Tutustutaan Rizkin laajoihin vedonlyöntimahdollisuuksiin

Rizk ei tällä hetkellä ota vastaan suomalaisten pelaajien rekisteröitymisiä!
Suosittelemme luomaan tilin sivustolle:

Rizk on tarjonnut mahdollisuuden vedonlyönteihin jo jonkin aikaa, joten on jo aikakin esitellä tämän laadukkaan pelisivuston vedonlyöntimahdollisuuksia myös sinulle. Seuraamme liittyy välillä myös Captain Rizk, jonka olemme tavanneet vedonlyöntien merkeissä monta kertaa.

Näytä enemmän

Hän voi kertoa teille sivuston monista erikoisuuksista, joista moni liittyy onnenpyörään nimeltään Wheel of Rizk. Pääsemme tutustumaan hänen seurassaan myös muihin vedonlyöntietuihin, sekä tietysti sivuston erilaisiin vedonlyöntimahdollisuuksiin.

Saat tietää myös monista muista mielenkiintoisista ja tärkeistä asioista, joita tulet tarvitsemaan, jotta kokemuksesi tästä sivustosta ovat aina myönteisiä. Olemme kiertäneet tämän pelipaikan moneen kertaan läpi, ja se on tullut meille aika varmasti jo yhtä tutuksi kuin Captain Rizkille.

Näytä vähemmän
Rizk
1.0
  • Suorat lähetykset tapahtumista
  • Vedonlyönti eri e-urheilun lajeista
  • Yksityiskohtaiset tilastot
Säätely
  • Maksutavat:
*Ehdot ovat voimassa! 18+
Bonus: 1
Kotiutukset: 1
Talletukset: 1
Maksut: 1
Mobiilisovellus: 1
Käytettävyys: 1

Rizkin lisenssiin ja säädöksiin liittyvät asiat ovat kunnossa

Haluamme kertoa sinulle ensin sivuston lisenssistä ja muista tärkeistä säädöksistä, joiden puuttuessa emme edes esittelisi sinulle tätä vedonlyöntipaikkaa. Ne asiat ovat kunnossa, mutta saat nyt tietää niistä itsekin mahdollisimman tarkoin, että millaisia ne ovat.

Vedonlyöntiä tarjotaan MT Secure Trade Limited -nimisen yrityksen nimissä. Tämä yritys on rekisteröity Maltalle. Kyseinen yritys on tarkka siitä, että kaikki toimii lainmukaisilla tavoilla. Siitä huolehtii myös Maltan peliviranomainen, jonka lisenssi sivustolla on käytössä. Se tarkoittaa sellaista hyvääkin, että vetovoitot voidaan nostaa täältä verottomina.

Mukana tärkeiden asioiden huolehtimisessa ovat myös monet kolmannet osapuolet, joiden mukanaolosta löydät tietoa esimerkiksi sivuston alaosasta. Sieltä löytyy esimerkiksi tärkeä taho BeGambleAware, joka auttaa pelaajia erilaisissa pelaamiseen liittyvissä ongelmissa. Saat tukea monesta muustakin paikasta, joista yksi on suomalainen taho nimeltään Peluuri. Siitä kerrotaan myös sivuston vastuulliseen pelaamiseen liittyvässä osiossa.

Rizkin pelitilin avaaminen on vain kolmen askeleen päässä

Nyt, kun olemme kertoneet sinulle, että kuinka turvallinen vedonlyöntipaikka Rizk on, voit jo vaikka heti rekisteröityä sivuston jäseneksi. Anna meidän kuitenkin ensin esitellä, että kuinka vaivattomasti se tapahtuu. Se tehdään vain kolmen lyhyen askeleen kautta:

Kuinka pelitilin avaaminen käy?
  • 1. Ensin täytetään sähköpostiosoite ja puhelinnumero sekä salasana, jota käytät sivustolle kirjautumisessa. Paina tämän jälkeen painiketta “Jatka”.
  • 2. Saat nyt eteesi toisen lomakkeen, johon sinun pitää täyttää nämä tiedot: Etunimi, sukunimi, katuosoite, postinumero, kaupunki sekä valita maa, syntymäaika ja sukupuoli. Paina vielä painiketta “Jatka” ja pääset eteenpäin.
  • 3. Olet saanut varmasti jo tässä vaiheessa tekstiviestin, joka sisältää vahvistuskoodin. Se pitää täyttää juuri eteesi ilmestyneen lomakkeen ensimmäiseen kohtaan. Sen alta löydät vielä neljä eri kohtaa, jotka pitää rastia, jos hyväksyt nämä kohdat. Jokaista ei tarvitse hyväksyä, jos et esimerkiksi halua Rizkiltä postia. Nyt paina vielä painiketta “Luo Pelitili”, jonka jälkeen pelitili on luotu!

Sinulta ei vielä vaadita minkään lomakkeiden toimittamista, jotta esimerkiksi talletusten tekeminen onnistuisi. Joten voit siirtyä tässä vaiheessa tekemään jo talletuksia, jos haluat jo aloittaa vedonlyöntien tekemisen. Löydät vielä näistä kuvista kuvat kaikista näistä askelista, joiden ottamisen jälkeen olet suorittanut rekisteröinnin ja saanut avattua pelitilisi.

Valitse sopiva maksutapa monien vaihtoehtojen joukosta

Talletukset ja kotiutukset
Rizk

Kun olet avannut pelitilin, voit mennä vaikka heti sen jälkeen tekemään talletuksia. Rizk tarjoaa monenlaisia talletustapoja, joilla monella pääset myös tekemään kotiutuksia. Näet koko valikoiman, kun klikkaat sivuston vasemmassa laidassa olevaa kohtaa “Talletus”. Eteesi avautuu silloin valikko, josta näet kaikki tarjolla olevat maksutavat, kun avaat vielä siinä olevan valikon. Näet jokaisen maksutavan valittuasi kohdat, jotka pitää täyttää talletusta varten. Löydät valikosta maksutavat Euteller, Trustly, Siirto, Visa/Mastercard, Apple Pay, Zimpler, paysafecard, Siru Mobiili, NETELLER, Skrill, MuchBetter ja Revolut.

Jos valitset näistä Trustly tai verkkomaksu, pääset sen jälkeen valitsemaan pankin, jossa verkkopankkitilisi sijaitsee. Siirtoa voit käyttää silloin, jos pankkitilisi on joko pankissa Nordea tai Osuuspankki. Kaksi viimeisintä maksutapaa eivät ole monille suomalaisille tuttuja, mutta nekin on tarkoitettu suomalaisten tallettajien käyttöön ja ihan varteenotettavia vaihtoehtoja.

Käytit näistä mitä tahansa talletustapaa, näet talletuksesi pelitilillä välittömästi, eikä niistä mistään oteta mitään lisäkuluja. Rizk kotiutus onnistuu maksutavoilla NETELLER, Skrill, Trustly ja Visa, joista vain Visalla tehtyjä nostoja ei käsitellä heti. Voit tallettaa vähintään 10 eurolla kaikilla muilla paitsi Zimplerin mobiilivaihtoehdolla vähintään 20 eurolla. Nostot voit tehdä jokaisella minimissään 20 eurolla. Talletusten maksimirajat tulevat vastaan 200-5000 euron kohdilla. Nostoja voit tehdä maksimissaan 5000 eurolla, mutta Trustly on tässä poikkeus, joka mahdollistaa jopa 100 000 euron arvoisten voittojen nostot.

Vedonlyöntibonuksia, riskittömiä- ja ilmaisvetoja sekä monia muita vedonlyöntietuja

Tervetulobonus
Rizk

Kun olet liittynyt sivuston jäseneksi, odottaa sinua jo ensimmäinen etu. Et tarvitse tähän mitään Rizk kampanjakoodia, koska se riittää, että teet vain sivustolle ensitalletuksen. Jos juuri Rizk vedonlyönti kiinnostaa sinua, voit ottaa tämän edun vastaan vedonlyöntibonuksen muodossa. Silloin ensitalletus tuplataan aina 100 euroon asti. Muista valita juuri tämä, ensitalletukseen liittyvä bonus, bonuksen talletuksen yhteydessä olevasta valikosta.

Talletuksen pitää olla minimissään 10 euron arvoinen, jotta tämän edun hankinta onnistuu. Mutta ei 10 euroa pienempää talletusta voi edes tehdä millään maksutavalla. Rizk bonus ja talletus, jolla se on saatu, pitää kierrättää vedonlyönneissä vähintään 5 kertaa, jotta saat nostaa vedoista saatuja mahdollisia voittoja. Kertoimen pitää olla näissä vedoissa vähintään 1,80.

Pääset ensimmäisen talletuksen jälkeen pyörittämään ensimmäisen kerran sivuston erikoisuutta eli onnenpyörää nimeltään Wheel of Rizk. Tästä onnenpyörästä löytyy toinen toistaan parempia versioita, jotka tulevat sinulle vielä todella tutuksi. Sen pyöräytys voi antaa sinulle Rizkittömiä vetoja, tuplanopeusmerkkejä tai jopa 25 euroa ilmaista rahaa. Mutta ennen pyöräytystä et tiedä mitä tulet saamaan, koska kyseessähän on onnenpyörä, jonka tarkoitus on yllättää.

Captain Rizk haluaa palkita sinua tämän jälkeen monilla muillakin vedonlyöntibonuksilla ja muilla vedonlyöntieduilla. Hänen seuraansa voi lyöttäytyä aina, kun haluat etuja hyödynnettäväksi. Pääset esimerkiksi tekemään monenlaisia riskittömiä vetoja ja tekemään vetoja korotetuilla kertoimilla. Tarjolla on välillä myös lisää vedonlyöntibonuksia sekä ilmaisvetoja.

Kaikki vedonlyöntiin liittyvät edut on koottu samaan paikkaan, josta niitä on helppoa käydä napsimassa käyttöön. Joskus tarjolla voi olla Rizk koodi. Tällaiset Rizk kampanjakoodit tarkoittavat sitä, että edun saa silloin vain niitä käyttäen. Rizk kampanjakoodi voi olla myös henkilökohtainen koodi, jolloin sitä ei kannata paljastaa muille, koska sen voi silloin saada käyttöönsä vain ensimmäinen koodin käyttäjä.

Rizk on ottanut huomioon monet urheilutapahtumien sattumat

Rizk tarjoaa suuren määrän vedonlyöntikohteita, joten ne eivät taatusti lopu kenenkään mielestä kesken. Voit lyödä vetoa monista erilaisista otteluissa sattuvista tapahtumista. Jalkapallokohteissa pääset esimerkiksi lyömään vetoa voittajista, maalien määristä ja maalituloksista.

Kun teet livevetoja, saat vieläkin enemmän erilaisia vaihtoehtoja. Kohteita löytyy satoja, ja kun lajejakin on paljon, löytyy monia erilaisia tapahtumia, joita niissä sattuu, ja siksi vedonlyöntitarjonta on hyvin monipuolista. Jos seuraat Suomessa pelattavia lajeja, löytyy niihinkin liittyviä tapahtumia.

Lyö vetoa niistä, jos lähellä tapahtuvat tapahtumat antavat sinulle vetojenmuodossa enemmän jännitystä. Osa tapahtumista tapahtuu vain netissä, joten sijainnilla ei ole silloin edes väliä, koska netissä kaikki tuntuu tapahtuvan aina ihan siinä vieressä.

Rizkin tarjoamat urheiluvedot

Vetokohteita voi tehdä liittyen moneen eri urheilulajiin. Näissä lajeissa on taatusti sinun mieleesi olevia lajeja, joita voit etsiä esimerkiksi suosituimpien lajien joukosta. Näet myös listan siitä mitä kohteita lajeineen on seuraavaksi vuorossa. Jalkapallo on kaikista suosituimpien lajien joukossa, joka ei ole mikään yllätys. Kun haluat löytää jonkin tietyn lajin vetokohteita, etsi niitä vaikka vetojen hakukentästä, josta voit hakea niitä lajin, liigan ja jopa joukkueen nimien perusteella.

Voit tehdä myös e-urheiluun liittyviä vetoja. Ne voivat liittyä esimerkiksi Counter-Strike -pelisarjan pelaamiseen tai vaikka yhteen maailman suosituimpaan tietokonepeliin nimeltään DOTA 2, jota muuten monet pelaavat ihan ammatikseen. E-urheilua pelataan tietysti myös suomalaisten keskuudessa, mutta voit tehdä vetoja liittyen myös moneen täällä Suomessa paljon pelattaviin otteluihin, joista suosituin on tietysti jääkiekko. Kun klikkaat vedonlyöntikohteiden viimeisessä kohdassa olevaa plusmerkkiä, näet listan, josta löytyy monta mukana olevaa lajia.

Näin lyöt Rizkin tarjoamia vetoja

Kun haluat tehdä Rizk -sivustolla vedon, pitää sinun ensin valita kohde, johon liittyen haluat sen tehdä. Vetojen tekeminen on helppoa, joten mitään kovin monimutkaisia ohjeita ei sinulle tarvitse tässä yhteydessä esitellä. Kun selaat vedonlyöntisivustot, näet aina, mitä vetoja voit hyödyntää ja mitä kertoimia on tarjolla. Vedon tekeminen alkaa siitä, että klikkaat niistä jotain. Sen jälkeen näet oikeassa laidassa vedonlyöntikupongin.

Kun näet vedonlyöntikupongin, näet kaikki vaihtoehdot, joilla voit vetoja tästä kohteesta tehdä. Täytä se, ja kun olet valmis, klikkaa sen alla olevaa nappia “Aseta veto”. Voit vielä tässäkin vaiheessa palata takaisin ja muuttaa vetoja. Näet kupongin alaosassa aina sen hetkisen vaihtoehdon mahdollisen voittomäärän sekä kertoimen. Jos voitto ei tunnu tarpeeksi suurelta, voit lisätä vedon hintaa tai vaihdella vedon tuloksia.

Lopullinen päätös tehdään vasta siinä vaiheessa, kun klikataan lopussa, alla olevaa ”Aseta Veto" -napin painalluksen jälkeen, nappia “Hyväksy ja aseta veto”. Muista, että jos aikaa kuluu liikaa vedon tekemisessä, voivat kertoimet muuttua tässä ajassa. Mutta siitä kerrotaan sinulle ennen kuin hyväksyt vedon ja maksat sen.

Rizk tarjoaa myös livevetoja

Pääset tekemään vetoja myös tavalla, jossa sinun pitää toimia vetojenteossa nopeasti. Jos jäät miettimään, että teetkö vetoa vai et, kertoimet ja kohteet voivat muuttua sinä aikana. Nämä vedot ovat nimittäin sellaisia, joita tehdään liittyen meneillään olevaan otteluun.

Otteluissa tapahtuu koko ajan jotain, joka saa aikaiseksi sen, että vetokohteisiin pitää tehdä muutoksia tai niitä ei voi enää tarjota. Jos esimerkiksi lyöt vetoa ottelun ensimmäisen maalin tekijästä, ei tätä vetoa ole enää sen jälkeen tarjolla, kun ensimmäinen maali on tehty.

Löydät kaikki livevedot, kun klikkaat vedonlyöntipaikassa olevaa livevetokuvaketta. Sen jälkeen näet kaikki sillä hetkellä mahdolliset livevetokohteet, jotka ovat pian alkamassa. Näet livevetokohteet ensin suosituimpien mukaisessa järjestyksessä. Tarjolla on myös napit, joista voit valita juuri sinua kiinnostavat lajit, joissa voit tehdä livevetoja. Näitä vetoja pääset tekemään sitten, kun ottelut alkavat.


Voit käyttää Rizk -vedonlyöntisivustoa selaimella

Pääset Rizk -sivuston vedonlyöntien ääreen myös mobiililaitteellasi. Se onnistuu samoilla tunnuksilla, joilla menet sisälle tietokoneversioon. Mobiilisivut ovat responsiiviset, joten ne näyttävät hyvältä, vaikka käyttäisit sivuja minkä tahansa suuruisilla tai mallisilla näytöillä. Löydät vedonlyönnin mobiiliversion alaosasta aina ne tärkeimmät linkit, jotka kulkevat siinä mukana, menit minne tahansa sivustolta löytyvään paikkaan tai siirryit sivua ylös tai alaspäin. Näet kaikki samat vedonlyöntiedut kuin mitä tietokoneversiossa. Ainakaan me emme ole saaneet tietoon mitään sellaisia vedonlyöntietuja, jotka olisivat vain mobiilikäyttäjiä varten.


Sivuston rakenne ja toiminnallisuus

Tulet huomaamaan jo Rizk -kasinolle rekisteröityessä, että asiat pyritään tässä paikassa tekemään mahdollisimman yksinkertaisilla tavoilla. Vaikka sivusto on täynnä paljon muutakin kuin vedonlyöntikohteita, selkeyden takia löydät vetojenkin ääreen helposti. Nopeasti tehdyn rekisteröinnin jälkeen, voit mennä vaikka heti tekemään talletuksia, joita tarvitset vetojen tekoa varten. Kaikki asiat esitellään sinulle selkeällä suomen kielellä, joten eteen tulee tuskin mitään ylitsepääsemättömiä ongelmia sen takia, että et tiedä mitä seuraavaksi pitäisi tehdä.

Selkeät ohjeet ja apukeinot koskevat myös vetojen tekemistä. Kaikki vetomahdollisuudet lyödään lähes suoraan eteesi, ja kun klikkaat niistä jotain, olet jo samoin tein täyttämässä vetokuponkia. Ehkä se vaihe, kun etsit jotain sinulle sopivaa lajia, johon liittyvän vedon haluat tehdä, voisi olla vieläkin selkeämpi. Lajit voisivat olla esillä myös vedonlyöntisivun jommassakummassa laidassa eikä vain sen yläosassa. Laitaan mahtuisi esille monta lajia, ja vaikka ne lajit, jotka ovat juuri sillä hetkellä monella mielessä.

Taatusti turvallinen ja luotettava vedonlyöntipaikka

Me olemme tarkistaneet, että sinulla on varmasti turvallista tehdä sivustolle talletuksia, luovuttaa sinne tietojasi sekä toimia kaikissa muissakin tilanteissa mahdollisimman turvallisella tavalla. Jos haluat varmistaa tämän itsekin, löydät näitä tärkeitä tietoja esimerkiksi sivuston alaosasta ja sieltä löytyvien linkkien alta. Mutta ensimmäisenä on helpointa selvittää, että ovatko SSL-salausasiat kunnossa. Sen näet suoraan sivuston osoitteesta, joka alkaa kirjaimilla Https.

Salausasioista kerrotaan lisää turvallisuuteen ja yksityiseen keskittyvällä sivulla. Sieltäkin näet, että käytössä on korkeimman tason internetturvallisuussertifikaatti (SSL -salausteknologia). Henkilökohtaisia tietoja ei jaeta muille osapuolille. Niitä käsittelevät vain niille valtuutetut työntekijät. Salasanojen perään ei koskaan kysellä. Pelaajia voidaan joskus pyytää vahvistamaan pelitilinsä, jotta paikka pysyy mahdollisimman turvallisena ja luotettavana.


Rizk tarjoaa asiakastukea 24/7

Vaikka Rizk olisi kuinka selkeä sivusto, ja kaikesta mahdollisesta kerrottaisiin kuinka tarkkoja tietoja, ei aina voi selvitä ilman asiakastuen apua. Heidän puoleensa voi kääntyä kaikkeen pelaamiseen liittyvissä asioissa. Kun tarvitset apua, klikkaa sivustolta löytyvää linkkiä “Asiakaspalvelu”. Siitä pääset keskustelemaan asiakaspalvelijoiden kanssa live-chatin avulla, kun olet ensin täyttänyt eteesi ilmestyvään lomakkeeseen kaikki tarvittavat tiedot, joita ovat nimi, sähköposti, syntymäaika sekä kotiosoite.

Voit lähettää asiakastukeen myös sähköpostia. Siellä ollaan aina paikalla valmiina auttamaan sinua kaikessa mahdollisessa mahdollisimman kattavalla ja ystävällisellä tavalla. Löydät sivuston alaosasta myös linkin sivuston UKK-osioon (FAQ), josta voit hankkia tarvitsemiasi vastauksia ihan itse. Kaikki kysymykset vastauksineen esitellään suomen kielellä, mutta asiakastuen kanssa saatat joutua keskustelemaan englanniksi. Voit joutua ensin jonottamaan omaa chat-vuoroasi, mutta sinulle kerrotaan, kuinka mones jonottaja olet.

rizk
Yritys
Zecure Gaming Limited
Toimisto
GIG Beach The Golden Mile, Triq Id-Dragunara St. Julians STJ 3148 Malta
Toimitusjohtaja
Robin Reed
Perustettu
2016
Lisenssi
MGA/CRP/257/2014
Sähköposti
support-fi@rizk.com
Livechat
Kyllä
Yhteydenottolomake
Ei

Yhteenveto

Rizk on meille, ja toivottavasti nyt pian sinullekin, mukava tuttavuus. Tässä paikassa vedonlyöntien tekeminen käy helposti, ja jos tarvitset apua, sitä voit saada jo vetojenteon yhteydessä, koska kaikesta mahdollisesta saat neuvoja jo tekemisten yhteydessä. Ja se on se asia, josta me tässä vedonlyöntipaikassa erityisesti pidämme.

Se on myös siltä kannalta hyvä asia, jos haluaa toimia pelkästään suomen kielellä, koska asiakastuessa eivät sitä kaikki osaa. Me suosittelemme sinulle lämpimästi tätä paikkaa, kun haluat tehdä vetoja viihdyttävässä ympäristössä, jossa pääset välillä kokemaan jotain erikoisempaakin. Captain Rizk pitää sinusta nyt huolen, kun me poistumme taka-alalle, ja sinä saat aloittaa oman matkasi Rizk -vedonlyöntien maailmassa!

UKK

Sivuston pelilisenssi tulee Maltalta, joten siksi saat nostaa kaikki sivustolta saadut voitot täysin verottomasti.

Pelitilin avaaminen suoritetaan kolmen nopean askeleen kautta, jotka vievät aikaasi tuskin minuuttia enempää.

Suomalaisena jäsenenä sinulla ovat käytössä talletustavat nimeltään Euteller, Verkkomaksu, Trustly, Siirto, Visa/Mastercard, Apple Pay, Zimpler, paysafecard, Siru Mobiili, NETELLER, Skrill, MuchBetter ja Revolut.

Rizk on luotettava paikka, josta olemme täysin varmoja. Olemme selvittäneet sen mm. tutustumalla sivuston turvallisuusasioihin ja myös sivuston kokeilemisen sekä testaamisen kautta.

Rizk avasi sivustonsa ovet vuonna 2016 ja vedonlyöntiä alettiin tarjoamaan siellä vuonna 2018.

Muut arvostelut
open
Top