Betsson tarjoaa yhden maailman kattavimman vedonlyöntitarjonnan

Betsson tarjoaa monipuolisen valikoiman erilaisia rahapelejä, mutta se tunnetaan parhaiten juuri vedonlyöntien tarjoamisesta. Niitä esittelemme nyt sinulle ja teemme sen oikein mielellämme.

Näytä enemmän

Nimittäin tähän vedonlyöntipaikkaan et tule pettymään missään suhteessa. Siellä pyritään tarjoamaan jokaiseen makuun sopivia vetokohteita, joka tarkoittaa samalla myös maailman yhtä kattavinta valikoimaa. Suosittujen ja eniten seurattujen lajien lisäksi pääset tekemään vetoja halutessasi hyvin harvinaisistakin lajeista.

Betsson on yksi vanhimmista pelisivustoista. Se on perustettu jo vuonna 1963. Näiden vuosien aikana se on ehtinyt toteuttaa monenlaisia uudistuksia pelaajien parhaaksi. Voit tehdä siellä vetoja myös mobiililaitteilla selaimen tai erillisen mobiilisovelluksen kautta, joka on muuten valittu muutama vuosi sitten parhaaksi vedonlyöntisovellukseksi.

Näytä vähemmän
Tervetuliaisbonus: 100 €
LUNASTA BONUS
Betsson
4.5
  • Ensimmäisen maalintekijän hyvitys
  • Yhdistelmävakuutus
  • Uusi asiakas?
Säätely
  • Maksutavat:
*Ehdot ovat voimassa! 18+
Bonus: 4
Kotiutukset: 4
Talletukset: 5
Maksut: 5
Mobiilisovellus: 4.5
Käytettävyys: 4

Yksi lisenssi on Maltan pelilisenssi

Näin suosittu ja vuosien ajan toiminnassa oleva pelisivusto on tietysti toiminut aina luotettavasti ja on ollut täysin turvallinen, koska ei sen historia muuten olisi näin pitkä. Mutta pitäähän nämä tärkeät asiat silti aina selvittää, ja mieluiten heti alkuvaiheessa ennen kuin sivustoa sen enempää haluaa käyttää. Viimeisin tieto on aina hyvä selvittää, ja sen me teimme nyt sinun puolestasi. Kaikki on kunnossa, mutta kerromme tässä myös mistä voit nämä asiat itsekin tarkistaa.

Sivuston alaosassa on esillä kaikki käytössä olevat pelilisenssit, joista yksi on laadukas ja turvallinen Maltan pelilisenssi. Samasta suunnasta myös hallinnoidaan sivuston toimintaa, jonka tekee BML Group Ltd -niminen yhtiö. Alaosassa mainitaan myös monta tärkeää tahoa, jotka ovat olemassa pelaajien parhaaksi. Niitä ovat esimerkiksi EGBA, eCOGRA, GamCare ja GamStop.

Näin voit rekisteröityä Betssonin vedonlyöjäksi

Rekisteröinti Betsson -sivustolle tehdään oikeastaan vain täyttämällä yksi lomakesivu. Kun kaikki tarvittavat tiedot näkyvät heti, tietää heti mitä kaikkea sivustolle pitää itsestään luovuttaa. Lomakkeeseen täytetään sähköpostiosoite, joka tulee samalla olemaan myös käyttäjätunnus. Tämän alle ilmoitetaan heti myös salasana, jolla kirjaudutaan sivuille sisään. Tämän jälkeen ilmoitetaan henkilötiedot, joita ovat Etunimi, Sukunimi, Katuosoite, Postitoimipaikka, Postinumero, Maa, Valuutta, Puhelinnumero, Syntymäaika ja lopuksi valitaan vielä kohta mies tai nainen.

Tässä yhteydessä voi asettaa jo talletusrajankin. Alla on vielä kaksi laatikkoa, jotka pitää rastia. Toista ei ole pakko rastia, jos et halua vastaanottaa Betssonilta postia. Kun vielä klikkaat alimpana olevaa linkkiä ”Luo tili”, olet suorittanut tämän nopean, helpon ja täysin ilmaisen rekisteröinnin. Tämän jälkeen saat eteesi laatikon, jossa pitää valita, että haluatko saada ajankohtaisia tietoja muiden tämän brändin tuotteista ja tarjouksista. Tämän asetuksen voi muuttaa milloin tahansa toisen vaihtoehdon mukaiseksi.

Kun olet valinnut sopivan vaihtoehdon, klikkaa alla olevaa nappia ”Aloita”. Nyt saat eteesi laatikon, jossa kerrotaan, että käyttäjätilisi on varmennettu ja voit nyt vielä tehdä talletuksen joko ilman bonusta tai bonuksen kera. Kun sinua pyydetään vahvistamaan pelitilisi, sen teet suoraan pelitilisi kautta. Voit silloin lähettää esimerkiksi kuvan ajokortistasi tai muusta henkilötodistuksesta.

Tee rahansiirtoja sinulle sopivilla maksutavoilla

Talletukset ja kotiutukset
Betsson

Kun haluat tehdä Betssonille talletuksia, klikkaa silloin sivuston oikeassa yläkulmassa olevaa Talleta -linkkiä. Saat sen jälkeen eteesi laatikon, jossa ovat esillä kaikki sinulla käytössä olevat talletusvaihtoehdot. Mutta pääset ensin valitsemaan sinulle tarjolla olevan bonuksen, jos sellainen on sinulla sillä hetkellä käyttämättä. Voit toki edetä tästä myös talletukseen, jonka kautta et saa bonusta.

Jos verkkopankkitilisi on Osuuspankissa tai Nordealla, voit tehdä talletuksia käyttäen maksutapaa Siirto. Voit tehdä talletuksia myös muilta suomalaisilta pankkitileiltä. Voit tehdä sellaisia pikasiirtona tai käyttäen apuna maksutapoja Trustly tai Euteller. Jos haluat siirtää pelirahaa luottokorttien kautta, sen voit tehdä joko Visalla tai Mastercardilla. Käytössäsi on myös kaksi e-lompakkoa, jotka ovat Skrill ja NETELLER. Voit tallettaa myös maksutavalla paysafecard. Talletus voi olla minimissään 10 euroa ja maksimirajat vaihtelevat 200 eurosta jopa miljoonaan euroon, mutta kukapa niin paljon tallettaisi.

Kun olet tehnyt sen verran voitollisia vetoja, että haluat nostaa voittoja, voit tehdä myös sen monella eri tavalla. Betsson kotiutus onnistuu suoraan verkkopankkitilille esimerkiksi käyttäen apuna Trustlya. Voit nostaa voittoja myös Visalla, Skrillillä ja Netellerillä. Nostot voivat olla minimissään 20 euroa ja maksimimäärät ovat 1000 eurosta jopa miljoonaan euroon. Nostot voivat kestää muutaman pankkipäivän riippuen tavasta, jolla Betsson kotiutus on tehty. Ne eivät ole aina ilmaisia, joten mahdolliset nostoveloitukset kannattaa tarkistaa mielessä olevan nostotavan ehdoista.

Ensitallettajan vedonlyöntibonus sekä muut vedonlyöntiedut

Tervetulobonus
Betsson

Et voi olla huomaamatta erilaisia bonuksia ja etuja, joita sinulle on tarjolla vetojentekoja varten. Niistä kerrotaan sinulle monissa eri yhteyksissä. Ihan ensimmäisestä saat tiedon jo rekisteröinnin yhteydessä. Tämä Betsson bonus on tarkoitettu sinulle heti sen jälkeen, kun olet rekisteröitynyt ja haluat tehdä ensimmäisen talletuksen.

Kun menet tallettamaan, tulee tämä mahdollisuus esille myös siinä vaiheessa, josta voit edetä tekemään ensitalletuksen joko tämän bonuksen kera tai ilman sitä. Jos valitsen ensitallettajan vedonlyöntibonuksen, saat silloin ensitalletuksen päälle 100 % bonuksen 100 euroon asti.

Saat ensimmäisen vedonlyöntibonuksen jo minimissään 10 euron talletuksella. Nämä bonusrahat pitää kierrättää vedoissa vähintään 3 kertaa, jotta voit nostaa voittoja, jos niitä on näistä vedoista jäänyt jäljelle. Kierrätyksessä pitää käyttää, sen vetokupongeissa, vähintään kerrointa 1,5. Muista tehdä kierrätys 30 päivän aikana, jotta sitä ei mitätöidä. Tätä tervetulotarjousta ei voi hankkia e-lompakkotalletuksilla.

Muita mahdollisia etuja liittyen vedonlyönteihin, voit käydä katselemassa sivuston tarjousosiosta. Voit rajata siellä olevat edut siten, että näet vain vedonlyönneissä käytössä oleva edut. Nämä edut voivat olla monenlaisia etuja eivätkä vain esimerkiksi bonuksia.

Betsson voi välillä järjestää esimerkiksi vedonlyöjille tarkoitettuja turnauksia, joissa parhaiten sijoittuneille voidaan jakaa esimerkiksi rahaa. Etu voi olla myös yhdistelmävakuutus, jossa voit esimerkiksi saada 20 euroa takaisin vedostasi, jos jokin siinä oleva yksi veto ei osukaan oikein.

Yksi maailman kattavin määrä vetokohteita

Kun haluat valita vetoja paikassa, jossa niitä on tarjolla suuri määrä, on Betsson silloin yksi parhaimmista vaihtoehdoista. Vetokohteita on aina todella paljon verrattuna moneen muuhun vetoja tarjoavaan paikkaan.

Lajeja on paljon, ja osassa lajeista voit tehdä monentyyppisiä vetoja. Siksi vetokohteiden määrä nousee aina todella suureksi. Vaikka vetokupongeissa voi olla mukana vain yksi kohde, voit asettaa niitä samaan kuponkiin useammankin. Monet kohteet yhdessä nostavat tietysti vedon kertoimen mukavan suureksi.

Näet aina kupongista sen, että mikä olisi sen hetkisten valintojen kerroin ja voitto, jos kaikki osuisivat kohdalleen. Voit tarkastella ennen vetojen tekemistä tilastoja, joista näet, miten otteluissa on ennen käynyt. Saat niistä varmasti hyviä ideoita siitä, että mitä kohteita vetoon kannattaisi ottaa mukaan, joiden tuloksesta voisit olla varma.

Betsson vedonlyönti tarjoaa suosittuja sekä erikoisia lajeja

Se mitä lajeja Betsson sinulle tarjoaa, kiinnostaa sinua jo varmasti kovasti tässä vaiheessa. Mukana ovat suositut lajit kuten jalkapallo, jääkiekko ja tennis. Tarjolla on myös erikoisempia lajeja kuten vesipallo, rantafutis ja rantalentopallo. Mukana on myös monia suomalaisille tärkeitä lajeja, kuten jo mainittu jääkiekko, josta löytyy myös sellaisia vetoja, jotka liittyvät täällä Suomessa pelattaviin otteluihin. Jos täällä on meneillään pesäpallokausi, siitäkin voi löytyä erilaisia vetokohteita.

Myös e-urheilu on vedoissa edustettuna. Sellaisia ovat esimerkiksi Counter-Strike: Go, League of Legends, DOTA2 ja FIFA sekä NHL. Näet kaikki e-lajit suoraan niiden omasta alavalikostaan. Vetolajit eivät kaikki ole välttämättä urheiluun liittyviä. Ne voivat liittyä esimerkiksi politiikkaan. Voit tehdä moniin lajeihin liittyviä vetoja myös livevetoina, joista lisää vähän alempana.

Voit kaiken tämän lisäksi tehdä myös hevosurheiluun liittyviä vetoja, joka tehdään niille pyhitetyssä omassa paikassa. Sieltä löydät kattavan valikoiman hevosurheilukisoja, joista voit lyödä vetoa. Siellä on tarjolla myös hevosurheilulähetyksiä, joiden seuraaminen tuo vedonlyönteihin entistä enemmän jännitystä. Se voi tuntua siltä, kuin olisi paikan päällä seuraamassa vaikkapa raveja, jossa tekisit myös vetoja liittyen kyseiseen kisaan.

Näit teet Betsson -vedonlyöntejä

Tässä vaiheessa haluamme esitellä sinulle sen, kuinka vetoja tehdään Betssonilla. Sopivien kohteiden selailu on ensinnäkin todella vaivatonta, koska lajeja on järjestelty esille monella eri tavalla. Näet lajeja vedonlyöntisivun oikeassa laidassa sekä keskellä sivua. Oikea laita on järjestetty ensin suosittujen kohteiden mukaisesti ja sen jälkeen suosituimpien kohteiden sekä aakkosten mukaiseen järjestykseen. Näet jo näitä katsomalla, että lajeja löytyy Betsson -sivustolta laidasta laitaan.

Keskellä ylhäällä näet painikkeet, joista saat esille pian alkamassa olevat ottelut, sen hetken liveottelut sekä muutama laji, jotka Betsson haluaa esitellä hyvin myös tämän kohdan kautta. Niiden perästä löytyvät linkit myös muihin vedonlyöntiin liittyviin asioihin kuten tilastointeihin. Mutta nyt ohjeet siitä miten näitä vetoja tässä vedonlyöntipaikassa tehdään.

Näet oikeassa laidassa vetokupongin, josta voit valita single-, yhdistelmä- tai järjestelmävedon. Kun olet tehnyt tämän valinnan, voit aloittaa vetojen teon. Etsi sopiva kohde tai kohteita ja klikkaa niiden yhteydessä olevia vetomahdollisuuksia. Kun klikkaat niitä, ilmestyvät ne oikealla olevaan vetokuponkiisi. Kun se sisältää tarvittavat vedot, voit edetä, kun klikkaat kupongin alaosassa olevaa linkkiä “Lyö veto”. Tästä pääset maksamaan vedon, jonka jälkeen on enää tehtävänä jännittää, että kuinka vedossa käy.

Tee Betssonilla myös livevetoja ja seuraa samalla, vaikka livelähetyksiä

Voit tehdä moniin lajiin liittyen myös livevetoja. Löydät livevetojen ääreen joko kaikille yhteisestä vedonlyöntisivusta tai yläosan livevetojen omasta päälinkistä, jonka näet ihan jokaisella tämän pelisivuston sivulla. Livevedot on jaettu oikeassa reunassa osiin ihan samoilla tavoilla kuin muutkin vedot eli ensin suosittuihin kohteisiin ja sen jälkeen suosituimpien kohteiseen ja aakkosten mukaiseen järjestykseen. Betsson tarjoaa monenlaisia livevetoja, joten näistä jaotteluista on varmasti paljon apua.

Tarjolla voi olla joistakin otteluista myös livelähetyksiä. Se onnistuu sivuston mobiiliversiossa, jossa voit seurata suoratoisto-livestreamia joistakin niistä otteluista, joista olet voit tehdä samalla myös livevetoja. Kun seuraat tätä lähetystä, muista samalla seurata myös kertoimien muutoksia ja muita vedoissa tapahtuvia vaihteluja. Tämä mobiilikäyttäjille tarjottu mahdollisuus lisää varmasti suuresti vetojenteon viihdyttävyyttä ja antaa niille paljon lisäarvoa.


Tee mobiilivetoja selaimessa tai erillisellä Betsson -sovelluksella

Betssonilla voit tehdä vetoja myös mobiililaitteilla, ja joiltakin osin se on jopa kätevämpää kuin tietokoneversiolla. Kirjautuminen suoritetaan samoilla tunnuksilla kuin tietokoneversiossa. Voit mennä mobiilisivuille laitteesi nettiselaimen kautta, mutta saat tästä vedonlyöntipaikasta enemmän irti, kun asennat laitteesi erillisen vedonlyöntisovelluksen. Tällainen Betsson app löytyy sekä Android- että iOS –järjestelmille. Voit ladata nämä sovellukset suoraan Betsson -sivustolta, joiden lataamiseen löytyy sivuilta tarkat ohjeet.

Mobiilisivuilla tarjouksiin vievä linkki on saanut eri nimen kuin tietokoneversiossa eli Tarjoukset sijaan sieltä löytyy linkki nimeltään Promot. Mutta ainakin meidän vierailujemme aikana siellä oleva tarjousvalikoima on ollut täysin sama kuin tietokoneversiossa. Löydät kaikki tärkeät linkin vasemmassa reunasta olevasta valikosta, joka avautuu, kun klikkaat samassa reunassa olevaa mobiilivalikon linkkiä (kolme valkoista viivaa päällekkäin).


Betsson on laittanut suuren vetokohteiden määrän esille monella selkeällä tavalla

Betsson on monipuolinen pelipaikka, josta löytyy vedonlyöntipaikan lisäksi monta muutakin pelipaikkaa. Jokaiseen niistä pääset siirtymään suoraan mistä tahansa toisesta paikasta, ja tietysti myös etusivulta. Esimerkiksi vedonlyöntejä varten löytyy kaksi pääotsikkoa, joista toinen vie vedonlyöntien pääsivulle ja toinen livevetopaikkaan. Ja juuri nämä paikat meitä nyt kiinnostavatkin eli se kuinka helppoa niistä on löytää tarvitsemansa asiat ja käyttää niissä olevia toimintoja.

Vetovalikoimassa on paljon kohteita, mutta ne on aseteltu esille selkeällä tavalla. Siitä on paljon apua, että kohteet löytyvät myös vasemmalta sivulta, jossa niitä voi katsella erilaisissa järjestyksissä. Vetokuponkia ei tarvitse etsiä erikseen mistään, koska se on koko ajan näkyvillä vetosivuston oikeassa reunassa. Sen käyttö on myös helppoa, koska kaikki halutut kohteet ilmaantuvat siihen heti kun niitä on klikattu.

Turvallinen ja luotettava jo vuodesta 1963

Turvallisuuteen ja luotettavuuteen liittyvät asiat tarkistimme jo heti silloin, kun aloimme itse kauan aikaa sitten ensimmäisen kerran tutustua tähän sivustoon. Saimme silloin heti tarvittavat tiedot näistä tärkeistä asioista. Ja kaikki on edelleen kunnossa.

Sivustolla käytetään SSL-salausta, joka antaa turvallisen tavan tehdä talletuksia ja luovuttaa sivustolle henkilökohtaisia tietoja. Sivuston palvelimet sijaitsevat huipputurvallisessa paikassa, joten niihin ei kukaan pääse edes fyysisesti käsiksi. Kaikki sinun tärkeät tietosi ovat taatusti turvassa. Betsson kunnioittaa yksityisyyttäsi.

Voit lukea sivuston tietosuojalausunnosta tietoja, joissa kerrotaan tarkoin mitä kaikkea tämä kunnioitus tarkoittaa. Siellä esimerkiksi kerrotaan mihin kaikkeen näitä tietoja käytetään eli miksi niitä pitää kerätä sekä mitä oikeuksia sinulla on liittyen näihin omiin tietoihisi.


Laadukas asiakastuki

Jos tarvitset joskus apua tai jotain vastauksia, jotka tulevat esille Betssonilla toimiessa tai liittyen jollakin tavalla tähän sivustoon, voit silloin kääntyä sivuston asiakastuen puoleen. Apu on silloin lähempänä kuin luuletkaan.

Se odottaa sinua esimerkiksi sivuston oikeassa yläosassa olevan kysymysmerkin takana. Sieltä löydät tien sivuston ohjekeskukseen, joka palvelee jäseniä monella hyödyllisellä tavalla. Jos asialla ei ole kauhean kiire, kannattaa lukea mitä siellä sanotaan. Löydät paikasta paljon tietoja, joista niistäkin voi olla jo apua. Ensimmäisenä näet suositut kysymykset vastauksineen.

Suoraa apua asiakastuesta tarjotaan live-chatin, sähköpostin ja puhelinsoiton avulla. Live-chat vastaa yleensä jo 30 sekunnin aikana, sähköpostiin vastataan alle tunnissa ja puhelinsoitto tarkoittaa soittopyynnön jättämistä. Betsson asiakaspalvelu antaa todella ystävällistä ja ammattitaitoista tukea.

betsson
Nimi
BML Group Ltd
Toimisto
Betsson Experience Centre, Ta Xbiex Seafront, Ta Xbiex, XBX 1027, Malta
Toimitusjohtaja
Pontus Lindwall
Perustettu
1963
Lisenssi
MGA/CRP/108/2004
Puhelinnumero
0800115290
Sähköposti
support-fi@betsson.com
Yhteydenottolomake
Ei

Yhteenvetoa

Ehkä olit kuullut jo tästä vedonlyöntipaikasta etukäteen, koska tämä paikka on todella suosittu. Ja se on ollut sitä jo niin pitkään, että siihen voi jo sen perustella luottaa. Me kuitenkin taas kerran tarkistimme sen samalla kun tutkimme mitä kaikkea muuta sivustolta löytyi tällä kerralla. Vedonlyöntimahdollisuudet ovat todella hyvät.

Ne kattavat oikeastaan kaiken mahdollisen, jota minäkin hetkenä voidaan vedonlyöntien muodossa tarjota. Kannattaa ehdottomasti kokeilla tehdä näitä vetoja myös mobiililaitteilla, jolloin sijainnillasi ei ole mitään merkitystä, kun haluat lyödä vetoa. Tee se vaikka ottelukatsomossa, kun seuraat livevetojesi kohteena olevaa ottelua. Mutta voit tehdä sen aivan hyvin vaikka kotisohvaltasi käsin. Sinä päätät, mutta päätös tehdä se Betssonilla, on joka tapauksessa aina hyvä päätös, teit sen missä tahansa.

UKK

Betsson on ollut toiminnassa jo vuodesta 1963 lähtien.
Voit pelata sivustolla myös kasinopelejä, livekasinopelejä ja pelata pokeria erillisessä pokerihuoneessa.
Sivustolla mainitaan Maltan pelilisenssi, ja koska se tulee EU:n sisältä, ovat kaikki voitot suomalaisille verottomia.
Tulet saamaan heti rekisteröitymisen jälkeen ensimmäisen vedonlyöntibonuksen, jonka jälkeen voit esimerkiksi liittyä mukaan vedonlyöntiturnauksiin sekä hyödyntää monia muita vedonlyöntietuja.
Asiakastuki palvelee sinua live-chatin, sähköpostin sekä puhelinsoiton välityksellä.
Muut arvostelut
Betsson
open
Top