Näin darts vedonlyönti Suomessa onnistuu

Darts vedonlyönti ei ole vedonlyöntiä ihan sieltä suosituimmasta päästä, mutta tätä vedonlyöntimahdollisuutta ei kannattaisi jättää välistä. Oletko vielä koskaan tehnyt tästä lajista vetoja? Jos et, olet jäänyt paljosta paitsi. Me kerromme nyt tämän vedonlyöntilajin mahdollisuudet, salat ja paikat, joissa voit sitä tehdä. Tämä on mielenkiintoinen darts vedonlyönti opas, joka saa sinut taatusti kiinnostumaan sekä tästä lajista että siihen liittyvien vetojen teosta. Saa lopuksi myös hyviä vinkkejä, että miten näitä vetoja kannattaa tehdä parhaimmilla mahdollisilla tavoilla, jotta sinulla on hauskaa ja saat hyvät mahdollisuudet voittoihin.

Parhaat darts vedonlyöntisivustot Suomessa

Vedonlyöntisivustoa Bonus* Tarkemmat tiedot Liigat Vieraile
5.0
Bonus:
100 €
Tarkemmat tiedot
  • Live-vedonlyönti
  • "Drops & Wins" -kampanja
PDC
BDO
WDF
Vieraile nyt TonyBet Arvostelu
5.0
Bonus:
200 €
Tarkemmat tiedot
  • Paljon lajeja
  • Suuri valikoima etuja
PDC
BDO
WDF
Vieraile nyt FEZbet Arvostelu
4.9
Bonus:
200 €
Tarkemmat tiedot
  • Paljon lajeja
  • Erikoinen etutarjonta
WDF
BDO
PDC
Vieraile nyt Rabona Arvostelu
4.8
Bonus:
200 €
Tarkemmat tiedot
  • Paljon bonuksia
  • Kattava vetovalikoima
BDO
WDF
PDC
Vieraile nyt Zulabet Arvostelu
4.5
Bonus:
100 €
Tarkemmat tiedot
  • CRAZY TIME on nyt entistä kreisimpi
  • Pyöräytä itsellesi ilmaista peliaikaa
BDO
WDF
PDC
Vieraile nyt MrGreen Arvostelu
*Ehdot ovat voimassa! 18+

Hyviä darts vedonlyöntisivustoja, jotka ovat samalla myös meidän suosikkejamme

Kun innostut darts vedonlyönti -mahdollisuuksista, pitää sinun ensimmäisenä löytää paikka, jossa voit niitä tehdä. Monet vedonlyöntisivut tekevät niin, mutta kaikki niistä eivät ole riittävän turvallisia. Siksi me haluamme esitellä sinulle viisi paikkaa, jossa niitä kannattaa tehdä.

Kyseessä ovat meidän omat suosikkimme, mutta uskomme että sinäkin tulet pitämään näistä paikoista. Ne ovat darts vedonlyöntejä tarjoavia sivustoja nimeltään Nopeampi, Expekt, Unibet ja Mr Green. Darts vedonlyönti Suomessa onnistuu ainakin näissä viidessä paikassa. Nämä ovat darts vedonlyöntisivustoja, jotka ovat taatusti turvallisia. Kaikki darts vedonlyöntisivustot netissä eivät sitä välttämättä ole. Mutta nyt näiden suosikkisivustojemme esittelyyn.

Nopeampi

Nopeampi tarjoaa hyvät darts vedonlyönti -mahdollisuudet. Kuten jo tämän sivuston nimi kertoo, tällä sivustolla pääset toimimaan nopeasti. Se tarkoittaa esimerkiksi sitä, että sinun aikaasi ei kulu rekisteröintiin, koska tänne ei tarvitse suorittaa sitä lainkaan. Käytä kirjautumiseen pankkitunnuksiasi ja siirry suoraan vetojen tekoon. Kaikki darts-vedot saat auki, kun klikkaat sivuston vasemmassa olevaa kohtaa darts. Saat sen jälkeen eteesi monia lajin vetokohteita. Tämä sivusto on suomenkielinen jo nimeä myöten. Etujakin täällä jaellaan esimerkiksi ilmaisvetoja. Ehkä osa niistä käy myös tämän lajin vetojen tekoon.

Expekt

Expekt on myös erinomainen paikka tehdä darts-vetoja. Löydät ne samalla tavalla kuin edellisen esimerkiksi kohdalla eli vasemmalla olevan lajivalikon kautta. Vedot ovat yleensä, kuten muuallakin, voittajavetoja. Tästä sivustosta löytyy meille suomalaisille oma suomen kielen versio, joka on tuotettu laadukkaasti. Mutta kannattaa varautua siihen, että ihan kaikkea ei ole käännetty. Sen ei kannata estää tällä sivustolla vetojen tekoa, koska muuten jättäisit hyvän vaihtoehdon huomioimatta. Ja samalla jäisit paitsi sivuston tarjoamasta etuvalikoimasta. Sivustolla on tarjolla kattava vedonlyönteihin liittyvä etuvalikoima. Tämä ei ole syyttä yksi suosikeistamme!

Näin voit tehdä darts-vetoja

Darts vedonlyönti on erittäin mielenkiintoista, mutta ennen kuin aloitat sellaisten teon, lue meidän ohjeemme siitä, miten sitä tehdään. Kerromme samalla, että millaisia nämä vedot voivat olla. Voittajavedot ovat kaikista yleisimpiä. Se ei ole mikään yllätys, koska niin se on monen muunkin lajin kohdalla, joista voi tehdä vetoja. Jos nämä 1x2- vedot ovat mielessäsi, niitä saat tehdä varmasti jokaisessa paikassa, joissa on tarjolla darts-vetoja. Mutta siellä voi toki olla tarjolla muutakin, koska eivät nämä ainoat vaihtoehdot ole. Ne ovat kuitenkin ne suosituimmat ja yleisimmät tämän lajin vetomuodot.

Voittajavetokin voi olla vähän erilainen. Se voi nimittäin koskea myös kokonaisen turnauksen voittajaa, eikä vain yhden pelin voittajaa. Voit valita jonkun turnauksessa mukana olevan kisaajan ja veikata, että hän voittaa koko turnauksen. Valitse esimerkiksi oma suosikkisi. Jos hänellä on hyvä kerroin ja hän voittaa turnauksen, saat samalla hyvän voiton ja mukavan tunteen siitä, että oma suosikkisi pärjäsi niin hyvin. Mutta jos hän on ennakkosuosikki, ei kerroin tietysti ole silloin kovin hyvä.

Yksi vaihtoehto on tehdä tasoitusveto. Se on veto, jossa veikkaa sitä, että kuinka monen pelin tai erän tasoituksella joku heittäjä voittaa. Myös under ja over-vetoja on tarjolla, joten aika monipuolinen on tämänkin lajin vetotarjonta. Tässä vetomuodossa pääset lyömään vetoa vedonlyöntisivuston antamaa linjaa vastaan siitä, että tuleeko pelejä olemaan enemmän vai vähemmän sen mukaan, minkä vedonlyöntisivusto on määräksi arvioinut. Vetoja voi tehdä myös livevetoina. Niistä kerromme lisää seuraavassa kohdassa, jossa kerromme samalla millä tavoilla voit seurata otteluita livenä. Se tekee nimittäin livevetojen teosta entistä jännittävämpää ja vedotkin voivat onnistua paremmin eli voitat useammin.

Live darts vedonlyönti on parhaimmillaan live stream -lähetysten avulla

Voit seurata darts-kisoja myös livelähetysten kautta. Se tekee esimerkiksi live darts vedonlyönti – toimintojen teosta entistä jännittävämpää. Livevetoja on tästä lajista tarjolla oikeastaan ihan jokaisessa vedonlyöntipaikassa, jossa on tarjolla tämän lajin vetoja. Kun teet livevetoja, muista että sopivan vedon tekoa ei kannata miettiä liian kauan. Tilanne muuttuu ottelussa nopeasti, joten samalla myös vedot muuttuvat. Kertoimet voivat esimerkiksi nousta ja laskea. Vedotkin voivat muuttua täysin uusiksi, jos jokin veto ei ole enää mahdollista tai jotain uutta tulee tilalle. Mutta näistä vinkeistä kerromme vähän alempana lisää, joten ei niistä tässä sen enempää.

Darts live stream on todella hyvä vaihtoehto, jos haluat seurata dartsia suorana lähetyksenä. Sellaisen seuraaminen onnistuu esimerkiksi jonkin vedonlyöntisivuston kautta. Ihan jokainen paikka ei niitä tarjoa, mutta esimerkiksi Unibet tarjoaa. Sehän on meidän yksi suosikkipaikkamme, jossa teemme darts-vetoja. Kun teet vetoja, näet vetojen yhteydessä linkin, jos kohteesta on tarjolla myös live stream-lähetys. Sitä ei siten tarvitse etsiä mistään erikseen. Kun pääset seuraamaan ottelua samalla kun teet vetoja, tekee se vetojen teosta jännittävää, mutta ne voivat myös osua paremmin oikeaan.

Live darts stream ei ole ainoa keino liveseuraamiseen. Näitä pelejä voi olla tarjolla myös televisiolähetyksinä ja suorina sellaisina. Radiostakin saattaa kuulua livelähetyksiä, mutta se taitaa olla aika harvinaista. Yksi vaihtoehto toki on se, että pääset paikan päälle sinne, missä darts-ottelu on meneillään. Mutta ehkä se on harvinaista, että sinun lähelläsi sellaisia järjestetään. Suomessa se on aika harvinaista, mutta onneksi meillä on näitä muita liveseuraamistapoja, joten käytetään niitä hyväksi!

Darts vedonlyönti tarjoaa esimerkiksi MM-kisoja ja muita arvokisoja

Darts vedonlyönti onnistuu monien erilaisten kisatapahtumien kautta. Tämä laji tarjoaa nimittäin suuren määrän turnauksia. Niitä on vielä kaiken päälle järjestämässä kaksi suurta järjestöä. Ne järjestävät suurimman osan turnauksista, mutta toki pienemmätkin järjestöt niitä järjestävät, mutta näiden kahden turnauksista voi ainakin tehdä vetoja. Nämä kaksi ovat BDO eli British Darts Organisation ja tätä vieläkin isompi järjestö on PDC eli Professional Darts Corporation. Ne darts turnaukset, jotka ovat niitä suosituimpia, ovat yleensä näiden kahden järjestämiä.

Darts MM-kisat järjestämiä BetVictor

Yksi tärkeä lajin tapahtuma liittyy MM-kisoihin. Se on ehkä se tunnetuin kaikista. Mutta MM-kisoja ei olekaan vain yhtä, koska kumpikin näistä juuri esitellystä järjestöstä järjestää omat MM-kisat. Aika erikoista, vai mitä? Se tuskin haittaa lajin harrastajia tai sitä seuraavia. Se tarkoittaa hyvää myös vedonlyöjille. Voittajat saavat näistä kisoista melkoisen suuria rahallisia voittoja, joka tekee kisaamisesta entistä jännittävämpää. Nämä darts turnaukset ovat suurien rahallisten voittojen takia tietysti myös erittäin suosittuja.

Muita lajin tapahtumia ovat PDC ammattilaisturnaukset ja BDO ammattilaisturnaukset. Arvasit ehkä jo näistä lyhenteistä, että nämäkin ovat näiden kahden järjestön omia turnauksia. Nämäkin turnaukset ovat todella suuria. Se tarkoittaa myös suuria voittoja. Ja samalla taas sitäkin, että darts vedonlyönti saa osakseen jännittäviä vetokohteita. Mutta näiden lisäksi on tarjolla myös vetoja, jotka liittyvät WDF World Cup -kisaan. Siinä otellaan maajoukkueiden kesken. Jokaisessa joukkueessa on neljä kisaajaa, jotka kisaavat joko pareittain, yksin tai kaikki neljä yhdessä. Se joukkue, joka kerään kisassa eniten pisteitä, on voittanut tämän kisan.

Lue vielä meidän vedonlyönti vinkkimme

Haluamme vielä lopuksi neuvoa sinua, että miten darts vedonlyönti kannattaa tehdä. Jos olet vielä ihan vasta-alkaja tai et tiedä lajista vielä mitään, niin tässähän on kyse tikanheitosta. Ei siitä sellaisesta, jota me monet suomalaiset harrastamme esimerkiksi mökkeillessämme. Tässä tikkataulu on hieman erikoisempi. Siinä on suurempia numeroita ja enemmän värejä. Mutta aika moni taitaa tietää tästä lajista jo paljon, joten ei tästä sen enempää.

Paras neuvo liittyy siihen, että saat kunnolliset darts vedonlyönti kertoimet eli tarvittavan suuret. Neuvo on sama kuin monissa muissakin lajeissa eli laita yhteen kuponkiin monta vetoa, joten saat samalla nostettu kertoimia. Darts mobiilivedonlyönti mahdollisuus kannattaa myös muistaa, jolloin saat tehdä vetoja missä haluat ja milloin haluat.

Darts vedonlyönti Suomessa

Kun haluat onnistua vedoissasi, kannattaa perehtyä lajiin tarkoin. Tässä lajissa on sellaisia heittäjiä, jotka ovat ennakkosuosikkeja. Mutta koska heittäminen vaatii paljon keskittymistä ja vakaan käden, voi hyväkin heittäjä joskus epäonnistua. Ehkä seuraamalla kisaajia tarkoin, saat tietää jotain tärkeää, joka vaikuttaa kisassa menestymiseen. Sääolosuhteet eivät tietystikään vaikuta heittämiseen, koska tätä lajia harrastetaan sisätiloissa.

Jos teet livevetoja, suosittelemme seuraamaan sitä suorana lähetyksenä. Pääset silloin seuraamaan heittäjiä tarkoin esimerkiksi heidän ilmeitään ja eleitään. Jos opit tuntemaan miltä joku heittäjä näyttää, kun hän on hermostunut, ehkä osaat jo sen perusteella veikata voittajaksi jotain toista heittäjää.

Jotkut tekevät tästä lajista omia päätelmiään siitä, millaisia vetoja kannattaa tehdä. He voivat jakaa näitä tilastojaan ja tietojaan muillekin ilmaiseksi tai maksua vastaan. Saat tietää heiltä myös parhaimmat kertoimet, joita kannattaa käyttää. Mutta sinäkin voit itse tulla hyväksi tässä jo ilman muiden apua, kun seuraat lajia tarkoin. Darts vedonlyönti säännöt eivät nimittäin ole lopulta kovin vaikeita.

Toivottavasti tämä darts vedonlyönti opas auttaa sinua paljon. Lue se läpi niin monta kertaa, että olet valmis tekemään vetoja. Löydät sen avulla esimerkiksi parhaimpien vedonlyöntisivustojen ääreen, joissa lajista voi tehdä vetoja. Säästät samalla aikaasi, koska löydät heti ne paikat, joista tässä lajissa tarjotaan vetoja. Tiedät heti myös millaisia nämä vedot voivat olla. Toivomme, että onnistut vedoissasi ja saat niistä mukavia voittoja!

UKK

Se onnistuu monilla netistä löytyvillä vedonlyöntisivustoilla. Muista kuitenkin, että kaikki niistä eivät ole tarpeeksi turvallisia.

Darts on tikanheittoa, joka ei ole sama laji kuin se, mitä me monet suomalaiset harrastamme mökeillämme. Jo tikkataulu on täysin erilainen.

Laji tarjoaa monenlaisia turnauksia ihan MM-kisoista lähtien. Myös Dartsin World Cup -turnauksia järjestetään.

Kyllä tietysti voi. Sen voi tehdä monella eri tavalla esimerkiksi live stream -lähetysten kautta.

Kyllä saa, jos vetoja tekee sellaisen vedonlyöntisivuston kautta, joka tarjoaa vedonlyönnin etuja.

Muita suosittuja urheilulajeja
open
Top