NordicBet app arvostelu – Näin urheiluvedot onnistuvat

NordicBet app on eriomainen keino tehdä urheiluvetoja siellä missä niitä vain sattuu haluamaan tehdä. Tämä sovellus on mobiilivedonlyöntiä varten, jollaisia mekin olemme olleet jo monien vuosien ajan.

Näytä enemmän

NordicBet on meille tuttu sekä tietokone- että mobiiliversion kautta, joten osaamme myös vertailla näitä vaihtoehtoja keskenään. Kerromme tässä niistä ja sekä kaikesta tärkeästä, joka liittyy tämän sivuston mobiilivetojen tekoon.

Näytä vähemmän
Nordicbet Aloitussivu
Tervetuliaisbonus: 170 €
LUNASTA BONUS
NordicBet
4.5
  • Suomenkielinen
  • Helppokäyttöinen
  • Turvallinen
Säätely
*Ehdot ovat voimassa! 18+

NordicBet app mobiiliversio on hyvä valinta

NordicBet app on erinomainen sovellus. Myös sivuston mobiililaitteen selainversio on hyvä vaihtoehto, kun haluat tehdä vetoja siellä missä satut sillä hetkellä olemaan, kun haluat tehdä vetoja. Tuo on yksi asia, mistä syystä mobiililaite on parempi laite vetojen tekoon. Se, että teet tässä paikassa vetoja tietokoneella, on monesta muustakin syystä erilaista. Osa niistä ei ole mitään huonoja ominaisuuksia tai asioita, mutta vain erilaista. Niistä erilaisuuksista kerromme nyt tässä Nordicbet mobiilin arvostelu -kohdassa, joissa myös NordicBet sovellus on tärkeässä osassa.

Sivustoa on helppoa käyttää ihan kummallakin tavalla. Mutta onneksi ne eivät ole silti ihan samanlaisia keskenään. Mobiilisivustoa käytetään pienten näyttöjen kautta, joita klikataan esimerkiksi sormella. Mobiilina nähdään vain osa siitä, mitä tietokoneen näytöllä nähdään, jossa nähdään oikeastaan kaikki mahdollinen. Isolla näytöllä se on hyväa asia, mutta pienellä ei. Mobiiliversiossa nähdään ensin vain osa sivun tiedoista. Mutta kaikki näkyvillä oleva erottuu hyvin, kun edessä ei ole liikaa asioita ja ne voivat näkyä mahdollisimman isolla. Kun sivua selaa alaspäin, sieltä paljastuu lisää kohteita ja muita tärkeitä osia.

NordicBet mobile ja NordicBet mobile app käynnistyvät ehkä pari sekuntia hitaammin kuin tietokoneversio. Kenelläkään on tuskin niin kiire, että sillä olisi jotain merkitystä, mutta halusimme varalta mainita siitä. Koska mobiiliversiossa ei ole näkyvillä kerralla niin paljon tietoja kuin tietokoneversiossa, voisi mobiilisovelluksen alaosassa olla muutama päälinkki, jotta niitä olisi siitä nopea klikata. Sellaisia löytyy monilta nettisivuilta, joten me haluaisimme että, NordicBet app ja mobiiliselainsivutkin sisältäisivät niitä.

NordicBet mobile app

Tiedämme nimittäin kuinka paljon niistä on apua ja kuinka paljon ne nopeuttavat sivustolla liikkumista. Nyt tärkeimmät linkit pitää avata erikseen esille sivuston vasemmasta yläosasta. Jos ne olivat alhaalla, ne voisivat olla siinä koko ajan esillä.

Sekä tietokone- että mobiiliversio ovat kummatkin SSL-salattuja, joten voit luottaa siihen, että pääset toimimaan sivustolla aina salatussa ympäristössä, käytit sitä millä laitteella tahansa. Kun olet uusi käyttäjä, voit heti luottaa siihen, että sivusto on turvallinen myös mobiilipuolella. Se on myös heti helppokäyttöinen ihan pienilläkin näytöillä käyttäessä. Mutta jos olet esimerkiksi käyttänyt sivustoa ensin tietokoneella, voivat jotkin asiat ollakin eri kohdassa. Siksi kaikkien ei kannata olettaa olevan mobiiliversiossa samassa paikassa kuin tietokoneversiossa.

Yksi sellainen on vetokuponki, jonka löydät tietokoneversiosta oikeasta laidasta ja mobiiliversiosta alalaidasta. Paikat ovat todella hyvät kummassakin. Mobiiliversiosovelluksessa sinun täytyy klikata kuponki esille, kun olet tehnyt ensimmäisiä vetoja. Näet alla nuolen, josta saat sen auki. Tuo on ihan hyvä, jolloin vetokuponki ei tule pienellä näytöllä tielle, kun sitä ei vielä tarvitse nähdä.

NordicBet iOS App -sovellusta ei ole tällä hetkellä ladattavissa

Valitettevasti NordicBet app ei ole tällä hetkellä saatavilla, jos laite on iOS. Sivustollakin mainitaan siitä, että iOS-sovellus ei ole toistaiseksi saatavilla. Mutta onneksi NordicBet mobiilisovellus ei ole ainoa vaihtoehto ja sivustoa voi kuitenkin käyttää selaimen kautta. Sen voi tehdä myös vaikka laite olisi mobiililaite ja vielä iOS. Siihen asti, kunnes erillinen sovellus löytyy, on pärjättävä selaimen kautta. Se on nopea tapa mennä sivustolle eikä varmasti haittaa ketään.

Mekin käytämme sitä usein juuri selaimen kautta, joka on erinomainen vaihtoehto. Jos mobiililaitteesi onkin Andoid, siihen on ladattavissa erillinen sovellus, josta kerromme heti seuraavassa kohdassa. Tällä kerralla joudumme lopettamaan iOS app -kohdan esittelyn tähän. Mutta ehkä tulevaisuudessa NordicBet Android app on myös ladattavissa. Kun NordicBet app iPhone eli NordicBet iPhone sovellus tulee, siitä kerrotaan varmasti sinulle heti.

NordicBet
NordicBet iOS app

NordicBet Android app -sovelluksen ominaisuudet

Kuten jo edellisessä kohdassa kerroimme, niin Android käyttäjille, jotka pitävät sovellusten käytöstä, tulee tässä hyviä uutisia. Sellainen on nimittäin olemassa tämän käyttöjärjestelmän käyttäjille. Olemme ladanneet tuon NordicBet app -sovelluksen omaan mobiililaitteeseemme, joten voisimme esitellä sen lataamisen ja käytön tässä vähän tarkemmin.

Vaikka onnistut siinä varmasti hyvin ilman meidän apuamme, voi eteen tulla jotain, josta et ole vielä tietoinen. Kannattaa siksi lukea tämäkin osa tarkoin läpi, jotta kaikki sujuu niin kuin pitääkin. Lataa NordicBet app sen jälkeen, kun olet lukenut tämän alla olevan.

Sitä ei ladata laitteessa olevan Google Play -kaupan kautta. Ehkä lataat sieltä monia muita sovelluksia, mutta tätä et sieltä löydä, koska Play -kauppa ei hyväksy valikoimiinsa sellaisia sovelluksia, joiden kautta pelataan pelejä rahalla ja esimerkiksi tehdään vetoja niin kuin täällä juuri tehdään. Onneksi on tämä toinenkin vaihtoehto, joten sovelluksen saa ladattua. Laitteesi voi kysyä lupaa sen asentamiseen.

Asennus on täysin turvallista, vaikka laitteesi voi siitä erikseen mainita. Siitä mainitaan myös sivustolla ja siellä kerrotaan, että sovellus täyttää samat tiukat turvastandardit kuin nettisivustokin. Anna lupa sovelluksen asennukseen ja tee asennus. Jos et ole vielä koskaan tehnyt tuota asetuslupaa, joka antaa ladata tämäntyyppisiä sovelluksia, mene ensin laitteessasi oleviin asetuksiin. Valitse sieltä kohta Turvallisuus/Security ja sieltä kohta Salli Tuntemattomat lähteet / Unknown sources. Sen jälkeen voitkin jo ladata sovelluksen asennuspaketin. Avaa se ja suorita asennus. Se käy vain klikkaamalla auki tiedosto, jonka juuri latasit.

Kun alat käyttämään sovellusta, tulet pian huomaamaan kuinka hyvä NordicBet Android sovellus on. Tässä alla on meidän mielestämme kolme sen parasta ominaisuutta:

  • Vetokupogin ominaisuudet
  • Suomenkielisyys
  • Hyvä käyttöliittymä

Mainitsimme jo aiemmin tästä, kuinka vetokuponki ei tule heti tielle, kun nappaa kuponkiin mukaan ensimmäisen vedon. Vetoja voi tehdä ensin rauhassa, jonka jälkeen kupongin voi ottaa esille, kun sitä haluaa katsoa. Sen olemassaolon kyllä näkee alaosassa, mutta se aukeaa kokonaan esille, kun klikkaa alla olevaa nuolta. Tämä on erittäin hyvä ominaisuus, kun kyse on pienistä näytöistä.

Toinen meidän mielestämme hyvä ominaisuus on se, että myös mobiiliversio on täysin suomenkielinen. Se on sitä myös sovelluksessa, jonka voi asentaa mobiililaitteeseen. Sen takia suomalaisten vedonlyöjien on helppoa tehdä vetoja ja muita asioita, jotka liittyvät vetojen tekoon. Myös kolmas hyvä ominaisuus liittyy helppouteen. Me nimittäin pidämme tämän mobiiliversion käyttöliittymästä. Vaikka jokin olisikin vähän eri paikassa kuin mihin on muualla tottunut, selkeän käyttöliittymän nekin löytyvät nopeasti.

NordicBet
NordicBet Android app

Mobiilibonukset ja muut mobiiliedut

NordicBet mobile

Me olemme hyödyntäneet paljon bonuksia sen jälkeen, kun olemme aloittaneet vetojen teon NordicBet app -sovelluksen kautta. Kun olet paikan päällä mobiililaitteellasi, löydät bonukset ja muut edut, kun klikkaat vasemmalta ylhäältä auki päävalikon ja sieltä kohdan Kampanjat. Jos vertaa siellä olevaa valikoimaa tietokoneversiossa näkyvään valikoimaan, ne ovat täysin samanlaiset.

Vain linkki on tietokoversiossa eri nimellä eli se on nimeltään Promot. Muut eroa näissä ei juuri olekaan. Tai no se, että mobiiliversiossa näet yhden edun yhdellä rivillä ja lisää kun selaat sivua alaspäin. Tietokoneversiossa etuja on samassa rivissä useampi, koska ne suuren näytön puolestakin siihen mahtuvat. Edut ovat samat ja niistä voisimme mainita esimerkiksi uusien jäsenien edun, jossa saat ensitalletuksesta bonusta jopa 100 euroa ja toisen talletuksen jälkeen 20 euron arvoisen ilmaisvedon. Tuon jälkeen etuja on tarjolla paljon lisää ja kuten jo kerroimme myös mobiiliversiossa.

Paatelma

Meidän mielestämme kannattaa ehdottomasti koittaa miten vedot onnistuvat, kun asentaa NordicBet app -sovelluksen. Sen jälkeen pääset jokaisella vierailukerralla suoraan asiaan. Vaikka selaimenkin kautta pääsee paikan päälle, pitää se selain käynnistää ensin. Nyt se on vain yhden klikkauksen päässä, kun mieli tekee tehdä vetoja NordicBet -sivustolla ja vielä mobiililaitteella. Me pidämme tästä vedonlyöntipaikasta tietokone- ja mobiilipuolella, mutta haluamme lisäksi kehua sitä, että mobiilinakin pienillä näytöillä kaikki hoituu oikein mukavasti. Kaiken päälle sen kaiken saa tehdä ihan suomenkiellä, oli laita mikä tahansa, jolla tätä paikkaa käyttää.

UKK

Kyllä on. Pääset lataamaan sen suoraan sivustolta.

Voit asentaa sen tällä hetkellä vain Android-laitteisiin.

Kyllä on. Tämä paikka on täysin suomenkielinen, käytit sitä sitten tietokoneella tai mobiililaitteella.

Kyllä on. Voit tehdä kaiken salatussa ympäristössä olit sitten tietokone- tai mobiiliversiossa.

NordicBet
open
Top