888 sport - 100% tervetuliaisbonus suomalaispelaajille

888sport ei tällä hetkellä ota vastaan suomalaisten pelaajien rekisteröitymisiä!
Suosittelemme luomaan tilin sivustolle:

888 sport ei ole erityisen suosittu vedonvälittäjä Suomessa, mutta maailmalla se on sitäkin suurempi. Kyse ei myöskään ole mistään uudesta tulokkaasta.

Näytä enemmän

Sivustoa pyörittävän yrityksen toiminta ylettyy aina vuoteen 1997 asti, ja netissäkin vetoa on voinut lyödä vuodesta 2002 lähtien. Iso-Britanniasta lähtöisin oleva välittäjä on hyvä valinta myös suomalaisille - siitä kielii sivuston suomenkielisyys sekä Maltan lisenssi. Sivustolle kirjautuessa asiakkaat hyötyvät laajasta kohde- ja vetomäärästä. Muiden etujen lisäksi tarjoaa välittäjä asiakkailleen todella hyvät bonukset, joihin kuuluvat tietenkin 888sport tervetulobonus.

Näytä vähemmän
888sport
3.0
  • Erilaisia kampanjoita ja bonuksia
  • 888sport tarjoaa live stream
  • Hyvän valikoiman erilaisia maksutapoja
Säätely
  • Maksutavat:
*Ehdot ovat voimassa! 18+
Bonus: 3
Kotiutukset: 3
Talletukset: 3
Maksut: 3
Mobiilisovellus: 3
Käytettävyys: 3

888sport lisenssi ja todistukset valvovat pelaamista

888sport on takuulla turvallisesti säännöstelty vedonvälittäjä, siitä kertovat jo sille myönnetyt lisenssit ja muut sertifikaatit. Lisenssejä vedonvälittäjällä on jopa kolme: Maltan, Iso-Britannian sekä Gibraltarin. Nämä ovat kaikki laadukkaita ja turvallisia lisenssejä, joista suomalaisille olennainen on Maltan uhkapeliviranomaisen myöntämä lisenssi. Se nimittäin turvaa Suomessa asuvien asiakkaiden vedonlyönnin ja takaa lisäksi verovapaat voitot.

888 sport on ansainnut eCOGRA:n sertifikaatin. Se takaa, että kaikki tarjolla olevat pelit ovat täysin sattumanvaraisia, että toimija toimii luotettavasti ja että kaikki maksut ovat turvallisia. Lisäksi on 888groupilla täysin oma vastuullisen pelaamisen ohjelmansa, josta voi etsiä apua ongelmapelaamiseen. Sivusto tekee myös yhteistyötä seuraavien tunnettujen järjestöjen kanssa: GamCare, BeGambleAware sekä GamStop. Ne tarjoavat kuitenkin apua ainoastaan englanniksi.

Luo tili ja aloita 888 betting vaikka heti

Rekisteröityminen sivustolle onnistuu tuttuun tapaan oikeasta yläkulmasta. Prosessissa on yhteensä kolme perinteistä vaihetta, jotka sujuvat varsin sutjakkaasti ilman suurempia ongelmia. Rekisteröinnin ensimmäisessä vaiheessa tarvitsee lisätä vain oma nimi, sähköpostiosoite sekä syntymäaika. Lisäksi hyväksytään käyttöehdot. Toisessa vaiheessa valitaan käyttäjätunnus ja salasana sekä turvakysymys ja siihen vastaus. Viimeisessä vaiheessa lisätään oma osoite, puhelinnumero sekä valitaan valuutta. Voi myös valita, haluaako saada 888sportilta tarjouksia. Tiliä ei kirjautumisen yhteydessä tarvitse erikseen vahvistaa sähköpostilinkillä tai tekstiviestillä.

Rekisteröintiprosessin jälkeen johdatetaan asiakas suoraan kassalle, jossa voi tehdä talletuksen. Talletusta ei kuitenkaan ole mikään pakko tehdä rekisteröinnin yhteydessä. Ennen ensimmäistä kotiutusta on myös mahdollista, että asiakasta pyydetään todentamaan oma henkilöllisyys. Se suojaa petoksia vastaan ja tekee myös vedonlyönnistä turvallisempaa. Henkilöllisyyden voi todistaa joko passin, henkilöllisyyskortin tai ajokortin kopiolla. Luottokortin voi todistaa kopiolla kortin kummastakin puolesta. Osoitteen puolestaan sinne tulleella laskulla tai esimerkiksi tiliotteella, josta käy ilmi osoite. Tarvittavat tiedostot on helppo lähettää suoraan omasta profiilista, jolloin se on myös turvallista.

888sport kotiutus ja talletus

Talletukset ja kotiutukset
888sport

Laadukas vedonvälittäjä tarjoaa hyvän valikoiman erilaisia maksutapoja, ja näin on tietenkin myös 888sportilla. Niiden joukossa ovat oikeastaan kaikki suomalaisten suosimat maksutavat. Niihin kuuluvat luottokortit (Visa, Mastercard), talletus suoraan verkkopankista (Nordea, OP), Trustly, Skrill, MuchBetter, NETELLER sekä paysafecard.

Talletus on helppo tehdä omasta profiilista tai jo etusivulta Kassa-linkkiä klikkaamalla. Tällöin voi valita itselleen sopivimman maksutavan, lisätä halutun talletussumman ja maksutiedot - 888sport johdattaa asiakkaan maksuntarjoajan sivulle. Suomalaisten suosimien maksutapojen minimitalletus on 10 euroa. Korkeampi minimitalletus, 80 euroa, on ainoastaan perinteisellä pankkisiirrolla. Talletukset ovat välittömiä, eikä niistä tietenkään peritä erillistä maksua.

Kotiutuskin tehdään samasta Kassa-linkistä kuin talletukset. Kotiutukset tehdään aina sille maksutavalle, jolla talletus on tehty. Tämä pitää paikkansa silloinkin, kun talletukset on tehty käyttäen useita maksutapoja. Muutamia poikkeuksiakin tietenkin on, sillä esimerkiksi Mastercard-kortille ei voi 888sportilla tehdä kotiutuksia. Minimikotiutus on vain neljä euroa, pois lukien perinteiset pankkisiirrot, jolloin minimikotiutus on 15 euroa. Kotiutuksen kesto riippuu valitusta maksutavasta sekä hyväksynnän kestosta. Hyväksyminen voi kestää jopa kolme arkipäivää, mikä on aika pitkään. Pisimmillään voi luottokorttikotiutus kestää yhteensä jopa 8 päivää.

Erinomainen 888 bonus uusille asiakkaille

Tervetulobonus
888sport

888sport tarjoaa asiakkailleen useita erilaisia kampanjoita ja bonuksia, joista ehdottomasti kannattaa hyötyä. Uudet asiakkaat ansaitsevat 100 % bonuksen, jonka voi ansaita jopa 100 euroon asti. Bonuksen saa käyttöönsä silloin, kun koko bonukseen oikeuttava summa on pelattu vedonlyönnissä vähintään 1,5-kertoimen vedoilla. Ensin siis tehdään talletus, sitten veikataan kyseisellä summalla, minkä jälkeen bonuksen voi lunastaa.

Itse bonusta koskee luonnollisesti myös kierrätysvaatimus. 888 bonus tulee kierrättää kuusi kertaa vähintään kertoimella 1,5. Kierrätysvaatimus tulee täyttää 60 päivän sisällä, tai bonus mitätöidään. 888sport welcome bonus on tarkoitettu ainoastaan suomalaisille pelaajille. Lisäksi kannattaa huomioida, että Skrill- tai NETELLER-maksutapoja käyttäen tehdyt talletukset eivät oikeuta bonuksen lunastamiseen.

888sport tervetulobonuksen lisäksi on mahdollista ansaita ilmaisvetoja. Erityisesti korkeiden panoksien riskinotto palkitaan. Kun asettaa minkä tahansa vedon vähintään kertoimella 5,00 ja kyseinen veto voittaa, tarjoaa 888sport viiden euron arvoisen ilmaisvedon kaupan päälle. Kyseisen ilmaisvedon voi ansaita kerran päivässä vaikka joka päivä. Ilmaisveto on kirjaimellisesti täysin ilmainen, eikä sitä koske minkäänlainen kierrätysvaatimus. Veto on voimassa 7 päivää lunastamisesta.

Vedonlyönnissä lohdutetaan myös niitä, joiden kunnianhimoinen moniveto on melkein onnistunut. Jos amerikkalaisiin lajeihin (sarjat MLB, MLS, NFL, NBA ja NHL) asetettu, vähintään viiden kohteen moniveto onnistuu yhtä kohdetta lukuun ottamatta, ansaitsee asiakas lohdutuspalkinnon. Ansaita voi jopa 25 euron ilmaisvedon, joka vastaa alkuperäisen vedon suuruutta. Jotta kampanjaan voi osallistua, tulee monivedossa olla vähintään 5 kohdetta, jotka on asetettu vähintään kertoimella 1,3. Ilmaisveto on voimassa 7 päivää.

Jalkapallon ystäville on tarjolla myös hauska Up for 8 -nimellä kulkeva veikkauspeli, johon valitaan viikoittain kahdeksan kohdetta Euroopan eri huippuliigoista. Pelaaja lyö vetoa lopputuloksesta asettamalla 1X2-vedon, ja jos kaikki vedot osuvat oikeaan, voittaa pelaaja jopa 8 000 euron voittopotin. Jos voittajia on useampia, jaetaan potti voittajien kesken. Vaikka kaikkia kohteita ei saisi oikein, ansaitsee pelaaja kuitenkin euron ilmaisvedon jokaisesta oikeasta veikkauksesta.

888sport mahdollistaa useat vetotyypit

Eri vetotyyppejä pääsee tarkkailemaan klikkaamalla kohdetta. Eniten vetoja löytyy tietenkin suosittuihin lajeihin, eritoten jalkapalloon. Käytännössä kaikissa lajeissa on mahdollista lyödä vetoa lopputuloksesta, eli tehdä 1X2-veto. Siihen löytyy myös tuplamahdollisuus. Jos taas pelin lopputuloksesta on tarkka vainu, voi lyödä vetoa myös tarkasta lopputuloksesta. Yli/alle-vetona on mahdollista veikata esimerkiksi maalien, kulmapotkujen tai korttien määrää koko pelin tai puoliajan aikana.

888sport mahdollistaa myös erilaisten tasoitusvetojen asettamisen, ja valikoimassa on sekä 3-suuntaisia että aasialaisia tasoitusvetoja. Jalkapallossa tasoitusvetoja voi asettaa niin ensimmäisen ja toisen puoliajan kuin koko pelinkin lopputuloksesta. Pelaajien otteistakin on mahdollista lyödä vetoa. Suosituissa kohteissa vedon voi asettaa vaikka sen puolesta, kuka tekee ensimmäisen maalin ja kuka siihen johtaneen syötön. Laaja vetotyyppien valikoima takaa siis sen, ettei vetoa lyödessä ainakaan tarvitse tylsistyä!

888 sport Suomi - suosituimmat urheilulajit

Lajivalikoima on todella runsas, ja tarjolla ovat kaikki suosituimmat lajit. Peliaulasta löytyvät tietenkin jalkapallo, tennis, koripallo ja muut suosituimmat lajit. Myös harvinaisempia lajeja on toki tarjolla, eikä valikoima juuri jätä toivomisen varaa. Kiinnostaako esimerkiksi amerikkalainen jalkapallo, moottoriurheilu tai lentopallo? Niitäkin nimittäin löytyy valikoimasta. E-urheilun kohteitakin on runsaasti. Lajeina ovat esimerkiksi CS:GO, Dota 2, Overwatch sekä League of Legends, joista kaikista on tarjolla useampia liigoja.

Suomalaisillekin on tietenkin veikattavaa. Suomalaisista sarjoista vetoa voi lyödä jääkiekon Liigasta sekä jalkapallon Veikkausliigasta, Ykkösestä, Kakkosesta ja naisten Liigasta. Perinteisten lajien lisäksi 888bet tarjoaa myös laajan valikoiman virtuaaliurheilun kohteita. Niille on täysin oma sivunsa. Lajeina löytyy esimerkiksi jalkapalloa, dartsia, tennistä, krikettiä sekä greyhound-kisoja.

Kuinka lyödä vetoa 888sportissa

Kun urheilulaji ja kohde on valittuna, tulee tietenkin asettaa varsinainen veto. Se onnistuu klikkaamalla valitun vedon haluttua kerrointa. Tällöin siirtyy veto vetolipukkeelle, joka on selkeä ja helposti tulkittava. Klikkaamalla euro-logoa asetetaan panos. Kun panos on asetettu, laskee lipuke automaattisesti vedon hinnan ja siitä mahdollisesti tarjolla olevan voiton. Vihreää Aseta veto -nappia klikkaamalla asetetaan varsinainen veto.

Jos lipukkeella on vain yksi veto, on siinä vain yksi sarake. Kun vetoja kuitenkin lisää samalle lipukkeelle, ilmestyy siihen yhteensä kolme saraketta: yksittäiset, kertoimet sekä vaihtelut. Nämä nimitykset saattavat ehkä herättää hieman kysymyksiä, mutta kertoimet ovat tuttavallisemmin monivetoja, vaihtelut puolestaan järjestelmävetoja. Lipukkeella voi tarkistella eri vetojen kertoimia ja sitten päättää, minkä vedon asettaa.

Oman panoksen voi pelastaa pelin ollessa kesken käyttämällä kätevää cash out -vaihtoehtoa. Jos cash out on mahdollinen, ilmoitetaan siitä jo heti vetolipukkeella. Cash out on käytössä sekä ennakkovedonlyönnissä että live-vedoissa. Yleensä cash out on tarjolla vain yksittäisiin vetoihin, mutta 888sport on tehnyt sen mahdolliseksi myös valittuihin jalkapallon monivetoihin.

888sport live vedonlyönti

Jos ennakkovedonlyönti ei tarjoa tarpeeksi jännitystä, voi sitä hakea myös live-vedonlyönnistä. Kaikkia live-kohteita voi selata helposti omasta kategoriastaan, ja juuri sillä hetkellä käynnissä olevia kohteita voi selata lajeittain. Erillistä aikataulua ei kuitenkaan ole helpottamassa live-kohteiden selaamista. Valikoima on pitkälti sama kuin ennakkovedonlyönnissä, ja vetoa voi lyödä esimerkiksi jalkapallosta, tenniksestä sekä jääkiekosta. Myös vetotyyppejä on live-kohteisiin tarjolla reilusti.

888sport tarjoaa live stream -palvelun vain Irlannissa ja Iso-Britanniassa sijaitseville asiakkailleen. Stream ei siis ole tarjolla suomalaisille asiakkaille, mikä on todella harmi. On kuitenkin mahdollista, että tulevaisuudessa myös suomalaiset saavat nauttia laadukkaasta live-kuvasta. Live-kuvan sijasta voi asiakas käyttää hyväkseen kattavia tilastoja, tapahtuman live-seurantaa sekä visualisointia, jotka auttavat tapahtuman seuraamisessa.


888sport app ja sivusto

888sport on ehdottomasti yksi parhaista vedonvälittäjistä, mitä mobiililla veikkaamiseen tulee. Mobiilivedonlyöntiä varten voi ladata erillisen sovelluksen, joka tekee vedonlyönnistä erittäin sulavaa. Sovelluksen voi ladata sekä iOS- että Android-laitteille. Kaikkein helpointa sovelluksen lataaminen on suoraan kotisivulta. Sovellus mahdollistaa kaikki samat toiminnot kuin pöytäsivustokin: vedonlyönnin, talletukset ja kotiutukset mukaan lukien. Myös kaikki bonukset löytyvät mobiilin puolelta, vaikka erillisiä tarjouksia mobiilissa veikkaaville ei olekaan. Sovellus on selkeä ja kätevä kokonaisuus, joka tekee vedonlyönnistä vaivatonta.

Jos sovellusta ei halua ladata, voi vetoja asettaa myös suoraan puhelimen tai tabletin selaimessa, eikä mobiilisivusto ole juurikaan sovellusta heikompi vaihtoehto. Kaikki tavanomaiset toiminnot ovat käytössä myös suoraan selaimessa. Mobiilisivustoa on yhtä lailla helppo käyttää ja sivusto on selkeä. Sekä sovellusta että mobiilisivustoa voi käyttää samoilla tunnuksilla kuin pöytäsivustoakin.


888sport erottuu joukosta erilaisella ulkoasullaan

Ensisilmäyksellä tummanpuhuva sivusto on selkeä - tästä kielivät kirkkaat linkit, selkeät logot ja helposti luettava fontti. Urheiluvedonlyönnin etusivu kaipaa kuitenkin hieman hiomista. Etusivulla on tarjolla vain kourallinen lajeja ja live-kohteita. Kun monet välittäjät esittävät kaikki lajit selvästi sivuvalikossa, tulee 888sportilla ensin klikata Kaikki urheilu -linkkiä, minkä jälkeen laajempi lajilistaus tulee näkyviin. Kyse on vain muutamasta klikkauksesta, mutta sivustolla ensi kertaa navigoivalle tuntuu tämä hieman monimutkaiselta. Kun vetoja kuitenkin asettaa enemmän, voi valita omia suosikkilajeja tai -sarjoja, jotka sitten näkyvät suoraan etusivulla. Oma tili löytyy puolestaan vasemmasta valikosta, mikä on hieman yllättävää. Oma profiili on kuitenkin selkeä, ja käynnissä olevia kampanjoita tai omaa vetohistoriaa on helppo selata.

888 sport Suomi - Laadukas ja turvallinen vedonlyöntisivusto

Kun kyseessä on jopa kolmella luotettavalla lisenssillä varustettu vedonvälittäjä, voidaan olla varmoja siitä, että turvallisuus on korkeassa asemassa. 888sport tekee riittäviä toimenpiteitä taataseen, ettei sivustolla ei ole minkäänlaisia vakoilu- tai haittaohjelmia, joista voi koitua asiakkaille haittaa. Tästä syystä on sivusto ja ohjelmisto myös turvallinen ja suojattu. Suojauksesta pitää huolen SSL-salaus, jonka myötä henkilö- ja maksutiedot ovat täydellisen salassa mahdollisilta hyökkäyksiltä. Luotettavat urheiluvedonlyönti sivustot ovat SSL-salattuja. Turvallisuudesta kertoo sekin, että 888sportille on myönnetty eCOGRA:n korkealaatuinen todistus. Se on tae pelaamisen turvallisuudesta ja erityisesti siitä, että maksuliikenne on kaikin puoli salattua.


888sport asiakaspalvelu

888sportin sivuilta löytyy erinomainen UKK-osio, josta löytää selkeän vastauksen lähes ongelmaan kuin ongelmaan. Harmittavasti on UKK olemassa vain englanniksi, mutta selkeä kieliasu on siinäkin eduksi. Asiakaspalvelu kokonaisuudessaan koituu kuitenkin sivuston kohtaloksi. Se ei millään vastaa nykystandardeita, vaan on harmittavan pelkistetty. Apua saa nimittäin ainoastaan yhteydenottolomakkeen kautta. Erillistä live chat -palvelua tai sähköpostiosoitetta ei harmittavasti ole tarjolla. Tämän vuoksi apua ei voi odottaa muutamissa minuuteissa, vaan odotusaika on hieman pidempi. Kokemuksemme mukaan saa kysymyksiin kuitenkin vastauksen suhteellisen nopeasti, vaikka chatin kaltaista nopeutta ei sivusto tarjoa.

888sport
Nimi
Virtual Digital Services Limited
Pääkonttori
LEVEL G, (OFFICE 1/3241), QUANTUM HOUSE 75, ABATE RIGORD STREET, TA XBIEX, XBX 1120, Malta
Toimitusjohtaja
Itai Pazner
Perustettu
1997
Lisenssi
Malta MGA/CRP/543/2018
Sähköposti
support@888.com
Yhteydenottolomake
Kyllä
Live Chat:
Ei

888sport kokemuksia - Yhteenveto

888 sport on vedonvälittäjä, johon ehdottomasti kannattaa tutustua. Plussia sillä todella riittää. Niihin kuuluvat laaja valikoima lajeja, kohteita ja vetoja sekä kilpailukykyiset kertoimet. Myös 100-prosenttinen tervetulobonus on mukava lisä kaikille uusille pelaajille. Jos taas ensitalletuksella myönnettävä 888 bonus on jo käytetty, voi hyötyä erilaisista kampanjoista, joista voi voittaa vaikkapa ilmaisvetoja. Vaikka 888sport on hyvä kokonaisuus, vaati muutama asia kuitenkin kehittämistä. Yksi on vedonlyönnin etusivu, jonka soisi olevan hieman selkeämpi. Toiseksi on asiakaspalvelun suppeus ja erityisesti live chatin puuttuminen todella suuri miinus. Jos näitä seikkoja ei ota huomioon, saa 888sport ehdottomasti kiitettävän arvosanan.

UKK

Ei. Harmittavasti sivulla tarjolla oleva yhteydenottolomake on olemassa vain englanniksi. Tästä syystä vastausta on turha odottaa suomeksi.

Asiakaspalveluun voi tietenkin laittaa viestiä vuorokauden ympäri. Vastauksia ei kuitenkaan kannata odottaa keskellä yötä.

Kyllä, 888sportin tarjoama antelias bonus on käytössä aivan kaikkiin lajeihin. Kannattaa tosin huomioida, että vetojen tulee olla asetettuja vähintään kertoimella 1,5, jotta ne kerryttävät kierrätysvaatimusta.

Ainakaan kirjoitushetkellä Zimpler ei ole talletustapojen joukossa. Käytännössä kaikki muut suomalaisten suosimat maksutavat kuitenkin ovat, joten ei ole poissuljettua, että jatkossa myös Zimpler käy maksuvälineenä.

888sportin sisarsivusto tarjoaa kattavan kasinon ja pokerialustan. Niihin tulee kuitenkin luoda eri tunnukset, eli pelien pyörittely ei onnistu samoilla tunnuksilla.

Muut arvostelut
open
Top