Koripallo vedonlyönti – Lue missä sitä kannattaa tehdä ja miten

Koripallo on yksi suosituimmista urheilulajeista, varsinkin siinä tapauksessa, kuinka moni seuraa tämän lajin otteluita. Sehän tarkoittaa myös sitä, että monien mielessä on myös koripallo vedonlyönti. Jos sinäkin pidät tästä lajista tai haluat tutustua siihen vedonlyönnin merkeissä, olet tullut oikeaan paikkaan. Me kerromme missä sitä kannattaa tehdä ja millaisilla tavoilla pääset sitä tekemään. Olemme varmoja, että sinulla on seurassamme mukavaa ja saat paljon arvokkaita ja mielenkiintoisia tietoja tästä lajista, jota harrastetaan paljon myös täällä Suomessa. Tervetuloa mukaan. Aloitetaan ensin paikoista, joissa koripallo vedonlyönti kannattaa tehdä.

Parhaat koripallon vedonlyöntisivustot verkossa

Vedonlyöntisivustoa Bonus* Tarkemmat tiedot Liigat Vieraile
5.0
Bonus:
100 €
Tarkemmat tiedot
  • Live-vedonlyönti
  • "Drops & Wins" -kampanja
nba
euroleague
eurocup
Vieraile nyt TonyBet Arvostelu
5.0
Bonus:
200 €
Tarkemmat tiedot
  • Paljon lajeja
  • Suuri valikoima etuja
euroleague
nba
korisliiga
Vieraile nyt FEZbet Arvostelu
4.9
Bonus:
200 €
Tarkemmat tiedot
  • Paljon lajeja
  • Erikoinen etutarjonta
nba
euroleague
basketball champions laegue
Vieraile nyt Rabona Arvostelu
4.8
Bonus:
200 €
Tarkemmat tiedot
  • Paljon bonuksia
  • Kattava vetovalikoima
korisliiga
euroleague
nba
Vieraile nyt Zulabet Arvostelu
4.5
Bonus:
100 €
Tarkemmat tiedot
  • CRAZY TIME on nyt entistä kreisimpi
  • Pyöräytä itsellesi ilmaista peliaikaa
korisliiga
euroleague
nba
Vieraile nyt MrGreen Arvostelu
*Ehdot ovat voimassa! 18+

Laadukkaita koripallo vedonlyöntisivustoja netissä

Eli kuten juuri ylempänä lupasimme, kerromme nyt ne paikat, joissa kannattaa tehdä koripalloon liittyviä vetoja. Sellaisia paikkoja on netti pullollaan, mutta niissä jokaisessa ei näitä vetoja kannata mennä tekemään. Kaikki paikat eivät nimittäin ole siihen tarpeeksi turvallisia ja laadukkaita. Nämä paikat ovat, jotka me nyt esittelemme. Ne ovat meidän suosikkejamme, kun haluamme tehdä koripallovetoja. Nämä kaikki ovat erittäin viihdyttäviä koripallo vedonlyöntisivustoja. Esimerkiksi live koripallo vedonlyönti onnistuu niissä kaikissa. Kaikki koripallo vedonlyöntisivustot netissä eivät nimittäin ole välttämättä sellaisia.

Karamba

Neljäs ja taas erinomainen esimerkkimme on Karamba. Tämä veikeä ja värikäs sivusto tarjoaa monenlaisia mahdollisuuksia koripallovetoihin. Koripallo vedonlyönti -kohteet löytyvät nopeasti, koska ne ovat suosikkilajien joukossa eli heti esillä, kun menet tämän paikan vedonlyöntisivulle.

Kohteita löytyy yleensä ainakin yli sata. Voit tehdä vetoja ihan vaikka Suomessa pelattavista koripallo-otteluista. Jos Korisliigalla on otteluita, ne ovat yleensä esillä heti ensimmäisenä. Voit tehdä koripallosta myös livevetoja. Saat kätevästi suodatettua esille kaikki koripallo-livevedot. Myös Karamba tarjoaa etuja. Urheiluvedonlyöjille on esimerkiksi tarjolla tervetulopaketti. Käytä siitä saatavat bonusrahat vaikkapa juuri koripallovetoihin.

Bethard

Viimeinen eli viides, mutta ihan yhtä erinomainen paikka koripallovetojen tekoon on Bethard. Täälläkin, kuten kaikissa muissa esittelemissämme suosikkipaikoissa, pääset tekemään koripallovetoja suomenkielisessä ympäristössä. Koripallo vedonlyönti onnistuu perinteisen sivustomallin kautta. Vetojen lajivalikoima löytyy siten vasemmasta reunasta. Klikkaa siellä kohtaa koripallo, ja näet sen jälkeen keskellä sivua koripallovetojen valikoimaa. Voit tehdä sen mukaan esimerkiksi voittajavetoja.

Koripallovedot onnistuvat myös livevetoina. Kaikki on niin kuin pitää, ja saat myös etuja, joita voit käyttää esimerkiksi silloin, kun teet koripallovetoja. Muista tämä paikka, kun mielessäsi on vedonlyönti koripallo -lajin osalta.

Koripallo vedonlyönti suomessa onnistuu näillä tavoilla

Jos haluat suomalaisena vedonlyöjänä tehdä koripallovetoja, on sellaisten tekeminen todella helppoa. Kun olet valinnut kohteeksi juuri tämän lajin, ovat vaihtoehdot tässäkin lajissa todella laajat. Sen jälkeen, kun sekin päätös on jo tehty, että millä sivustolla sen haluat tehdä, on kunnollisilla ja kattavilla sivustoilla yleensä tarjolla aika samanlaiset vaihtoehdot vetokohteille. Voittajaveto on lähes varma, että ainakin sellaiset koripallovedot onnistuvat. Haluemme kuitenkin kertoa näistä mahdollisuuksia vielä paljon tarkemmin. Koripallo vedonlyönti suomessa on erittäin kattavaa, jonka tulet nyt huomaamaan.

Joissakin paikoissa kohteita löytyy uskomaton määrä. Kohteita on voitu jakaa osiin esimerkiksi maiden mukaan. Mutta muitakin jakoja löytyy. Suomessakin pelataan koripallo-otteluita. Monissa paikoissa pääset tekemään vetoja myös niistä. Muita maita, joissa otteluita, joista voi tehdä koripallovetoja, on uskomaton määrä, koska kyseessä on erittäin suosittu laji. Mutta jos haluat tietää jotain näistä maista, niin sellaisia ovat esimerkiksi Brasilia, Englanti, Espanja, Hollanti, Iran, Israel, Italia, Itävalta, Kreikka ja Liettua.

Koripallon vedonlyönti selitetty

Maiden lisäksi jakoja voidaan tehdä sen mukaan, että onko kyse esimerkiksi millaisista arvokisoista, joiden merkeissä otteluita pelataan tai jonkin liigan peleistä. Sellaisia ovat esimerkiksi NBA, Euroliiga ja ABA League. Suomessa Korisliiga on ylin taso, jossa koripalloa pelataan. Esimerkiksi Unibet tarjoaa siihen liittyviä vetoja, mutta ei ole todellakaan ainoa, joka sellaista tarjoaa.

Voittajavetojen lisäksi koripallo vedonlyönti voi koskea esimerkiksi kotijoukkueen pisteitä, jolloin voidaan lyödä alle tai yli olevia pisteitä. Samanlaisia vetoja voidaan tehdä myös vierasjoukkueen osalta. Myös ottelu-, tasoitus ja kokonaispisteet voivat olla vetojen kohteena. Seuraavaksi haluamme kertoa millaiset livevetomahdollisuudet tämä laji tarjoaa. Kerromme samalla myös, miten voit seurata livenä tämän lajin otteluita. Haluamme kuitenkin vielä kertoa, että millaiset ovat yleisimmän koripallovedot.

Voittajavetojen lisäksi sellaisia ovat tasoitusvedot, kausivedot ja pisteisiin perustuvat vedot, joista jo aiemmin mainitsimme. Ja näiden lisäksi tietysti livevedot, joista kerromme alempana lisää. Niihin nyt vihdoin seuraavaksi.

Live vetoja koripallosta sekä live-stream mahdollisuudet

Koripallo vedonlyönti onnistuu erittäin hyvin myös livevetoina. Niistä kerromme tässä sinulle lisää, kuten jo aiemmin lupasimme. Esimerkiksi Unibetillä koripallo vedonlyönti voi koskea vaikkapa ABA Leaguen otteluita sekä monissa maissa pelattavia otteluita. Sellaisia maita ovat esimerkiksi Brasilia, Espanja, Italia ja Venäjä. Tällä sivustolla löydät koripalloon liittyvät vedot helposti. Mene vain livevetojen paikkaan valitse koripallovedot. Näet heti sivuston keskellä lajin tulevat livekohteet.

Mr Greenillä toimitaan ihan samalla tavalla. Siellä on ollut yleensä tarjolla juuri samat livekohteet kuin Unibetillä. Kaikissa suosituissa paikoissa myös koripallo mobiilivedonlyönti on mahdollista ja se on sitä myös livevetojen kohdalla.

FEZbetillä tämä tehdään vähän toisin, mutta myös kätevällä tavalla. Jos livevetoja on pian tulossa, näet ne usein ensimmäisenä kaikkien sivuston koripallovetojen sivulla. Karamba ja Bethard taas toimivat kuten Unibet ja Mr Green.

Voi seurata monia koripallo-otteluita suoraan jonkin paikan kautta. Suomessa niitä näytetään joskus televisiolähetyksinä tai vaikka radiolähetyksinä. Eikä sekään ole mahdotonta, että voisit mennä seuraamaan otteluita suoraan paikan päälle. Sille ei kuitenkaan ole välttämättä tarvetta, koska lajista on tarjolla myös koripallo live stream -lähetyksiä. Sellaisia voit mennä katsomaan esimerkiksi Unibetille. Siellä kohteena voi olla esimerkiksi Italia Serie A1 -runkosarjan ottelu tai vaikka Turkin Super Leaguen ottelu. Näet vedonlyöntikohdassa linkin live-streamiin, jos sellainen on tarjolla.

Erilaiset ottelut ja tapahtumat

Suomalaiset seuraavat paljon koripallo-otteluita. Kerromme tässä nyt sellaisia koripallotapahtumia, jotka ovat suomalaisten mieleen. Suomalaiset seuraavat tietysti tärkeitä otteluita sekä otteluita, joissa on mukana suomalaisia pelaajia. Yksi tämän hetken suosituin suomalainen koripallopelaaja on Lauri Markkanen. Hän on pelannut Yhdysvalloissa, Chicago Bulls -joukkueessa ja edustanut Suomen maajoukkueessa. Näitä pelejä suomalaiset seuraavat varmasti paljon. Muita tämän hetken kuumia suomalaisia koripallonimiä on Petteri Koponen.

Susijengi - Suomen miesten koripallojoukkue

Mutta ne ottelut, joita suomalaiset seuraavat paljon. Suomen maajoukkueen ottelut ovat tietysti yksi suosittu osa koripalloa ja niistä tehtyjä vetoja. Euroliigan ottelut ovat myös suosittuja vedonlyönnin kohteita. Ja monien maiden liigojen otteluita seurataan paljon, joka koskee myös suomalaisia. Eikä niissä kaikissa ole mukana edes suomalaisia, mutta suomalaiset seuraavat niitä silti todella paljon. Mutta ykkösenä ovat tietysti Markkasen ja Koposen sekä muiden suomalaisten koripallotähtien ottelut. Kun meillä on sellaisia menestyjiä, saamme olla heistä ylpeitä. Ja mikä sen parempi idea silloin se, että tehdä heidän otteluistaan vetoja.

Maaotteluja pelaa Susijengi. Ehkä oletkin seurannut heidän otteluitaan jo paljon, vaikka et olisi koripalloa vielä sen enempää ajatellut. Tämän maajoukkueen pelit ovat nimittäin Suomessa erittäin seurattuja.

Kätevät ja toimivat koripallo vedonlyönti vihjeet

Koripallo vedonlyönti on helppoa, kun sen osaa. Siksi me haluamme tässä kertoa sinulle vielä lopuksi hyviä vinkkejä, joiden avulla koripallovedot onnistuvat entistä paremmin. Seuraat ehkä lajia jo paljon. Siitä onkin jo yksistään paljon apua. Kannattaa seurata lajin tilastoja, joista on paljon apua. Vedonlyönti sivustot julkaisevat ne verkossa ennen jokaista peliä. Katso ensin niitä läpi ennen kuin teet vetoja. Suuret, koripallo vedonlyönti kertoimet, voivat houkutella, mutta koripallossa ne kertovat aika varmasti siitä, että se joukkue voittaa, jolla on paljon pienempi kerroin.

Tiedäthän myös sen, että koripallossa tasapeli on todella harvinaista. Kotietukin kannattaa huomioida. Jos paikalla on paljon kotijoukkueen kannattajia, heidän kannustamisensa on tärkeä osa siinä, jos joukkue voittaa.

Koska koripallo-otteluita pelataan sisätiloissa, eivät säätilat vaikuta tuloksiin, joten niitä ei tarvitse seurata, kun mielessä on koripallo vedonlyönti. Kaikista tärkeintä on seurata lajia, josta saat hyviä vinkkejä siihen, että miten vedon kohteena olevassa ottelussa voisi käydä.

Jos mahdollista, seuraa livevetojen kohteena olevaa ottelua suorana lähetyksenä, josta on paljon apua livevetojen teossa. Etsi vedonlyöntisivustoilta tilastoja sekä se mahdollisuus, että tarjolla on live-stream-lähetyksiä. Loppu on kiinni siitä, että onko sinulla hyvä onni matkassa, kun teet vetoja. Mutta myös taidolla on merkitystä, joka on hyvä muistaa. Ja niinhän se on monen muunkin lajin kohdalla. Toivottavasti nämä koripallo vedonlyönti vihjeet auttavat sinua suuresti! Tämän on tarkoitus olla sinulle koripallo vedonlyönti opas, joka auttaa sinua kaikissa tähän lajiin liittyvissä vedoissa.

UKK

Se onnistuu erittäin hyvin netissä monilla pelisivustoilla, joissa on tarjolla urheiluvetoja.

Kyllä voi esimerkiksi Korisliigan otteluista. Myös maajoukkue Susijengi pelaa tietysti osan otteluistaan Suomessa.

Kyllä tietysti, kuten monet muutkin suositut lajit.

Etsi tarpeeksi turvallinen ja luotettava sivusto, jossa sen teet. Voit myös käyttää hyödyksi erilaisia tilastoja ja muita apukeinoja, joista me sinulle kerromme.

Eivät tietenkään ole, mutta meidän esimerkkipaikkamme ovat, joten suosittelemme sinun tekevät niissä koripallovetoja.

Muita suosittuja urheilulajeja
open
Top