa, jonka voi joko tehdä tai ei. Tämä on selvä merkki siitä, että sinulla on loistava FEZbet kokemus.

UKK

FEZbet on perustettu vuonna 2020.

Todella hyvä. Lajeja löytyy todella paljon ja niin myös vetokohteita.

Kyllä jakaa. Tulet saamaan vedonlyöjän etuja suuren määrän heti alusta lähtien ja sen jälkeen joka viikko.

Kyllä on. Sivustoa voi käyttää täydellisen suomenkielisen sivustoversion kautta.

Kyllä on. Esimerkiksi jääkiekkoon liittyviä vetoja, joita pelataan Liigassa ja Mestiksessä, on tarjolla.

Muut arvostelut
FEZbet
open
Top