OlyBet kokemuksia - Mitä välittäjällä on tarjota suomalaisille vedonlyöjille

OlyBet ei tällä hetkellä ota vastaan suomalaisten pelaajien rekisteröitymisiä!
Suosittelemme luomaan tilin sivustolle:

OlyBet on todellakin perinteinen nimi markkinoilla. Virolaisvälittäjän historia yltää aina vuoteen 1993 asti, joten voidaan sanoa, että taitoa tältä välittäjältä löytyy.

Näytä enemmän

OlyBet kokemuksia lukiessa onkin selvää, että kyseessä on hyvin toimiva sivusto. Se on täysin suomenkielinen, mikä koskee tietenkin myös asiakaspalvelua. Sivusto on turvallinen, ja sen toimintaa valvoo Viron lisenssi. Sivuston suurimpiin valttikortteihin kuuluvat ehdottomasti hyvät bonukset ja erilaiset kampanjat, joista hyötyvät niin uudet kuin vanhatkin pelaajat. Myös lajien ja kohteiden määrä on erittäin laaja.

Näytä vähemmän
OlyBet
1.0
  • Ainutlaatuinen OlyBet bonus
  • Kotiutukset ovat täysin ilmaisia
  • Muitakin lajeja on reilusti
Säätely
  • Maksutavat:
*Ehdot ovat voimassa! 18+
Bonus: 1
Kotiutukset: 1
Talletukset: 1
Maksut: 1
Mobiilisovellus: 1
Käytettävyys: 1

OlyBet lisenssi on tae turvallisuudesta

OlyBet on siitä hieman harvinaisempi vedonvälittäjä, että sille on myönnetty Viron pelilisenssi. Vaikka monet luottavatkin Maltan lisenssiin, takaa Viron lisenssi aivan yhtä lailla pelaajien turvallisuuden, ja se on nykyään yhä yleisempi alalla. OlyBet EU toimii siis Viron lakien alaisena.

OlyBet EU tekee yhteistyötä muutaman ongelmapelaamiseen apua tarjoavan järjestön kanssa. Tästä syystä löytyy sivuston alatunnisteesta linkit sekä Peluuri- että Nimettömät pelurit -sivustoille, joilta voi suomeksi hakea apua ongelmapelaamisen eri tilanteisiin. Vastuullinen pelaaminen on tärkeässä roolissa sivustolla. Omaan profiilin voi myös laittaa omarajoitukset, joiden avulla rajoittaa omaa pelaamista joko aika- tai panosrajoja asettamalla.

Rekisteröinti OlyBet Suomi -sivustolle käy käden käänteessä

Pelitilin rekisteröinti lähtee käyntiin vihreästä Avaa pelitili -linkistä. Prosessissa on kaiken kaikkiaan kolme vaihetta, jotka sujuvat varsin sutjakkaasti. Ensimmäisessä askeleessa merkitään oma sähköpostiosoite, haluttu salasana ja puhelinnumero. Puhelinnumero onkin oleellinen osa rekisteröimisprosessia, sillä siihen lähetetään vahvistustekstiviesti. Toisessa vaiheessa vahvistetaan puhelinnumero siihen tulleella viestillä. Kolmannessa vaiheessa tulee kaikkien asiakkaiden vahvistaa oma henkilöllisyys.

OlyBet FI on siitä hieman erilainen vedonvälittäjä, että henkilöllisyys tulee vahvistaa heti rekisteröitymisen yhteydessä. Sen voi toki jättää tekemättäkin, mutta silloin vetoja ei voi asettaa eikä talletuksia ollenkaan tehdä. Tämä onkin hyvä ottaa huomioon jo ennen rekisteröitymistä, ettei se tule täysin yllätyksenä. Henkilöllisyys vahvistetaan kolmannessa askeleessa. Sen voi tehdä joko lähettämällä kopion omasta henkilöllisyystodistuksesta, kuten passista, ajokortista tai henkilökortista, tai pankkitunnuksilla Trustlyn kautta.

Henkilöllisyyden varmistaminen tekee rekisteröintiprosessista hieman kankean - toki varmennus lisää turvallisuutta, ja on yksi Viron lisenssin ehdoista. Henkilöllisyyden vahvistamisesta riippuu siis se, tarvitseeko rekisteröinnin yhteydessä tehdä talletusta. Jos varmennuksen hoitaa verkkopankkitunnuksilla, tulee talletus tehdä saman tien Trustlyn kautta. Jos taas sen tekee perinteisesti henkilöllisyystodistuksen lähettämällä, ei talletusta tarvitse heti tehdä, vaan sivustoon voi rauhassa ensin tutustua.

OlyBet kotiutus ja talletus suomalaisten suosimilla maksutavoilla

Talletukset ja kotiutukset
OlyBet

OlyBet Suomi tarjoaa asiakkailleen luonnollisesti kaikkein suosituimmat ja käytetyimmät maksutavat. Talletus tehdään helposti omasta profiilista. Talletustavat ovat varsin perinteiset - rahaa voi tallettaa käyttämällä luottokortteja (Visa, Mastercard), Trustly-palvelua sekä Skrill-verkkolompakkoa. Kaikki talletukset ovat välittömiä, eikä niistä peritä erillistä maksua. Minimi- ja maksimitalletuksen summat riippuvat täysin maksutavasta. Kun tallettaa Skrillistä, on minimitalletus 30 euroa, maksimi puolestaan 10 000 euroa. Luottokortilla tallettaessa minimi on vain 2 euroa, maksimi 4 000 euroa. Trustlyllä tallettaessa minimi on 20 euroa ja maksimi jopa 10 000 euroa.

Oman profiilin Nosta voittoja -linkistä puolestaan tehdään kotiutuksia. OlyBet kotiutus tehdään pääsääntöisesti sille maksutavalle, jolla talletuskin on tehty. Minimikotiutus on 20 euroa. Enimmillään voi kotiuttaa jopa 35 000 euroa. Kotiutukset hyväksytään ensin OlyBetin puolesta, minkä jälkeen voi kestää jopa viisi päivää ennen kuin rahat näkyvät omalla tilillä. Tämä koskee kuitenkin luottokortteja - Trustly- ja Skrill-talletukset näkyvät omalla tilillä heti hyväksynnän jälkeen. Kotiutukset ovat täysin ilmaisia, eikä niistä peritä maksua.

Ainutlaatuinen OlyBet bonus ja vaihtuvat kampanjat

Tervetulobonus
OlyBet

Bonuksien ja kampanjoiden saralla on OlyBet Suomi ehdottomasti alan parhaimmistoa. Kampanjasivulla on nimittäin useampi urheiluvedonlyönnin tarjous, joista jokainen asiakas löytänee suosikkinsa. Uusille asiakkaille on ensitalletuksen yhteydessä tarjolla hyvä OlyBet bonus. Sen myötä tuplataan ensimmäinen talletus jopa 100 euroon asti - jos siis tallettaa vaikka 50 euroa, tarjoaa OlyBet toiset 50 euroa vedonlyöntikassaan. Jotta bonuksesta voi hyötyä, tulee muistaa käyttää bonuskoodia TUPLA100.

Bonusta koskevat myös muutamat kierrätysvaatimukset. Sekä OlyBet bonus, että siihen oikeuttanut talletus tulee kierrättää 10 kertaa vähintään kertoimella 1,6. Kierrätykseen hyväksytään ennakkovedonlyönnin yksittäiset vedot ja monivedot - live-vetoja ei siis bonuksella voi tehdä. Vaatimukset tulee täyttää 14 päivän sisällä bonuksen myöntämisestä.

Tervetulobonuksen lisäksi on myös runsaasti muita tarjouksia, joista asiakkaat voivat hyötyä. Suomalaisten suosikkilajeihin on myös tarjolla erityisiä bonuksia. NHL:n kohteisiin voi ansaita ylimääräisiä voittoja, jotka maksetaan ilmaisvetona. Valituissa jalkapallopeleissä on mahdollista ansaita ilmaisveto jokaisessa pelissä tehdystä maalista. Päivittäin on niin ikään tarjolla useampia boosteja, eli parannettuja kertoimia tiettyihin kohteisiin. Tällöin vedon osuessa oikeaan voi napata normaalia suuremman voiton.

Combo King on varsin perinteinen kampanja monivetoihin. Asettamalla vähintään triplat, lisätään voittoon 3 % korotus. Mitä enemmän kohteita, sitä suuremmaksi voitto nousee - 10 kohteen vedoissa on korotus jopa 25 %. Erillinen OlyBet promo code ei yleensä ole kampanjoihin tarpeen, mutta useimmiten tulee yksittäisiin kampanjoin liittyä klikkaamalla Opt in -linkkiä kampanjasivulla. Erillistä VIP-kerhoa OlyBet ei asiakkailleen tarjoa.

Loputon määrä eri vetotyyppejä

OlyBetin vedonlyönnin laadukkuudesta kertoo jo vetotyyppien määrä. Vetoa asettaessa ei tarvitse arpoa muutaman vedon välillä, vaan erityisesti jalkapallon kaltaisissa suurlajeissa vetoja on lähes loputon määrä. Suosituin vetotyyppi on tietenkin 1X2-veto, eli perinteinen pitkäveto. Myös pelin tarkasta lopputuloksesta voi lyödä vetoa, tosin se vaatii jo hieman tuuria - tai äärimmäisen hyvää tietoa.

Koko pelien maalien määrää voi veikata yli/alle-vetona, aasialaisena tasoitusvetona tai 3-way tasoitusvetona. Tämän lisäksi voi vain yhden joukkueen maaleja veikata, niin ikään kyseisien vetotyyppien avulla. Myös pelissä tehtävien kulmapotkujen ja annettavien keltaisten korttien määrästä voi lyödä vetoa. Niiden määrästä voi lyödä vetoa joko koko pelin aikana tai vain jommallakummalla puoliajalla. Niin ikään joukkueiden ensimmäinen maalintekijää voi arvuutella.

Valitse kaikkien suosikkilajien joukosta

Kun kyseessä on Baltian markkinoille erikoistunut vedonvälittäjä, on koripallo tietenkin suuressa osassa. Sen sarjoja onkin veikattavana todella runsaasti, kiinnosti sitten eurooppalainen tai pohjoisamerikkalainen koripallo. Tietenkin muitakin lajeja on reilusti. Veikata voi luonnollisesti jalkapallon, tenniksen ja golfin kaltaisia supersuosittuja lajeja.

Hieman pienemmätkin lajit on toki otettu hyvin huomioon, sillä tarjolla on esimerkiksi vesipalloa, dartsia ja amerikkalaisia lajeja. Suomalaisiakaan ei ole unohdettu, vaan lajien joukossa on suomalaisten suurimmat suosikit, kuten jääkiekko, formula sekä hiihtolajit. Jääkiekossa vetoa voi lyödä sekä kotimaisesta Liigasta että muista eurooppalaisista sarjoista, NHL:ää tietenkään unohtamatta.

E-urheilun kohteita voi helposti selata suoraan omasta otsikosta, joka on merkitty eSports. Tästä voikin jo päätellä, että e-urheiluun on OlyBetillä panostettu oikein kunnolla. Vetoa voi lyödä suosituimmista lajeista, kuten League of Legends, Dota 2, CS: GO, Starcraft sekä Overwatch. Myös veikattavia liigoja on reilusti eri puolelta maailmaa, ja kohteita on livenäkin. Virtuaaliurheilua OlyBet ei puolestaan tarjoa ollenkaan.

Valitse kohde ja aseta veto OlyBet-vedonlyönnissä

Kun olet valinnut haluamasi kohteen, onnistuu vedon asettaminen leikiten. Selaa tarjolla olevia vetoja, ja klikkaa haluamaasi kerrointa: tällöin veto siirtyy vetolipukkeeseen, joka löytyy helposti sivuston oikealta puolelta. Lipukkeeseen voi asettaa haluamansa panoksen manuaalisesti, minkä jälkeen vedon hinta ja mahdollinen voitto lisätään lipukkeeseen. Tämän jälkeen voi varsinaisen vedon asettaa.

Lipukkeen yläosassa voi valita, haluaako asettaa yksittäisen vedon, pikavedon (tuttavallisemmin monivedon) vai järjestelmävedon. Panokset ja mahdolliset voitot saattavat hieman muuttua, jos asettaakin pikavedon, mutta se on selkeästi esitetty vetolipussa. Jos asettaa yli kolmen kohteen monivedon, aktivoituu automaattisesti Combo King -kampanja: jos veto on voittava, ansaitsee kohteiden määrästä riippuvan voitonkorotuksen. Järjestelmävetoihin on käytössä kätevä järjestelmälaskin, joka laskee mahdolliset voitot eri yhdistelmiin.

OlyBet FI mahdollistaa myös suositun cashout-vaihtoehdon vetoihin. Sen avulla voi kontrolloida vetoa kohteen vielä ollessa käynnissä, ja mahdollisesti kotiuttaa rahat vaikkei peli olisi loppunutkaan. Jos cashout on mahdollinen tiettyyn vetoon, näkyy se selkeästi vetolipukkeen omat vedot -kohdassa. Palautettavan rahan koko riippuu aina täysin kohteesta. Halutessaan voi myös käyttää osittaista cashout-toimintoa, jolloin se koskee vain osaa vedosta.

Live-vedonlyönti tekee vedonlyönnistä yhä jännittävämpää

Vetoja voi asettaa ennakkokohteiden lisäksi myös live-vedonlyöntiin. OlyBet tarjoaa luonnollisesti hyvän valikoiman live-vetoja. Niille on sivustolla täysin oma etusivunsa, joten käynnissä olevien ja pian alkavien kohteiden selaaminen onnistuu todella vaivattomasti. Aivan kuten ennakkovedonlyönnissä, on live-vedoissakin runsaasti kohteita ja lajeja. Lajien joukossa ovat esimerkiksi jalkapallo, koripallo, tennis sekä e-urheilu - valikoima ei siis juurikaan eroa ennakkovedonlyönnistä. Niin ikään vetotyyppien kirjo on suuri, ja erityisesti suuremmissa lajeissa ja sarjoissa eri vetoja on reilusti.

Kätevä kalenteri mahdollistaa kohteiden selaamisen päivän ja aloitusajankohdan mukaan. Pelien seuraamista helpottaa visualisointi, joka näyttää pelin tapahtumat hetki hetkeltä. Visualisointi kertoo esimerkiksi siitä, kumpi joukkue hyökkää tai potkaistaanko sillä hetkellä kulmapotku. Visualisoinnin lisäksi auttavat pelikohtaiset tilastot vetojen asettamista. Sen sijaan erillistä live stream -palvelua OlyBet ei valitettavasti tarjoa, vaikka se olisikin oiva lisä sivustolle.


OlyBet mobiilisivusto mahdollistaa saumattoman vedonlyönnin

Vaikka mobiiliveikkaaminen on nykyään kovinta huutoa, ei OlyBet ole lähtenyt kehittämään omaa OlyBet mobile app -sovellusta, jonka lataamalla voi lyödä vetoa omalla puhelimella. Se ei tosin ole tarpeenkaan, sillä koko vedonlyöntisivusto on valmiiksi optimoitu mobiililaitteille. Se tarkoittaa, että joko puhelimen tai tabletin selaimessa voi suoraan suunnata OlyBet-kotisivulle, ja nauttia kaikista tavanomaisista toiminnoista ja palveluista. Sivusto skaalautuu hyvin myös mobiiliin, ulkonäkö on selkeä, mikä taas tekee käytöstäkin todella vaivatonta.

Sivuston normaalit toiminnot ovat tarjolla OlyBet mobiilissa. Voit tallettaa, asettaa vetoja, kotiuttaa voittoja ja ottaa yhteyttä asiakaspalveluun. Myös bonukset toimivat mobiilissa. Vetoja voi tietenkin asettaa täysin samoilla tunnuksilla kuin pöytäsivustollakin. Sivusto pyörii saumattomasti sekä iOS- että Android-käyttöjärjestelmää käyttävillä laitteilla.


Helposti käytettävä sivusto kruunaa pelikokemuksen

Ulkonäöltään OlyBet on perinteinen vedonvälittäjä. Punasävyinen sivusto on selkeä ja sitä on helppoa käyttää. Sivuston eri osa-alueiden välillä on helppo navigoida ylävalikossa sijaitsevien linkkien avulla. Vedonlyönnin etusivulla lajeja voi puolestaan selailla vasemmanpuoleisesta valikosta.

Muuten on vedonlyönnin etusivu ehkä hieman täyteen ahdettu. Samalla avautuu nimittäin sekä kohteiden lista että tietyn kohteen vedot. Tämä nopeuttaa tietenkin kohteesta toiseen siirtymistä, mutta sivu tulee todella täyteen tietoa, ja vetojen selailu voi tästä johtuen tuntua hieman vaivalloiselta. Muut toiminnot ovat sivustolla kuitenkin kunnossa. Erityisesti oma profiili on selkeä, ja talletuksien ja kotiutusten tekeminen onnistuu todella helposti.

Korkeat standardit tekevät pelaamisesta turvallista

Koska OlyBetillä on Viron lisenssi, toimii se Viron tasavallan lakien alaisena. Jo tämä on merkki sen korkeasta standardeista, mitä turvallisuuteen tulee. Sivuston turvallisuudesta kertoo jotain sekin, että henkilöllisyys tulee varmistaa ennen ensimmäisen vedon asettamista. Sivusto käyttää omien sanojensa mukaan parhaita olemassa olevia keinoja salatakseen käyttäjien henkilökohtaiset ja arkaluontoiset tiedot. Näihin tietoihin voivat kuulua esimerkiksi nimet ja nimimerkit sekä tietenkin pankkitiedot.

OlyBetillä kaikkia henkilökohtaisia tietoja käsitellään ainoastaan voimassa olevien tietosuojalakien mukaisesti. Sivustolla on lisäksi käytössä laadukas SSL-salaus, joka takaa sen, että kaikki sivustolla olevat tiedot pysyvät salassa.


Monipuolinen, suomenkielinen OlyBet asiakaspalvelu

OlyBet tarjoaa asiakkaalle laadukkaan asiakaspalvelun, jossa apua saa helposti suomeksi. Asiakaspalvelu palvelee päivittäin kello 09-00. Suomenkielinen asiakaspalvelu ei välttämättä ole aivan koko päivää tarjolla, mutta tarvittaessa saa apua onneksi englanniksi.

Omasta kokemuksesta voimme sanoa, että suomenkielistä palvelua on aina ollut nopeasti saatavilla juuri silloin, kun sitä on tarvinnut. Palvelu on lisäksi ystävällistä ja asiantuntevaa. Helpoiten apua saa live chatin välityksellä, sillä sitä kautta apua saa aivan muutamissa minuuteissa. Myös sähköpostitse saa halutessaan apua. Viestiä voi lähettää osoitteeseen help@olybet.eu. Englanniksi voi ottaa yhteyttä puhelimitse numeroon +370 5214 1425. Yhteystiedot-sivulla on myös yhteydenottolomake, jos sen kautta haluaa kirjoittaa viestin.

olybet
Nimi
Olympic Entertainment Group AS
Pääkonttori
Pronksi 19, 10124 Tallinna, Viro
Toimitusjohtaja
Corey Plummer
Perustettu
1993
Lisenssi
HKT000001, HKL000180, HKT000020 and HKL000133
Sähköposti
help@olybet.eu
Yhteydenottolomake
Kyllä
Live Chat:
Kyllä

OlyBet kokemuksia: hyvät bonukset ja monipuolisesti kohteita

OlyBet on erinomainen vedonvälittäjä, jossa kaikki suurimmat palaset kohtaavat mallikkaasti. Suurin plussa on ehdottomasti erilaiset bonukset, joita riittää, vaikka viikon jokaiselle päivälle. Tervetulobonus on erittäin hyvä, ja erilaiset tarjoukset ja kampanjat tarjoavat viihdykettä vanhemmillekin pelaajille.

Lisäksi eri kampanjoita on tarjolla lähes jokaiseen eri lajiin. Bonuksien lisäksi on sivustolla paljon muutakin hyvää. Reilu määrä lajeja ja kohteita, hyvät kertoimet ja laadukas toteutus takaavat sen, että OlyBetillä pelaa mielellään pidempään. Myös suomenkielinen sivusto ja asiakaspalvelu sekä Suomessa asuville pelaajille tarjottavat verottomat voitot tekevät pelaamista vielä entistä mukavampaa.

UKK

OlyBet on todellinen alan konkari. Sen toiminta alkoi jo vuonna 1993 pyörittämällä kivijalkakasinoita Virossa. Ne ovat muuten vieläkin toiminnassa. Netissä veikkaaminen on ollut mahdollista jo vuodesta 2010 lähtien, ja viime vuosina sivusto on ottanut askeleen myös Suomen markkinoille suomenkielisellä sivustollaan.

Kyllä, vedonlyönnin lisäksi tarjoaa OlyBet asiakkaille monipuolisen kasinon ja live casinon sekä erillisen pokerialustan. Niillä voi pelata samoilla tunnuksilla kuin vedonlyönnissäkin, joten kyseessä on kirjaimellisesti täyden palvelun sivusto.

Tervetulobonukseen tarvitaan OlyBet promotion code, joka on TUPLA100. Sitä käyttämällä saa käyttöönsä 100 % bonuksen jopa 100 euroon asti. Muissa kampanjoissa tai tarjouksissa ei bonuskoodi puolestaan yleensä ole tarpeen, toki kyseisen kampanjan ehdot kannattaa aina tarkistaa.

Kyllä, vedonlyönnissä ansaitut voitot ovat täysin verovapaita Suomessa asuville pelaajille. Siitä pitää huolen laadukas Viron lisenssi.

Muut arvostelut
open
Top