Nordicbet -vedonlyöntisivusto tarjoaa nettiveikkausta sekä bonustarjouksia

NordicBet on vedonlyöjien paratiisi, koska sen vedonlyöntien määrä on vedonlyöntimaailman suurimpia ja ne ovat sijoitettuna viihdyttävältä näyttävään sekä tuntuvaan ympäristöön. Kerromme sinulle nyt monta muutakin asiaa, miksi sinun kannattaisi tehdä vetoja juuri tässä paikassa.

Näytä enemmän

Saat tietää ensinnäkin, millaisia vetoja pääset tekemään ja millä tavalla sekä millaisia etuja tulet niiden tekemiseen saamaan.

Käymme kanssasi läpi myös turvallisuuteen liittyviä asioita, jotta voit luottaa siihen, että voit huoletta tehdä rahansiirtoja ja luovuttaa sivuston tarvitsemia henkilökohtaisia tietojasi. Kun olemme käyneet kaikki mielenkiintoiset ja tärkeät asiat läpi, siirrymme sivuun, ja pääset aloittamaan oman matkasi tässä vedonlyöntien yhdessä jännittävimmässä maailmankolkassa, jota et tule katumaan!

Näytä vähemmän
Tervetuliaisbonus: 170 €
LUNASTA BONUS
NordicBet
4.5
  • Korotetut kertoimet bundesliigaan
  • Voitot kotiin 5 minuutissa
  • Nordicbetin livevetoturnaus
Säätely
  • Maksutavat:
*Ehdot ovat voimassa! 18+
Bonus: 4
Kotiutukset: 4
Talletukset: 5
Maksut: 5
Mobiilisovellus: 4.5
Käytettävyys: 4

NordicBetillä on Maltan pelilisenssi

Mennäänpä ensin katsomaan tietoja sivuston lisenssistä, ja siitä miten tätä sivuston säädellään ja ohjataan. Nämä ovat niin tärkeitä asioita, joiden pitää olla kunnossa, jotta meidän kannattaa edes jatkaa tätä matkaa. Toki me tiedämme näiden asioiden olevan kunnossa, koska kiersimme paikan läpi jo etukäteen. Mutta haluat varmasti tietää näistä itsekin. Lisenssistä kerrotaan sivuston alaosassa, jonne kannattaa mennä yleensäkin tärkeitä tietoja etsiessä.

Alla kerrotaan Maltan peliviranomaisen myöntämästä pelilisenssistä, joka on hyvä uutinen. Tämä lisenssi mahdollistaa sen, että saat nostaa vedoista saamasi voitot verottomasti. Lisenssi säätelee monia muitakin tärkeitä asioita. On myös monta tahoa kuten EGBA, joka tukee tämän ja monen muunkin rahapelipaikan toimintaa.

Täytä NordicBet -rekisteröinnissä yksi lomake

Tässä vaiheessa kerromme, kuinka nopeasti NordicBet -sivuston rekisteröinti toimii. Sinun pitää täyttää vain yksi lomake, ja sen jälkeen vielä valita pari asiaa. Lomakkeeseen pitää täyttää ensin sähköpostiosoite sekä valita salasana, joten näillä kahdella pääset kirjautumaan sivustolle. Näiden alle pitää vielä täyttää nämä tiedot: Etunimi, Sukunimi, Katuosoite, Postitoimipaikka, Postinumero sekä valita Maa ja Valuutta. Vielä kun täytät puhelinnumerosi, ikäsi ja valitset joko kohdan mies tai nainen, olet jo täyttänyt kaikki vaadittavat tiedot. Voit tässä vaiheessa asettaa jo talletusrajan esimerkiksi päivää tai viikkoa kohden.

Kun olet lukenut sivuston yleiset säännöt ja ehdot sekä tietosuojalausunnon, ja jos hyväksyt ne ja olet vähintään 18-vuotias, voit klikata alla olevaa nappia “Luo tili”. Tämän jälkeen eteesi tulee vielä kaksi valintakohtaa. Toisessa pitää valita, että haluatko pysyä ajan tasalla ei saada tietoa muiden heidän brändiensä tuotteista ja tarjouksista.

Toisessa voit joko hyväksyä evästeet tai jättää ne pois päältä. Kun siirryt tästä eteenpäin, saat eteesi tervetulotoivotuksen, joten olet silloin NordicBet -vedonlyöntipaikan uusi jäsen. Tässä vaiheessa sinun ei tarvitse vielä varmistaa tiliä. Voit tehdä sen sitten, kun sinulta sitä pyydetään. Silloin voit lähettää heille kuvan esimerkiksi ajokortistasi tai passistasi. Henkilöllisyys todistetaan kahdella asialla: Todistamalla henkilöllisyys ja osoite. Tässä alla näet kuvan rekisteröintilomakkeesta ja sen jälkeen eteesi tulevista kohdista.

Saat voittorahat pankkitilillesi jopa 15 minuutissa

Talletukset ja kotiutukset
NordicBet

Kun olet suorittanut rekisteröinnin, pääset aloittamaan talletusten tekemisen. Voit tallettaa rahaa esimerkiksi suoraan verkkopankkitililtäsi, jolloin voit tehdä sen näillä talletusmuodoilla: Siirto, Pikasiirto, Pankkisiirto, Trustly tai Euteller. Käytössäsi ovat myös kaksi suosituinta luottokorttia, jotka ovat Visa ja Mastercard. E-lompakoista käytössäsi ovat Skrill ja NETELLER.

Voit tallettaa myös maksutavalla paysafecard, joten kaiken kaikkiaan käytössäsi on 10 eri maksutapaa. Pääset valitsemaan niistä sinulle sopivimman, kun klikkaat sivuston oikeassa yläkulmassa olevaa linkkiä nimeltään “Talleta” tai sen vasemmalla puolella olevaa kohtaa, jossa on esillä pelitilisi senhetkinen rahamäärä.

Jos klikkaat tätä rahamäärää, voit mennä sitä kautta joko tekemään talletuksen tai kotiutuksen. NordicBet kotiutus onnistuu maksutavoilla Trustly, Visa, Skrill tai NETELLER, ja voit tehdä nostot myös suoraan pankkisiirtona. Talletusten minimäärä on 10 euroa, joka koskee jokaista talletusmuotoa. Maksimitalletusten määrät vaihtelevat 200–100000 euron väliltä.

Nostoja voit tehdä minimissään 20 eurolla ja maksimissaan 1000–200000 euron väliltä. Kun talletat, näkyvät pelirahat pelitililläsi välittömästi. Kotiutukset luvataan tilille jo jopa 15 minuutissa, kun käytät maksutapaa Trustly. Yleensä niiden ilmestyminen tilillesi kestää yhdestä pankkipäivästä muutamaan pankkipäivään. Jos rahoilla on kiire, on Trustly silloin paras valinta.

NordicBet tarjoaa Korotettuja kertoimia ja Yhdistelmävakuutuksia

Tervetulobonus
NordicBet

Tulet saamaan välillä myös etuja, kun olet NordicBetin vedonlyöjä. Tarjolla ei ole sellaista etua, joka olisi tarkoitettu juuri uusille vedonlyöjille, mutta pääset silti heti alusta lähtien hankkimaan monenlaisia etuja. Löydät kaikki vedonlyöjien edut sivuston Promot -nimisestä paikasta. Voit suodattaa sinne esille vain vedonlyönnin edut, jos muut edut, kuten kasinoedut, eivät sinua kiinnosta. Jos haluat esille kaikki vedonlyöntiedut, pitää sinun valita mukaan kaksi ensimmäistä kohtaa eli kohdat Vedonlyönti ja promotion-group. Vedonlyönti.

Tarjolla voi olla korotettuja kertoimia tai vaikka yhdistelmävakuutuksia. Korotetut kertoimet tarkoittavat sellaista etua, jossa voit valita vetokohteeksi sellaisia otteluita, joissa saat voittokertoimia korotettuina. Tällaisen vedon panoksen pitää olla vähintään 1 euroa ja se voi olla enintään 20 euroa. Jos voitto osuu kohdalle, ovat voitot heti käteisen muodossa. Siksi niitä ei esimerkiksi tarvitse ensin kierrättää ennen kuin niitä voi nostaa voittoina. Kun haluat tehdä tallaisen vedon, kirjaudu pelitilille ja valitse korotettuja vetoja kupongille ja maksa se. Sen jälkeen se onkin jo tehty.

Yhdistelmävakuutus on sellainen etu, jossa voit ottaa vedollesi vakuutuksen. Jos yhdistelmävedossasi meneekin yksi kohde väärin, saa rahasi takaisin. Tällaisia vetoja hyvitetään 20 euroon asti. Jokaisen vedossa mukana olevassa yksittäisessä vedossa pitää olla vähintään kerroin 1,2 ja koko yhdistelmävedon kerron vähintään 1,5. Voit tehdä tällaisia vetoja päivän aikana korkeintaan kolme kappaletta, joten päivän aikana voit saada hyvitystä jopa 60 euron edestä.

Vaikka mikään tällä hetkellä tarjolla olevista eduista ei ole NordicBet bonus, ei mikään estä sitä, että joku päivä olisi myös vedonlyöntibonuksia tarjolla. Sellaista varten voidaan tarjota esimerkiksi NordicBet bonuskoodi, jolla saat bonuksen, joten pidähän silmät auki sellaisia varten. NordicBet bonukset voidaan tietysti jakaa myös ilman koodejakin. Kaikki on hyvin mahdollista.

Jopa kymmeniä tuhansia vetokohteita

Nyt haluamme kertoa sinulle NordicBetin vetokohteista. Niitä onkin todella mukava esitellä, koska kyseessä on yksi markkinoiden laajimmasta valikoimasta. Löydät vetokohteita ensinnäkin kahdesta eri pääpaikasta. Toisessa paikassa on perinteinen vedonlyöntipaikka ja toisessa tarjotaan hevosurheiluun liittyviä vetoja. Näistä ensimmäisestä paikasta voit löytää kerralla jopa kymmeniä tuhansia kohteita, joista yleensä suurimman osan kattavat jalkapallokohteet.

Vaikka kohteita löytyy paljon, eivät ne tee tästä vedonlyöntipaikasta sekavalta näyttävää. Niitä on nimittäin laitettu esille monella selkeällä tavalla. Näet kaikki nämä tavat sivun vasemmasta laidasta, yläosasta ja tietysti keskeltä sivua. Vetokupongin näet oikeassa reunassa. Siitä näet myös millaisia vetoja voit tehdä, joita ovat Single-, Yhdistelmä- ja järjestelmävedot. Näet tästä kupongin kohdalta myös avoimena olevat vetosi ja pääset sitä kautta katsomaan myös vetohistoriaasi eli kuinka vedoillesi on käynyt.

Yleisin NordicBet -vedon kohteena oleva laji on jalkapallo

Se on varmaa, että jos meneillään on jalkapallokausi, pääset tekemään jalkapallovetoja. Ja yleensä aina jossakin sellainen on menossa. Mutta voit tehdä vetoja, myös monista muista, vähän harvinaisemmistakin lajeista. Sellaisia ovat esimerkiksi Speedway, Netball ja Shakki. Näet myös listan sivuston suosituimmista lajeista, joita ovat mm. jääkiekko, tennis ja pöytätennis. Suomalaisten kärjessä näistä on varmasti jääkiekko, josta sinäkin pääset tekemään vetoja, vaikka ihan Suomessa pelatuista otteluista, kun jääkiekko kausi on käynnissä.

Myös e-Urheilu on vedoissa edustettuna. Niistäkin löytyy monenlaisia lajeja liittyen esimerkiksi eri peleihin. Näitä lajeja ovat esimerkiksi Counter-Strike: Go, DOTA2, League of Legends ja FIFA. Voit etsiä sopivia lajeja myös aakkosten mukaan. Suomalaisille tärkeä laji pesäpallo on myös mukana vedoissa, joka tarkoittaa sekä miesten että naisten Superpesissarjaa.

Löydät vetokupongin vedonlyöntisivun oikeasta reunasta

Näet vedonlyöntisivulle tullessa vetokupongin sivun oikeassa laidassa. Jos et halua, että se näkyy siinä ennen vetojen valitsemista, voit myös klikata sen siitä pois. Mutta kun aloitat vetojen teon, tulee tämän piilotetun kupongin kohdalle luku, joka kuvastaa valitsemiesi vetojen määrää. Kun klikkaat sitä, saat taas vetokupongin esille. Saat tehtyä vetoja siten, että klikkaat jotain lyömääsi vetoa eli sen tarjoamaa jotain tulosvaihtoehtoa. Tämän jälkeen voit valita myös panoksen, jolla tämän vetosi teet.

Voit valita vetoja esimerkiksi suosituimpien lajien joukosta, joita ovat esimerkiksi jalkapallo ja jääkiekko. Kun olet valinnut kaikki kuponkiin haluamasi vedot ja panokset, voit siirtyä maksamaan tämän vedon. Klikkaa silloin vetokupongin alaosassa olevaa nappia “Lyö veto”, jonka jälkeen siirryt kohtaan, jossa pääset maksamaan tämän vedon. Kun olet maksanut vedon, pääset sen jälkeen odottelemaan ottelun alkamista ja sen lopputuloksen selviämistä. Tämä taitaakin olla tämän prosessin jännittävin vaihe. Tee monta vetoa, ja pääset jännittämään montaa eri lopputulosta. Ehkä voit seurata jotain ottelua livenä? Siitä lisää seuraavassa kohdassa.

NordicBet tarjoaa myös livevetoja

Voit tehdä NordicBetillä myös vetoja, joita tehdään, kun ottelu on jo käynnissä. Nämä livevedot löytyvät kaikkien vetojen seasta, mutta niille löytyy myös, ihan omakin, paikka näiltä sivuilta. Livevedot voivat liittyä esimerkiksi jalkapallo-otteluun tai vaikka e-Urheiluun. Joka tapauksessa niiden tekemisessä kannattaa aina pitää kiirettä.

Otteluiden livevedot nimittäin muuttuvat koko ajan sen mukaan mitä ottelussa tapahtuu. Vaikka jokin veto olisi vielä tarjolla, sen kerroin on voinut muuttua. Siksi kannattaa napata heti sellainen veto, joka tuntuu hyvältä. Muista silti aina harkita tarkoin missä kohti vedon teet ja kuinka suurella määrällä, vaikka pitäisitkin kiirettä.

Sivustolla olevista livekohteista ei näytetä suoraan sivustolla lähetyksi. Mutta niitähän pääset seuraamaan monessa muussa paikassa. Yksi mahdollisuus on se, että olet itse katsomossa seuraamassa ottelua, josta olet tehnyt vetoja tai teet sen aikana livevetoja. NordicBet haluaa muistuttaa, että tarkistat, että suomalainen tai kansainvälinen TV-lähetys, jota seuraat, on varmasti reaaliaikainen.

Sitä se ei aina ole, koska lähetyksissä voi olla paljonkin viivettä. Saat hyviä vinkkejä NHL:ään liittyen, kun seuraat sivustolla olevaa blogia. Tämä NordicBet NHLWAM sijaitsee sivuston blogiosiossa, josta löydät hyviä vinkkejä liittyen myös muihin lajeihin, jotka löytyvät sivuston vetokohteista.


Voit käyttää mobiilisivuja esimerkiksi nettiselaimella

Mobiilisivusto on täysin identtinen sivuston tietokoneversion kanssa, joka tarkoittaa samalla myös sitä, että voit käyttää sinne kirjautuessa samoja tunnuksia kuin tietokoneversiossa. Voit mennä mobiilisivuille mobiililaitteestasi löytyvän nettiselaimen kautta. Näet sivustolta kaiken saman kuin tietokoneversiossa, mutta vähän erin näköisessä muodossa. Koska kyse on sivustosta, jota käytetään pienien näyttöjen kautta, on se pitänyt ottaa huomioon. Siksi mobiilisivut muuntuvat aina sen mukaiseksi, minkä kokoisella näytöllä niitä käytetään. Ne ovat siten responsiiviset.

Löydät mobiiliversiosta samat vedot kuin tietokoneversiosta, joten niissäkään ei ole mitään eroa. Selainversion lisäksi voit käyttää mobiiliversiota myös erillisen sovelluksen kautta, jonka pääset lataamaan suoraan NordicBet -sivustolta. Voit ladata version joko Android- tai iOS-laitteseen, joihin kumpaankin löytyvät tietysti omat versiot.

Toistaiseksi NordicBet app ei tarkoita iOS -laitteiden sovellusta. IOS-versiota ei nimittäin voi tällä hetkellä ladata, joten sellaisilla laitteilla pitää käyttää sivuston selainversiota, vaikka siihen asti, kunnes sellaisen voi taas ladata. Et silti jää paitsi esimerkiksi vedonlyöntieduista, joista samat edut ovat tarjolla myös mobiilipelaajille kuten tietokoneversion kautta pelaaville.


Selkeä ja helppokäyttöinen vedonlyöntipaikka

NordicBet tarjoaa kattavan valikoiman monenlaista pelaamista. Löydät silti heti esimerkiksi paikkaan, jossa pääset tekemään vetoja, jo suoraan etusivulta. Vedonlyönti on sivuston ensimmäinen päälinkki. Vedonlyöntipaikan kohteita on jaoteltu monella eri tavalla, joten voit katsella valikoimaa haluamallasi tavalla eli sillä tavalla, jolla luulet löytäväsi vetokohteesi kaikista parhaiten.

Vetosivusto on oikeastaan juuri sellainen, kuin se usein on, eli selkeä ja näyttääkin tutulta, jos on käyttänyt jotain muita vedonlyöntisivustoja. Siinä ovat mukana kaikki parhaaksi todetut tavat. Yksi on se, että vetoja löytyy eri järjestyksestä monesta eri paikasta. Jossakin niitä voi olla esillä vain ylhäällä ja jossakin vain sivussa, mutta täällä niitä löytyy kummastakin kohdasta.

SSL-salaus on kunnossa

Se, että vedonlyöntisivustolla on käytössä SSL-salaus, on todella tärkeää. Se turvaa esimerkiksi sen, että voit tehdä sivustolle rahansiirtoja turvallisella tavalla. Ja se turvaa myös se, kun sinun pitää luovuttaa sivustolle henkilökohtaisia tietoja, joiden perusteella pääset tekemään vetoja. NordicBet käyttää SSL-salausta, jonka näet jo esimerkiksi katsomalla sivuston osoitetta, joka alkaa kirjaimilla “https”.

Kun haluat tietää, miten hyvin kaikki salausasiat on toteutettu, ja miksi ja miten henkilökohtaisia tietojasi käsitellään, löydät tietoja esimerkiksi sivuston tietosuojalausunnosta. Tietoja kerätään esimerkiksi siksi, että voit käyttää sivuston palveluja. Kaikkia tietojasi käsitellään vain niillä tavoilla, joista tässä tietosuojalausunnossa kerrotaan. Tietosi ovat sen mukaan turvassa eivätkä ne taatusti joudu koskaan vääriin käsiin, joten voit luovuttaa ne huoletta.


Laadukas asiakaspalvelu

Jos mielessäsi on jotain NordicBetin vedonlyöntiin liittyvää, johon haluat apua tai vastauksia, ota silloin yhteys sivuston asiakaspalveluun. Aloita se vaikka sillä, että klikkaat sivuston oikeassa ylälaidassa olevaa kysymysmerkkiä. Se vie sinut sivuston ohjekeskukseen. Sieltä näet kaikki mahdolliset vaihtoehdot, joilla voit pyytää ja saada apua. Niitä ovat live-chat, sähköposti ja puhelinsoitto eli ne kaikista suosituimmat ja perinteisimmät.

Nopeaa apua löytyy, kun klikkaa auki live-chat -yhteyden, joka aukeaa jo yleensä 30 sekunnin sisällä. Sähköpostiin NordicBet asiakaspalvelu lupaa vastata 30–60 minuutin sisällä. Puhelinsoitto toimii siten, että jätät heille soittopyynnön. He soittavat takaisin yleensä jo 15–60 minuutin aikana.

Saat myös suomenkielistä apua, ja ihan jokaisena viikonpäivänä kello 09:00 - 01:00 välisenä aikana. Muista myös, että saat vastauksia myös siten, että etsit niitä sivuston teksteistä vaikkapa suosittujen kysymysten joukosta. Käytössäsi on NordicBet suomiversio, joka on laadukas käännös tästä sivustosta, josta löydät täydellisiä suomenkielisiä vastauksia.

nordicbet
Nimi
BML Group Ltd
Toimisto
Betsson Experience Centre, Ta’ Xbiex Seafront, Ta’ Xbiex, XBX 1027, Malta
Toimitusjohtaja
Pontus Lindwall
Perustettu
2001
Lisenssi
MGA/CRP/108/2004
Puhelin
800 917 753
Sähköposti
support-fi@nordicbet.com
Live Chat
Kyllä

Yhteenveto

NordicBet on laadukas ja monipuolinen vedonlyöntipaikka, jota on mukava esitellä. Kun haluat tehdä vetoja, löydät tästä paikasta taatusti sellaisia juuri sinun mieleesi olevia, koska kohteita löytää aina laidasta laitaan. Vaikka mukana on paljon suosituimpia lajeja, ei myöskään niitä erikoisempia ja harvinaisempia lajeja ole unohdettu. Perinteisten vetojen lisäksi voit tehdä myös livevetoja, jotka löytyvät selkeästi omasta vedonlyöntinurkastaan.

Myös hevosurheilu on kunnolla edustettuna, joka on myös eroteltu omaan paikkaansa. Tämä vedonlyöntipaikka tulee tarjoamaan välillä myös mehukkaita vedonlyöntitarjouksia. Nyt siirrymme sivuun, ja voit jo aloittaa oman matkasi tämän vedonlyöntipaikan viihdyttävissä ja turvallisissa sekä todella laadukkaissa vedonlyöntitiloissa!

UKK

Pääset selailemaan vetoja monella kätevällä tavalla esimerkiksi suosittujen ja aakkosten mukaisessa järjestyksessä.
Kyllä on. Sen näet jo sivuston osoitteesta, joka alkaa kirjaimilla “https”. Siksi voit esimerkiksi tehdä talletuksia turvallisesti ja luovuttaa sivustolle omia henkilökohtaisia tietoja.
Kyllä, suomalaiset saavat nostaa kaikki voittonsa verottomina, koska sivustolla on Maltan eli EU:n sisäinen pelilisenssi.
Kyllä, sivusto on täysin suomenkielinen ihan kaikilta osin. Se on tuotettu laadukkaasti ja ammattitaidolla.
Saat asiakastuesta suomenkielistä apua ihan jokaisena viikonpäivänä aina kun kello on 09:00 - 01:00 välisellä ajalla.
Muut arvostelut
NordicBet
open
Top