Yleisurheilu vedonlyönti – Sen kohteet ja mahdollisuudet

Yleisurheilu vedonlyönti on mielenkiintoista. Yleisurheilu on aika suosittua, kun on kyse lajien seuraamisesta sekä vetojen teosta. Niistä jälkimmäiseen me keskitymme nyt. Esittelemme sinulle monia lajeja, koska sellaisiahan löytyy paljon. Kerromme miten niistä voit tehdä vetoja ja missä paikoissa se kannattaa tehdä. Esittelemme myös hyviä vinkkejä, joilla saat kaiken irti näiden vetojen teossa ja ehkäpä myös voitat niissä paremmin. Koska olet suomalainen vedonlyöjä, sinua kiinnostaa varmasti myös millaisia vetoja suomalaiset tekevät yleisurheilulajeista. Nyt ihan ensin siihen, että missä me suosittelemme näitä vetoja tekemään.

Parhaat yleisurheilu vedonlyöntisivustot netissä

Vedonlyöntisivustoa Bonus* Tarkemmat tiedot Vieraile
5.0
Bonus:
100 €
Tarkemmat tiedot
  • Live-vedonlyönti
  • "Drops & Wins" -kampanja
Vieraile nyt TonyBet Arvostelu
5.0
Bonus:
200 €
Tarkemmat tiedot
  • Paljon lajeja
  • Suuri valikoima etuja
Vieraile nyt FEZbet Arvostelu
4.9
Bonus:
200 €
Tarkemmat tiedot
  • Paljon lajeja
  • Erikoinen etutarjonta
Vieraile nyt Rabona Arvostelu
4.5
Bonus:
100 €
Tarkemmat tiedot
  • CRAZY TIME on nyt entistä kreisimpi
  • Pyöräytä itsellesi ilmaista peliaikaa
Vieraile nyt MrGreen Arvostelu
1
Bonus:
100 €
Tarkemmat tiedot
  • Vedonlyöntilaskin
  • Katelaskin
Vieraile nyt Pinnacle Arvostelu
*Ehdot ovat voimassa! 18+

Yleisurheilu vedonlyöntisivustoja – Tee yleisurheiluvetoja näissä meidän suosikkipaikoissamme

Ennen kuin kerromme lisää, millaista yleisurheilu vedonlyönti on ja miten sitä tehdään, kerromme missä niitä voi tehdä. Sitä ei kannata mennä tekemään minne tahansa. Netti on pullollaan vedonlyöntisivustoja, joissa näiden vedot onnistuvat, mutta jokainen niistä ei ole sellainen, jossa niitä kannattaa tehdä. Kaikki yleisurheilu vedonlyöntisivustot netissä eivät nimittäin ole niin turvallisia sivustoja, että vetoja kannattaisi niissä mennä tekemään. Me esittelemme tässä viisi sivustoa, joissa niitä kannattaa tehdä. Ne ovat meidän mielestämme siihen parhaat paikat:

Näissä me teemme monenlaisia vetoja, mutta myös yleisurheilu vedonlyöntiä. Sitä ei muuten tarjota kuitenkaan ihan jokaisella vedonlyöntisivustolla. Nämä ovat yleisurheilu vedonlyöntisivustoja, joihin voi aina luottaa.

Pinnacle

Pinnacle – Seuraavaksi kerromme meidän suosikkimme eli Pinnacle -nimisen vedonlyöntisivuston valikoimista, kun on kyse yleisurheilu vedonlyönti ja sen mahdollisuudet. Myös tätä sivustoa voi käyttää täysin suomenkielisen sivustoversion kautta. Täällä yleisurheiluvedot saattavat olla esillä ihan omina lajeinaan eikä koottuna yleisurheiluun liittyvään kategoriaan. Ehkä sinua kiinnostaakin juuri jokin tietty yleisurheilulaji, joten näet ehkä sen listalla heti. Emme maininneet aiemmissa esimerkeissä tätä, että näistä lajeista voi tehdä myös livevetoja. Se onnistuu kaikissa esimerkeissä, joten tässäkin paikassa. Malta vielä lukea mitkä nämä kaksi muuta esimerkkiämme ovat, jolloin saatat jo tietää mikä niistä sopii sinulle parhaiten tai kenties ne kaikki.

LeoVegas

LeoVegas – Yksi suosikeistamme on LeoVegas, jossa on tarjolla monen eri lajin vetoja. Siellä tarjoillaan myös yleisurheiluun liittyviä vetoja. Paikka on suomalaisten mieleen. Se on suomenkielinen ja se on saanut paljon tunnustuksia toiminnastaan, joten aika moni taitaa pitää tästä paikasta, kuten mekin. Myös täällä jaetaan paljon etuja, joista moni liittyy vedonlyöntiin. Tämä paikka on kuuluisa siitä, että siellä jaetaan ilmaisvetoja eli sellaisia etuja, joissa esimerkiksi joka viides veto on ilmainen. Ehkä siellä on niitä nytkin tarjolla? Kannattaa käydä katsomassa ja näet samalla paikan yleisurheilu vedonlyönti valikoiman. Mutta katso vielä viimeinen esimerkkimme.

Bethard

Bethard – Viimeisin, mutta ihan yhtä hyvä kuin nämä neljäkin paikkaa, on vedonlyöntiä tarjoava sivusto nimeltään Bethard. Siellä ei ole välttämättä aina tarjolla yleisurheiluun liittyviä vetoja, mutta joskus on. Haluamme esitellä tämän paikan siksi, koska se viihdyttävä paikka tehdä vetoja. Sivusto on suomenkielinen ja moni suomalainen tekee täällä vetoja. Ehkä sinäkin teet pian. Näet sivuston yläosassa suosituimpien lajien kohteiden määrän, joka on mielenkiintoinen tieto. Et jää täälläkin paitsi eduista. Ne löydät koottuna yhdestä ja samasta paikasta, jonne löydät sivuston vasemmassa ylänurkassa olevan linkin kautta. Kerroimme tämän paikan, koska se on ehkä tuolla nurkassa vähän piilossa.

Näin helposti yleisurheilu vedonlyönti suomessa onnistuu

Vaikka yleisurheilu vedonlyönti ei onnistu ihan jokaisella vedonlyöntisivustolla, nyt tiedät ainakin viisi hyvää paikkaa, jossa se onnistuu. Yleisurheilu on suomalaisten mieleen. Siihen liittyviä lajeja seurataan täällä tarkoin ja mielenkiinnolle, joten siksi siitä tehdään paljon myös vetoja. Yleisurheilu vedonlyönti suomessa on todella suosittua. Kerromme seuraavassa kohdassa lisää, että millä tavoilla näitä lajeja voi seurata. Sitä ennen kuitenkin niihin lajeihin, jotka ovat yleisurheilua ja joista voi tehdä myös vetoja esimerkiksi noissa paikoissa, jotka juuri esittelimme.

Yleisurheilu vedonlyönti suomessa

Lajeja, joista voi tehdä vetoja ja ne ovat yleisurheilulajeja, on paljon. Niitä jokaista ei ole tietysti tarjolla samalla hetkellä eikä aina edes mitään yleisurheilulajien vetoja. Näissä lajeissa kisataan paljon tiettyyn aikaa, jolloin vetojakin on tarjolla. Lajit, joista yleisurheilu vedonlyönti onnistuu, ovat esimerkiksi eri pituiset juoksukisat, aitajuoksu, keihäänheitto, moukarinheitto, korkeushyppy, pituushyppy ja seiväshyppy. Kuten huomasit, monia näistä kisataan sulaan aikaan eli ei talvella. Varsinkin Suomessa ulkona ei onnistu nämä kisat talven aikaan.

Vedot voivat olla esimerkiksi voittajavetoja. Mutta näissä lajeissa ei ole kyse kahdesta ottelijasta, vaan mukana on monta kisaajaa. Siksi vedot ovat vähän erilaisia kuin esimerkiksi jalkapallossa ja jääkiekossa. Voit veikata esimerkiksi parasta loppusijoitusta kahden ottelijan kesken, jolloin kyseessä on voittajaveto. Voit tehdä myös livevetoja, joista lisää seuraavassa kohdassa, jossa kerromme myös, miten voit seurata kisoja livenä. Silloin saat vedoistakin ja varsinkin livevedoista irti kaiken mahdollisen ja vetojen teko on entistä jännittävämpää.

Yleisurheilu live vedonlyönti ja siihen liittyvät live streamit

Yleisurheilu live vedonlyönti on myös mahdollista, jonka jo äskeisessä kohdassa paljastimme. Kun teet sellaisia vetoja, suosittelemme seuraamaan niitä suorina lähetyksinä. Silloin saat vedoista paljon enemmän irti, kun näet itse mitä kisoissa tapahtuu ja mitä kannattaisi veikata, jolloin saat tehtyä hyvän vedon ja yleisurheilu vedonlyönti kertoimet ovat sinulle siinä todella hyvät.

Voit toki myös pelkästään kuunnella kisoja. Moni radiokanava lähettää livelähetyksiä kisoista. Jos haluat nähdä kuvaakin, niin moni televisiokanava näyttää Suomessa livekuvaa otteluista, jotka liittyvät yleisurheiluun. Toki paikan päällekin voi joskus päästä, mutta se on ehkä vähän harvinaisempaa. On vielä yksi vaihtoehto, jossa saat seurata kisoja livenä, josta kerromme seuraavaksi lisää. Yleisurheilu mobiilivedonlyönti liittyy siihen myös samalla, koska mobiiliversio antaa sinulle enemmän mahdollisuuksia vetojen tekoon, mutta myös livelähetysten seurantaan, josta lisää seuraavaksi.

Tämä on ehkä paras vaihtoehto seurata kisoja livenä eli yleisurheilu live stream -lähetysten seuraaminen. Silloin et tarvitse välttämättä televisiota, jotta näet kisat livenä. Voit katsoa näitä lähetyksiä missä nyt satut olemaankin, koska sinulla taitaa olla mukana joka paikassa ainakin jonkinlainen älylaite. Se riittää, kun menet jollekin vedonlyöntisivustolle, josta löytyy mobiiliversio sekä live stream -lähetyksiä. Mobiiliversio löytyy lähes jokaisesta ja ainakin kaikista meidän esimerkeistämme. Näet yleensä vetojen kohdalta, että onko tarjolla myös live stream.

Esimerkiksi Unibet näyttää sellaisia aika monesta kohteesta, joten varmasti myös usein silloin, kun kyseessä on yleisurheilu vedonlyönti. Yleisurheilu live vedonlyönti on silloin parhaimmillaan ja niiden tekeminen on erittäin mukavaa ja jännittävää. Siksi kannattaa aina etsiä mahdolliset livelähetykset, varsinkin jos mielessäsi ovat juuri livemuodossa tehtävät yleisurheiluun liittyvät vedot.

Kisoissa on mukana useita yleisurheilulajeja

Kun on kyse yleisurheilusta, niin tarjolla todella paljon erilaisia tapahtumia. Kun kyse ei ole vain yhdestä lajista, on vetoja tarjolla paljon ja monenlaisia. Näistä lajien tapahtumista me kerromme nyt. Mainitsemme kaikki suomalaisten suosikit ja lajit, joita otellaan myös täällä Suomessa. Kerromme niistä lajeista, joista suomalaiset myös tekevät paljon vetoja. Ja niitähän löytyy myös todella paljon.

Olympialaiset

Aloitetaan siitä, mitä yleisurheilulajeja suomalaiset seuraavat eniten ja niistä lajeista, joissa suomalaiset urheilijat ovat parhaiten pärjänneet. Nehän ovat oikeastaan samoja lajeja. Meillä on ollut monta keihäänheittäjää, jotka ovat pärjänneet hyvin MM-kisoissa ja Olympialaisissa. Samoin myös meillä on ollut monta hyvää moukarinheittäjää. Arvokisojen lisäksi suomalaiset seuraavat kisoja, joita järjestetään ihan täällä Suomessa. Suomalaiset ottelevat esimerkiksi aina alkusyksystä ruotsalaisia vastaan monissa yleisurheilulajeissa. Se jos mikä on erittäin jännittävää seurattavaa.

Yleisurheilu on täynnä erilaisia kisoja. Kyseessä voi olla esimerkiksi vain yhteen yleisurheilulajiin liittyvä kisa esimerkiksi keihäänheittokisa, jollaisia järjestetään Suomessa. Mutta aika usein kyse on monesta lajista tai oikeastaan kaikista lajeista, joista voi myös tehdä vetoja. Silloin kun kisat ovat käynnissä, hemmotellaan vedonlyöjiä oikein kunnolla. Se on usein kesäaika, mutta kyllähän näitä lajeja kisataan myös halleissa, jolloin ulkoilmalla ei ole väliä. Esimerkiksi juoksukisat voidaan järjestää sisätiloissa. Seuraavaksi kerromme vielä hyvistä vinkeistä, joilla yleisurheilu vedonlyönti sujuu mukavasti ja voittojakin pitäisi tulla paremmin.

Hyödynnä näitä hyviä vinkkejä, kun teet yleisurheiluvetoja

Ennen kuin lopetamme, on edessä yksi mielenkiintoisimmista aiheista eli vinkeistä, joita kannattaa hyödyntää, kun mielessäsi on yleisurheilu vedonlyönti. Tästä aiheesta haluamme kertoa kaiken mahdollisen, jotta sinä saisit tehdä näitä vetoja aina parhaimmalla mahdollisella tavalla. Osa vinkeistä on sellaisia, että niillä pärjää hyvin oikeastaan jokaisen lajin vedoissa. Osa taas juuri yleisurheilu vetoihin liittyviä. Aloitetaan näistä yleisimmistä vinkeistä.

Yleisurheilu Vedonlyönti vinkkejä

Suosittelemme ihan ensimmäisenä sen, että teet vetoja vain vastuullisella tavalla. Se on meidän paras vinkkimme ihan minkä tahansa vetojen tekoon. Kun teet niin, on vetojen teko aina mukavaa eikä sinulle tule rahaongelmia. Mietipä jos sijoitat johonkin vetoon suuren määrän eli niin suuren, että sinulla ei olisi ollut siihen varaa, miten käy, kun veto ei osukaan oikeaan. Mutta jos laitat vetoon määrän, joka sinulla on varaa hävitä, ei sen häviäminen tunnu pahalta eikä tietystikään sekään, että voitat sillä.

Toinen yleinen vinkkimme on se, että tutustu yleisurheililajeihin. Mitä enemmän niihin tutustut, sitä enemmän opit tekemään niistä vetoja. Yleisurheilu vedonlyönti antaa silloin sinulle enemmän sekä kokemusten että ehkä voittojenkin puolesta. Vaikka näitä lajeja on paljon, on niitä helppo seurata, vaikka kaikkia, koska niitä kisataan usein samoissa kisoissa. Vetojen teko on helpompaa, kun tiedät nopeasti, että millaisen vedon teet, joten muistathan seurata näitä lajeja mahdollisimman paljon jonkin livelähetyksen kautta. Niitä ovat mm. televisiolähetykset ja suorat lähetykset, joita tarjoavat parhaat vedonlyöntisivustot eli live stream -lähetykset.

On meillä toki vinkkejä myös suoraan liittyen yleisurheilulajeihin. Yksi on se, että näitä lajeja kisataan usein ulkona. Siksi säätilalla on paljon merkitystä, kuinka kisat kenelläkin onnistuvat. Ehkä tiedät, että joku urheilija onnistuu juoksussa hyvin, kun on kuuma ilma. Ja joku taas, kun on erittäin kylmää. Kun seuraat lajeja ja kisaajia, näitäkin asioita selviää sitä mukaan. Muistathan myös yleisurheilu vedonlyönti vihjeet, joiden avulla saat tietää mitä muut ehdottavat vedoiksi.

Tässä oli meidän yleisurheilu vedonlyönti opas. Toivottavasti kiinnostuit nyt vedonlyönneistä, joissa on kyse yleisurheilulajeista. Me annoimme sinulle nyt hyviä tietoja, mistä lähteä liikkeelle, missä tehdä niitä ja miten saada niistä voittoja. Toivotamme vielä sinulle mahtavia hetkiä näiden mielenkiintoisten vetojen parissa ja toivomme sinulle myös hyviä voittoja!

UKK

Voit tehdä yleisurheiluvetoja monilla vedonlyöntisivustoilla, vaikka tämä vetolaji ei ole esimerkiksi niin monen sivuston valikoimissa kuin jääkiekko ja jalkapallo, joita on oikeastaan joka paikassa.

Voit tehdä vetoja mm. lajeista: juoksukisat, aitajuoksu, keihäänheitto, moukarinheitto, korkeushyppy, pituushyppy ja seiväshyppy.

Niitähän järjestetään todella monenlaisia ja myös ihan olympialaisissa kisataan näissä lajeissa.

Kyllä tietysti voi, koska suurin osa vedonlyöntisivustoista jakaa etuja vedonlyöjille, joita voi tietysti käyttää näidenkin lajien vedoissa.

Suomalaiset tekevät paljon vetoja lajeista, joita seurataan paljon Suomessa ja joissa on mukana menestyneitä suomalaisia kisaajia. Sellainen yksi laji on esimerkiksi keihäänheitto.

Muita suosittuja urheilulajeja
open
Top