Betway arvostelu - bonustarjouksia ja erinomaiset kertoimet suomalaispelaajille

Betway on tunnettu vedonvälittäjä, joka on toiminut jo vuodesta 2006 lähtien. Iso-Britanniasta lähtöisin olevasta sivustosta on kasvanut yksi alan johtavista nimistä.

Näytä enemmän

Kyseessä on nimenomaan vedonvälittäjä, joka on myöhemmin laajentanut valikoimaansa myös kolikko-, pöytä- ja live casino -peleihin. Valikoimassa on laaja määrä kohteita, lajeja ja erilaisia vetoja, jotka tyydyttävät varmasti kriittisintäkin vedonlyöjää. Mikä parasta, Betway bonus tarjotaan kaikille uusille asiakkaille, minkä lisäksi on mahdollisuus hyötyä tarjolla olevasta ilmaisvetoklubista. Lisäksi on sivusto luotettava, mistä kertoo Maltan lisenssi ja yhteistyö usean kolmannen osapuolen järjestön kanssa.

Näytä vähemmän
Betway
1.0
  • Kelpaavat kaikki urheilut
  • Lyö vetosi
  • Ilmaisvetoni
Säätely
  • Maksutavat:
*Ehdot ovat voimassa! 18+, Pelaa vastuullisesti ja maltillisesti.
Bonus: 1
Kotiutukset: 1
Talletukset: 1
Maksut: 1
Mobiilisovellus: 1
Käytettävyys: 1

Lisenssi ja säännöstely

Laadukkaana vedonvälittäjänä on Betway Suomi -sivuston turvallisuus huippuluokkaa. Toimijalle on myönnetty Maltan uhkapeliviranomaisen lisenssi, joka tunnetusti on yksi alan halutuimpia. Lisenssi takaa pelaamisen turvallisuuden, sillä sen myötä EU-valtion viranomainen valvoo sivuston toimintaa. Turvallisuuden lisäksi kuuluvat lisenssin plussiin myös verovapaat voitot, joista suomalaiset saavat nauttia. Maltan lisenssi vaatii myös sen, että kaikkien pelaajien henkilöllisyys tarkistetaan - näin alaikäiset eivät pääse sivustolla veikkaamaan.

Tämän lisäksi tekee Betway yhteistyötä useiden kolmannen osapuolen sivustojen kanssa. Sille on myönnetty eCOGRA:n todistus siitä, että pelien lopputulokset ovat täysin satunnaisia ja että sivusto muutenkin toimii täysin sääntöjen mukaisesti satunnaisesti. Lisäksi tekee Betway yhteistyötä IBAS-järjestön kanssa. Se pyrkii toimimaan välittäjänä, jos pelaajan ja välittäjän välillä on erimielisyyksiä. Myös peliongelmiin suhtaudutaan vakavuudella, minkä vuoksi välittäjä tekee yhteistyötä esimerkiksi Gambling Therapy -sivuston kanssa. Se toimii myös suomeksi.

Tilin luominen Betway’lle - kolme helppoa askelta

Rekisteröityminen Betway’lle ei ole erityisen vaikeaa, ja siihen tarvitaan vain kolme askelta. Prosessi aloitetaan klikkaamalla ylätunnisteesta vihreällä koristeltua linkkiä Rekisteröidy. Ensimmäisessä vaiheessa lisätään ainoastaan haluttu käyttäjätunnus ja salasana sekä oma sähköpostiosoite. Toisessa vaiheessa puolestaan merkitään koko nimi, syntymäaika ja maa. Kolmannessa vaiheessa lisätään oma osoite ja puhelinnumero sekä haluttu kieli ja valuutta. Vaikka varsinainen rekisteröinti onkin tässä, voi ennen lomakkeen lähettämistä myös valita päivittäiset, viikoittaiset ja kuukausittaiset talletusrajat - tämä on plussaa ja nostaa oitis luottamusta Betway’hin.

Korttitietoja tai muitakaan pankkitietoja ei tässä vaiheessa tarvitse antaa, vaan niitä tarvitaan vasta ensimmäistä talletusta tehdessä. Ennen kotiutusta voi Betway pyytää varmistamaan oman tilisi - tämä ei kuitenkaan ole pakollista. Tämä tehdään siksi, etteivät alaikäiset pelaajat pääse pelaamaan, ja se on myös yksi Maltan uhkapeliviranomaisen lisenssin ehdoista. Henkilöllisyyden voi varmentaa henkilöllisyystodistuksen, kuten passin, henkilökortin tai ajokortin, kopiolla. Osoitteen voi puolestaan varmentaa alle kolme kuukautta vanhalla laskulla, joka on lähetetty profiilissa merkittyyn kotiosoitteesi. Maksumenetelmän, kuten luotto- tai debit-kortin, voi varmentaa sen tiliotteella, joka on alle kolme kuukautta vanha. Vahvistusvarmennuksia voidaan tehdä satunnaisesti myöhemminkin, jos halutaan varmistaa, että tiedot ovat ajan tasalla.

Miten tehdä kotiutuksia ja talletuksia Betway-sivustolta?

Talletukset ja kotiutukset
Betway

Talletuksen tekeminen pelitilille on helppoa. Klikkaa vain tilistä löytyvää Talletus-linkkiä, joka johdattaa suoraan talletussivulle. Valitse talletustapa, merkitse haluttu summa tai valitse tarjolla olevista ja tee sitten varsinainen talletus. Talletustavat ovat monipuoliset, ja voit olla varma siitä, että lähes kaikki suosikkitavat löytyvät talletustapojen joukosta. Tallettaa voi seuraavia tapoja käyttäen: Trustly, luottokortit (Visa, Mastercard), NETELLER, Skrill, Euteller, Zimpler sekä paysafecard. Pienin mahdollinen talletussumma on 10 euroa, eikä niistä peritä erillistä maksua. Kaikki talletukset tavasta riippumatta näkyvät pelitilillä heti.

Betway kotiutus onnistuu niin ikään vaivattomasti omasta profiilista Nosto-linkkiä käyttämällä. Pienin mahdollinen kotiutus on 10 euroa. Kotiuttaa voi käytännössä kaikilla samoilla tavoilla kuin tallettaakin, pois lukien kuitenkin Zimpler, jolle ei laisinkaan voi kotiuttaa. Kannattaa myös muistaa, että kaikki kotiutukset pyritään aina tekemään sille maksutavalle, jolla myös talletus on tehty.

Kotiutukset hyväksytään Betway’n puolesta vuorokaudessa, minkä jälkeen riippuu täysin kotiutustavasta, kuinka kauan kotiutuksella kestää kilahtaa omalle tilille. Luottokorteilla aika on keskimäärin kolme arkipäivää, nettilompakoilla ja Trustlyllä arkipäivän, Betway’n hyväksyntä mukaan lukien. Myöskään veroa ei kotiutuksista joudu maksamaan - onhan sivustolla Maltan lisenssi.

Lunasta Betway bonus - ota pelaamisesta kaikki irti

Tervetulobonus
Betway

Bonus on tietenkin oleellinen osa jokaisen vedonvälittäjän tarjontaa. Harmittavasti Betway ei tarjoa pelaajilleen erillistä tervetulobonusta, jonka voisi lunastaa ensitalletuksella. Tämä ei kuitenkaan ole mitenkään harvinaista, vaan useat vedonvälittäjät tarjoavat asiakkaille bonuksia ainoastaan erilaisten kampanjoiden ja tarjousten muodossa. Vaikka perinteinen Betway bonus ei valikoimasta löydykään, korvataan se mukavasti erilaisilla vaihtuvilla kampanjoilla.

Ansaita voi esimerkiksi ilmaisvetoja. Usein pelivalikoimassa on joku tietty kohde, jota veikkaamalla pelaaja voi ansaita ilmaisvedon. Lisäksi on sivustolla oma ilmaisvetoklubi eli free bet club, joka on juuri sitä, mitä nimikin antaa olettaa. Kun viikon aikana asettaa 25 euron edestä järjestelmävetoja, ansaitsee kaksi viiden euron ilmaisvetoa. Vetojen tulee olla yhden linjan vetoja, joissa on vähintään kolme kohdetta. Lisäksi tulee vetojen olla asetettuja lauantaista perjantaihin. Kun ilmaisvetoihin on oikeutettu, lisätään ne tilille lauantaina ja maanantaina kello 6.00.

Veikkaajat voivat hyötyä myös Betway boosteista. Boostit ovat käytännössä parannettuja kertoimia, joiden avulla tiettyihin kohteisiin ja vetoihin saa normaalia paremman kertoimen. Jos siis juuri kyseinen kohde muutenkin houkuttaa, kannattaa boostit ehdottomasti ottaa käyttöön. Suosituimmat boostit näkyvät selkeästi jo vedonlyönnin etusivulla, tai niitä voi selailla erikseen oman otsikkonsa alta. Näin voi kerralla selailla kaikkia boosteja. Lisäksi kannattaa huomioida, että tilaamalla Betway’n uutiskirjeen eri kanavissa, saa jatkuvasti ajankohtaisia tarjouksia, joista voi hyötyä vetoa lyödessä. Tarjouksien joukossa voi olla esimerkiksi boosteja.

Vetotyypit

Betway’n kaltainen suuruus tarjoaa luonnollisesti laajan määrän vetotyyppejä, eikä kenenkään tarvitse tyytyä pelkkään pitkävetoon. Ei sillä, että perinteisessä pitkävedossa, joka tunnetaan myös 1X2-vetona, olisi mitään vikaa, päinvastoin - se on vetojen kuningas, jossa ollaan yksinkertaisuuden äärellä. Siinä veikataan ainoastaan sitä, päättyykö peli koti- vai vierasjoukkueen voittoon vai kenties tasapeliin. Tarjolla on niin ikään moneyline-vetoja, joissa puolestaan tasapelin mahdollisuus on jätetty kokonaan pois.

Vetoa voi lyödä myös pelin tai tapahtuman tarkasta lopputuloksesta. Jalkapallo tarjoaa yleensä laajimman määrän erilaisia vetoja, ja vetoja voi asettaa sellaisistakin yksityiskohdista kuin maalien tarkka lukumäärä, kulmapotkujen tai keltaisten korttien määrä ja ensimmäisen maalin tekijästä. Maalien lukumäärää voi veikata myös yli/alle-vetona, joita on tarjolla monissa muissakin lajeissa. Esimerkiksi tenniksessä erien tai pelien lukumäärää voi veikata yli/alle-vetona. Tasoitusvetojakaan ei toki kannata unohtaa, ja Betway’kin tarjoaa 3-way tasoituksia useimpiin kohteisiin.

Urheilulajit jalkapallosta e-urheiluun

Betway’n peliaulassa edustettuna ovat lähes kaikki lajit maasta taivaaseen, ja niiden joukosta löytää helposti oman suosikkinsa. Luonnollisesti pääosassa ovat jalkapallon, tenniksen ja koripallon kaltaiset suuret palloilulajit, mutta toisaalta ovat pienemmätkin lajit dartsista pöytätennikseen hyvin edustettuina. Suomalaisetkin löytävät runsaasti veikattavaa, sillä lajien joukosta löytyy jääkiekon ja formula 1:n kaltaisia suomalaisten suosikkeja.

Myös e-urheilun kaltaiset uudet tulokkaat ovat hyvin edustettuna. Betway esports -valikoima onkin kattava, ja vetoa voi lyödä suosituista lajeista, kuten League of Legends, CS:GO, Call of Duty ja Dota 2. Jotain e-urheiluun panostuksesta kertoo sekin, että lajin ystäville on oma eSports-klubinsa, jossa voi ansaita ilmaisvetoja. Virtuaaliurheiluakin löytyy lajien joukosta, ja virtuaalisista lajeista voi veikata jalkapalloa, ravikisoja ja vinttikoirakisoja. Kaikista tapahtumista on luonnollisesti tarjolla myös videota.

Vedon asettaminen

Vedon asettaminen Betway’llä on vaivatonta. Vedonlyönnin etusivulla voi selata käynnissä olevia tai kohta alkavia kohteita, minkä lisäksi kohteita voi selata myös lajeittain vasemmanpuoleisen valikon avulla. Kun mieluinen kohde löytyy, voi sitä klikata, minkä jälkeen voi tarkkailla vetotyyppejä, mahdollisia vetoja ja luonnollisesti kertoimia. Kerrointa klikkaamalla aukeaa varsinainen pelikuponki ruudun oikealle puolelle. Pelikuponkiin voi suoraan lisätä haluamansa panoksen, ja järjestelmä laskee mahdollisen voiton puolestasi. Jos vedon kerroin on vaikkapa 2,05 ja panokseksi asettaa euron, merkitään palautukseksi niin ikään 2,05 euroa.

Samalle pelilipukkeelle voi tietenkin asettaa useammankin vedon. Kun vetoja on useampia, ehdottaa lipuke automaattisesti yhdistelmävedon tekemistä. Sitä ei tietenkään tarvitse tehdä, vaan vedot voi asettaa myös yksittäisinä vetoina. Kannattaa kuitenkin vertailla kertoimia ja miettiä, kannattaako yhdistelmävedon asettaminen. Pelilipuke on selkeästi esillä sivuston valikossa, ja pieni vihreä numerologo kertoo, kuinka monta vetoa lipukkeella sillä hetkellä on.

Betway vedonlyönti mahdollistaa myös suositusta cash out -vaihtoehdosta hyötymisen. Cash out mahdollistaa omien voittojen turvaamiseen pelin vielä ollessa kesken. Usein jo vetotyypin kohdalla on merkitty voiko kyseisiin vetoihin käyttää cash outia, mikä tekee sen käytöstä selkeää. Cash out -mahdollisuudet voi aktivoida profiilin omat vedot -kohdassa näkyvät joko ratkaisemattomat vedot -välilehdellä tai Cash Out -välilehdellä.

Live-vedonlyönti mahdollistaa live-urheilun jännityksen

Luonnollisesti antaa Betway vedonlyönti asiakkaille myös live-vedonlyönnin mahdollisuuden. Kaikkia tarjolla olevia live-kohteita voi helposti selata Live-veto-otsikon alta, minkä jälkeen kohteita voi jaotella lajien mukaan. Kertoimet vaihtuvat luonnollisesti pelin aikana, mutta ne ovat selkeästi merkittynä kohteeseen. Lajivalikoima on laaja jalkapallosta ja tenniksestä vinttikoiriin - vetoa voi lyödä lähes kaikista samoista lajeista kuin normaaleissakin vedoissa.

Live stream -palvelua, joka mahdollistaisi pelien katsomisen livenä, ei Suomen markkinoilla ole tarjolla. Iso-Britanniassa, Irlannissa ja Ruotsissa kyseisestä palvelusta kuitenkin voi hyötyä, mikä nostaakin koko Betway’n tason aivan toiselle tasolle. Toivottavasti palvelu saadaan pian Suomeenkin. Sen sijaan on asiakkaiden käytössä kattava live-kommentointi ja tilanteiden seuranta, joka on tarjolla ainakin suurlajeissa, kuten jalkapallossa. Tämän lisäksi hyötyvät pelaajat jatkuvasti päivittyvistä tilastoista, jotka auttavat pelin seuraamista.


Betway vedonlyönti mobiilissa

Betway kuuluu mobiiliveikkauksen ykkösnimiin, ja mahdollistaa vedonlyönnin mobiililla todella helposti. Sen valikoimassa on nimittäin oma sovellus, jonka voi ladata sekä Android- että iOS-käyttöjärjestelmän puhelimille ja tableteille. Mobiilisovellusta ei löydy suoraan sovelluskaupasta, vaan lataus tehdään sivustolta löytyvän linkin kautta. Vaikka tämä saattaa kuulostaa monimutkaiselta, onnistuu Betway download muutamissa minuuteissa. Sovellukset noudattavat samaa teemaa kuin pöytäsivustokin, ja niiden käyttö on helppoa.

Jos sovellus ei kiinnosta, voi mobiililla lyödä vetoa myös suoraan selaimessa. Responsiivinen teknologia mahdollistaa nimittäin sivuston käytön selaimessa niin, että kaikki tavanomaiset toiminnot löytyvät sivustolta. Se tarkoittaa, että vetoja voi asettaa, bonuksia voi lunastaa ja talletuksia tehdä suoraan oman puhelimen selaimella. Mobiilisivusto toimii sekä iOS- että Android-laitteilla. Mobiilipelaaminen onkin todella kätevää, sillä mobiilissa, sekä sovelluksella että selaimessa, voi pelata samoilla käyttäjätunnuksilla ja salasanalla kuin pöytäsivustolla. Myös mobiilisivustoa ja -sovellusta koskevat Betway kokemukset ovat pitkälti positiivisia.


Sivuston design ja käytettävyys

Ulkonäöltään on Betway ehkä hieman vanhanaikainen, eikä edusta kaikkein innovatiivisinta vedonvälittäjää. Se ei kuitenkaan ole pelkästään huono asia, sillä sivua leimaavat myös yksinkertaisuus ja selkeys. Tietoa ja tarvittavia linkkejä on helppo löytää, kun turhia krumeluureja ei sivulla ole. Tilin luominen onnistuu muutamassa askeleessa ja myös kirjautuminen on nopeaa ja helppoa. Myös kohteiden ja vetojen näkymä on todella selkeä - esimerkiksi vetoja selatessa on selkeä katsoa, mihin vetoihin on myöhemmin tarvittaessa käyttää cash out -vaihtoehtoa. Tästä syystä myös vetotyyppien selailu ja varsinainen vedon asettaminen on helppo tehdä.

Turvallisuus ja turvatoimet

Turvallisuus on Betway’llä ehdottomasti alan huippua, ja siihen on selkeästi panostettu. Siitä kertoo jo yhteistyö puolueettomien järjestöjen kanssa. Sivustolla on käytössä korkealaatuinen SSL-salaus, mikä puolestaan tarkoittaa, etteivät asiakkaiden arkaluontoiset tiedot joudu vääriin käsiin. Näillä tiedoilla tarkoitetaan esimerkiksi henkilö- ja pankkitietoja, joita kaikki asiakkaat ovat velvoitettuja sivuille antamaan.

Toimija on myös velvoitettu keräämään näitä tietoja asiakkaista, jotta mahdollinen väärinkäyttö saadaan kitkettyä. Asiakas ei kuitenkaan joudu huolehtimaan siitä, etteivätkö hänen henkilökohtaiset tietonsa olisi sivustolla täysin turvassa. Kun katsotaan turvallisuuteen liittyviä kokemuksia Betway sivustolta, saa toimija kiitettävän arvosanan.


Betway asiakaspalvelu

Jos sivustolta etsii jotain negatiivista, voi suoraan mainita suomenkielisen asiakaspalvelun. Totta kai palvelua on paperilla saatavilla, mutta kun etusivulla klikkaa live chat -linkkiä, saa ainoastaan tiedon, että suomenkielisen palvelun tarjoaminen on normaalia hitaampaa. Tämä on todellakin harmi! Live chat ei siis palvele suomeksi.

Suomenkielinen UKK-osio on kuitenkin kattava, ja sitä kautta avun saa useimpiin yleisiin ongelmiin. Suomeksi saa myös tarvittaessa apua sähköpostitse osoitteesta fi-support@betway.com tai puhelimitse numeroon 080 091 5468 soittamalla. Puhelinpalvelu on auki 10.00-23.59. Englanninkielinen asiakaspalvelu palvelee vuorokauden ympäri, 24/7. Siihen voi ottaa yhteyttä puhelimitse (+44 808 238 9841) tai live chatin välityksellä.

betway
Nimi
Betway Limited
Pääkonttori
9 Empire Stadium Street, Gzira, GZR 1300, Malta.
Toimitusjohtaja
Anthony Werkman
Perustettu
2006
Lisenssi
Malta, MGA/B2C/130/2006
Sähköposti
fi-support@betway.com
Livechat
Kyllä
Puhelinnumero:
080 091 5468

Betway kokemuksia ja yhteenveto sivustosta

Vedonvälittäjänä on kyseessä ehdottomasti yksi alan huipuista. Se on ollut markkinoilla jo pitkään, lajien ja vetojen valikoima on kattava, minkä lisäksi asiakkaita viihdyttävät vaihtuvat tarjoukset ja tietenkin Betway bonus. Sivusto on selkeä ja toiminnot rekisteröinnistä vedonlyöntiin onnistuvat helposti. Pienenä noottina voimme kuitenkin mainita live stream -palvelun puuttumisen suomalaiselta sivustolta.

Se kuitenkin löytyy Iso-Britannian ja Ruotsin sivustoilta, mikä saa meidät ehdottomasti hieman kateellisiksi! Toivoa kuitenkin on siitä, että live stream rantautuu myös Suomen markkinoille. Myös suomenkielisessä asiakaspalvelussa on parantamisen varaa, sillä koko asiakaspalvelusivusto on hieman epäselvä. Muuten ansaitsee Betway kuitenkin pelkkää kiitosta!

UKK

Kyllä, kyseessä on ehdottomasti luotettava toimija. Sen toiminta ylettyy aina vuoteen 2006, minkä jälkeen siitä on kasvanut yksi Euroopan tunnetuimmista vedonvälittäjistä. Betway’lle on myönnetty Maltan uhkapeliviranomaisen eli MGA:n lisenssi, joka niin ikään takaa sivuston luotettavuuden ja turvallisuuden. Tämän lisäksi tekee se yhteistyötä usean puolueettoman järjestön kanssa. Yksi näistä on eCOGRA, joka takaa pelien oikeudenmukaisuuden.
Siihen on tietenkin monta syytä. Kuten yllä mainitaan, on kyseessä erittäin luotettava tekijä. Myös kohteiden määrä on laaja, minkä lisäksi asiakkaat hyötyvät esimerkiksi tervetulobonuksesta ja ilmaisvetoklubista. Sivusto on laadukas, ja Betway kokemuksia lukiessa käy nopeasti selvästi, että sivusto on myös asiakkaiden suosiossa.
Kyllä, Betway tarjoaa mahdollisuuden lyödä vetoa myös livenä. Live-vedonlyönnin kohteita voi tarkkailla helposti omasta otsikostaan, johon ne kaikki on koottu. Live-kohteita on tarjolla todella runsaasti, ja lajien joukossa ovat kaikki ne suosikit, jotka nähdään myös normaalien lajien joukossa. Livenä vetoa voi siis lyödä, vaikka jalkapallosta, tenniksestä ja jääkiekosta.
Kyllä, sivusto ja vedonlyönti toimivat täydellisesti myös mobiililaitteilla. Pelata voi joko suoraan puhelimen tai tabletin selaimessa, tai sitten urheiluvedonlyöntiin erikoistuneella Betway-sovelluksella. Sovellus on tarjolla sekä iOS- että Android-käyttöjärjestelmän laitteille, ja sen voi ladata itselleen sivustolta. Kun lyö vetoa mobiilissa, voi käyttää täysin samoja tunnuksia kuin normaalistikin sivustolla, mikä tekeekin mobiiliveikkauksesta todella vaivatonta.
Muut arvostelut
open
Top