Unibet app -mobiilisovellus – Missä sen voi ladata ja miten se asennetaan?

Unibet app on erinomainen vaihtoehto, kun haluat käyttää Unibet -sivustoa ja tehdä siellä vetoja. Olemme itse asentaneet sen mobiililaitteisiimme jo kauan aikaa sitten ja voimme nyt jakaa sen käyttökokemuksiamme.

Näytä enemmän

Liity mukaan lukemaan tätä arvostelua, jos et itse ole sitä vielä tehnyt. Se kannattaa, koska siihen liittyy monta hyvää asiaa. Kerromme tässä myös yleisesti ottaen siitä, millainen tämän vedonlyöntisivuston mobiiliversio on. Voit nimittäin käyttää sivustoa vedonlyöntiin sekä mobiilaitteen nettiselaimen että erillisen mobiilisovelluksen kautta. Tässä arvostelussa on mukana kumpikin vaihtoehto. Unibet sovellus asennetaan suoraan sivuston kautta.

Näytä vähemmän
Unibet Aloitussivu
Tervetuliaisbonus: 100 €
LUNASTA BONUS
 • Nopea asennus
 • Selkeä käyttöliittymä
 • Paljon vetokohteita
Säätely
*Ehdot ovat voimassa! 18+

Unibet -sivuston mobiiliversio

Olemme käyttäneet sivustoa paljon myös tietokoneversion kautta. Siksi tiedämme miten sen käyttö poikkeaa siitä, kun sivustoa käyttääkin mobiililaitteella. Unibet app on erinomainen sovellus ja niin on myös sivuston selaimen kautta käytettävä mobiiliversio. Tiedämme eroista kaiken, koska olemme käyttäneet kumpaakin versiota todella paljon. Erillinen Unibet sovellus on hyvä vaihtoehto, mutta myös se, että menet mobiiliversioon selaimen kautta.

Yksi on se, että sivuston päälinkit eivät ole sivuston yläosassa, vaan alaosassa. Tiekoneversiossa yläosa osuu parhaiten silmään, joten se on eniten käytetyille linkeille paras paikka. Mutta mobiililaitteissa alaosa on usein se kohta, joka nähdään parhaiten ja jota on helppoa klikata.

Siksi on hyvä, että mobiiliversiossa päälinkit ovatkin alaosassa sivua. Tuollainen on nykyään yleinen tapa, jota käytetään monilla mobiilisivustoilla.

Unibet mobile app

Jos käyttää mobiiliversiota ihan ensimmäisen kerran, ei sen käyttöä tarvitse sen kummemmin harjoitella, koska kaikki on selkeässä paikassa. Kun on klikannut ensimmäisen vedon, avautuu sivun alaosaan vetokuponki, joten sitäkään ei tarvitse erikseen etsiä. Mobilisivusto on SSL-salattu, kun tietokoneversiokin.

Mutta jos meidän pitäisi kertoa jotain, jossa joko mobiiliversio tai tietokoneversio on parempi, kyllä me sellaisiakin olemme huomanneet. Esimerkiksi mobiilisovellusta käyttäessä, voi välillä joutua käyttämään selainta. Kaikki asiat eivät löydy suoraan sovelluksesta. Mobiiliversio taas on parempi vaihtoehto silloin, jos haluaa tehdä vetoja myös, jos on menossa jossain. Unibet app on siihen vaihtoehtoon erittäin täydellinen valinta.

Näkymän voi vaihtaa myös esimerkiksi huomisen ja sitä seuraavan päivän futiskohteisiin. Livekohteet tulevat esille vasta, kun olet siirtynyt sivulla alaspäin tai olet siirtynyt sivuston yläosassa olevan linkin kautta kokonaan livekohteiden omaan sivulehteen. Vaikka edessä ei ole niin paljon asioita kuin tietokoneversiossa, kaikki samat asiat lötytyvät silti nopeasti, mutta eivät ole kaikki siinä heti edessä sekoittamassa katselua, kun näyttökin voi olla todella pieni.

Asenna Unibet iPhone sovellus -laitteeseesi

Jos mobiililaitteesi on iOS, voit asentaa Unibet app iPhone -sovelluksen suoraan App Store -kaupasta. Laite voi olla joko iPhone tai iPad. Voit joko mennä etsimään Unibet app -sovelluksen sieltä itse tai mennä ensin vedonlyöntisivuston mobiilisivustolle mobiililaitteessasi, josta löydät linkin kauppaan. Näet kaupassa heti sen, että tästä sovelluksesta on pidetty. Me olemme lukeneet siellä olevia arvosteluja, josta tiedämme että tämä sovellus kannattaa ehdottomasti asentaa, jos mobiililaitteesi on jokin iOS -laite. Tässä ensin meidän mielestämme tämän sovelluksen parhaat ominaisuudet, jonka jälkeen vielä selitämme, että miksi ne ovat sitä:

 • Ilmainen
 • Erilaisia asetuksia
 • Paljon vetokohteita
 • Selkeä käyttöliittymä

Lataaminen on todella helppoa ja nopeaa. Lataa se ensin laitteeseesi ja sen jälkeen suorita asennus, joka on helppoa. Saat tehdä sen vielä kaiken päälle täysin ilmaiseksi, joka meidän mielestämme todella hyvä asia, koska se säästää rahaa vetojen tekoon. Toinen hyvä asia tähän sovellukseen liittyen on se, että saat asettaa sen kautta itsellesi rajoja, joiden mukaan teet vetoja.

Kolmas hyvä asia on se, että sieltä tuntuu löytyvän loputon määrä vetoja. Määrä on niin suuri, että sopii vaativaankin makuun. Haluamme vielä esitellä neljännen hyvän ominaisuuden. Se liittyy oikeastaan koko tähän sovellukseen ja sen käyttöön. Käyttö on nimittäin todella helppoa, koska käyttöliittymästä on tehty erittäin selkeä.

Unibet
Unibet iOS app

Asenna Unibet App, jos laitteesi on Android

Jos mobiililaitteessasi on Android-sovellus, Unibet app ei löydy laitteessasi olevasta Play Kauppa -paikasta. Vaikka se ei ole siellä ei se tarkoita sitä, että sovellusta ei voi asentaa juuri sinun laitteeseesi. Se nimittäin asennetaankin suoraan Unibet -sivustolta. Löydät sen sivustolta helposti. Klikkaa vain mobiilisivustolla ollessasi yhtä sivuston päälinkkiä nimeltään Sovellukset ja olet jo sen jälkeen oikeassa paikassa. Pääset lataamaan sovelluksen sieltä.

Jos laitteesi ilmoittaa, että sitä ei voi ladata, voit käydä antamassa erikseen laitteessasi olevien asetusten kautta oikeuden asentamiseen. Se löytyy laitteestasi paikasta Asetukset –> Turvallisuus –> Tuntemattomat lähteet. Sen jälkeen Unibet android app -sovelluspaketti on ladattavissa ja asennettavissa. Eli lataa Unibet app ja asenna se. Tässä ensin meidän mielestämme tämän sovelluksen parhaat ominaisuudet:

 • Alaosan päälinkit
 • Suuri määrä kohteita
 • Selkeys
 • Sovelluksen ilmoitukset

Tämä toinen ominaisuus, josta pidämme, on se että kohteita on paljon. Samaahan kerroimme myös iOS -sovelluksen kohdalla. Kohteita on siksi tietysti paljon myös Android-laitteille tarkotetussa sovelluksessa, koska miksipä niitä olisi vähennetty. Selkeys on kolmas hyvä Unibet android sovellus -ominaisuus, kuten iOS-sovelluksessakin. Sen näkee selvästi, että kaikkeen käyttöliittymään liittyviin asioihin on panostettu paljon. Siksi näistä sovelluksista löytyy kaikki tarvittava helposti ja nopeasti.

Pidämme myös siitä, että sovellus lähettää urheilukohtaisia, joiden ansiosta voimme pysymme ajantasalla kaikesta tärkeästä. Joskus on käynyt niinkin, että emme ole muistaneet mielenkiintoista ottelua, joka on tulossa. Onneksi sovellus muistutti siitä meistä, jolloin veto tuli tehtyä. Tämä ominaisuus on neljäs kohta, kun kyse on parhaimmista ominaisuuksista.

Unibet
Unibet Android app

Sama etutarjonta odottaa myös mobiilisovelluksessa

Unibet mobile

Tulet saamaan myös etuja, kun käytät Unibet mobile app -sovellusta. Mobiilivedonlyöjille on tarjolla paljon etuja, joista me haluamme tässä nyt kertoa. Tarjolla on samoja etuja, joita saat myös tietokoneen kautta käyttäessäsi. Jos haluat mennä katsomaan mitä etuja on saatavilla ja käytät sovellusta, jonka olet ladannut laitteeseesi, pitää sinun siirtyä sovelluksesta nettisivulle.

Me vertasimme juuri näitä valikoimia keskenään mobiiliversion ja tietokoneversion kautta. Valikoima oli ainakin tällä kerralla täysin sama, joten mitään erillisiä mobiilikäyttäjille erikseen olevia kampanjoita ei ollut. Eikä mobiilikäyttäjät jää tuon perusteella myöskään paitsi mistään eduista. Myös Unibet app tarjoaa kaiken saman.

Unibet app -yhteenvetoa

Meidän mielestämme Unibet on erinomainen vedonlyöntipaikka. Se on sitä myös mobiilivetoja tekeville Unibet mobile -käyttäjille. On hyvä, että heille on tarjolla kaksi eri vaihtoehtoa mennä tekemään vetoja. Erillinen Unibet mobiilisovellus asentuu nopeasti, joten se kannattaa asentaa, jos täällä aikoo tehdä vähänkin enemmän vetoja. Silloin niiden teon ääreen pääsee nopeasti.

Kaikista parasta juuri Unibet app -sovelluksessa on se, että sen alaosassa on monta vähän niin kuin pikalinkkiä. Niistä pääsee heti katsomaan lajeja sekä esimerkiksi katsomaan millaisia vetoja on tullut tehtyä. Onneksi tämän sovelluksen voi asentaa sekä iOS- että Android -laitteisiin. Tämä sovellus tarjoaa moneen eri asiaan aina monta eri vaihtoehtoa. Me teemme nykyään kaikki Unibet-vetomme tämän sovelluksen kautta, joka kulkeutuu kätevästi joka paikkaan, mihin satumme menemään. Suosittelemme tätä todella mielellämme.

UKK

Se toimii sekä iOS- että Android-laitteissa. Voit asentaa erillisen sovelluksen joko App Store -kaupasta tai Android-laitteeseen suoraan sivustolta.

Kyllä tarjoaa. Saat käyttöösi saman suuren etutarjonnan kuin tietokoneversion kautta.

Tarjolla on erittäin suuri vetokohteiden määrä.

Unibet
open
Top