Unibet Suomi kokemukset - Kaikki mitä sinun tulee tietää

Unibet on vuonna 1997 perustettu Kindred Groupiin kuuluva vedonvälittäjä. Se on suomalaisille tuttu ja rakas alusta vedonlyönnille, eikä varmasti vähiten mittavien sponsoriyhteistöiden ja mainostuksen ansiosta.

Näytä enemmän

Vihreään verhoutunut Unibet luottaa valikoimansa ja brändinsä lisäksi muun muassa laadukkaisiin sisältöihin, joita se tarjoaa sivuillaan. Tällä hetkellä sivusto luottaa korisbuumiin, jonka tiimoilta se tuottaa lukuisten blogikirjoitusten lisäksi esimerkiksi Triplatupla-nimistä koris-podcastia.

Lue tämä arvio, niin tiedät Unibetista kaiken tarvittavan. Kerromme muun muassa lisensseistä, rekisteröitymisestä ja valikoimasta. Olemme jäsennelleet artikkelimme alaotsikoittain, jotta voit lukea vain ne osuudet, joista haluat tietää lisää.

Näytä vähemmän
Tervetuliaisbonus: 100 €
LUNASTA BONUS
  • US Open 25 000 euron betsikisa
  • Tienaa 500 € kutsumalla kaverisi Unibetille
  • Vetovakuutuksella rahaa bäkkiin
Säätely
  • Maksutavat:
*Ehdot ovat voimassa! 18+
Bonus: 5
Kotiutukset: 4.5
Talletukset: 4
Maksut: 4
Mobiilisovellus: 4.5
Käytettävyys: 4

Unibetiä lisensoi Maltan peliviranomainen MGA

Sivusto toimii lisenssillä MGA/B2C/106/2000, joka on myönnetty 1.8.2018. Vaikka Unibetin takana on Kindred Group -niminen konserni, hallinnoi varsinaista sivustoa Trannel International Ltd, jolle toimilupakin on myönnetty.

Sivusto tekee jatkuvaa yhteistyötä kolmansien osapuolien kanssa ehkäistäkseen haitallista pelaamista. Kattavalta vastuullista pelaamista koskevalta sivulta löydät linkit sellaisten toimijoiden kuin Peluuri, Gambling Therapy ja BeGambleAware sivuille. Voit asettaa itsellesi pelaamiseen liittyviä rajoja. Unibet ohjeistaa tarvittaessa jopa Betfilter- ja Gamban-nimisten rajoitusohjelmien käyttöön sekä alaikäisten pelaamista ehkäisevän Net Nanny -ohjelmiston käyttöön.

Unibetille rekisteröityminen käy leikiten

Prosessi on osittain porrastettu niin, että tietoja ei tarvitse täyttää yhteen valtavan suureen, uuvuttavan näköiseen lomakkeeseen. Ovelasti tervetuliaisbonuksen esittely ja tiedot on koko ajan esillä paraatipaikalla, mikä onkin fiksua, sillä bonus pitää valita rekisteröitymisen yhteydessä. Tarjolla on erillinen uuden asiakkaan bonus niin vedonlyöntiin, Unibet casinolle kuin pokeriin. Kannattaa huomata, että voit valita näistä kokonaisuudessaan vain yhden.

Unibetin tietoturva-asioihin kohdistuva huomio käy hyvin selväksi rekisteröitymislomakkeen täyttämisen aikana. Järjestelmä kysyy rekisteröityjältä tuttuun tapaan turvakysymyksen, kuten mikä oli ensimmäisen lemmikkisi nimi. Myös puhelinnumero on täytettävä, jotta voi vahvistaa sitä kautta vahvistuskoodin. Tämä käytäntö ei koske aivan kaikkia sivustoja, mutta pidämme sitä varsin hyvänä turvallisuuden kannalta, vaikka puhelimen kaivamisesta pieni vaiva onkin.

Talletukset ja nostot Unibetillä

Talletukset ja kotiutukset
Unibet

Jättivedonvälittäjän maine asettaa tiettyjä laatuvaatimuksia, ja jokaisen pelaajan tarpeet kattava valikoima rahansiirtotapoja on yksi niistä. Unibet ei ole tässä mokannut, vaan sen maksutavoista jokainen löytää varmasti omansa. Unibetillä ei maksutapoja ole myöskään liian tiukoilla siirtorajoilla tai liian kookkailla palvelumaksuilla pilattu.

Tallettaa voit Unibetille Trustlylla, paysafecardilla, Skrill- ja NETELLER-verkkolompakoilla, pankkisiirrolla, verkkopankilla tai luotto- ja pankkikortilla. Ainoa, mikä jää puuttumaan, on nykyaikaiset mobiilimaksutavat. Näilläkin kukin varmasti silti pärjää, ja mikä parasta, pystyt pankkisiirron tekemällä myös välttämään kaikki maksutapaan liittyvät kulut. Tarjolla on myös pienpelaajille sopivat minimisiirtosummat, sillä Trustlylla vain viiden euron siirto on mahdollinen – tähän pitäisi kaikkien vedonlyöntisivustojen pystyä!

Suurin osa maksutavoista veloittaa siirtosumman lisäksi kuitenkin nimellisen 1,5 % kulun, minkä lisäksi muissa tavoissa kuin Trustlyssa minimisiirtosumma on ymmärrettävästi 10–15 euroa.

Voit tehdä kotiutuksia eli nostoja kaikilla samoilla tavoilla lukuun ottamatta paysafecardia. Huomaa se, että minimisiirtoraja on myös Trustlyn kohdalla noussut viidestä eurosta kymmeneen. Missään kotiutustavassa ei ole palvelumaksua. Suurimmassa osassa nostotapoja käsittelyaika on maksimissaan 24 tuntia. Kiireellisten kannattaa käyttää verkkolompakkoa, jossa luvattu aika on maksimissaan 12 tuntia.

Huima määrä erilaisia Unibet bonuksia, kampanjoita ja tarjouksia

Tervetulobonus
Unibet

Seuraavaksi kerromme lisää tervetulobonuksesta ja muista vaihtuvista eduista. Huomaathan, että osa tarjouksista on vaihtuvia, minkä vuoksi kerromme vain esimerkin omaisesti, minkä tyylisiin kampanjoihin voit odottaa törmääväsi. Lisäksi jos pelaat myös muita pelejä kuin urheiluvedonlyöntiä, on kampanjoiden todellinen määrä moninkertainen; tässä arviossa keskitymme ennen kaikkea vedonlyöntiaiheisiin tarjouksiin.

Tervetulobonuksena vedonlyöntiasiakkaille Unibet tarjoaa 100 € talletusbonusta. Miltei kaikki vedonlyöntisivustothan tarjoavat jonkunlaista uuden asiakkaan bonusta, eri asia onkin sitten se, millä ehdoin. Unibetillä ei pelaajan tarvitse huolehtia ehdoista, vaikka ne toki aina kannattaakin lukea.

Se nimittäin mainostaa ensitallettajan bonuksensa olevan Suomen helpoin kierrättää, ja siltä se todella vaikuttaa: kierrätysvaatimus on vain neljä kertaa 1.40 minimikertoimella. Yleensä talletus pitää kierrättää vähintään kuusi tai kahdeksan, joillain sivustoilla jopa 16 kertaa! Myös minimikerroin on hyvin kohtuullinen, sillä yleensä alle 1.40 kertoimella olevia vetoja ei mielestämme ylipäätään kannata lyödä.

Bonus ei tietenkään rajoitu tervetulobonukseen, vaan myös vanhoja asiakkaita hellitään eri kampanjoilla aivan jatkuvalla syötöllä. Miltä kuulostaisivat esimerkiksi viikoittaiset ilmaisvedot ja voitontehostajat eli korotetut kertoimet? Unibet panostaa myös vahvasti paikallisiin kampanjoihin, esimerkiksi Liiga-ottelulippuarvontoihin tai -kilpailuihin. Se osoittaa, että tämä sivusto haluaa tulla lähelle nimenomaan suomalaispelaajaa.

Mainitaan vielä yksi tarjolla oleva hieno etu. Unibetilla yksityisasiakaskin voi tienata rahaa kutsumalla kaverin mukaan peleihin! Kun kaveri liittyy ja tallettaa ehtojen mukaisesti, kilahtaa kutsujan tilille peräti 100 € ilmaista bonusrahaa (2. kaveri - 150 €, 3. kaveri - 250 €).

Urheilulajeja aivan jokaisen vedonlyöjän makuun

Unibetilla eivät kohteet lopu kesken. Suosittuihin jalkapallo-otteluihin voit lyödä vetoa jopa 300 eri kohteesta ja jääkiekko-otteluihin kuten NHL-peleihin lähes 200 kohteesta. Myös Suomen omassa Liigassa voit veikata miltei yhtä suurta määrää ottelutapahtumia. Niihin kuuluvat tietenkin tutut voittaja- ja maalimääräveikkaukset, mutta myös harvinaisemmat ottelun monivetokohteet (esimerkiksi tasoitusvoitto ja maalien kokonaismäärä samassa kohteessa) sekä scorecast ja wincast.

Jalkapallon puolella voit suurissa otteluissa veikata niin ikään kaikkia tuttuja ja tavallisia kohteita, minkä lisäksi tarjolla on kohteita kulmapotkujen ja korttien määrään sekä yksittäisen pelaajan maali- ja korttimääriin. Voit veikata jommankumman joukkueen rangaistuspotkua, jommankumman joukkueen voittoa päästämättä maaliakaan tai molempien puoliaikojen voittamista ja niin edelleen. Tällä sivustolla veikkaat miltei kaikkea, vaikka toki pienempiin tapahtumiin kohteita on saatavilla hieman vähemmän.

Lajeja shakista surffaukseen

Edellä kuvattiin lähinnä Suomessa seuratuimpien valtalajien kohdevalikoimaa, mutta sormi ei mene suuhun myöskään heillä, jotka seuraavat marginaalisempaa lajia ja haluavat lyödä siitä vetoa. Unibet tarjoaa hätkähdyttävät 36 lajia, mikä sisältää myös viihdekohteet. Voit lyödä vetoa esimerkiksi Golden Globe -palkinnon voittajaelokuvista, Grammy-palkinnoista ja taloudesta, kuten kumpi valuutta on nostanut enemmän arvoa tiettynä päivänä tulevaisuudessa. Niin ikään voit veikata Yhdysvaltain presidentinvaalien voittajaa ja niin edelleen.

Urheilun puolelta lajit eivät todellakaan rajoitu kaikille tuttuihin jalkapalloon ja jääkiekkoon. Miltä tuntuisi hakea lapulle arvostettujen purjehdus-, surffaus- tai salibandykilpailujen voittajaa? Tällä sivustolla sekin on mahdollista. Jos siltä tuntuu, haasta siis itseäsi rohkeasti seuraamaan ja lyömään vetoa myös tuntemattomammista lajeista. Emme tosin koskaan suosittele lyömään aivan sattumanvaraisesti vetoa tuiki tuntemattomista lajeista, sillä se tuskin on kovinkaan voitokasta – mutta ajanvietteensä sekin.

Tarjolla on myös eSports- eli eUrheilu-valikoima kaikille kilpapelaamisen ystäville. Se kattaa vedonlyöntikohteet kaikista suosituimmista peliturnauksista rakastetuimpien pelien kuten CS:GOn ja Dota II:n saralla. Niin ikään Virtual Sports- eli virtuaaliurheilukohteista on tarjolla yleisimmät lajit kuten vinttikoira- ja ravikilpailut. Kirjoitushetkellä toiminto on beta-vaiheessa.

Vetojen lyöminen Unibetillä

Pääasiassa oleva vedonlyönti on tämän pelijättiläisen sivuilla luonnollisesti yksinkertainen toimitus. Vetokuponki on toteutettu teknisesti hyvin, sillä se kulkee mukana sivuston oikeassa alalaidassa jatkuvasti, kun sille on lisätty on kohteita ensimmäisen kerran. Jos pelaaja haluaa siis lisätä kohteita useista eri lajeista ja sarjoista, ensimmäiseksi lisätyt kohteet pysyvät varmasti tallessa uusia etsiessä.

Itse vetokuponki on erittäin selkeä, eikä siinä ole mitään ylimääräistä. Kun valittuja on useampia kohteita, pelaaja voi välilehtien avulla valita, haluaako hän lyödä yksittäisiä niin sanottuja sinkkukohteita, koota kohteista yhdistelmän vai tehdä niistä järjestelmän. Yhdistelmä tarkoittaa vetoa, jossa kaikkien kohteiden on osuttava, ja pelaaja saa niin tapahtuessa voittona näiden kohteiden kerrointen tulon. Järjestelmässä pelaaja yhdistelee kohteistaan sopivia sinkkuvetoja, tuplia, triploja ja niin edelleen ja pyrkii näin minimoimaan riskiä, sillä siinä kaikkien kohteiden ei ole välttämättä osuttava, jotta saa voiton.

Unibet tarjoaa myös Rakenna oma veto -toiminnon, jonka avulla pelaaja voi koostaa yhdistelmän myös kohteista, jotka ovat niin sanotusti keskenään ristiriidassa eli samaa ottelua koskevista vedoista. Se on erittäin kovaa valuuttaa tämän päivän vedonlyöjien keskuudessa varmasti siksikin, että ennen moinen ei ollut mahdollista. Myös cash-out-toiminto eli vedon lunastaminen kesken urheilutapahtuman on luonnollisesti mahdollista. Omaan vetohistoriaan vetokupongin yhteydessä ei ole linkkiä, mikä on pieni miinus sivuston suuntaan.

Live-vedot ja live-streamaus Unibetilla

Näin suurella vedonlyöntisivustolla mahdollisuus live-vetoihin eli käynnissä olevien urheilutapahtumien veikkaamiseen on itsestäänselvyys. Tarjolla on hyvin kattava kokoelma kohteita käynnissä oleviin urheilutapahtumiin, niin kuin toisaalta myös kaukana tulevaisuudessa siintäviin tapahtumiin.

Unibetin tämänhetkinen innostus koripalloon ei jää epäselväksi, kun katsoo, mitä sillä on esitellä Streaming-välilehdellään. Totta se on: voit katsoa sivuston kautta jopa maailman suurinta koripalloliigaa NBA:ta samalla, kun hankit seuraamiseen hieman lisäjännitystä livevetojen muodossa. Streamaus toimii mutkattomasti, mutta kuten yleensä, ei streamausta saa koko ruudun tilaan tekijänoikeussyistä. Tämä ominaisuus toimiikin parhaiten kenties mobiilissa, jolle se onkin optimoitu. Seuraavassa lisää Unibetin mobiilikokemuksesta kokonaisuudessaan.


Unibet app ja muu mobiilikokemus

Ison “bookerin” tunnistaa yleensä siitä, että se tarjoaa omaa mobiilisovellusta, niin tälläkin kertaa. Moni pelaaja arvostaa saumatonta mobiilikokemusta, jossa pelaajan ei tarvitse kirjautua selaimellaan sivuille vaan voi käyttää natiivisovellusta. Unibet app on ladattavissa iOSille App Store -sovelluskaupasta ja Androidille sivuston Sovellukset-osion kautta.

Appi on erittäin selkeä ja uusimmillekin käyttöjärjestelmille oivallisesti optimoitu. Siitä on karsittu joitakin sivuston monipuolisista ominaisuuksista ja sisällöistä, mikä on ainoastaan hyvä asia, sillä ainahan pelaajalla on pääsy myös koko sivustolle; todennäköisesti hän käyttää appia juuri siksi, että haluaa päästä mutkattomasti nimenomaan, lyödään vetoa, siirtämään rahaa ja tarkastelemaan vetohistoriaansa. Nämä ominaisuudet eivät voisi olla selkeämmin esillä sovelluksessa. Sen yhteydessä voi käyttää myös pelaajan omaan mobiilikäyttöjärjestelmään integroituja tunnistautumisominaisuuksia kuten iOSin Touch ID:tä ja Face ID:tä, mikä tekee kirjautumisesta sulavaa.

Mobiiliselaimessa Unibetin käyttö on samantyylistä kuin appissa, mutta sivusto on hieman täyteläisempi. Jos siis etsit pääsyä sisältöihin kuten Triplatupla-podcastiin, voit tehdä sen mobiilisivustolla, mutta vetojen lyömiseen suosittelemme sovellusta, jos se vain on mahdollista.


Yksinkertaisuuden vahvuus

Sivuston ulkoasua voisi tänä päivänä jo pitää hieman vanhentuneenakin, jos siihen ei olisi niin tottunut. Toisaalta yksinkertaisuus kuuluu myös sen ehdottomiin valtteihin, sillä harvalla sivustolla toimiminen on näin selkeää. Kaikki vaiheet on selkeästi käyttäjää ajatellen mietitty, eikä mikään informaatio varmasti jää epäselväksi. Kohteet on esillä selkeästi niin listauksessa kuin vetokupongilla.

Sivuston grafiikassa on mukavan yhtenäinen, tunnistettava linja. Tämän logon voit löytää monista yhteyksistä, kuten JVG:n musiikkivideolta tai urheilijan paidasta!

Turvallisuus ja tietojen suojaus

Turvallisuuden ja tietosuojan sivustolla on varmistanut Trustwave, jonka 128-bittistä SSL-suojausta (Secure Socket Layer) Unibet käyttää. Maksutapojen kuten luottokorttien tiedot lähetetään verkon yli salatusti, ja vedonlyöntisivusto on sertifioitu Payment Card Industries Data Security Standardilla, mikä on vahva osoitus tietojen säilymisen ja salausten luotettavuudesta.

Unibetin järjestelmien ja sovellusten turvallisuus testataan useampia kertoja vuodessa kolmannen osapuolen tietoturva-asiantuntijoiden puolesta. IDS eli tunkeilijan havaitsemisjärjestelmä puolestaan valvoo verkkoyhteyksiä vuorokauden ympäri palvelunestohyökkäysten ja muiden ilkivallan tekijöiden varalta. Unibetin oma petososasto puolestaan pitää huolen siitä, etteivät muut käytä hyväkseen järjestelmiä kuten bonusta, jotta kaikki voivat nauttia niistä tasapuolisesta.


Unibet asiakaspalvelu on vaikeasti löydettävissä, mutta auttaa silti ystävällisesti

Monilla verkkosivustoilla, joissa asiakaspalvelua tarjotaan, asiakaspalveluun ohjaavaa lomaketta tai sivua ei tunnu löytyvän millään. Olet ehkä joskus voinut miettiä, miksi näin on. Se johtuu siitä, että useimmilla sivuilla on kattava yleisimpien kysymysten osasto, ja jos pelaaja saa ratkaistua ongelmansa siellä, säästyy arvokkaita henkilöstöresursseja. Usein vastaus löytyykin sieltä, mutta toki asiakaspalvelu on oltava olemassa harvinaisempia ja yksityiskohtaisempia kysymyksiä varten. Niin myös Unibetillä. Asiakaspalvelun live-chat on kuitenkin hieman vaikea löytää. Helpoiten sinne pääsee, kun hakee usein kysyttyjen kysymysten sivulta jotakin ja painaa sen jälkeen kohtaa live-chat.

Suomenkielinen live-chat on saatavilla joka päivä kello 10-23 eli kohtuullisen kattavasti. Englanninkielinen chat-henkilökunta vastaa kysymyksiin sen sijaan vuorokauden ympäri. Käytössä on myös sähköposti ja Community Forum, jossa ystävälliset asiakaspalvelijat vastaavat kysymyksiin englanniksi.

Nimi
Kindred Group
Pääkonttori
Valletta, Malta
Toimitusjohtaja
Henrik Tjärnström
Perustettu
1997
Lisenssi
MGA/B2C/106/2000
Sähköposti
info-fi@unibetsupport.com
Yhteydenottolomake
Ei
Live Chat:
Kyllä

Yhteenveto

Nyt olet kuullut meidän kokemuksiamme Unibetistä – kuten varmasti huomasit, pääosin ne ovat hyvin positiivisia. Sivustolla ja Unibet appissa vieraillessa tulee olo, että Unibet Suomi on todella tullut jäädäkseen, mistä osoituksena on myös vahva sponsoriyhteistöiden verkko kotimaassa sekä painotus sisällöntuotantoon. Tämä sivusto ei petä valikoimallaan eikä tarjouksillaan, sillä viikoittaisia etuja pusketaan vahvasti myös palaavien pelaajien suuntaan.

Se, missä Unibet todella erottautuu muista, on NBA:n tarjoaminen live-streaminä. Tämä on valttikortti, johon on vaikea nähdä muiden vedonlyöntisivustojen pystyvän ihan pian. Jos innostuit bookerista, käy ainakin hyödyntämässä sen tervetulobonus! Kenties sinulta löytyy myös kaveri, jolla jo on tunnukset, niin voitte ehkä päästä sopuun myös suosittelutoiminnon mahdollistamista palkintorahoista…

Muut arvostelut
Unibet
open
Top