Lentopallo vedonlyönti onnistuu monilla vedonlyöntisivustoilla

Lentopallo vedonlyönti on mielenkiintoinen vedonlyönnin muoto, josta haluemme sinulle tässä nyt kertoa kaiken tärkeän. Lentopallo on laji, jossa me suomalaisetkin olemme hyvin menestyneet. Ehkä siksi meistä moni tekee tähän lajiin liittyvää vedonlyöntiä. Sitä voi tehdä todella monissa eri paikoissa, jotka löytyvät netistä. Ihan jokaiseen vedonlyöntisivustoon ei kuitenkaan voi luottaa eikä kaikissa ehkä ole sinun mieleesi olevia lentopallovedon kohteita. Me kerromme missä vedonlyönnin vetoja kannattaa tehdä. Esittelemme myös millaisia nämä vedot voivat olla. Annamme myös hyviä vinkkejä siitä, miten näitä vetoja voit parhaiten tehdä. Tämä on siten sinulle lentopallo vedonlyönti opas!

Parhaat lentopallon vedonlyöntisivustot vuonna 2024

Vedonlyöntisivustoa Bonus* Tarkemmat tiedot Liigat Vieraile
5.0
Bonus:
100 €
Tarkemmat tiedot
  • Live-vedonlyönti
  • "Drops & Wins" -kampanja
cev eurovolley
lentopallon mestaruusliiga
olympics
Vieraile nyt TonyBet Arvostelu
5.0
Bonus:
200 €
Tarkemmat tiedot
  • Paljon lajeja
  • Suuri valikoima etuja
lentopallon mestaruusliiga
cev eurovolley
cev champions league volley
Vieraile nyt FEZbet Arvostelu
4.9
Bonus:
200 €
Tarkemmat tiedot
  • Paljon lajeja
  • Erikoinen etutarjonta
cev eurovolley
volleyball nations league
lentopallon mestaruusliiga
Vieraile nyt Rabona Arvostelu
4.5
Bonus:
100 €
Tarkemmat tiedot
  • CRAZY TIME on nyt entistä kreisimpi
  • Pyöräytä itsellesi ilmaista peliaikaa
volleyball nations league
cev eurovolley
cev champions league volley
Vieraile nyt MrGreen Arvostelu
1
Bonus:
100 €
Tarkemmat tiedot
  • Vedonlyöntilaskin
  • Katelaskin
Vieraile nyt Pinnacle Arvostelu
*Ehdot ovat voimassa! 18+

Lentopallo vedonlyöntisivustoja, joita me suosittelemme

Ihan ensimmäisenä on hyvä esitellä, että missä lentopallo vedonlyönti onnistuu parhaiten. Sellaisia paikkoja on paljon, mutta me haluamme esitellä niistä viisi paikkaa, joissa ovat erinomaiset mahdollisuudet lentopallovetojen tekoon. Näistä esimerkeistä jokainen on taatusti turvallinen ja luotettava ja niistä löytyy paljon lentopallovetokohteita. Nämä viisi paikkaa ovat Unibet, Nopeampi ja ComeON. Nämä ovat lentopallo vedonlyöntisivustoja, jotka ovat erittäin turvallisia. Kaikki lentopallo vedonlyöntisivustot netissä eivät sitä välttämättä ole.

Nopeampi

Nopeampi on rekisteröintivapaa sivusto, joten pääset lentopallovetojen pariin nopeasti, vaikka tekisit sen paikassa ensimmäisen kerran. Jo sivuston nimikin kertoo sen, että tämä on täysin suomalainen sivusto. Lentopallokohteet on jaettu tässä paikassa vain maiden mukaiseen järjestykseen. Sellaisia maita on tietysti paljon, mutta niitä ovat esimerkiksi Puola, Unkari, Venäjä ja Viro. Myös Euroopan tärkeät ottelut ovat omassa osassaan. Sellaisia ovat mm. Mestarien liigan lentopallo-ottelut. Vedot voivat olla mm. voittajavetoja, kuten näissä muissakin esimerkeissämme. Ja tietysti lentopallo vedonlyönti voi tarkoittaa täälläkin livemuotoisia vetoja. Nopeampi jakaa myös etuja, jollaiset voivat olla esimerkiksi ilmaisvetoja.

ComeOn

ComeOn tarjoaa joko vedonlyöntiä rekisteröitymisen kautta tai kuten Nopeampi, niin rekisteröitymisvapauden kautta. Tämäkin on monipuolinen pelipaikka, joka tarjoaa mm. erinomaisen mahdollisuuden vetojen tekoon. Lentopallo vedonlyönti on yksi paikan suosituimmista lajeista, muttei yllä ihan kärkisijoille, kuten yleensä ei missään muuallakaan. Lentopallokohteet on jaettu osiin samalla tavalla kuin Nopeampi -vedonlyöntisivustolla eli maiden ja Euroopan tärkeiden otteluiden mukaan, joita ovat täälläkin Mestarien liigan ottelut. Vedot voivat olla mm. voittajavetoja. Livevedotkin onnistuvat. Tarjouksia liittyen vedonlyönteihin voi löytyä jonkin verran. Muista ComeON, kun haluat tehdä laadukkaassa paikassa lentopalloon liittyviä vetoja.

Lentopallo vedonlyönti suomessa onnistuu tällä tavalla

Lentopallo vedonlyönti ei ole vaikeaa. Kun olet löytänyt sen tekemiselle sopivan paikan, on aika etsiä sopivat lentopallovedon kohteet. Sellaisia on monenlaisia, mutta yleisimmät ovat voittajavetoja. Tässä lajissa eivät ottelut voi päättyä tasan, joten kolmen vaihtoehdon sijaan vaihtoehtoja on tasan kaksi. Se ehkä helpottaa valintaa, mutta sen oman voittajavalinnan on voitettava, jotta voi voittaa vedon. Koska kerroin voi olla kummallekin joukkueelle aika pieni, kannattaa lyödä vetoa monesta lentopallo-ottelusta samalla lapulla. Ja toki mukaan voi laittaa muidenkin lajien vetoja, jos ei esimerkiksi löydy tarpeeksi lentopallovetoja ja voittokerrointa haluaa suuremmaksi.

Lentopallon vedonlyönti selitetty

Voit veikata myös lentopallo-ottelun yhteispistemäärää. Silloin ei ole väliä, että kumpi ottelijoista voittaa, koska pisteet lasketaan kummastakin joukkueesta. Jos sinusta tuntuu, että ottelu on aika tasainen eikä kumpikaan saa paljon pisteitä ja ottelu on tasainen, veikkaa vähää pistemäärää. Ja jos taas tuntuu, että toiselle joukkueelle ottelu on helppoa voittaa, niin pisteitä ei tule ottelussa todennäköisesti kovinkaan paljon. Tämä veikkaustapa onkin aika vaikea ja siinä pitää tietää paljon siitä millaiset joukkueet ovat vastakkain.

Myös erätasoitus on suosittu vetokohde. Siinä veikataan voittajaa siten, että ero toiseen on vähintään kaksi tai kolme erää. Ja tämä veto voidaan tehdä myös toisinpäin eli veikataan altavastaajaa kahden tai kolmen erän erolla. Näitäkin vetoja voi tehdä samalle vetolapulle useamman, jos haluaa nostaa voittokerrointa tarpeeksi suureksi. Lentopallo vedonlyönti kertoimet voivat nousta tällä tavalla todella suuriksi. Kannattaa kokeilla näitä hyvin mielenkiintoisia vetomuotoja.

Erien määrääkin voi veikata, jolloin ei ole väliä kumpi joukkueista voittaa. Jos sinusta tuntuu, että voittajan veto on vaikeaa, kokeile tätä vetomuotoa. Mutta sekin vaatii paljon miettimistä, että millaiset joukkueet ovat vastakkain, koska eriä voi tulla keskimääräistä enemmän tai vähemmän. Nämä olivat suosituimmat vetotavat, joita lentopallossa voi tehdä. Muitakin toki löytyy, mutta nämä ovat ne yleisimmät ja siten myös suosituimmat lentopallon vedot. Kokeile vaikka niitä jokaista, jolloin opit paljon ja monipuolisen tavan tehdä lentopallovetoja. Mutta vielä on mahdollisuus livevetojen tekoon, joista lisää seuraavassa kohdassa. Lentopallo vedonlyönti Suomessa on erittäin mielenkiintoista ja monipuolista, kuten varmasti jo huomasit.

Tee livevetoja ja katso lentopallo live stream -lähetyksiä

Livevedot ovat erinomainen tapa tehdä lentopallovetoja. Itse asiassa parhaat vedonlyöntisivustot tarjoavat niitä lentopallovetoja varten. Ainakin kaikki meidän suosittelemat paikat. Näitä vetoja löytyy yleensä selkeästä kohdasta vedonlyöntisivustoja. Livevedoille voi olla oma paikkansa, mutta sen lisäksi ne yleensä ovat myös muiden vetojen seassa. Jos etsit esimerkiksi lentopallovetoja, näet niitä ja muitakin vetoja. Jos tulossa on juuri seuraavaksi lentopallovetokohteita, jotka ovat livevetoja, ovat ne aika varmasti esillä ensimmäisenä.

Livevedoissa voit tehdä monenlaisia vetoja, kun kyse on lentopallosta. Muistathan, että kohteet ja kertoimet muuttuvat livevedoissa aika nopeasti, joten ole valinnoissa itsekin nopea. Kaikista parasta olisi, jos voisit seurata ottelua suorana lähetyksenä. Silloin saat paremmin tietoa siitä, että millaisia lentopallovetoja kannattaa tehdä. Live lentopallo vedonlyönti on erittäin mielenkiintoista ja jännittävää. Lentopallo mobiilivedonlyönti onnistuu myös, josta on paljon apua, jos esimerkiksi teet juuri livevetoja, jolloin voit olla sitä tekemässä missä päin maata tahansa.

Liveseuraaminen onnistuu monella eri tavalla. Joskus lentopallo-otteluita nähdään suorana lähetyksenä televisiosta, varsinkin jos ottelun toisena osapuolena on meidän lentopallon maajoukkueemme. Otteluita voi myös toki kuunnella suorina radiolähetyksinä. Ja jos on mahdollista, voi otteluita käydä seuraamassa paikan päällä. Mutta on vielä neljäskin tapa ja todella mukava tapa. Nimittäin otteluita voi seurata suorana myös lentopallo live stream -lähetyksinä. Sellaisia lähetyksiä lähetetään monissa vedonlyönnin paikoissa esimerkiksi Unibet -sivustolla, jossa niitä näkevät myös suomalaiset vedonlyöjät. Yleensä lähetyksiin löytyy suoraan linkki samasta kohdasta, kuin missä vetoja kyseisestä ottelusta voi tehdä.

Lentopallo vedonlyönnin erilaiset tapahtumat

Lentopallotapahtumia on paljon, joten vetoja päästään tekemään tästä lajista aika usein. Suomalaiset seuraavat tietysti maajoukkueen otteluita, joista tehdään sen takia myös paljon vetoja. Suomen lentopallon miesten joukkue sekä naisten joukkue ovat menestyneet viime vuosina todella hyvin, joten tästä lajista on tullut entistä suositumpi. Ja sen myötä myös vetoja on tehty lajista entistä enemmän. Myös lentopallon Mestaruusliigan peleistä voi tehdä vetoja. Kyseessä on Suomen lentopallon korkein sarjataso. Näitäkin vetoja tehdään paljon suomalaisten keskuudessa.

CEV EuroVolley

Suomalaiset seuraavat myös lentopallo-otteluita, joita pelataan ympäri maailman. Sen näkee jo siitä, että suomalaisille on tarjolla paljon sellaistenkin otteluiden vetokohteita. Otteluita, joista suomalaiset voivat tehdä vetoja, pelataan esimerkiksi maissa Brasilia, Italia, Ranska, Saksa ja Venäjä. Maita on niin paljon, että emme voi esitellä tässä sinulle jokaista. Näet vedonlyöntipaikoista kaikki niissä olevat maat, joissa lentopallo vedonlyönti onnistuu, joten mitäpä niistä jokaista edes esittelemään.

Myös arvokisat kiinnostavat suomalaisia lentopallovedonlyöjiä. Lentopallon kesäliiga on niistä yksi. Myös EM-kisoja pelataan, josta on erittäin mielenkiintoista tehdä vetoja. Ja samoin voimme sanoa tietysti MM-kisoista, jotka järjestetään neljän vuoden välein sekä naisille että miehille. Lentopallo on myös olympialaji, joten kun on kesäolympialaiset, pääset tekemään tästä lajista tietysti vetoja myös silloin.

Lentopallo vedonlyönti vihjeet auttavat paljon

Kuten jo ylempänä kerroimme, on lentopallo vetojen teko helppoa. Mutta lajista ja sen vedoista on hyvä tietää ensin jotain, ennen kuin siitä kannattaa vetoja mennä tekemään. Sinun kannattaa ensinnäkin seurata tätä lajia ja sen joukkueiden pelaamista. Silloin tiedät esimerkiksi paremmin, että kumpi joukkueista olisi parempi voittajaehdokas. Se, että kuinka tasainen ottelusta tulee, kertoo monissa vetomuodoissa paljon. Siksi tilastojen seuraaminenkin on viisasta, joista saat paljon apua. Apua on tarjolla myös monilla sivustoilla, joissa osassa tiedot voidaan jakaa ilmaiseksi tai maksun kautta.

Haluamme vielä muistuttaa, että lentopallossa löytyy aina voittaja. Siksi tässä lajissa ei voi veikata koskaan tasapeliä. Se tekee voittajavedon teosta erittäin mielenkiintoisen. Jos yhden ottelun kerroin ei ole tarpeeksi suuri, voit lyödä monen ottelun voittajasta vetoa samalle vetolapulle. Sillä tavalla saat kertoimen tarvittavan suureksi, mutta silloin sinun pitää osata veikata monen ottelun voittajaa, joka on paljon vaikeampaa kuin vain yhden ottelun voittajan.

Lentopallo vedonlyönti ei anna tehdä paljon virheitä, joten apua niiden tekoon todellakin kannattaa ottaa vastaan. Millään sääolosuhteilla ei ole näissä otteluissa merkitystä, mutta monella muulla asialla on, joita kannattaa seurata tarkoin. Esimerkiksi kotiedulla on paljon merkitystä. Toivottavasti nämä lentopallo vedonlyönti vihjeet auttavat sinua lentopallovetojen teossa.

UKK

Tietysti voi, koska tämä laji on erittäin suosittu.

Voit tehdä lentopallovetoja monilla netistä löytyvillä vedonlyöntisivustoilla.

Kyllä voi. Niitä voi tehdä kaikissa laadukkaissa vedonlyöntipaikoissa.

Kyllä on. Esimerkiksi maajoukkueen otteluista on tarjolla paljon vetoja.

Kyllä voi esimerkiksi lentopallo live stream on tarjolla monilla vedonlyöntisivustoilla.

Muita suosittuja urheilulajeja
open
Top